La cura prolongada injectada funciona bé i és còmoda

Imatge predeterminada
Dispositius antiretrovirals injectables: un èxit a 20198 Articles, traduccions i edicions Finestra immunològica

El tractament injectable d'acció prolongada manté la supressió viral

Una combinació de dos medicaments antiinflamatorisEl VIH Els injectables d’acció prolongada, presos un cop al mes, van mostrar una taxa molt baixa d’error terapèutica i un perfil de seguretat favorable, segons els resultats de dos assaigs de fase III presentats ahir Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2019) em Seattle. Injeções duplas de cabotegravir, um inibidor experimental da integrase e o inibidor não nucleosídeo da transcriptase reversa (NNRTI) rilpivirina, atualmente disponível como pílula (Edurant), va mantenir la supressió viral de les persones amb experiència en tractamentsupressió viral de persones amb experiència en tractament, mudando de um esquema oral padrão e entre pacientes previamente não tratados após um curto período de indução de três drogas. Além disso, os participantes do estudo expressaram um alto nível de satisfaçãoun alt nivell de satisfacció amb injeccions mensuals en comparació de les pastilles diàries, i gairebé tothom va dir que preferiria utilitzar el mètode injectable, va informar la doctora Susan Swindells de la Universitat del Centre Mèdic de Nebraska i el Dr Chloe Orkin de la Queen Mary.

Universitat de Londres.

Els estudis de fase II LATTE han demostrat anteriorment que un règim oral simplificat de cabotegravir més rilpivirina és eficaç com a teràpia de manteniment. Això va donar suport a l’avaluació de les formulacions injectables dels dos fàrmacs en pacients no tractats anteriorment. Com es va informar a la Conferència Internacional sobre la SIDA de 2016, 91% de persones que van rebre injeccions cada setmana 4 i 92% de persones que ho van fer cada setmana 8 càrrega viral indetectable a la setmana 48. Isso preparou o cenário para estudos de fase III maiores. A ATLAS (Terapia Antirretroviral como Supressão de Longa Ação) avaliou o cabotegravir injetável mais a rilpivirina em pessoas que mudaram de uma combinação antirretroviral oral padrãoantiretroviral oral estàndard com càrrega viral indetectable antiretroviral oral amb càrrega viral indetectable, mentre que el FLAIR (primer règim injectable a llarg termini) va provar els injectables en persones que van començar el tractament per al VIH. la primera vegada.

Jabs intramusculars

Tractament injectable d'acció prolongadaEs van administrar cabotegravir i rilpivirina com a dos punxades intramuscular, les natges són el lloc d’injecció preferit. Totes les injeccions les van donar professionals de la salut. Es va demanar als pacients que tornessin a les seves clíniques cada mestornar a les seves clíniques cada mes i va rebre una finestra de set dies per fer-ho. L'adhesió va ser bona en tots dos estudis, i gairebé tots els participants van rebre tractament mensual en aquesta finestra.

L’ús de teràpies injectables seria "un canvi de paradigma importantgran canvi de paradigma"De la manera que oferim el tractament, segons Orkin. "Es pot fer - que no hem fet en el VIH, però es fa en altres àrees de la medicina", va dir, assenyalant que les formulacions de dipòsit d'acció prolongada són àmpliament utilitzats per a medicaments psiquiàtrics i l'anticoncepció s'administra comunament com injeccions cada mes o dos.

Canvi a injectables

L’estudi ATLAS, presentat per Swindells, va incloure 616 pacients amb experiència en el tractament. Un terç eren dones, dos terços eren blancs, aproximadament una quarta part eren negres i la mitjana de 42 anys. Portaven una teràpia antiretroviral durant quatre anys de mitjana, tots tenien supressió viral i la mitjana CD4 era de 653 células / mm3. No início do estudo, metade estava tomando esquemas baseados em NNRTIs, um terço estava tomando inibidores da integrase e 17% estavam em inibidores da protease. Eles foram aleatoriamente designados para permanecer em seu regime oral atual ou mudar para cabotegravir injetável e rilpivirine. Para garantir a segurança, os participantes do último grupo tomaram pílulas de cabotegravir e rilpivirina por um mês antes de passarem para injeções.

Càrrega viral indetectable - Més informació aquí.

El càrrega viral indetectable, definidas como RNA do HIV em 50 cópias / ml ou mais, foram muito baixas nos dois grupos: 1,6% com cabotegravir injetável e rilpivirina versus 1,0% com o regime oral continuado. As taxas de sucesso virológico foram de 92,5% e 95,5%, respectivamente. Esses resultados mostraram que os injetáveis ​​não foram inferiores à terapia oral continuada. Três indivíduos que receberam os injetáveis ​​(dois da Rússia e um da França) confirmaram falha terapêutica – observação do tradutor: Eles falam em falha virológica, como se o vírus tivesse vindo a falhar. Na verdade o vírus VENCEU estas pequenas escaramuças e, portanto, eu estou revisando texto por texto até não haver mais falha virológica. A falha, ou falência, é terapêutica, o HIV conseguiu “driblar os remédios, se replica e desenvolver resistência a esta medicação/sistema terapêutico, com retorno de carga viral detectável, e só eles e Deus sabem quais foram os níveis de carga viral resultantes destas falhas nas semanas 8, 12 e 20 e mostraram evidência de transcrição reversa ou de mutações de associação de resistência à integrase. Todos tinham subtipos ‘A’ do HIV.

Començant amb injectables

L’estudi FLAIR, presentat per Orkin, va incloure persones de 556 que inicien el seu primer tractament contra el VIH. Una mica més de 20% eren dones, gairebé tres quartes parts eren blanques, 18% eren negres i la mitjana d’edat era 34 anys. A l'inici de l'estudi, una cinquena part tenia una càrrega viral de còpies 100.000 / ml o més i la mediana del nombre de CD4 era 444 cèl·lules / mm3.

Els participants van començar amb un règim de tres medicaments d’inducció de dolutegravir / abacavir / lamivudina (formulats simultàniament).Triumeq) Per 20 setmanes per reduir els nivells de virus. Ells van ser assignats a l'atzar per a romandre en aquest règim o canviar a cabotegravir injectable i rilpivirina, de nou a partir de formulacions orals d'aquests fàrmacs durant el primer mes.

Aquí també, les taxes de no resposta van ser baixes, en 2,1% en el grup injectable i 2,5% en el grup de teràpia oral. Les taxes d’èxit virològic van ser de 93,6% i 93,3%, respectivament, demostrant novament la no inferioritat. Tres persones, totes procedents de Rússia i amb subtipus de "VIH", van confirmar fallades virològiques i van mostrar evidències de mutacions associades a la resistència.

Seguretat i satisfacció

Em ambos os estudos, os dados farmacocinéticos mostraram que as concentrações de cabotegravir e rilpivirina no sangue permaneceram acima dos limiares efetivos ao longo do estudo e foram similares aos níveis alcançados com as formulações orais correspondentes. O tratamento foi geralmente seguro e bem tolerado. Eventos adversos sérios foram raros entre as pessoas que usaram cabotegravir e rilpivirina (nenhuma em ATLAS e uma em FLAIR).

Hipersensibilitat, dolor i interrupcions de la teràpia d'injecció

No hi va haver casos d’hipersensibilitat o toxicitat hepàtica. En ambdós assajos, 3% dels participants van interrompre el tractament amb injectables a causa d’esdeveniments adversos.
As reações no local da injeção – predominantemente a dor – ocorreram em 20% a 30% dos participantes. Estes foram mais comuns no início do estudo, foram geralmente leves ou moderados e melhoraram ao longo do tempo, com duração média de três dias. Quatro pessoas no ATLAS e três no FLAIR es va retirar a causa de reaccions del lloc d’injecció. Os pesquisadores também avaliaram a satisfação e as preferências do paciente, descobrindo que els que van rebre els injectables estaven més satisfets amb el tractament.

La satisfacció amb el tractament injectable d'acció prolongada augmenta gradualment

L’augment de la satisfacció va ser especialment rellevant a ATLAS, on els participants es retiraven de la teràpia oral diària. La gran majoria va dir prefereixen els injectables en lloc de pastilles (86% de tots els pacients i 97% dels enquestats a ATLAS;% i%, respectivament, en FLAIR 91 99).

Swindells va reconèixer que, com a proveïdor, va resultar sorprenent que alguns pacients preferissin les injeccions a les pastilles, però ho preferien.

El tractament injectable d'acció prolongada facilita i elimina l'estigma de la interrupció del treball per donar continuïtat al tractament. Això impedeix un tractament injectable de llarga durada
"A ells els agrada no haver de preocupar-se de prendre les píndoles cada dia ... obtenen la injecció i són bones", va dir. "Ells no han de pensar en tenir el VIH cada dia, no han de preocupar-se pels companys de treball o companys de casa veient els seus flascons de píndoles - pot haver alguna cosa d'alleujament estigma del VIH si no han de pensar en tots els dies" .
Com veieu, vaig tenir una rutina de drogues que va portar a la publicació d'aquesta foto com a "avís", explicant que aquesta era la imatge del meu tractament mensual. Però he comès un error i vaig acceptar un suggeriment de la meva amiga i germana Beatriz PachecoBeatriz Pacheco, el que em va fer entendre que d’una manera o d’altra em vaig estigmatitzar a mi mateix ia tots, a més d’estar espantat, PANIC (!!!) i va deixar persones diagnosticades recentment diagnosticada inconsoláveis com esta imagem e, em nome do bom senso, ey removi a imagem. O meu tratamento, nos dias de hoje, se compõe do que você pode ver em duas imagens:
  • Tractament matinal:
  • Es simpes per a aquells que han pres encara més que les tauletes 40 en un dia, incloent les velles formulacions i presentacions d'AZT i ddI (Videx) l'etiqueta era en realitat una amenaça amb efecte 1 colateraç singelíssimo: pancreatitis fulminant
El tractament injectable d'acció prolongada és una excel·lent novetat
El tractament injectable d’acció prolongada em pot semblar inadequat i fins i tot desagradable, donat aquesta imatge, ja que aquest és el meu tractament matinal per al VIH. Sóc un home-anys d'edat 55 i l'envelliment, associat envelliment prematur a causa de la infecció pel VIH, així com l'historial mèdic, vaig a posar aquí, té altres medicaments, i fins i tot la vitamina reemplaçament dels interessos de la veritat, no cabria en aquesta foto. Però ... quan arriba la nit ... =>
I aquesta és la meva medicació nocturna: => => =>
Tractament injectable d'acció prolongada
Però aquí, en el meu tractament nocturn, el tractament injectable de llarga durada té un sentit perfecte perquè només quedaran dues injeccions de clexà. Però algú diria: Clexà no tracta la infecció pel VIH ni SIDA. És veritat. Però tracta compromisos cardiovasculars i, la presència del VIH al cos crea, gairebé immediatament, una vasculitis, que és una infecció dels vasos sanguinis. Aquest és un problema únic i únic perquè existeix. Però sóc un hereu genètic, i ho van fer totes les mares per a mi, perquè de veritat em va deixar vidai el meu germà d’una manera deplorable i, d’una manera o altra, jo, i fins i tot el meu germà, que em va cargolar després, i moltes vegades, ens vam veure afectats per aquest abandonament. Però, per a mi, m’ha sobrat, la propensió a varices, accidents cerebrovasculars (tinc un cavernoma al cerebel i el meu neuròleg diu que no serà un problema sempre que “no sagni” i, quan tingui dubtes sobre com saber si ho és el sagnat, el neuròleg va dir: "Ja sabràs" -Brrrrrr- em va donar fins i tot un refredament, tromboflebitis i embolismes pulmonars. És difícil sobreviure a un? Sí, sí! Sí, i ho és molt. Però vaig sobreviure a dues GRÀCIES A Déu i D’aquesta manera, agafo Clexane. Tres injeccions ... És poc comparat amb el que ja m’he enfrontat! 😉 🙂

Referències

Swindells S et al. Cabotegravir + rilpivirina d'acció prolongada com a teràpia de manteniment: resultats de la setmana 48 d'ATLAS. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, Boston, resum 139 LB, 2019. Vegeu el resum al lloc web de la conferència. Mireu la transmissió d'aquesta sessió al lloc web de la conferència. Orkin C et al. Cabotegravir d'acció prolongada + rilpivirina per al manteniment del VIH: resultats de la setmana FLAIR 48. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes, Boston, resum 140 LB, 2019. Mireu la transmissió d'aquesta sessió al lloc web de la conferència.

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: