18.6 C
São Paulo
6, desembre, 2019

La cura prolongada injectada funciona bé i és còmoda

Imatge predeterminada
Dispositius antiretrovirals injectables: un èxit a 20198

El tractament injectable d'acció prolongada manté la supressió viral

Segons els resultats de dos assajos de fase III presentats ahir, una combinació de dos fàrmacs injectables d'acció prolongada d'una vegada al mes mostrava una taxa de fracàs terapèutic molt baixa i un perfil de seguretat favorable. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2019) a Seattle.

Les injeccions dobles de cabotegravir, un inhibidor de la integrasa experimental i la inhibició de la transcriptasa inversa no nucleósida (NNRTI) de rilpivirina, actualment disponible com a píndola (Edurant), va mantenir la supressió viral de les persones amb experiència en tractamentsupressió viral de persones amb experiència en tractament, canviant d’un règim oral normalitzat i entre pacients no tractats prèviament després d’un curt període d’inducció de tres medicaments.

A més, els participants de l’estudi van expressar un alt nivell de satisfaccióun alt nivell de satisfacció amb injeccions mensuals en comparació de les pastilles diàries, i gairebé tothom va dir que preferiria utilitzar el mètode injectable, va informar la doctora Susan Swindells de la Universitat del Centre Mèdic de Nebraska i el Dr Chloe Orkin de la Queen Mary.

Universitat de Londres.

Els estudis de fase II LATTE han demostrat anteriorment que un règim oral simplificat de cabotegravir més rilpivirina és eficaç com a teràpia de manteniment. Això va donar suport a l’avaluació de les formulacions injectables dels dos fàrmacs en pacients no tractats anteriorment. Com es va informar a la Conferència Internacional sobre la SIDA de 2016, 91% de persones que van rebre injeccions cada setmana 4 i 92% de persones que ho van fer cada setmana 8 càrrega viral indetectable a la setmana 48.

Això va permetre l'estudi de grans estudis de fase III. ATLAS (teràpia antiretroviral com supressió a llarg termini) va avaluar la cabotegravir més la rilpivirina inyectable en persones que van passar d’una combinació antiretroviral oral estàndard.antiretroviral oral estàndard amb càrrega viral indetectable antiretroviral oral amb càrrega viral indetectable, mentre que el FLAIR (primer règim injectable a llarg termini) va provar els injectables en persones que van començar el tractament per al VIH. la primera vegada.

Jabs intramusculars

Es van administrar cabotegravir i rilpivirina com a dos punxades intramuscular, les natges són el lloc d’injecció preferit. Totes les injeccions les van donar professionals de la salut. Es va demanar als pacients que tornessin a les seves clíniques cada mestornar a les seves clíniques cada mes i va rebre una finestra de set dies per fer-ho. L'adhesió va ser bona en tots dos estudis, i gairebé tots els participants van rebre tractament mensual en aquesta finestra.

L’ús de teràpies injectables seria "un canvi de paradigma importantgran canvi de paradigma"De la manera que oferim el tractament, segons Orkin. "Es pot fer - que no hem fet en el VIH, però es fa en altres àrees de la medicina", va dir, assenyalant que les formulacions de dipòsit d'acció prolongada són àmpliament utilitzats per a medicaments psiquiàtrics i l'anticoncepció s'administra comunament com injeccions cada mes o dos.

Canvi a injectables

L'estudi ATLAS, presentat per Swindells inclòs 616 pacients experimenten tractament. Un terç eren dones, dos terços eren, aproximadament una quarta part eren negre i l'edat mitjana va ser de 42 anys. Ells van ser la teràpia antiretroviral durant una mitjana de quatre anys, la supressió viral i tots tenien el recompte mitjà de cèl·lules va ser CD4 653 / mm3.

Al començament de l'estudi, la meitat estava prenent esquemes basats en NNRTI, un terç prenien inhibidors de la integrasa i 17% es trobaven en inhibidors de proteasa. Se'ls va assignar a l'atzar per mantenir-se en el seu règim oral actual o canviar a cabotegravir injectable i rilpivirina. Per garantir la seguretat, els participants de l'últim grup van prendre pastilles de cabetgravir i rilpivirina durant un mes abans de passar a les injeccions.

Càrrega viral indetectable - Més informació aquí.

El càrrega viral indetectable, Segons es defineix a les còpies 50 d'ARN del VIH / ml o més, eren molt baixa en tots dos grups amb 1,6% versus rilpivirina i injectable cabotegravir 1,0% amb la contínua règim oral. Les taxes d'èxit virològic van ser 92,5 95,5% i% respectivament. Aquests resultats van mostrar que les injeccions no eren inferiors a la teràpia oral contínua.

Tres individus que van rebre els injectables (dos de Rússia i un de França) van confirmar el fracàs terapèutic - comentari de la traductora: parlen de fallades virològiques, com si el virus hagués fallat. De fet, el virus va guanyar aquestes petites escaramusses i, per tant, reviso text per text fins que no hi hagi més fracàs virològic.

El fracàs o el fracàs, és terapèutic, el VIH va aconseguir "evadir les drogues, es replica i desenvolupar resistència a aquest sistema de medicació / tractament amb el retorn de la càrrega viral detectable, i només ells i Déu sabia el que eren la càrrega viral resultant d’aquests errors en setmanes 8, 12 i 20 i van mostrar evidències de transcripció inversa o associació de mutacions de resistència a la integrasa. Tots tenien subtipus del VIH "A".

Començant amb injectables

L’estudi FLAIR, presentat per Orkin, va incloure persones de 556 que inicien el seu primer tractament contra el VIH. Una mica més de 20% eren dones, gairebé tres quartes parts eren blanques, 18% eren negres i la mitjana d’edat era 34 anys. A l'inici de l'estudi, una cinquena part tenia una càrrega viral de còpies 100.000 / ml o més i la mediana del nombre de CD4 era 444 cèl·lules / mm3.

Els participants van començar amb un règim de tres medicaments d’inducció de dolutegravir / abacavir / lamivudina (formulats simultàniament).Triumeq) Per 20 setmanes per reduir els nivells de virus. Ells van ser assignats a l'atzar per a romandre en aquest règim o canviar a cabotegravir injectable i rilpivirina, de nou a partir de formulacions orals d'aquests fàrmacs durant el primer mes.

Aquí també, les taxes de no resposta van ser baixes, en 2,1% en el grup injectable i 2,5% en el grup de teràpia oral. Les taxes d’èxit virològic van ser de 93,6% i 93,3%, respectivament, demostrant novament la no inferioritat. Tres persones, totes procedents de Rússia i amb subtipus de "VIH", van confirmar fallades virològiques i van mostrar evidències de mutacions associades a la resistència.

Seguretat i satisfacció

En tots dos estudis, les dades farmacocinètiques han demostrat que les concentracions de rilpivirina cabotegravir sang i mantingut per sobre del llindar efectiu durant tot l'estudi i van ser similars als nivells assolits amb les formulacions orals corresponents.

El tractament era generalment segur i ben tolerat. Els esdeveniments adversos greus eren rars entre les persones que utilitzaven cabotegravir i rilpivirina (cap a ATLAS i una altra a FLAIR).

Hipersensibilitat, dolor i interrupcions de la teràpia d'injecció

No hi va haver casos d’hipersensibilitat o toxicitat hepàtica. En ambdós assajos, 3% dels participants van interrompre el tractament amb injectables a causa d’esdeveniments adversos.

Les reaccions del lloc d’injecció (predominantment el dolor) es van produir en 20% a 30% dels participants.

Aquests van ser més comuns en el moment basal, generalment lleus o moderats i millorats amb el temps, amb una durada mitjana de tres dies.

Quatre persones a ATLAS i tres persones a FLAIR es va retirar a causa de reaccions del lloc d’injecció.

Els investigadors també van avaluar la satisfacció i les preferències del pacient, trobant-ho els que van rebre els injectables estaven més satisfets amb el tractament.

La satisfacció amb el tractament injectable d'acció prolongada augmenta gradualment

L’augment de la satisfacció va ser especialment rellevant a ATLAS, on els participants es retiraven de la teràpia oral diària. La gran majoria va dir prefereixen els injectables en lloc de pastilles (86% de tots els pacients i 97% dels enquestats a ATLAS;% i%, respectivament, en FLAIR 91 99).

Swindells va reconèixer que, com a proveïdor, va resultar sorprenent que alguns pacients preferissin les injeccions a les pastilles, però ho preferien.

El tractament injectable d'acció prolongada facilita i elimina l'estigma de la interrupció del treball per donar continuïtat al tractament. Això impedeix un tractament injectable de llarga durada

"A ells els agrada no haver de preocupar-se de prendre les píndoles cada dia ... obtenen la injecció i són bones", va dir. "Ells no han de pensar en tenir el VIH cada dia, no han de preocupar-se pels companys de treball o companys de casa veient els seus flascons de píndoles - pot haver alguna cosa d'alleujament estigma del VIH si no han de pensar en tots els dies" .

Com veieu, vaig tenir una rutina de drogues que va portar a la publicació d'aquesta foto com a "avís", explicant que aquesta era la imatge del meu tractament mensual.

Però he comès un error i vaig acceptar un suggeriment de la meva amiga i germana Beatriz PachecoBeatriz Pacheco, el que em va fer entendre que d’una manera o d’altra em vaig estigmatitzar a mi mateix ia tots, a més d’estar espantat, PANIC (!!!) i va deixar persones diagnosticades recentment diagnosticada inconsolable amb aquesta imatge i, en nom del sentit comú, he tret la imatge.

El meu tractament en aquests dies es compon del que podeu veure en dues imatges:

  • Tractament matinal:
  • Es simpes per a aquells que han pres encara més que les tauletes 40 en un dia, incloent les velles formulacions i presentacions d'AZT i ddI (Videx) l'etiqueta era en realitat una amenaça amb efecte 1 colateraç singelíssimo: pancreatitis fulminant

El tractament injectable d'acció prolongada és una excel·lent novetat
El tractament injectable d’acció prolongada em pot semblar inadequat i fins i tot desagradable, donat aquesta imatge, ja que aquest és el meu tractament matinal per al VIH. Sóc un home-anys d'edat 55 i l'envelliment, associat envelliment prematur a causa de la infecció pel VIH, així com l'historial mèdic, vaig a posar aquí, té altres medicaments, i fins i tot la vitamina reemplaçament dels interessos de la veritat, no cabria en aquesta foto. Però ... quan arriba la nit ... =>

I aquesta és la meva medicació nocturna: => => =>

Tractament injectable d'acció prolongada
Però aquí, en el meu tractament nocturn, el tractament injectable de llarga durada té molt sentit perquè només quedarien dues injeccions de clexà. Però algú diria: Clexane no tracta la infecció pel VIH ni la sida. És cert. Però es tracta de compromisos cardiovasculars i la presència del VIH al cos crea gairebé immediatament una vasculitis, que és una infecció dels vasos sanguinis. Aquest és un problema només i només perquè existeix. Però sóc hereva genètica, i això és tot el que la meva mare ha fet per mi, perquè en veritat que va sortir de la meva vida, i el meu germà d'una manera deplorable i, d'una manera o altra, I i fins i tot el meu germà, que em va fer malbé més endavant i moltes vegades, vam quedar atrapats per aquest abandonament. Però per a mi, a l'esquerra d'això, la propensió a les venes varicoses, accident cerebrovascular (I té un angioma cavernós en el meu cerebel i el meu neuròleg diu que no serà un problema, ja que "no sang", i per preguntar sobre com saber si ell sagnat, va dir el neuròleg, "Vostè sabrà" -Brrrrrr- em va donar un calfred, tromboflebitis i embòlia pulmonar és un difíciul sobreviure sí, sí sí, i és molt, però que va sobreviure a dos i gràcies a Déu.!. , d’aquesta manera, tinc Clexane.Tres injeccions ... És poc a la cara del que ja he afrontat!

Referències

Swindells S et al. Cabotegravir + rilpivirina d'acció prolongada com a teràpia de manteniment: resultats de la setmana 48 d'ATLAS. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, Boston, resum 139 LB, 2019.

Vegeu el resum al lloc web de la conferència.

Mireu la transmissió d'aquesta sessió al lloc web de la conferència.

Orkin C et al. Cabotegravir d'acció prolongada + rilpivirina per al manteniment del VIH: resultats de la setmana FLAIR 48. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, Boston, resum 140 LB, 2019.

Mireu la transmissió d'aquesta sessió al lloc web de la conferència.

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa