No pot ser VIH. El vostre cos pot ser un somatització dels símptomes

Imatge predeterminada
Històries positives SIDA SIDA després de Dos 50 Candidiasi La càrrega viral Parelles sorodiscordants Històries Positives Finestra immunològica Joventut i SIDA Pot el sexe oral transmetre el VIH? Sexe oral Quin és el risc?

Pot no ser-ho El VIH! Aquesta és una frase que repeteixo, realment repetida, desenes de vegades a la setmana per a un nombre considerable de persones.

Aquesta línia de treball a Whatsapp s’extingirà

No pot ser VIH. Pot ser que el seu cos només sigui somatitzat a causa de l’ansietat i l’estrès per la por de ser infectat.

Així doncs, començo la meva història, estimats lectors, però abans d’explicar sobre la psicosomatització, necessito tornar a la línia del temps i narrar tot el que em va passar. No sóc molt bo amb els textos, així que si hi ha algun defecte d’acord o altres "buits" ignorats, l’important és el que vaig a informar.

La meva història comença en 15 d'octubre, de 15 del mes d'octubre un viatge de negocis, després d'haver fet tot el que calia fer en aquesta ciutat abans de tornar a l'hotel, em vaig decidir a anar a un bar a prendre una cervesa, dec haver pres un coll llarg 5, mentre beviava al bar em vaig adonar que una noia em mirava, mentre jo estava casada no vaig acabar.

Borratxo, tancat, té una erecció? (…)

No pot ser VIH
Bé, era DJ. I vaig treballar en una casa on, malgrat tots els meus intents, el destí em va posar en el lloc de * cap * de “ballerines”. La ballerina és la forma delicada i eufemística que tenien per al seu ús que els va ajudar, els propietaris d’habitatges, a explorar el proxenetisme. I, malauradament, hi vaig participar. Fins i tot vaig parlar amb un jutge i em va dir que en cas d’atac i policia policial jo seria considerada com a * víctima * perquè el "sistema" em va fallar (i aquesta és certament una gran veritat) deixant-me cap altre recurs. i no em quedava altre que treballar d’una manera que, en definitiva, fos menys greu que robar, extorsionar o assassinar. Sempre em crida l’atenció que la protecció del patrimoni físic i / o material té preponderància fins i tot en el discurs d’un jutge. Però les noies em dirien que sortirien amb el "noi tancat al club" i demanessin més copes a l'hotel. I, aquesta és la seva versió, el noi es va adormir ràpidament i es va despertar sense records. La resta ho podeu imaginar. La merda va ser fantàstica. !!!

Després d’haver pres alguns 5 i ja sou allà de Bagdad (no sóc de beure, ja hi ha dues llaunes que em deixin alterades). Vaig decidir tornar a l’hotel. Quan arribo al pàrquing, m'adono que la mateixa noia que m'havia mirat m'havia seguit fins al cotxe i que per escurçar el text, vam tenir relacions sexuals allà, teníem sexe protegit o gairebé protegit. la oral passiva i activa es feien sense condó.

L'endemà, una forta consciència per trair a la meva dona, sobretot perquè estava embarassada.

No pot ser VIHEl pes en la consciència i la "llet abocada".

Però vaig pujar al cotxe i vaig tornar a la meva ciutat, vida per això, no serveix de plorar per sobre de la llet vessada (literalment) ...

Tornant a la meva ciutat al voltant de dues setmanes després d'aquesta nit, fent exercicis acabar esclatant en 3 hèrnies cervicals, que estava molt malalt, que tenia al tractament amb corticosteroides, la meva última injecció d'esteroides estava en setmanes 22 2 desembre després mi va donar una candidiasi a la boca!

Cerques a Google i als teus resultats

jo CLÁUDIO SOUZA, No puc fer responsable de Google. Google creu que ofereix el millor en funció dels vostres algorismes. Però no són més que algorismes i no fan judicis de valor. Si ho fessin ...

Vaig anar a la investigació sobre el tractament i una de les cerques de Google allí estava escrit:

La candidiasi pot aparèixer en la fase aguda del VIH, al mateix temps no dóna molta importància, vaig començar a fer el tractament pel meu compte (fluconazol + nistatina oral) indicat pel farmacèutic, va dir:

Tingueu la certesa que en una setmana passarà, això és degut a les injeccions que heu pres!

Després d’una setmana, res d’ella no es va curar, va disminuir considerablement, però allà al fons de la llengua.

Recordo aquell sexe oral, de la recerca sobre el VIH de Google, i això és tot instal·lat el pànic i segur, sóc VIH positiu.

Vaig començar a entrar en pànic, Jesús, hauria contractat el VIH i encara el passaria a la meva dona que està embarassada? (Claudius parlant: per què tothom, fins i tot jo, recordem a Jesús en l’hora de sufocació?)

Vaig començar a desenvolupar trastorn de pànic, TOC i altres malalties psiquiàtriques, en un mes vaig començar a sentir tots els símptomes de la fase aguda (excepte la febre), però vaig sentir una calor i la temperatura sempre 37 °. (…).

Atormentat i amb la certesa que tenia el VIH Vaig comprovar a un infectòleg, es va infectar, em va fer totes les proves necessàries: HIV1 i 2, recompte de sang, glucosa, colesterol, tants exàmens que no puc recordar.

Texte ràpid del VIH
Les proves ràpides de VIH són gratuïtes en centres de salut i centres especialitzats. Si feu el test i és positiu, es fa una segona prova de confirmació. Si això passa, no s’espanti. Allà la vida amb VIH. Pot ser que sigui més difícil, però ho veiem bé, sempre que ens cuidem bé. I l'examen, la prova en si és la mateixa, amb la trista i trista diferència que l'examen es fa fredament. Si es lliurava en una safata de plata amb aigua pura en un bol de cristall ...

Vaig fer HIV1 i 2 de quarta generació, al millor laboratori de la ciutat, resultat: negatiu.

Vaig tornar al infectòleg i em va tranquil·litzar, Calma't, no tens el VIH.Si tingués aquest examen hauria identificat, que es va celebrar amb una finestra superior es recomana el seu problema és mental, anar amb urgència a un psiquiatre i un psicòleg que l'ajudarà a terme, el que està tenint és la somatització, camina molt llegir Google, veritat?

Jo, Claudio Souza, acabo de recordar una autèntica anècdota. A l'entrada d’una oficina d’un metge italià s’escriu alguna cosa que sigui més o menys la següent:

I hi ha un paral·lel interessant. Vaig treballar quatre mesos en una empresa i em vaig ocupar, juntament amb un amic, de manteniment d’ordinadors portats pels clients.

No entraré en els sordids detalls d’aquest treball.

Però hi ha una observació interessant de la meva "Laboratori".

Em va dir, en referència als clients que venien amb un ordinador i amb un diagnòstic:

És el targeta de vídeo ".

I em va dir que era com si arribés al consultori del metge i li digués al metge:

"Tinc doctor en càncer".

Riem molt, però quan es tracta d’una computadora, és fàcil resoldre el problema, encara que sovint és difícil d’explicar "Quin és el chipset i el cost d'una reparació BGA és molt car i el cost de l'equip no permet el treball comercial, per la qual cosa haurem de canviar la placa base" ... "La resposta a això sol ser una cosa per la qual no hi ha cap interjecció, però penseu que intenteu explicar alguna cosa inherent a la vostra professió davant" un laic "i l'expressió pertorbada i inquietant de sorpresa i sorpresa!

PRXIMAMENT ÉS MÉS O MENYS! (I.e.

I tracta el VIH, SIDA, FINESTRA IMMUNOLICALGICA ÉS MOLT SERIAL I, EN LÍNIES GENERALS, LA MEDICAMENT AUTOMÀTICA ÉS LA MANERA QUE PODEU PORTAR AL DESASTRE!

Vaig sortir allà, devastat, pensant Quina merda infecciosa era això qui ignorava tot el que sentia i em deia anar a un psiquiatre. (El pitjor pacient psiquiàtric és exactament el que diu que no ho necessita. Necessitat desesperadament !!!!!!!!!)

Bé, vaig acabar fent el que em va dir, vaig començar el tractament i sobre la setmana de 1 després de començar la medicació, els símptomes van començar a desaparèixer, però encara hi havia la certesa plantada al capTenia VIH!

Als mesos de 4 i encara segur que tenia VIH, no podia suportar-ho i vaig haver de dir-li a la meva dona, Claudio parlant: Un dels gestos de dignitat més bonics que he vist mai, i fins ara no coneguts per mi, de seguir junts. fer tots els exàmens necessaris, tinc bufetades a la cara (merescut - CSouza: Estic d'acord) Però anem, la meva paranoia va arribar a tal, que vaig veure símptomes a la meva dona i en el meu fill 10 anys, vaig pensar a matar-me unes quantes vegades.

Després dels mesos 4 vam ser la meva dona i jo a la CAT, vam fer una prova ràpida i el resultat:

No reactiu!

Però el meu cap era tan obsessiu i els símptomes eren tan reals que no creia, semblava llocs obsolets parlant de mesos finestres 6 9 mesos, i després que em afligeixen es va fer més gran i més gran, va ser quan en un d'aquests estudis van trobar aquest blog, que avui puc trucar al meu amic, Claudio Souza, no contenia tota la informació de més actualitzats de windows i moltes altres coses, només que no em vaig poder convèncer.

Amb els dies 130 vaig tornar al meu infectòleg, indignat, amb llàgrimes i vaig dir:

Metge, no pot ser, Tinc el VIH, dóna'm un examen més específic.

Recordava, ara, un cas que, per a mi, era emblemàtic: després d’haver-me portat a la ratxa de la desesperació després de dir:

"Vaig a la Torre.“!

I vaig esperar la trucada de la policia, intentant esbrinar la meva connexió amb "allò", no hauria estat la primera vegada, finalment em va dir: TENIM SIDA I TARJO, Llavors vaig veure que em va bloquejar i no va aparèixer fins uns sis mesos després. Quan vaig preguntar:

Què passa? Esteu convençuts? No! Després el vaig bloquejar. I després de decidir alguna cosa ... Qui em coneix bé ho sap. Les meves decisions són monolítiques ”

Continuem amb el nostre amic psicosomàtic ....!

Va ser llavors quan va dir:

Fill, ho demostraré no teniu VIH !!! No hauria de passar aquest examen, però mentre miro la teva angoixa, per tranquil·litzar-te, aprovaré un examen anomenat PCR quantitativa, [OBSERVACIÓ DE Cláudio Souza: procediment inadequat i em penedeix de veure passar metges aquest missatge] aquest examen només es transmet a aquells que saben tenir el VIH, i si el teniu i no el teniu! Vostè en aquests mesos 4 obtindrà molt més que còpies de 40 !!

com 135 dies Vaig fer l’examen, el resultat, no es va detectar !!

Això em va donar alleujament en aquell moment, però com que encara estava en un estat d’obsessió per creure que encara tenia el VIH em vaig tornar a Google (maleïda) google) i en una d’aquestes investigacions de PCR vaig descobrir que hi havia una condició anomenada controlador d'elit, la persona té el virus però en té càrrega viral indetectable, llest, es va tornar a instal·lar el pànic, vaig esperar, vaig esperar, vaig esperar i avui amb 6 mesos d’exposició possible, vaig decidir fer una altra prova del VIH, necessitava que, amb les proves actuals, sigui impossible que una persona no detecti el VIH després del 6 mesos, va passar només a l'època de Cazuza i Freddie Mercury ...

[Algunes frases no tenen sentit, però ...]

Vaig anar a CAT junt amb la meva dona i em vaig adonar, resultat, suposo què?

De nou, no reactiu !!!

Avui he acabat la meva angoixa, avui he decidit creure en la ciència i sortir de l'estat angustiant!

Avui crec que la ment és capaç, té un poder incommensurable després de buscar a Google sobre psicossomatização, hi ha persones que es trobaven a encegar i després de 6 mesos de la psicoanàlisi cap enrere per veure, si vostè creu que aquest malalt, es vol Està malalt

A continuació, el meu amic, que està passant per tot això que vaig passar (conec casos de persones que van fer exàmens 67 i encara no ho crec), el meu consell és, sortir d'aquesta, viurà la seva vida, ser feliç, hi ha tantes persones que volen tenir resultat que esteu prenent després d’un examen i no teniu, i està condemnat a quedar-vos amb aquesta malaltia durant la resta de la vida, a continuació, acceptar i anar a ser feliç.

Per a mi és un aprenentatge incommensurable i un gran respecte per les persones que tenen aquesta malaltia, que creu que tenen mesos 6 VIH, com angoixant.

El VIH no és un càstig, no és sinònim de promiscuïtat, no tria classe, sexe ni color. Ningú mereix cap malaltia.

El meu missatge és: no vull patir l'angoixa que he experimentat:

USEM SHIRT !!! EN TOTES LES RELACIONS, INCLOSOS ORALS !!!

L'usuari està fora de línia

Sobre el meu psiquiatre i la meva decisió professional sobre la meva atenció a l'aplicació Whas.

Començant, inicialment, del fet més exposat i proposat a tots:

No sóc metge. El que he de oferir és els meus anys d'experiència, bones i dolentes durant gairebé segle 1 / 4 (quart) on fins i tot es va oferir al CRT-A durant el temps que va viure a la casa de suport Brenda Lee. Un local de molt difícil de viure, però això em va abrigar, em va alimentar, d'alguna manera em va donar esperança, però per a això demano a la gràcia divina que no hagi de tornar

El meu psiquiatre, el passat dilluns 18 de març, va ser convidat, sobre la base del conegut tractament implícit de la confidencialitat en la realització MÈDIC / PACIENT, a “desplaçar la meva llista de contactes, advertint que els que no tenien imatges estaven en línies. de gent que, després de la meva utilitat, em va bloquejar.

Utilitat ...

Ella es va sorprendre i, tenint en compte la situació dolorosament estressant que estic en i experimentant, vaig dir, sí, la meva decisió tanqueu aquesta porta, estava bé! Vaig a tractar això al final del text.

Com vaig dir, ella es va sorprendre. i veure, he vist el que té i el que no és rellevant i he eliminat, després també el bloqueig sistemàtic d'aquestes persones i el meu psiquiatra va veure o jo ja estic rebent el 2016.

Només aquells que, jo sé, es fan amics! I, puc citar una frase. Una persona em va dir:

- “No !!!! Res d'això !!!!!! Som amics, és la resta de la nostra vida. "

Bé, estic bloquejat, i sé que ho sóc, almenys dues setmanes i sense un, fins i tot aviat !!!!

No és la primera vegada que m’aconsella “rentar-me les mans”. La primera vegada va ser quan, conscient que no podia continuar el curs de cartes a UNIFESP per l’evident risc de vida durant la devolució, encara tenia dubtes sobre bloquejar o abandonar el registre. Va ser a 2016.

Vaig canviar de ciutat, es canviarà el mòbil i només es bloquejaran les persones que tinguin contacte reals, no com a sac de coneixement i, a partir d’avui, 20 (vint) març 2019 (dos mil i dinou), el treball per a What’s App es cobrarà de forma proporcional a un cost de $ 10,00 per setmana i estic disponible per a comunicacions TEXT entre 11: 30 i 19: 45.

Amics, amics. Treballa, i això és treball, és una altra cosa.

Bé, potser voleu llegir el pacient de Londres

O conegueu la història d'una persona que va ser ensenyada per mi que no va tenir el coratge de dir-ho: el meu primer desastre, la meva primera tragèdia emocional post-diagnòstic: "Márcia 1996 +"

No ho sé ...

Quant a mi, Cláudio Souza => El vídeo que es mostra a continuació em diu molt!

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: