La prova ràpida de Sus és fiable Accepta 30 dies a la finestra.

Imatge predeterminada
Dades sobre la SIDA Finestra immunològica Pot el sexe oral transmetre el VIH? Sexe oral Quin és el risc?

És fiable la prova ràpida de SUS? He contestat aquesta pregunta tantes vegades que em vaig cansar! I reitero:

La prova de sus és fiable Accepta la període de finestra trenta dies! ¿No hi ha una raó raonable que l'Estat tingui una mentida sobre aquesta agudesa? No ho veieu?

És fiable la prova ràpida de SUS? Com puc saber si tinc sida? És fiable l'examen SUS? Sí

La prova ràpida de SUS és fiableEl problema amb què és molt simple de resoldre.
Només ha de fer servir el sentit comú i tenir fe en la ciència.
O l'examen és fiable. És la base de tota la cadena de diagnòstic del país. Feu ús d'una tecnologia que funcioni en una plataforma tan sensible (estem parlant de la vida humana) que, si es tracta d'una ambigüitat, seria, en el millor dels casos, una temeritat genocida.
Hauríem les persones no diagnosticades manteniment de la cadena de transmissió i sense tractar.

Pràcticament parlant, és molt més barat tractar la infecció El VIH que controlar el flux hospitalari d’una persona amb la malaltia SIDA establert.

Vaig viure en l'Infern sense remeis durant dos anys i durant un temps en què no tenia cap perspectiva de supervivència (Vaig predir sis mesos de supervivència i estic més que en 4.400%), que, de no romandre en el suport a la llar, un lloc de bogeria, un focus permanent de la tuberculosi - Vaig fer ús de la quimioprofilaxi contra la TB - Vaig prendre medicina contra la tuberculosi - Em vaig quedar al CRT-A quan encara estava al carrer d'Antônio Carlos, es necessitava tota l'ajuda possible i ben rebuda.

Prova ràpida de SUS fiable Sí!

Escolteu què em va dir un amic del Brasil que viu a "Europa".

tuberculosi1_8010673035_o

Així que em vaig involucrar amb gent, feia amics i els vaig perdre en setmanes ... hi va haver un període d'un mes vaig anar a un funeral al dia i en cada funeral em vaig preguntar quan seria, després de tot, el meu ... Encara estic aquí ... I ja no tinc la preocupació sobre com ni quan moriré, perquè fins i tot per morir, n'hi ha prou de viure.

Per exemple, No m'importa sobre la sanitat i així es faci constar en el llocAmb la meva cara i les meves paraules.
Potser estic interessat en la curació de la meva dona; a causa de tots els altres!

"

Vaig viure i viure de manera tan intensa que em temo la pèrdua de la meva identitat i és molt possible que no prengueu aquests medicaments si encara estic viva quan apareixen aquests medicaments. Això és de mi a mi (al boig tot està perdonat ...)

La por que experimenteu i la prova del VIH sempre em sorprenen

Sinó el terror immortal que viviu, Dubte, em sorprèn, perquè sembla que ningú creu en la ciència i, encara que tots mostren sap que hi ha el VIH, ningú, o una gran majoria, no els importa. Després ve la coses que em molesten ... La meva voluntat és la d'escriure una paraula, per unes paraules de cortesia poden definir aquesta línia de conducta, quan el fil és la recerca tonta del plaer a qualsevol preu, mentre que la recerca del plaer, que es converteix culpa, por i terror, menys de dotze hores després d'haver fet el mal (el mal és un eufemisme per a alguna cosa que es podria fer correctament, sense tenir riscos, amb protecció).

Vaig a pegar un extracte d'un article aquí 2010 perquè el llegeixi.

Tinc més de 4000 articles fora de línia, perquè ja no corresponen a la veritat o perquè serien fins i tot contraproduent (i veritable terror s'estendria aquests dies, innecessàriament).

M'atreveixo a dir que tinc la major base de dades en mans d'un individu, un "llop solitari", el món ...
Sobre 5000 articles en total ....
mirar

REVISTA DE LA LÍNIA DAY |

SIDA | Condom | MTS | ANTICONCEPTIUS

08/07/2010

En 20º aniversari de la mort de Cazuza, la prevenció de la SIDA encara deixa a desitjar

A pamela OLIVEIRA

Rio – Há exatos 20 anos, a morte de Cazuza, vítima de AIDS, chocou os brasileiros. As últimas imagens do cantor – muito magro e debilitado, aos 32 anos – marcaram uma geração. Apesar das conquistas, como o fornecimento universal do coquetel contra a doença, a prevenção ainda deixa a desejar. Entre os adolescentes, menos da metade usa CONDOMES em todas as relações sexuais com parceiros casuais. Para muitos, houve a banalização da AIDS.

Diretor adjunto do Departamento Nacional de DST e AIDS do Ministério da Saúde, Eduardo Barbosa afirma que o desafio hoje é fazer com que os adolescentes não parem de usar CAMISINHA. “As pesquisas mostram que o jovem usa o Preservatiu na primeira relação, mas a partir do momento em que confia no parceiro, para de usar. Em um mês ele já faz sexo sem CAMISINHA e se expõe. ”

Des de llavors només ha empitjorat. Em vaig trobar amb un lloc que s'ocupa de la reproducció humana i vaig veure dotzenes i dotzenes de dones (al voltant de 5o en una pàgina) per obtenir l'esterilització temporal per evitar el risc de quedar embarassada en tenir relacions sexuals sense condó (!!!!!!!!!). Es tracta d'una espècie de caça i pesca emocions inferiors, com he après dur, a Estuar la bogeria ...

Estic alarmant, però la SUS Quick Test és fiable. El resultat és just després de 30 dies.

Hi ha noies d'anys 12 amb SIDA, que donen a llum als nens també és VIH positiu!
embaràs en l'adolescència.
L'embaràs adolescent és un flagell de proporcions irracionals. I, el que és molt pitjor: cada nena embarassada abans dels anys 18 significa almenys una relació sexual sense protecció !.

Les implicacions d'això són nombroses, com ho hem fet, en teoria, una "generació perduda" i la força de treball mundial cauran cada vegada més com per no difondre la consciència entre vosaltres.

No vull sonar alarmista. Estic sent alarmista !!!!!!

El mitjà i llarg termini que al seu xec serà la solució de continuïtat de l'espècie humana al planeta i em sembla, jo només ho veuen! I l'enfortiment de iso dient que cada dia creix més i més el nombre de persones infectades i sabem poc sobre el que succeeix pel que fa a aquesta pandèmia a l'Orient Mitjà i Àsia, on sembla córrer com la pólvora a la tundra ...

Els exàmens funcionen bé, i és bo saber que existeixen i és fantàstic saber que hi ha més de 20 diferents medicaments que permeten una gran quantitat d'esquemes terapèutics; però és molt important que la gent s'ocupi d'ells mateixos. El pacient de Berlín és un miracle viu, i el procediment al qual ha estat sotmès per aconseguir la seva cura té 80% de possibilitat de posar fi a la mort encara en la taula de cirurgia o en el postoperatori. Et pregunto:

Si els convido a tots vostès a venir amb mi a un parc de diversions on cada joguina li ofereix l'oportunitat de sortir amb vida en el seu 20% ho faria?

Jo no ho faria, fins i tot ...

De totes maneres, el que tenim avui és un període de finestra que oscil·la entre els dies 30 60.
En la dècada de 90 quan vaig tenir meningitis, jo, com em va dir el metge, vaig cridar, vaig cridar amb mal de cap (no tinc cap registre mnemotècnic) i vaig decidir, per bé i per caritat, que em induís a la coma. .
El coma induït era 30 dies. El meu retorn es va produir només dies 60 endavant i no va viure l'angoixa de l'espera, però ella era 120 dies.

En bona, deixar de banda la paranoia amb la precisió de les proves i es converteixen en proves innecessàries.

Utilitzeu un preservatiu després de la primera vacil·lació. Aprèn amb error i por. Sent qui sóc, no vaig tenir aquesta segona oportunitat!

Amfar ha produït un vídeo, una sobreproducció, que promet una cura per 2020!
Això va generar una resposta immediata de la comunitat científica i aquí hi ha la resposta aquí enllaç.
Només ara em vaig adonar que passa la mitjanit.
Sóc aquí per hores, necessito descansar. El meu somni només existeix si l'induït i probablement seré aquí fins a les nou del matí.

Després, el meu home, prengui els exàmens, a la finestra immunològica de trenta-sis anys. I ja ho veus: d'ara endavant, ella fucks (Mara no li agrada aquesta paraula ... Fa l'amor ... rs, rs) només amb un condó.

Feu clic a l'expressió Sexe Oral: Quin és el risc?

Accepteu els vostres diagnòstics poc reactius i continueu amb la vostra vida.

I us portarà al vostre altre dubte ...

Però aquest és arreglat! La prova de Sus és fiable!

Busqueu entendre el fenomen que ja és la finestra immunològica i altres aspectes importants relacionats amb aquesta delicada situació en aquests enllaços:

  1. SIDA: Taula d'avaluació del risc per a la propagació del virus VIH
  2. Prova de malalties de transmissió sexual a UBS, com funciona?
  3. Besar a la boca no transmet el VIH
  4. finestra immunològic i Sexe Oral: Ignorar un problema no millora les coses ... i si la pregunta és sobre el VIH, només complica
  5. finestra immunològic, SIDA, malalties autoimmunes i els falsos positius
  6. Finestra immune: definir la infecció pel VIH basada en "símptomes clínics" és una manera incorrecta! (Un tret a la foscor)
  7. Finestra immunològica del VIH. 30 dies i els fets en 2017
  8. El sexe oral pot transmetre el VIH / SIDA
  9. "Maniacs de PEP" Executeu menys risc ... O la bèstia, tard o d'hora, t'aconseguirà
  10. Pot ser que no sembli, però aquest lloc necessita ajuda

Amor, tràngol, grimpar.
Però no Fode

La prova ràpida de SUS és fiable
Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu paramim.Senti por, la vergonya, la culpa, l'auto-humiliació simplement enginyós i va pensar que si, i en suïcidi Un amic meu, quye em va fer el favor de notificar al meu ex, podria, però no era, infectat, va dir un segon més tard s'havia penedit deixar de parlar perquè ella va entrar en un brot paranoic complet i era difícil aconseguir la seva torna a la llum de la realitat. La sida, la malaltia, té el do de conduir a la gent boja quan senten que poden haver estat afectats per ella. Mai he vist un report d'una persona que el va rebre comserenidade, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, s'havia "esperança que era leucèmia." I ella és psicòloga! Va acabar el dia

83 / 100 Puntuació SEO

Els textos a continuació us poden interessar!

9 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Andrade 25 de novembre de 2018 a les 15:28:25

Estic passant per això, i realment crec que vaig a haver de trobar un psicòleg per superar aquesta fase.

Tinc resultats negatius a les mans, però no n'hi ha prou, no sé quantes proves he de fer per entendre que no ho tinc.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza do Soropositivo.Org 25 de novembre de 2018 a les 19:19:55

Només confieu en la ciència i la fe en Déu. No es pot imaginar quantes persones conec probablement donaran tot el que han de fer per aconseguir-ne un?

I aquí tenim aquesta resposta
Carlos 4 de novembre de 2018 a les 22:52:30

Vaig fer que el PEP no estigués complet. La finestra màxima roman 90 dies amb prova ràpida?

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza do Soropositivo.Org 7 de novembre de 2018 a les 14:42:39

La finestra és 30 dia a partir del dia de la relació amb la possible exposició. No més que això. Qualsevol altra cosa està malament. el meu bloc encara té algunes pàgines que poden informar-se malament. Difícil de tenir cura del blog sencer. I, de trencar, he de viure i sobreviure. Aquestes dues coses vénen abans, és clar. (I.e.

I aquí tenim aquesta resposta
Ananima 22 d’agost de 2016 a les 02:42:10

Olá,
Sóc un home té anys 35 i es va casar a principis de la meva relació tingut una baralla i jo separat, conhecir una nena i tenia relacions sexuals sense condó, des d'aquest dia va començar la meva drama, jo estava malalt psicològicament, vaig tornar amb la meva xicota i li va parlar de aquest cas amb 50 dies després d'aquest episodi va fer una prova i va ser negativa, fins i tot amb aquesta prova no era bo, perquè tenia por del període de finestra, la meva vida era despertar-se cada dia i recordi que vaig poder està infectat amb el VIH. Jo tenia alguns símptomes, però no tenen febre o ganglis inflats, però, jo creia que estava contaminada, i la meva culpabilitat poden haver contaminat la meva parella era molt gran, va patir totes les nits i tots els dies, aquest drama va durar exactament dos anys i quatre mesos quan vaig descobrir que la meva dona estava embarassada, gairebé no tenia forces per anar juntament amb ella per prendre els exàmens, vaig plorar diverses vegades, llegir tots els blocs sobre el tema, es veia sobre la curació, em vaig sentir com si amb el VIH, el meu sofriment va acabar el dia que vam anar a provar en una CTA quan el resultat va ser negatiu, i després es va fer, però algunes proves en el prenatal, però el meu compte i només per demostrar que molts pateixen por de prendre l'examen, el meu angoixa, el meu patiment era tan gran que no tenia més plaer a la vida, no hi havia res, així que preguntar als que estan llegint, no pateixen sense saber-ho, després de veure diversos informes de persones que viuen amb la malaltia estic segur que és molt millor coneix la seva condició a patir en dubte. Prendre l'examen no es posen malalts sense saber-ho.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 22 d’agost de 2016 a les 08:32:30

Gràcies !!!!!!!!!!!!! Sempre és bo tenir una declaració que parla de l'esperança de no per el carro davant del cavall, no viu angoixat i amb entusiasme.

Ja saps, de més de mil comentaris en aquesta pàgina, vostè és el primer en fer-ho! Els convido a discorer més profundament en això, axi que puc fer un missatge anònim!

I aquí tenim aquesta resposta
pedroks399 19 d’agost de 2016 a les 10:13:53

És la por regna també. Fins i tot depoid he pres amb 30 40 i una quarta generació amb 43dias. Estic ple de símptomes i embalums rashs etc. Vaig a tornar a 60 per estar segur. Però l'esperança és una cosa que la meva ccabeça. No serveix plorar depoid l'error (sexe vaginal sense protecció), però plorar avui és tot el que queda. Romandre amb Déu.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 19 d’agost de 2016 a les 10:45:20

Plorant, en aquest punt del campionat, no val la pena. L'ideal és mantenir l'esperit ferm i la dignitat d'afrontar, si cal, amb dignitat les conseqüències de la seva engany. Però, tingueu en compte que no és tan senzill obtenir el VIH, sinó que hi ha un risc, hi ha hagut.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 19 d’agost de 2016 a les 15:51:48

Ser VIH positiu no és la fi del món. Viu amb VIH 22 anys ha; La meva dona, hi ha 28. Podria fer una llista de persones amb les que tenen contacte al facebook d'estar almenys durant més anys 20 amb el VIH i, en va tot això, hi ha qui ja viuen des de fa més de trenta anys amb el VIH. Gaudir d'aquest moment "reina temen" a meditar en els seus conceptes i prejudicis sobre les persones que viuen amb el VIH o la SIDA. Ara que té por d'anar a través de tot el que hem passat (pèrdua de la feina, el menyspreu de la família, la desaparició dels "amics") i reemplaçar-ho en el context de la societat i, al final dels dies 60 quan o obtenir una no reactiu, perquè puc apostar en ell sobre la base del que ha escrit i llegit la part superior d'aquest lloc, verd banda, i veurà el que està escrit, clarament visible: Hi ha vida amb el VIH! I pensar que nosaltres que realment contaminat amb el VIH només volen tenir tot el que seronegatives i sorointerrogativos tenir: El dret a "un lloc al sol" perquè; En veritat ... Jo dic que se'ns dóna cap avantatge i no tenim totes les obligacions que dferentes de nosaltres tenim, i en canvi no se'ns dóna cap protecció i fins i tot la llei que estableix en favor de les persones amb discapacitat en qudaro de els empleats no s'apliquen a nosaltres que, en el resum dels resums, som veritablement "discapacitats socials"

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: