Lactància materna i seguretat de l’art matern i la mare amb VIH

Imatge predeterminada
Lactància materna VIH i SIDA VIH i l'envelliment Finestra immunològica Les dones i la SIDA Dones amb VIH

Lactància materna i seguretat ART com a prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna.

INTRODUCCIÓ a l'estudi sobre la lactància i la seguretat ART.
Feu clic a mi! Lactància materna i seguretat de l’art matern i la mare amb VIH
Em pregunto: si ets tu? Podria ser durant més de dues dècades una discriminació sistemàtica?

Bé, no havia pensat en la lactància materna i la seguretat de l’ART fins a l’últim divendres o dissabte. Els que viuen sota els efectes de la metadona, la gabapentina, l'amitril i la quetiapina tenen una percepció molt diferent del pas del temps.

Especialment perquè té dolor neuropàtic com a "complement", i saber per quant de temps ha passat alguna cosa és bastant complicat per a mi. I, no obstant això, això no em fa indiferent. La manca d'empatia genera psicòpates o persones sense sensibilitat i, el que és pitjor, genera la impossibilitat de ser, com diuen els nord-americans, a les seves sabates! A la pell!

I tot això perquè, potser 40.000 anys enrere, algú va venir a mi, trist (és la paraula llum que vaig triar) perquè anava a morir. No va ser difícil calmar-la. Després de tot, tots nosaltres, estel·lars o no, morirem un dia, i bé, aquesta referència no està sense explicacions. Queda la recerca del consol, que ara no solament va a Joy (alegria) i potser d'una manera o altra, no puc canviar els fets científics, alguns esperant. I l’empatia, és una cosa que no tinc, o no es mencionaria a l’ONU a la campanya: I si fos vostè? Això, sí, és alguna cosa! Anem als fets

Lactància, lactància i mans modernes que viuen amb VIH o SIDA

S'han realitzat avenços substancials en la prevenció de la transmissió perinatal de El VIH-1prevenir la transmissió perinatal del VIH al món en desenvolupament, però encara hi ha alguna pregunta sobre la seguretat relativa i l’eficàcia de diversos règims antiretrovirals. Cuba, per exemple, era la el primer país que va eradicar la transmissió vertical: de mare a fill. Al component Antepartum d’un gran assaig clínic aleatoritzat de diversos països, Promoció de la supervivència maternoinfantil en qualsevol persona Lloc (PROMISE), vam mostrar que la teràpia antiretroviral materna (mART) durant l’embaràs i l’intart pot reduir la transmissió perinatal del VIH-1 a -0,5% en les definicions d’Àfrica subsahariana.1
prevenció de la transmissió hiv-1
Aquesta no és la cara del virus que haureu de buscar la prevenció de la transmissió de hiv-1 que són bacteris que, potser, "prenguin algun avantatge de la seva descuit".
No obstant això, l'exposició a VIH-1 es relaciona amb la lactància materna i la possible transmissió nadons exposats al VIH que viuen en una configuració pobre de recursos. Tot i que les directrius de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomanen que totes les dones embarassades infectades pel VIH-1 comencin l’ART durant tot el temps vida, L’adhesió a l’ART, especialment en el postpart, ha demostrat ser un gran repte. Com que el rebot viral postpart es va observar en 31% de dones que van iniciar l’ART durant l’embaràs, que van tenir una supressió viral inicial i 22% de les dones que van tenir patien el prejudici. L'ART es detecta a la primera visita prenatal.2-4 Per tant, l'avaluació de la seguretat i l'eficàcia de les estratègies alternatives, com la profilaxi infantil, per reduir la infecció postnatal, és important.5

Prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna per a nadons exposats al VIH

Preservatius per a la prevenció de la transmissió de hiv-1
Preservatius per a la prevenció de la transmissió hiv-1! Tot el que heu de fer és utilitzar-los: tot el que heu de fer és utilitzar-los!
Per tant, a partir de dades d’assaigs clínics anteriors, es va demostrar que les següents estratègies de 2 són segures i eficaces per prevenir la transmissió postnatal del VIH-1: Subministrament (1) de ART per a la dona en lactància, reduint així la càrrega viral llet materna; o (2) ofereixen profilaxi antiretroviral (ARV) diària al nadó mantenint els nivells profilàctics de ARV en nens en nens durant tot el risc vital de la transmissió del VIH-1.6-13 En estudis previs, però, s'han centrat en intervencions donats només durant el primer 6 12 a mesos de lactància materna i no hi havia infeccions tardanes addicionals relacionats amb la transmissió de la lactància materna durant la lactància continuada després de la interrupció de la profilaxi. I, després d’observacions prolongades, es va observar un augment de la morbiditat i mortalitat associada al deslletament en comparació amb la lactància materna continuada fins al segon any de vida en lactants exposats al VIH-1. Per tant, sempre es coneix la lactància prolongada mètrica crear adults més forts, va resultar necessari trobar esquemes per mantenir la lactància materna segura més enllà de 12 mesos i va començar a pujar les intervencions per reduir la transmissió del VIH-1 durant la lactància per reduir les malalties El VIH i la supervivència infantil són lliures.14-16

L'eficàcia de la profilaxi materna o infantil prolongada

Alguns estudis han avaluat la seguretat i l'eficàcia de la profilaxi materna o infantil prolongada, però només fins a mesos 12.11,12 No obstant això, cap estudi aleatori anterior no va comparar directament l’eficàcia i la seguretat de la profilaxi antiretroviral prolongada amb l’ART matern durant tota la durada de la lactància natural fins al segon any de vida. Informem sobre els resultats del Component postpart de l'estudi PROMISE, que va aleatoritzar dones infectades amb VIH-1 amb un alt nombre de cèl·lules. CD4 i els seus nadons no infectats amb VIH-1 entre 6 i 14 dies després del part per a la profilaxi de mART o nevirapina infantil (iNVP) per evitar la transmissió del VIH-1 durant la lactància

Prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna: procediments i derivacions a les clíniques

Lactància materna i seguretat de l’art matern i la mare amb VIH
Aquesta és una de les nostres "parts orgàniques" importants. Un limfòcit CD4 +. Si ho enteneu bé, mireu en aquest bloc el text que parla del cicle de vida del VIH. Cada punt verd d'aquesta cel·la és UNA MÉS DE NOSTRES clients desagradables i grollers, que surt de la cel·la, encara no a la vora de l'esgotament. Potser podria trobar-se amb un TK i un suïcidi induït. Apoptosi cel·lular
1 visites maternes van ocórrer en les setmanes (dies 6 14-després del naixement, entrada), i 6 14 després del naixement, i després cada setmana fins 12 74 setmanes després del part. En cada visita es va obtenir un historial mèdic general i un examen físic limitat. Els recomptes sanguinis es van realitzar en totes les visites i laboratoris químics de seguretat (ALT, aspartat aminotransferasa, creatinina, fosfatasa alcalina, bilirubina total i albúmina) també van ser obtinguts, excepte 62 setmanes. El recompte de cèl·lules CD4 es va realitzar en totes les visites, excepte la setmana 6 postpart. Es van obtenir proves d’embaràs en cas de sospita d’embaràs. Visites nadons van ocórrer en les setmanes després del part 1, 6, 10, 14, 18, 22 i 26, 12 llavors totes les setmanes fins a la setmana 98, amb una visita final a la setmana 104.

Els nens poden néixer sense el VIH. I amb algun temps de tractament!

La història i l’avaluació física es van realitzar en totes les visites. El VIH-1 NAT, el recompte de sang complet i el plasma emmagatzemat es van recollir en totes les consultes excepte la setmana 10; L’ALT es va obtenir a les setmanes 1 i 6. Per als nounats aleatoritzats per a iNVP, l'ALT es va realitzar durant la setmana 26 i en cada setmana 12 durant la recepció de NVP. Una prova d'anticossos contra el VIH-1 podria substituir la NAT si el nadó era més que 18 mesos d'edat i havia aturat alletant. Els nadons diagnosticats d'infecció per VIH van ser remesos a la clínica local de tractament per iniciar el TARGA; El seguiment de l’estudi va continuar independentment de l’estat d’infecció.

Prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna: els assoliments d'aquests estudis sobre lactància materna i la seguretat de l'ART com a prevenció de la transmissió del VIH-1

El punt final d'eficàcia primària va ser confirmada pel nen VIH-1 definida com a positiva NAT VIH-1 d'una mostra recollida de qualsevol visita post-aleatorització confirmat per positiva NAT VIH-1 en un segon espècimen extret en un moment posterior.

Infecció incerta del VIH.

Lactància materna
Representació gràfica del VIH
Lactància materna i VIHEs va revisar els casos d’infecció per infecció pel VIH-1 en lactants, cegues per assignar-se als braços, per un comitè independent de membres de 4 que van determinar definitivament l'estat i el moment de la infecció pel VIH-1. La supervivència lliure del VIH-1 (nadó viu i no infectat pel VIH-1) i la mort infantil van ser mesures secundàries dels resultats de l'eficàcia. Tots els VIH-1NAT es van realitzar en laboratoris certificats per la divisió de SIDA Programa de garantia de qualitat de virologia (DAIDS). Per classificar els esdeveniments adversos, es va utilitzar la Taula DAIDS per a la gravetat dels esdeveniments adversos en adults i en pediatria, la versió 1.0 de 2004 (aclariment a l'agost de 2009).19 Per a les dones, el punt final primari de seguretat era una combinació d’anomalies hematològiques, renals o hepàtiques del grau 2 o grau ≥3 dels esdeveniments adversos o la mort, el que succeeix primer. (Això em persegueix) Per als nens, el punt final principal de seguretat era un compost de graus ≥3 esdeveniments adversos o mort, que es va produir primer. Els resultats secundaris de seguretat van incloure els components individuals dels resultats compostos primaris.

RESULTATS

Sempre! Sempre Àfrica !!!!!

Al·lel del VIH
És la pobresa? Bé, depèn de quin punt de la cadena alimentària de la nostra "societat" vius. No tinc molts actius, però com em va dir un amic, sé com fer més amb menys. Malauradament, aquesta no és la visió de tothom. Ara mateix, algú, molt per sobre de mi en la cadena alimentària, després d'haver creat un aparell ortopèdic per a la mà esquerra, una cosa que a continuació vaig a disparar i em 1 / 3 els de tota la meva ingrés mensual personal i està perjudicant el cost. Em vaig posar en contacte amb l’assistent del professional que feia la feina, fins on vaig anar sense saber-ho gairebé avui, però no ho vaig fer perquè oblidava la meva cartera a casa (això és el boig, el boig el boig ...). Bé, l’assistent va dir que hauria de pagar més 1 / 6 del meu "ingrés" per l’hora de treballar. Vaig dir que ho faré, només per cremar el temps. Però no ho faré. No només perquè no puc permetre'm. Però també, perquè és incorrecte pagar. I així és com es consagra la cadena alimentària social. En Àfrica, una cosa així, com en aquesta imatge, no és la pobresa. Pots estar segur d’aquest!
Entre juny de 6 2011 1 i 2014º octubre, un total de parells de 2431 de les mares i els nens (incloent parells de bessons 13) va ser inscrit (assignats a l'atzar a 1220 1211 i Mart per InvP) en direccions
  • Malawi (32%),
  • Sud-àfrica (23%),
  • Zimbabwe (22%),
  • Uganda (16%),
  • Zàmbia (2%),
  • Tanzània (2%)
  • i Índia (3%).
prevenció del VIH
Aquesta foto es va fer a Uganda, sí, em sembla millor en la pobresa
El noranta-cinc per cent parells de mares i nens en cada braç es van inscriure prèviament en la promesa antepart component (42% aleatoritzat a zidovudina materna braç i 53% aleatoritzat a triple antiretroviral materna Braç) i 5% eren dones amb retard en la presentació registrada en néixer o en dies 5 després del part. Gairebé tots els (1207,98,9%) de mares del braç mART van iniciar el règim mART preferit per l'estudi i gairebé tots (1204,98,9%) dels nens del braç iNVP van començar el dia NVP. Es mostra un diagrama de flux de pacients al Contingut digital suplementari, http://links.lww.com/QAI/B102. Taula 1 (no he pogut utilitzar les taules sense violar el copyright) resumeix les característiques bàsiques seleccionades entre les mares i els nadons al principi. El temps mitjà fins a la cessació de la lactància materna va ser mesos 16 (setmanes 70), sense diferència estadísticament significativa entre les armes (P = 0,70). La probabilitat estimada de Kaplan-Meier estimació per a la lactància contínua en 6, 9, 12, 18 i 24 mesos d'edat van ser 93,3 %% 86,2, 81,0%, 34,3 12,5% i% respectivament. Quant als drets d'autor en imatges, m'agradaria poder comptar amb un il·lustrador de voluntaris per a treballs com els de les taules. Les imatges de les que sé, em poso en camí!

DISCUSSIÓ

Introducció, Jo diria, L’estudi PROMISE va ser el primer estudi aleatoritzat per realitzar una comparació comparativa entre mART i iNVP per a la transmissió postnatal de VIH-1 en fins a 18 mesos de lactància en dones asimptomàtiques amb un alt recompte de CD4 que no va complir els criteris de tractament en el moment de la lactància materna en el moment de realitzar l'estudi. I tot i que, tot i que les taxes de transmissió acumulades del VIH-1 postnatal als braços mART i iNVP eren molt més petites que les previstes en els càlculs de la mida de la mostra, això va limitar considerablement el poder estadístic de l'estudi per detectar diferència en el risc de transmissió entre els dos braços, els resultats demostren que els dos règims d’inVP eren altament efectius!

Prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna: supervivència de 97%!

Quan vaig arribar a aquesta part del text, encara en la versió anglesa va tornar i amb ella els dolors i les llàgrimes. No ho entenc i em sembla injustificable, i això és "només" la primera vegada que jugo en això tema. No tenir referència no pot ser una justificació per a decepcions (sic) o comunicacions i consideracions enganyoses!
Hi ha cert bla-bla-bla que si us plau
Crec que Poliana Moça utilitza una d’elles. No ho sé
Es necessita una completa absència d'empatia, potser fins i tot indiferència per veure't en una situació i no mirar de costat i, veient que no estàs sol i que els altres no estan tan bé, es queda feliç! La manca d'empatia genera monstruositats. Emmanuel, per les mans de Chico Xavier en estats que "els dimonis de deliri, deliri i malsons són, en definitiva, sofisticadíssimas intel·ligències, que es movien" molt i en gran mesura l'horitzontalitat de la ciència "sense obtenir l'ascetisme necessària en la verticalització de l'Amor el que ens porta més a prop de la santedat i darrere de "la resta" (!!!!!) per a l'augment pietat! Citant vagament Crist:

- "Cerca abans" ...

I encara es troba aquí, a la falda de la seva mare, vestida amb ulls de color rosa i grisos, perquè encara no els necessita i mai no va aconseguir pigmentació. El seu crit em diu: "Per què?" I no sé què dir. Entre tantes coses que vaig haver de fer aquella tarda a la Rua Antônio Carlos, Cerqueira César, em vaig quedar a veure i intentar mitigar la seva agonia. Sabia que aniria. Ho havia vist abans, la mort que es produïa, i encara ho veuria dotzenes i desenes de vegades. Més del que seria just per a mi haver vist ... Però ... (I.e. - "No empitjori", no doni aigua ... Com es pot millorar l'agonia? - "Cotó humit als llavis" On és la mare? "Al quart pis." (La UCI) I el pare. - "Va sortir ahir! Heu vist "! (El tipus que hauria d'haver escalat abans, si és possible, si hagués de colpejar-lo abans, i que hauria caigut a l'aigua en poques hores) Sí .... I ja no. Menys de dies 90 a la Terra! Va venir a la llum per agonitzar-se i sortir! I sí, ho sé, vaig aprendre al telèfon. - "Tot és com vol Déu"

No tenir referència no és la fórmula màgica per a aquells que no construeixen Història per poder dir alguna cosa estúpid sense haver de preocupar-se de les conseqüències.

(I.e.

Però la manca de referència! Només cal estudiar i investigar, la bona voluntat i el respecte. Per qui? Per als trenta-cinc milions de persones que ja no són aquí i per altres trenta-cinc milions amb expectatives ambigües i dubtoses que serveixen de referències vives! Per a aquells que van prendre AZT i DDI per sobreviure i sovint van perdre la vida. Perquè són ells, com jo i tants de nosaltres, que agafem el rai-fi-oiz de verd, groc, blau i blanc, a l'avantguarda, de manera que els altres avui tenen, com ho fan, millors teràpies, amb menys danys i, per allò que fem |:

- Envelliment amb VIH. Som els primers i, si no parlo per tots, parlo per mi mateix i DICITEM AQUEST RESPECTE!

Infeccions postnatals de 12 a 24 mesos a un ritme de 0,6 i 0,9% respectivament

Amb les taxes d'infecció postnatal i mesos 12 24 0,6 0,9% i%, respectivament, i una alta taxa de supervivència lliure de VIH-1 24 a mesos (> 97%). Les altes taxes de supervivència menors de dos anys (1,7% de la mortalitat infantil) van ser particularment notables en comparació amb les tarifes que prevalen en la majoria dels llocs on es va realitzar l'estudi.24 Dos estudis contemporanis, l’ANRS 12174 i el Uganda PROMOTE, van mostrar similars taxes de supervivència, però amb 50 setmanes de seguiment. ANRS 12174 ha assignat aleatòriament infants VIH-1 no infectats a LPV / r o 3 TC interrompent la lactància o les setmanes 50.

La supervivència lliure del VIH-1 a les setmanes 50 va ser de 96% en els dos braços de l'estudi.11

Lactància materna i seguretat de l’art matern i la mare amb VIH
Sí. Per a alguns, el temps és diners
Les dones infectades pel VIH-1 a l'estudi PROMOTE van ser aleatoritzat entre 12 i 28 setmanes d’embaràs per a un règim basat en LPV / r o efavirenz, que es va continuar per a les setmanes 48 d’allotjament. La supervivència del nadó sense VIH-1 a les setmanes 8 després del part va ser 92,9% en el braç LPVr i 97,2% en el braç efavirenz.12 Les taxes de transmissió del VIH-1 en aquests estudis també van ser baixes. A l’estudi PROMOTE, la infecció pel VIH-1 es va produir durant la lactància natural a 1 al braç LPV / r del nen. Les taxes d'infecció després de les setmanes 50 a l'estudi ANRS 12174 van ser 1,4% al braç de la LPV / re 1,5% al braç 3 TC. Fins ara, només hi ha un estudi que compara l’eficàcia de la profilaxi MART i infantil.

Prevenció de la transmissió del VIH-1 mitjançant la lactància materna

O Lactància materna, Antirretroviral i Nutrició Enquesta (BAN) va comparar un sistema de control intrapart sdNVP dies més 7 zidovudina / 3 CT en totes les dones, seguit d'un assaig clínic aleatoritzat en 1 3 a grups: mart profilaxi estesa o la profilaxi diària InvP donada per fins a 7 mesos de lactància exclusiva o més sense profilaxi antiretroviral per a les mares o els nadons. Tot i que no va ser dissenyat o s'ha utilitzat per comparar directament l'eficàcia de MART i InvP, els resultats de l'estudi van indicar que els braços de Mart i InvP van ser superiors al braç de control de setmana 1 (3%, 1,8% i 6,4% , respectivament) setmanes 28 després del part.10 Cal assenyalar que les dones en BAN van rebre només sdNVP i 7 dies de zidovudina / TC 3 com a profilaxi de la transmissió perinatal, 95% de la cohort van ser seguits component PROMESA abans del part i va rebre Mart o zidovudina. A més, les dones en l'estudi van ser BAN no van entrar si el recompte CD4 va ser major o igual a 200 250 o cèl·lules / mm3 (depenent del temps de matrícula), mentre que les dones inscrites a la cohort PROMISE tenien comptadors de cèl·lules CD4 ≥350 cèl·lules / mm3 (o ≥ el llindar inicial ART específic del país si fos> cèl·lules 350 / mm3). Aquestes diferències subjacents en la selecció de subjectes probablement explicaran les taxes més altes de transmissió del VIH observades a l’estudi BAN.

No s’observen problemes de seguretat als braços de l’estudi mART i iNVP (I.e.

A més, no es van observar problemes de seguretat als braços de l'estudi mART i iNVP. Menys de 1% de dones i 2% dels nens van interrompre el règim d’estudi a causa de la toxicitat. S'han plantejat preocupacions sobre la possible toxicitat infantil per la ingestió d’ARVs a la llet materna de les mares que reben ART. El nostre estudi no va trobar evidències d’augment de les taxes de toxicitat en lactants de mares que rebien teràpia antiretroviral basada en tenofovir en comparació amb lactants que les mares no estaven rebent HAART. Aquestes dades també són tranquil·les pel que fa a la seguretat de la profilaxi TDF / FTC anterior a l’exposició per a dones lactants, no infectades i amb risc de VIH i els seus fills.25-27 De la mateixa manera, l'ús diari prolongat de NVP la profilaxi en els nens no infectats pel VIH-1 18 al mes no es va associar amb toxicitat infantil alta toxicitat incloent la pell i el fetge, en comparació amb els nens que no eren NVP.

Prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna:

La mitjana d'edat del nen fins al cessament de la lactància materna en l'estudi va ser 16 mesos amb 86% dels nens que encara no han assolit el cessament complet de la lactància materna en mesos 9, disminuint a 34% en mesos 18. Això és més del que es va formular originalment durant el disseny de l'estudi i probablement reflecteix els canvis en les directrius sobre la lactància materna de dones infectades per VIH-1, i els hàbits canviants entre les dones subsaharianes durant l'estudi. Aquesta prolongada durada de la lactància materna posa el nadó exposat al VIH-1 en risc d'infecció si hi ha adherència inadequada d'ART per la mare.

Es va produir aproximadament 67% d’infeccions després 6 mesos de vida. Al meu entendre, és més que ineficient!

E 33% després de 12 mesos de vida, amb infeccions continuades produint en mesos 24. Durant la realització de la promesa a l'atzar, directrius de l'OMS per a la prevenció de la transmissió perinatal del VIH han estat modificats de 1 2013 per recomanar la teràpia HAART materna fins almenys la durada de la lactància materna. Les directrius actuals recomanen l'ART permanent per a totes les persones infectades pel VIH-1, incloses les dones embarassades i lactants.17,28 Malgrat aquestes recomanacions, a causa de problemes d'adherència post-part, moltes dones experimenten virèmia de rebot, la qual cosa resulta en una transmissió postnatal contínua.3,4,29 PROMISE dades mostren que Mart i InvP tenen perfils d'eficàcia i seguretat similar al 24 mesos de lactància, el que indica que encara que el tractament per a les dones que alleten és una prioritat, l'ús prolongat de InvP és una alternativa eficaç i segura per On exemple, per a les dones que es neguen a unir-se o no a la TARGA tenen virèmia persistent o interrompre temporalment la toxicitat ART.5
Limitacions toxicològiques i prevenció de la transmissió del VIH-1 a través de la lactància materna
Lactància materna
Em pregunto de vegades .... Ja saps. Quan dormiu amb un serp de cascavell, almenys teniu més o menys, així que a dalt, què podeu esperar. I ni tan sols necessitaria un soroll
Tanmateix, per a les dones que es neguen o no compleixen amb l’ART, poden haver-hi barreres similars a l’administració d’INVP. Les nostres dades posen en relleu la importància de donar suport a les dones postpart que reben TAR perquè observem un risc continu d'infecció postnatal durant la lactància, fins i tot quan s'estaven brindant intervencions eficaces. una varietat d'enfocaments per aconseguir una generació lliure de VIH-1, incloent intervencions de suport a l'adhesió a la retenció d'ART i postpart en atenció a les dones i assegurar la disponibilitat d'alternatives de profilaxi infantil igualment eficaços i segurs per a situacions seran necessaris que ART maternal pot ser insuficient per protegir l’infant.

RECONEIXEMENTS

L’equip de PROMISE reconeix amb gratitud les aportacions de les mares i els seus bebès que van participar en l’estudi. L’equip també reconeix el suport i la donació de productes d’estudi de les empreses farmacèutiques Gilead, GSK / Viiv / Healthcare, Abbvie i Boehringer Ingelheim. Els autors reconeixen amb gratitud les contribucions de l’equip d’estudi, els investigadors del lloc i l’equip de l’equip que van realitzar l’estudi de IMPAACT 1077BF. Traduït i revisat per Cláudio Souza al març 24 del 2019 original a:
Prevenció de VIH-1 Transmissió a través La lactància materna: Eficàcia i seguretat de la teràpia antiretroviral materna contra l'infant Nevirapina Profilaxi per a Durada de La lactància materna in VIH-1-Dones infectades amb un alt recompte de cèl·lules CD4 (IMPAACT PROMISE) Un assaig clínic aleatori, obert,

Informe

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: