20.1 C
São Paulo
8, desembre, 2019

No pot ser VIH. El vostre cos pot ser un somatització dels símptomes

Imatge predeterminada
Històries positives

No pot ser VIH! Aquesta és una frase que repeteixo, de fet repetida, desenes de vegades a la setmana per a un nombre considerable de persones.

Aquesta línia de treball a l’aplicació del Whats s’hagi anat

No pot ser VIH. Pot ser que el seu cos només sigui somatitzat a causa de l’ansietat i l’estrès per la por de ser infectat.

Així doncs, començo la meva història, estimats lectors, però abans d’explicar sobre la psicosomatització, necessito tornar a la línia del temps i narrar tot el que em va passar. No sóc molt bo amb els textos, així que si hi ha algun defecte d’acord o altres "buits" ignorats, l’important és el que vaig a informar.

La meva història comença en 15 d'octubre, de 15 del mes d'octubre un viatge de negocis, després d'haver fet tot el que calia fer en aquesta ciutat abans de tornar a l'hotel, em vaig decidir a anar a un bar a prendre una cervesa, dec haver pres un coll llarg 5, mentre beviava al bar em vaig adonar que una noia em mirava, mentre jo estava casada no vaig acabar.

Borratxo, atrapat, té una erecció? (...)

No pot ser VIH
Bé, jo era un DJ. I vaig treballar en una casa on el destí, malgrat tots els meus intents, em va situar a la posició de * cap * de "ballarins". La ballarina és la forma delicada i eufemística que tenien per al seu ús, que els va ajudar, els propietaris de les cases, a explorar el proxenetisme. I, per desgràcia, he participat en això. Vaig arribar a parlar amb un jutge i va dir que en cas de policia i presó seria considerat víctima, perquè el "sistema" va fallar per a mi (i aquesta és, sens dubte, una gran veritat) que no em deixa cap altre recurs. , i no els tinc, sinó treballar de tal manera que, en definitiva, fos menys seriós que robessin, extorquessin o assassinessin. Sempre em sembla que la protecció del patrimoni físic i / o material preval fins i tot en el discurs del jutge. Però les noies em van dir que sortirien amb "l’home atrapat" i demanaven més begudes a l’hotel. I, és la seva versió, l’home es dorm ràpidament i es desperta sense records. La resta es pot imaginar. El sexe era fantàstic.

Després d’haver pres alguns 5 i ja sou allà de Bagdad (no sóc de beure, ja hi ha dues llaunes que em deixin alterades). Vaig decidir tornar a l’hotel. Quan arribo al pàrquing, m'adono que la mateixa noia que m'havia mirat m'havia seguit fins al cotxe i que per escurçar el text, vam tenir relacions sexuals allà, teníem sexe protegit o gairebé protegit. la oral passiva i activa es feien sense condó.

L'endemà, una forta consciència per trair a la meva dona, sobretot perquè estava embarassada.

El pes a la consciència i la "llet vessada".

Però em vaig ficar al cotxe i vaig tornar a la meva ciutat, la vida que segueix, cap ús plorant per la llet vessada (literalment) ...

Tornant a la meva ciutat al voltant de dues setmanes després d'aquesta nit, fent exercicis acabar esclatant en 3 hèrnies cervicals, que estava molt malalt, que tenia al tractament amb corticosteroides, la meva última injecció d'esteroides estava en setmanes 22 2 desembre després mi va donar una candidiasi a la boca!

Cerques a Google i als teus resultats

jo CLÁUDIO SOUZA, No puc fer que Google sigui responsable. Google creu que ofereix els millors basats en els seus algorismes. Però són "només algorismes" i no fan judicis de valor. Si ho feien ...

Vaig anar a la investigació sobre el tractament i una de les cerques de Google allí estava escrit:

La candidiasi pot aparèixer en la fase aguda del VIH, al mateix temps no dóna molta importància, vaig començar a fer el tractament pel meu compte (fluconazol + nistatina oral) indicat pel farmacèutic, va dir:

Tingueu la certesa que en una setmana passarà, això és degut a les injeccions que heu pres!

Després d’una setmana, res d’ella no es va curar, va disminuir considerablement, però allà al fons de la llengua.

Recordo aquell sexe oral, de la recerca sobre el VIH de Google, i això és tot instal·lat el pànic i segur, sóc VIH positiu.

Vaig començar a entrar en pànic, Jesús, hauria contractat el VIH i encara el passaria a la meva dona que està embarassada? (Claudius parlant: per què tothom, fins i tot jo, recordem a Jesús en l’hora de sufocació?)

Vaig començar a desenvolupar trastorn de pànic, TOC i altres malalties psiquiàtriques, en un mes vaig començar a sentir tots els símptomes de la fase aguda (excepte la febre), però vaig sentir una calor i la temperatura sempre 37 °. (...).

Atormentat i amb la certesa que tenia el VIH Vaig comprovar a un infectòleg, es va infectar, em va fer totes les proves necessàries: HIV1 i 2, recompte de sang, glucosa, colesterol, tants exàmens que no puc recordar.

Texte ràpid del VIH
La prova ràpida del VIH és gratuïta als centres de salut i als centres especialitzats. Si feu la prova i és positiu, passareu una segona prova de confirmació. Si això passa, no us penseu pas. Hi ha vida amb el VIH. Fins i tot pot ser que sigui més difícil, però ho veiem bé, sempre que tinguem molta cura de nosaltres mateixos. I l’examen, la pròpia prova és la mateixa, amb la trista i trista diferència que l’examen s’envia freda. Si es lliurava en una safata de plata amb aigua pura en un recipient de vidre.

Vaig fer HIV1 i 2 de quarta generació, al millor laboratori de la ciutat, resultat: negatiu.

Vaig tornar al infectòleg i em va tranquil·litzar, Calma't, no tens el VIH.Si tingués aquest examen hauria identificat, que es va celebrar amb una finestra superior es recomana el seu problema és mental, anar amb urgència a un psiquiatre i un psicòleg que l'ajudarà a terme, el que està tenint és la somatització, camina molt llegir Google, veritat?

Jo, Claudio Souza, acabo de recordar una autèntica anècdota. A l'entrada d’una oficina d’un metge italià s’escriu alguna cosa que sigui més o menys la següent:

I hi ha un paral·lel interessant. Vaig treballar quatre mesos en una empresa i em vaig ocupar, juntament amb un amic, de manteniment d’ordinadors portats pels clients.

No entraré en els sordids detalls d’aquest treball.

Però hi ha una observació interessant de la meva "Laboratori".

Em va dir, en referència als clients que venien amb un ordinador i amb un diagnòstic:

És el targeta de vídeo ".

I em va dir que era com si arribés al consultori del metge i li digués al metge:

"Tinc doctor en càncer".

Riem molt, però quan es tracta d’una computadora, és fàcil resoldre el problema, encara que sovint és difícil d’explicar "Quin és el chipset i que el cost d'una reparació amb BGA és molt costós i que el cost de l’equip no permet la viabilitat comercial del treball i, per tant, haurem de canviar la placa base" .... - La resposta que sentiu normalment és alguna cosa per la qual no hi ha interjecció, però penseu en tractar d’explicar alguna cosa inherent a la vostra professió davant d’un "profà" i l’expressió pertorbada i inquietant d’estupefacció i sorpresa.

PRXIMAMENT ÉS MÉS O MENYS! (I.e.

I la lluita contra el VIH, la SIDA, FINESTRA immune és molt greu i en línies generals, una automedicació és la forma que comporti a DESASTRE!

Vaig sortir allà, devastat, pensant Quina merda infecciosa era això qui ignorava tot el que sentia i em deia anar a un psiquiatre. (El pitjor pacient psiquiàtric és exactament el que diu que no ho necessita. Necessitat desesperadament !!!!!!!!!)

Bé, vaig acabar fent el que em va dir, vaig començar el tractament i sobre la setmana de 1 després de començar la medicació, els símptomes van començar a desaparèixer, però encara hi havia la certesa plantada al capTenia VIH!

Amb els mesos 4 i encara amb la certesa de ser amb el VIH, no vaig poder agafar-lo i vaig haver de dir-li a la meva dona: - Claudio parlant: un dels gestos més bells de dignitat que mai he vist i, fins ara, inaudit per a mi: anar junts fer tots els exàmens necessaris, vaig fer algunes cops a la cara (mereixia: CSouza: Estic d'acord) Però anem, la meva paranoia va arribar a tal, que vaig veure símptomes a la meva dona i en el meu fill 10 anys, vaig pensar a matar-me unes quantes vegades.

Després dels mesos 4 vam ser la meva dona i jo a la CAT, vam fer una prova ràpida i el resultat:

No reactiu!

Però el meu cap era tan obsessiu i els símptomes eren tan reals que no creia, semblava llocs obsolets parlant de mesos finestres 6 9 mesos, i després que em afligeixen es va fer més gran i més gran, va ser quan en un d'aquests estudis van trobar aquest blog, que avui puc trucar al meu amic, Claudio Souza, no contenia tota la informació de més actualitzats de windows i moltes altres coses, només que no em vaig poder convèncer.

Amb els dies 130 vaig tornar al meu infectòleg, indignat, amb llàgrimes i vaig dir:

Metge, no pot ser, Tinc el VIH, dóna'm un examen més específic.

Recordava, ara, un cas que, per a mi, era emblemàtic: després d’haver-me portat a la ratxa de la desesperació després de dir:

"Vaig a la Torre."!

I vaig esperar a la trucada de la policia, intentant esbrinar la meva connexió amb "la cosa", no hauria estat la primera vegada - va acabar dient-me: TENIM SIDA I TARJO, Llavors vaig veure que em va bloquejar i no va aparèixer fins uns sis mesos després. Quan vaig preguntar:

Què passa? Està convençut? No! Llavors el vaig bloquejar. I després de decidir alguna cosa ... Els que em coneixen saben bé. Les meves decisions són monolítiques "

Continuem amb el nostre amic psicosomàtic ...!

Va ser llavors quan va dir:

Fill, ho demostraré no teniu VIH !!! No hauria de passar aquest examen, però mentre miro la teva angoixa, per tranquil·litzar-te, aprovaré un examen anomenat PCR quantitativa, [OBSERVACIÓ DE Cláudio Souza: procediment inadequat i em penedeix de veure passar metges aquest missatge] aquest examen només es transmet a aquells que saben tenir el VIH, i si el teniu i no el teniu! Vostè en aquests mesos 4 obtindrà molt més que còpies de 40 !!

com 135 dies Vaig fer l’examen, el resultat, no es va detectar !!

Això em va donar alleujament en aquell moment, però com que encara estava en un estat d’obsessió per creure que encara tenia el VIH em vaig tornar a Google (maleïda) google) i en una d’aquestes investigacions de PCR vaig descobrir que hi havia una condició anomenada controlador d'elit, la persona té el virus, però té una càrrega viral indetectable, llesta, el pànic es va instal·lar de nou, vaig esperar, vaig esperar, vaig esperar i avui amb 6 mesos de possible exposició, vaig decidir fer una altra prova del VIH, necessitava això amb els exàmens actuals. , impossible que una persona no detecti el VIH després de mesos 6, això només va succeir en el temps de Cazuza i Freddie Mercury ...

[Algunes frases no tenen sentit, però ...]

Vaig anar a CAT junt amb la meva dona i em vaig adonar, resultat, suposo què?

De nou, no reactiu !!!

Avui he acabat la meva angoixa, avui he decidit creure en la ciència i sortir de l'estat angustiant!

Avui crec que la ment és capaç, té un poder incommensurable després de buscar a Google sobre psicossomatização, hi ha persones que es trobaven a encegar i després de 6 mesos de la psicoanàlisi cap enrere per veure, si vostè creu que aquest malalt, es vol Està malalt

A continuació, el meu amic, que està passant per tot això que vaig passar (conec casos de persones que van fer exàmens 67 i encara no ho crec), el meu consell és, sortir d'aquesta, viurà la seva vida, ser feliç, hi ha tantes persones que volen tenir resultat que esteu prenent després d’un examen i no teniu, i està condemnat a quedar-vos amb aquesta malaltia durant la resta de la vida, a continuació, acceptar i anar a ser feliç.

Per a mi és un aprenentatge incommensurable i un gran respecte per les persones que tenen aquesta malaltia, que creu que tenen mesos 6 VIH, com angoixant.

El VIH no és un càstig, no és sinònim de promiscuïtat, no tria classe, sexe ni color. Ningú mereix cap malaltia.

El meu missatge és: no vull patir l'angoixa que he experimentat:

USEM SHIRT !!! EN TOTES LES RELACIONS, INCLOSOS ORALS !!!

L'usuari està fora de línia

Sobre el meu psiquiatre i la meva decisió professional sobre la meva atenció a l'aplicació Whas.

Començant, inicialment, del fet més exposat i proposat a tots:

No sóc metge. El que he de oferir és els meus anys d'experiència, bones i dolentes durant gairebé segle 1 / 4 (quart) on fins i tot es va oferir al CRT-A durant el temps que va viure a la casa de suport Brenda Lee. Un local de molt difícil de viure, però això em va abrigar, em va alimentar, d'alguna manera em va donar esperança, però per a això demano a la gràcia divina que no hagi de tornar

El meu psiquiatre, el dilluns passat, divuit de març, va ser convidat per mi, basant-se en el tracte implícit conegut del secret en el MEDICAL / PATIENT, per "desplaçar-se per la meva llista de contactes, sent advertit que aquells sense imatges estaven en línies general, de persones que, després de la meva utilitat, em van bloquejar.

Utilitat ...

Ella es va sorprendre i, tenint en compte la situació dolorosament estressant que estic en i experimentant, vaig dir, sí, la meva decisió tanqueu aquesta porta, estava bé! Vaig a tractar això al final del text.

Com vaig dir, ella es va sorprendre. i veure, he vist el que té i el que no és rellevant i he eliminat, després també el bloqueig sistemàtic d'aquestes persones i el meu psiquiatra va veure o jo ja estic rebent el 2016.

Només aquells que, jo sé, es fan amics! I, puc citar una frase. Una persona em va dir:

"No! Res d'això !!!!!! Som amics, és per a la resta de les nostres vides! "

Bé, estic bloquejat, i sé que ho sóc, almenys dues setmanes i sense un, fins i tot aviat !!!!

Aquesta no és la primera vegada que em va aconsellar "rentar-me les mans". La primera vegada va ser quan, conscient que no vaig poder continuar el curs de les cartes a UNIFESP a causa del clar risc de vida durant el retorn, encara tinc dubtes sobre el bloqueig o l’abandonament de la matrícula. Va ser a 2016.

He canviat la ciutat, el meu telèfon mòbil es canviarà i només les persones que tinguin un contacte real amb mi no seran bloquejades, no com a bossa de coneixement i fins avui, 20 (vint) de març 2019 (dos mil i dinou), Es carregarà el treball per a l'aplicació Què és "pro rata" a un cost de R $ 10,00 per setmana, que estarà disponible per a comunicació a través de TEXT entre 11: 30 i 19: 45.

Amics, amics. Treballa, i això és treball, és una altra cosa.

Bé, potser voleu llegir el pacient de Londres

O conqueriu la història d’una persona que em va culpar que no tenia el coratge de dir: El meu primer desastre, la meva primera tragèdia post-diagnòstica emocional:Márcia 1996 +"

No ho sé ...

Quant a mi, Cláudio Souza => El vídeo que es mostra a continuació em diu molt!

https://youtu.be/NNBdJ7crU2M?t=101

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa