Finestra immunològica i VIH! Prova ràpida del VIH. El final del dubte!

Et trobes Iniciació => Finestra immunològica => Finestra immunològica i VIH! Prova ràpida del VIH. El final del dubte!
Imatge predeterminada
Finestra immunològica

La finestra immunològica és la font viva de molt patiment per a les persones que són suggeribles. Tenen relacions sexuals sense protecció, o on una part d’ella està desprotegida i no sé com replicar-me, però passa "alguna cosa".

I descobreixen aquesta misteriosa dama, igual que Capitú, "olbliqua i dissimulda, la finestra immune

I finalment la persona "es desperta al risc", sovint una setmana més tard o un mes, dos, un curt temps i comença a buscar símptomes de la sida.

La llista de símptomes "(...)" és tan àmplia com l'espai buit de la ment ociosa, i es multiplica en desenes i desenes.

Tinc un amic, un veritable que ha estat practicant el VIH durant gairebé dos anys i res per detenir-lo.

D'alguna manera, fins i tot jo, qui Mai em donaré per vençut Vaig perdre la força. Per tot això, va dir que "només volia" desfer-se del dubte que jo, hercule i erigit decididament, i que "només volia" sortir-ne.

Fàcilment suggeridora, va aprendre de mi en els meus estúpids esclats que la infecció pel VIH pot provocar dolor neuropàtic i no diu neuropaties, però diu dolor.

Va ser capaç de convèncer-se que en dos anys havia arribat a un estat de deficiència immune que una persona amb VIH, que no es tractava, va dur de sis a deu anys a consolidar-se en menys de dos anys sense VIH.

I una mica més serà gairebé mèdica, perquè, per molt que digui, si explota i es dibuixa, ha pogut omplir tots els forats, buits, espècies, el que DEVIL no faria tan bo contra ella!

LA SIDA NO DESENVOLUPA SO - VOSTÈ ESTEU SOMAT

Igual que el nen que només vol gelat si diu que és vainilla:

- "Somatitzar fins a la caiguda dels limfòcits"?

La SIDA és una condició orgànica que depèn de qualsevol crònica, una història, una guerra on, "en caiguda lliure", el compte de CD4 DIMUI PAULATINA I GRACIMENT En una taxa mitjana d'un 70 85 per any CÈL·LULES CD4 i només es desenvoluparan la SIDA Quan això es recompte, PER emnos, 400 BAIX! DISCAPACITAT I immune és [SELECTIVA I GRADATVA] NO tots els esdeveniments ocorren 200 BAIX cèl·lules per mil·lilitre CD4 SANG CC / explica com Drº Dráuzio Varella "ELS QUE VA TENIR SORT D'manifestat Sarcoma de KAPOSI I tingut l'oportunitat "MILLOR TRACTAMENT" - QUÈ ÉS UNA FESTA DE FESTA! QUE ENS DEPENDI SIS, M'HI ESCRIT AQUÍ, DIEU ANYS PER ESTABLIR!

I els monòcits?

La finestra Immunològica us fa patir tant que em molesta molt

Finestra immunològica del VIH.

Tothom té por! I tothom ignora, per exemple, el perill d’hepatitis C.

La finestra immune és una mena de "enigma" irresoluble a la ment de les persones. No obstant això, Finestra immunològica en si mateix ho és!

Abans de crear, al capdavant, un infern autogenerador veure què es transmet i què no transmet la sida i tingueu en compte que això també és cert per a l'hepatitis viral com l'hepatitis C que també és una infecció de transmissió sexual

TOTS ELS SÍMPTOMES DE LA SIDA EN UNA PERSONA SIMULTÀNIAMENT

I diuen que el meu és un oragnisme resistent! Aquestes persones guanyen fins i tot Volpe !!!

Hi ha gent que ve a mi amb més de vint proves de tot tipus, dient-me que tenen "TOT TOTS SÍMPTOMES Algú que tingués tots els símptomes de la SIDA estaria a la UCI, enterrada entre la vida i la mort, amb els dos peus a la fossa i el sepulturí que tocava a la palanca.

Parlen que van fer proves d’alta sensibilitat, PCR, H1 ELISA i H2 ELISA, Western i Blot, etc, i no estan convençuts de cap manera que siguin realment poc reactius. Hi ha qui arriba sense, almenys, comprendre el que no és reactiu i, per això, fins i tot planteja hipòtesis absurdes on "no reactiva"Tenia el significat de tenir un" sistema immune no reactiu "i, per tant, concebre que compten amb dies i que alguns prefereixin el suïcidi" morir " prefereixen el suïcidi "morir així"!Viure sempre serà una millor alternativa, patsos!

La finestra immune segons el Ministeri de Salut:

Trenta (30) dies. Independentment de les proves de detecció amb potencial en finestres més petites, ja que tots nosaltres, que operen a l'àrea, sabem que el dilema sense fi de tots i per tant s'ha establert a partir de la ciència i la pràctica dels dies 30.

Són prou bons per als exàmens del sistema públic (les proves ràpides no difereixen en generacions) i tot el que es diu anteriorment és "excés de zel" o mala intenció.

No treballo per a ningú.

Llevat de tu, qui em llegeix aquesta vegada. I si voleu donar suport, ajudeu.

Si no voleu, el text no desapareix i no es converteix en inaccessible per a això.

Aquesta és una relació de treball voluntari entre mi, Claudio Souza i Déu. Per això he suprimit el suport per a l'aplicació Whats!

Jo no era més que la "estrella polar".

Ara sóc Supernova!

Com actueu d’ella, és entre Ell!

Com actua? Com actua? en relació amb això, està entre Ell i tu!

La finestra immune no oscil·la segons els vostres pecats i complexos de culpa.

La teva por i el teu dubte són els que generen el teu Infern Personal. El remordiment i la culpa no amplien aquest termini! I jo, que viu conscient de la presència del VIH en el meu cos, no em castiga per res.

Acabo de emmalaltir! I res més. No em vaig cuidar de mi mateix, era frívol i descuidat de la meva salut, i aquest resultat era evidentment previsible per a mi! I és just I això és només això

És la vostra capacitat d'acceptar o no els canvis quan creieu que la sida és un càstig!

Si no voleu tornar a experimentar, simplement Utilitzeu condons a TOTES les vostres relacions. Fins i tot en la relació matrimonial. Sé moltes raons per "aconsellar això,Segons compte Amarilis!

Utilitzeu un condó en totes les seves relacions sexuals i visqui la seva vida de la millor manera possible i no pateixi dubtes de la finestra immunològica

Vostè pot veure aquesta informació corroborat el Programa lloc de MTS / SIDA Nacional, específicament aquest

La finestra Immunològica us fa patir tant que em molesta molt

El fragment de text següent parla de la finestra d’immunologia del VIH i ha estat escrit per professionals de la salut del CRT-A que treballen en el camp de proves de VIH, sífilis i hepatitis viral a prop d’una estació de metro de Santa Cruz a la ciutat de Llicència Creative Commons A la mateixa propietat es troba DISK AIDS, el número de telèfon del qual és 0800 16 25 50


A partir d'aquest moment, l'escrit no és meu.

Finestra immunològica. aquest text va ser escrit pels professionals d'aquest centre de tractament
Els professionals que treballen en aquest lloc són gabaritadíssimos i la llar SIDA tancats, seria l'únic lloc on se sentin segurs en el tractament allà - la imatge s'obre el centre de la pàgina en si, en una altra pestanya

No sóc jo, estic escrivint. Aquesta informació m'ha proporcionat per CRT-A Healthcare Professionals i no només "tracta" la finestra d'immunologia del VIH. Però com la sífilis i altres malalties de transmissió sexual (MTS o) malalties de transmissió sexual com l'hepatitis viral.

D'acord amb el Manual Tècnic de Diagnòstic La infecció VIH publicat pel Departament d'ITS, Sida i Hepatitis Virals - Secretaria de Vigilància del Ministeri de Salut de la Salut en 2013 desembre:

Finestra immunològica del VIH

El període de finestra és el període entre la infecció pel VIH fins a la primera detecció d'anticossos contra el VIH.

Aquest manual està destinat a millorar el diagnòstic de VIH i havia elaborat diagrames de flux són 5 2 proves ràpides i 3 laboratori, basat en el classifiação de Fiebig. Amb el desenvolupament de noves tecnologies d'avui en dia tenim proves 3ª i generació 4ª que permetin reduir encara més el període de finestra.

proves de generació de 3ª són actualment el més utilitzat, només per detectar anticossos anti-VIH i la finestra és, de mitjana, els dies 22 25; 4ª ja que les proves de generació de detectar simultàniament anticossos d'antigen i anti-VIH P24 i el període de finestra és d'aproximadament dies 15.


proves ràpides de VIH no estan classificats basen en generació, però s'assemblen a la generació de prova 3ª ja que les proves ràpides de VIH utilitzant fluid oral poden estar en el període de finestra de fins 30 dies. És important col·locar el fluid oral incloent la saliva, no conté el virus del VIH, i el que es busca és que no hagin estat o són anticossos específics contra el VIH i per tant la Kiss no propagar la SIDA o VIH


Immunològica finestra - els fets

HEPATITIS VIRAL

D'acord amb el Manual Tècnic per al diagnòstic de les infeccions d'hepatitis virals publicats pel Departament d'ITS, Sida i Hepatitis Virals - Secretaria de Vigilància del Ministeri de Salut de la Salut al desembre 2015:

En 18 pàgina del manual descriu el període d'incubació dels diferents virus que causen l'hepatitis i la finestra de diagnòstic per a les proves al Brasil per al diagnòstic de l'hepatitis viral, respectivament.

Taula 4: període d'incubació, la prevalença de la forma en la icterícia i la cronicitat de la infecció per diferents virus que causen l'hepatitis viral.

Agent etiològic Període de incubação Forma icterícia La cronicitat
MAR 15 45 el dia 5% a 10% en nens menors de 6 anys;

70 la 80% en adults

No hi ha informes de formes cròniques
VHB 30 180 el dia 30% 90% en els nadons, 5% a 10% després 5 anys
VHC 15 150 el dia Sobre 20% 70 85% a%
HDV És similar a l'hepatitis B, però de menor superinfecció: els dies 15 56 Variable Variable
HEV 15 60 els dies (mitjana de dies 42) Variable Informes cronicitat només en individus immunodeprimits

Sífilis

Segons el Manual Tècnic per al Diagnòstic de Sífilis publicat pel Departament d'ETS, SIDA i Hepatitis Viral - Secretaria de Vigilància Sanitària del Ministeri de Salut al maig de 2015:

La sífilis primària

Els anticossos comencen a aparèixer en el torrent sanguini dels dies 7 10 després de l'aparició del xancre. Així que a principis d'aquesta etapa, les proves immunològiques no pot presentar reactivitat. El primer reactiu de immunoassaig per convertir-se en l'entorn

Dia 10 d'evolució del xancre i la FTA-Abs, seguides de les altres proves treponèmiques i

no treponémica. Les proves treponèmiques són els primers a fer positiu després de la infecció i és comú a la sífilis primària resultat positiu en una prova treponémica (FTA-Abs pot arribar a ser reactiva unes tres setmanes després de la infecció).

La sífilis secundària

A la sífilis secundària totes les proves que detecten anticossos són reactius. En aquesta etapa s'espera per satisfer alts títols en les proves quantitatives no treponèmiques. El diagnòstic de presumpció i en base a la presència de lesions típiques a la pell i les membranes mucoses que sovint exuberant aquesta etapa. La confirmació es produeix a través de les proves treponèmiques i no treponèmiques.

Després que el tractament de la sífilis secundària, els reactius de la prova treponémica mantenir-se durant tota la vida de l'usuari, i les proves no treponèmiques poden tenir un comportament variable. En alguns individus es converteixen en no reactius, i altres reactius romanen indefinidament en títols baixos.

La sífilis latent

Sense tractament, després de la desaparició dels signes i símptomes de la infecció, la sífilis va entrar en el període de latència tan recent en el primer any i més tard després d'aquest període. La sífilis latent no mostra cap manifestació clínica.

En aquesta etapa, totes les proves que detecten anticossos romanen reactius, i van observar una disminució en valors en les proves treponèmiques no quantitatius.

La sífilis terciària

En aquesta etapa, les proves que detecten anticossos són generalment reactius, especialment proves treponèmiques, i els títols de proves no treponèmiques tendeixen a ser baixos.

Suport Tècnic de Gestió - avaluador
Referència i Capacitació al centre de MTS / SIDA
Estat de MTS / SIDA - Sao Paulo
R. Santa Creu, 81. Vila Mariana. Són Paulo. SP CEP: 04121.000

Vull donar les gràcies al Bestrella Pacheco per donar-me l'enllaç de sota, que és do de Odin als que corren el risc de viure en període de finestra eterna:

Quan la ment Fabrica la malaltia [Feu clic per veure en una altra pestanya]

Aquest article és una gran llum (o una "mà al volant") si teniu "símptomes". + - Vegeu més sobre els símptomes aquí # SimptomesDiaInfeccióPorHIV#INTRODUCCIÓ

Imatges similars

Publicacions relacionades

Declaracions 1.323

Adriano 4 04Àmerica / Sao_Paulo Febrer 04America / Sao_Paulo 2019 a 00: 18

Em trobo amb aquest qüestionari de correu electrònic és una finestra tan immunològica de només trenta a quaranta-cinc dies. La raó va ser l'opinió legal a favor d'una tècnica d'infermeria a l'any de 2012 a Rio Grande do Sul. Tan aviat com va tenir un accident amb un pacient seropositiu. Va seguir tots els protocols del Ministeri de Salut. I només examen positiu o seroconvertit després de sis mesos. I l'informe tècnic d'un expert en l'àrea de salut va afirmar que, tot i que la gran majoria era positiva després de 30 a 45 dies. El VIH pot trigar fins a 12 mesos en seroconversor. Per aquest motiu moltes persones han estat infectades. Trobar que no estan infectats passant als seus companys. Inconscientment. Per culpa i negligència de la salut pública. Aquesta informació es troba al lloc. Riscobiológico.org. Abans d'indicar amb convicció, buscarem la investigació de l'estudi d'informació. Per no posar en perill més persones. Això diu que el VIH pot durar fins a dotze mesos, no sóc jo, sinó un expert en salut.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 4 04Àmerica / Sao_Paulo Febrer 04America / Sao_Paulo 2019 a 06: 39

Per començar, us cito:

Per no posar en perill més persones. Això diu que el VIH pot durar fins a dotze mesos, no sóc jo, sinó un expert en salut.

A 2012. Oi? Tot el que es redueix és la forma en què és perquè no sap com relacionar-se amb la societat en línia. Hi ha moltes maneres d'apropar-se a algú i el primer comença amb una presentació cordial. I no has fet res útil aquí, en qualsevol moment de la teva vida.
Llegir i reflexionar. i reflecteix bé, per la meva paciència, per avui, Ja ha acabat

A qui vols fer preguntes sobre el meu treball? He estat treballant al Blog durant divuit anys, i honestament, tinc la base per escriure el que dic. utilitzeu un to més moderat i segur per parlar amb mi. Sembla bastant equivocat i, agressor, tinc fonts, no toco amb la vida humana simplement perquè he viscut amb el VIH durant gairebé 25 anys. Creus que això és petit i no em doni consciència. aquest text va ser treballat per mi i un dels meus infectòlegs mèdics que avui formen infectòlegs; Teniu la bondat d'educar i parlar com a persones amb persones. això és només un tir d'advertència, cinc metres per davant del teu arc. Si ho entens.

La meva font aquí:

Algunes definicions: a) infecció primària per VIH (PHI) es defineix com la 6 a 12 setmanes d'exposició al VIH i la presència d'anticossos anti-VIH (tals definició varia amb el mètode utilitzat per al diagnòstic, amb la prova primera generació va arribar a ser 3 mesos, de manera que aquest canvi en la definició amb la metodologia actual, el període màxim permès és 45 dies) .; b) infecció aguda per VIH (AHI) comença amb la detecció del VIH d'àcid ribonucleic (ARN) i acaba quan els anticossos del VIH en plasma. La infecció primària pot ser simptomàtic en el 65 95% dels pacients i que el període entre 12 i 42 dies de contacte - la figura - ADVERTÈNCIA xifra és drets d'autor. Si l'ús, modificació i cita favor D'ALIMENTACIÓ I revisió veure regles) (Referència: El Henn, infecció Flateau C Gallien S. primària del VIH: la presentació clínica, proves i tractament Curr Infect Dis Rep 2017 7 Set; .. 19 (10):. 37 doi: 10.1007 / s11908-017-0588-3). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Henn%20A%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Flateau%20C%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gallien%20S%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279

La seva forma d'introduir-se mostra que no teniu cap condició de parlar, i ho faig jugant a perles ...

Vegeu, no podreu obrir enllaços perquè no paga per tenir accés a ells. En resum, no sé res sobre la història de la infermera, però això va succeir a 2012, la gent! Açò, la precisió dels exàmens creix i avança cada dia i en el passat.
Per començar .... A qui vols fer preguntes sobre el meu treball? He estat treballant al Blog durant divuit anys, i honestament, tinc la base per escriure el que dic. utilitzeu un to més moderat i segur per parlar amb mi. Sembla bastant equivocat i, agressor, tinc fonts, no toco amb la vida humana simplement perquè he viscut amb el VIH durant gairebé 25 anys. Creus que això és petit i no em doni consciència. aquest text va ser treballat per mi i un dels meus infectòlegs mèdics que avui formen infectòlegs; Teniu la bondat d'educar i parlar com a persones amb persones. això és només un tir d'advertència, cinc metres per davant del teu arc. Si ho entens.

Les meves fonts són, algunes d'elles, aquí:

Algunes definicions: a) La infecció pel VIH primària (IHP) es defineix com 6 a 12 setmanes entre l'exposició al VIH i l'aparició d'anticossos anti-VIH (aquesta definició varia amb la metodologia utilitzada per al diagnòstic, la primera generació va arribar a ser 3 mesos, de manera que aquesta variació en la definició.
Amb la metodologia actual, el període màxim permès és 45 dies);
b) La infecció aguda per VIH (AHI) comença amb la detecció del VIH d'àcid ribonucleic de plasma (ARN) i acaba quan apareixen anticossos al VIH. La infecció primària pot ser sintomàtica en 65 a 95% dels pacients i això passa en el període comprès entre 12 i 42 dies de contacte
- FIGURA - ATENCIÓ LA FIGURA ESTÀ SUBJECTE A LA PROPIETAT DE RECERCA. SI S'HA UTILITZAT, POR FAVOR MODIFIQUE I CITA LA FONT I CONSULTA LES NORMES DE LA REVISTA) - No puc pagar! Vols comprar-ho per mi?

(Referència: El Henn, Infecció Flateau C Gallien S. primària per VIH: la presentació clínica, proves i tractament Curr Infect Dis Rep 2017 7 Set; 19 (10): .. 37 doi: 10.1007 / 11908-s017-0588-. 3).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Henn%20A%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Flateau%20C%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gallien%20S%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279

La forma en què es presenta, demostra que no està en condicions de parlar, i ho faig, sí, juga perles ...

Vegeu, no podreu obrir alguns enllaços perquè no paga per tenir accés a ells. En resum, no sé res sobre la història de la infermera, però això va succeir a 2012, la gent! Açò, la precisió dels exàmens creix i avança cada dia i en el passat.
Respecteu qui treballa mentre, com resulta, és un crític buit i sense fonament!
Ets una espècie que conec bé.
Vegeu, és 5: 30 al matí i ja estic aquí. Què passa amb tu?
Certament, a casa, deitadinho, cobert amb un full de tres-cents fils, roba de llit, m'atreveixo aposta, vostè és una espècie de museu, ja que es basa en el que va passar a 2012 per intentar retractar del que es diu i, de fet, 2019 !! !! Us saps què tan patètic és això?

Si fos una persona, diríeu el vostre nom, us desitjaria un bon dia, una bona tarda o una bona nit, digueu-vos que teniu informació divergent de la meva i em pregunten per les meves fonts.

I els hauria dit amics, que em van ajudar en això, i fins i tot els originals en anglès, us donaríem un intent de traduir. És fàcil avui dia!
I si tornes a mi d'aquesta manera, no seré tan acorde.
Això no és com us apropeu a una persona. Em recordes d'un saqueig, d'un canalla de carrer a l'hora d'expressar-se, perquè, desgraciadament, me'n vaig anar a casa aviat i vaig viure als carrers des de fa anys i, malgrat tot això, no hi ha una única nota criminal contra mi.
I ho deploro, aquesta manera d'expressar-se em recorda a persones sense llar.
Deplore, persona nefasta (!!!), és lamentar amb compassió.
Aquest no és un bloc, sóc un home de 54 anys, tinc la noció de les meves responsabilitats a l'hora d'informar.
Voleu cooperar?
Parla bé amb mi.
Cooperar d'alguna manera, com a persona educada.
Aneu a dir el que és concret avui i veure una mica de la història d'aquest bloc. S
i no teniu interès a cooperar, callar i anar a pujar pollastres, perquè aquest és el vostre rostre.
Per què, per exemple, la infermera no va fer PEP? Sap vostè què és PEP?
Probablement no. Però aquí hi ha molt per veure. Aquest bloc té més de 700 pàgines en línia i altres tres mil simplement arxivades perquè, com aquesta història de 2012, aquests textos estan desactualitzats, no es corresponen amb els fets que es demostren avui o representen esperances perduts.

Intenta educar-vos, parleu de manera decent i fins i tot puc parlar-vos per l'aplicació Whats.
Si coneguessis el meu desig, el que vaig pensar durant tres segons (vaig passar massa temps amb tu aquí) quan vaig llegir el "missatge" eres per dir-te quatre paraules, que és, en definitiva, el que et mereixes.
Però tinc una audiència, més de 1000 persones al dia, i pel que fa a elles, mantinc el "silenci".
Si trobeu el meu zap. No t'atreveis a trucar!

Si no coneixes l'infern, bé, tindré una gran satisfacció per fer-te caminar allà.
Aquesta és la "HISTÒRIA"
http://web.archive.org/web/20000821182929/http://www.soropositivo.org/
http://web.archive.org/web/20000918004606/http://www.soropositivo.org/new.html
http://web.archive.org/web/20070628214341/http://www.soropositivo.org/plus/default.asp

Crec que n'hi ha prou
😊 +
Quant a PEP: https://soropositivo.org/?s=pep

Per cert: Quan va ser que vas veure els missatges: A causa de veure, estic amb la informació 2018 / 2019 i el lloc on o es va basar per disparar la teva estupidesa aquí i la falta de respecte en tots els sentits, em vaig trobar, en menys de dos minuotos, la informació "més actualitzada que teniu, * pregueu 3 mesos *. Vols saber-ho? Que Déu et protegeixi si sembrar el pànic aquí. I protegir-lo molt!
Et dono compte de què ets, què fas, què fas amb tanta mors?

I perdre l'esperança de veure un altre "comentari" publicat. Cap manera en el Bloody Hell!
Es pasturarà
I cobreix-te, perquè em molestà a l'alba del treball. Et donaré mals de cap una i altra vegada. Per la manera estúpida que m'has dirigit! Per al PQmP !!!!!!!!

Resposta
RICARDO 4 04Àmerica / Sao_Paulo Febrer 04America / Sao_Paulo 2019 a 17: 54

Bona tarda, el meu amic Claudio Hj, vaig fer una altra prova ràpida amb 121 dies de nou, negativa gràcies a Déu, crec que vaig a fallar / aviat vaig a dipositar la meva primera contribució al bloc. Com és dur de sortir del cap?

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 4 04Àmerica / Sao_Paulo Febrer 04America / Sao_Paulo 2019 a 18: 43

Veus? Si no voleu acceptar el resultat com a final, es converteix en una moto perpètua. Tinc contacte directe amb dues persones que són, un per més de tres anys i un altre durant més de 14 mesos. I no sé quan es despertaran i es despertaran. El fet és que ja han escapat de la meva esfera d'habilitats i estan sotmesos a tractament psiquiàtric. El primer, INTERNATI a la clínica psiquiàtrica. Dos intents de suïcidi per "no morir d'això". Tampoc ho "té", per dir-ho així. Calma això en forma i punt

Resposta
Leonardo Felipe 6 06Àmerica / Sao_Paulo March 06America / Sao_Paulo 2019 a 10: 21

Bon dia, estic en una situació difícil. Fet un petó a una noia + sèrum, tenia el queixal del seny ha assenyalat, una part de la dent era a les genives, no m'agrada el petó de sang. Dps d'aquest episodi que vaig tenir, cansament, suors nocturnes, pèrdua de pes, tord, llengua blanca. He fet una prova ràpida amb 31 dies dps una generació a 4 34 dies dps una prova amb Rapira dies 74, tots negatius pot ser sense preocupacions en Relacre VIH.?

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 8 08Àmerica / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2019 a 01: 03

No sé el que volia dir Relacre. D'altra banda, vull demanar disculpes per tot aquest retard al contestar. Vaig tenir problemes molt seriosos amb el Blog i vaig passar gairebé quatre setmanes per recuperar-lo. No era una tasca senzilla i només era possible amb el suport del personal de WordPress.com i Automattic. I fins i tot ahir, ja el dia set, encara ens trobàvem davant de problemes i, ara mateix, ens atreví a creure que "no hi ha més problemes". Ru us cito:

He fet una prova ràpida amb 31 dies dps una generació a 4 34 dies dps una prova amb Rapira dies 74, tots negatius pot ser sense preocupacions en Relacre VIH.?

Tot i que encara tinc els textos dient "coses diferents", els convido a llegir aquest text sobre la infecció i terminis atualizadíssimos primàries del VIH per al controvertit tema del període de finestra. Aquest bloc ha existit des de l'any 2000. Gairebé dinou anys, que es completaran el primer d'agost des de l'any de la gràcia del Senyor de 2019! Va néixer lloc realment pàgina inicial, Bloc per al concepte va arribar més tard i m'acaba d'arribar a adoptar en 2012, haver entès que era la forma més segura de proporcionar informació sm veure els van destruir. Tot això es diu per dir-li que jo Tinc el llast, l'experiència i la consciència de les meves responsabilitats davant de tu i de totes les persones que, després de tu, arriben a llegir aquest missatge. He llegit aquí amb vides humanes. I tinc un profund respecte per la vida. Em sento trist quan un peix en el meu aquari mor; i estic molt trist, encara que sé que el naixement i la mort són camins similars dins d'un procés de purificació perpètua. Conscients d'això és que em fa encara més greu l'obligació de pensar abans d'escriure, i de buscar ajuda, abans de tractar amb el que no sé. Llegiu aquest text (s'obrirà en una altra pestanya). I, quan es veuen retratats en els vostres "símptomes", llegiu-ne aquest e aquest Si necessiteu més orientació, no dubti en contactar-me.

Resposta
RICARDO 8 08Àmerica / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2019 a 08: 25

Bon dia Claudio aviat estar fent la meva segona donació per al bloc que mai pot deixar d'existir, m'agrada saps que 5 proves ràpides últims amb dies 121 però, no surt del meu cap crec que m'estic tornant boig, més que estem seguint, teniu un bon dia amic

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 8 08Àmerica / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2019 a 16: 29

Gràcies Ricardo. Vaig passar tres aspirants amb ell fora de línia a causa de problemes tècnics. Tota ajuda és benvinguda

Resposta
RICARDO 8 08Àmerica / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2019 a 17: 28

Encara puc utilitzar el compte bancari del Brasil que em vau donar, per fer dipòsits

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 9 09Àmerica / Sao_Paulo March 09America / Sao_Paulo 2019 a 07: 47

Hola Ricardo, bon dia. Les mateixes dades són i, si volem Déu, sempre estarà funcionant, tot i que no tinc límit al compte i ni tan sols una targeta de crèdit, faig servir una targeta de dèbit a superdigital.com.br i, per tant, no puc fer "Llepar".

Si esteu interessats a ajudar-vos, no podeu utilitzar aquestes dades.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 21 21Àmerica / Sao_Paulo March 21America / Sao_Paulo 2019 a 11: 33

Crec que ets sense les dades i jo estic posant això.Dades per donar suport a Seropositiu.Or

Resposta
RICARDO 8 08Àmerica / Sao_Paulo March 08America / Sao_Paulo 2019 a 17: 38

Mai aquest espai pot deixar d'existir, Vc eh una increïble estar amb un bon cor, si cada persona que ve aquí per ajudar amb 5 VERITABLE sabia que era de bona mida humà, més lamentablement això no succeeix, estic buscant per acceptar els meus resultats com a definitius més que acaba amb el cap de la persona, serà possible 5 proves ràpides tots negatius, que al seu torn farà que positiva, no crec que el meu psicòleg ta acabat Claudio o té ni idea

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 9 09Àmerica / Sao_Paulo March 09America / Sao_Paulo 2019 a 07: 54

Ets un ésser humà increïble amb bon cor, si totes les persones que vénen aquí ...

Sí, Ricardo, si cada persona que va venir aquí per ajudar a trencar R $ 1,00 que tindria més que suficient. Però ... segueixo viu!

Resposta
elian gomes 21 21Àmerica / Sao_Paulo March 21America / Sao_Paulo 2019 a 13: 46

hola bona tarda elian gomes meu nom va tenir relacions sexuals sense protecció vaginal amb una dona serologia desconeguda, després de 32 dies van fer una prova de marca VIH no reactiu acció continua a la neura a 65 dia van buscar la CTA va fer un altre immunoassaig també reaccionen a la tornada 87 la CTA i va tornar a fer la prova de punció al dit Abon Bioclin també no reactiu maleïda ajuda me'm va aparèixer grans en el meu pit i jo sóc molt mal ventilada toscindo nas, que la probabilitat de circunsidado negative'm falsa a causa del abraçada fimose.forte estimada.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 22 22Àmerica / Sao_Paulo March 22America / Sao_Paulo 2019 a 07: 03

Llegiu això: https://soropositivo.org/2019/01/28/infeccao-aguda-por-hiv/ I digues-me, si voleu i podeu, quins fets us van fer creure que és possible que hagueu entrat en contacte amb el VIH? Això, òbviament, no té menys de setanta-dues hores, però d’una manera o d’altra, el coneixement mai no és massa i us suggereix que llegiu sota PReP i PEP. La persona té una serologia desconeguda !!! Per què creus que podríeu haver contractat el VIH amb ella? No estàs somatitzant? Estic tenint problemes amb el meu sistema i faré clic a respoder per a aquest comentari i després buscar una pàgina que pugueu considerar aclaridora.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 22 22Àmerica / Sao_Paulo March 22America / Sao_Paulo 2019 a 07: 11

Aquesta no és una pregunta estadística, ja he respost a les vostres preguntes per demostrar que és diferent. Apreneu alguna cosa PEPja que és molt freqüent que la gent insisteixi de tant en tant en l’error i això li impedeixi tenir molts mals de cap. (I.e.

Resposta
elian gomes 22 22Àmerica / Sao_Paulo March 22America / Sao_Paulo 2019 a 09: 55

vostè és un ésser meu déu amic il·luminat li concedeixi llarga vida a vostè ajuda a que més i més gent sempre va a preguntar en els meus horaçoes que Déu et protegeixi, també l'hi agrairà s'intenta seguir la meva vida amb aquestes enquestes proves que vaig fer amb dies 87 gran abraçada gràcies de cor

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 22 22Àmerica / Sao_Paulo March 22America / Sao_Paulo 2019 a 10: 41

M'alegro de poder, amb el meu treball, tranquil·litzar-lo. Aquest treball consumeix recursos i necessita ajuda. Un cop a la vida, no ha de ser llarg. Només cal tenir bona voluntat i cor. [paypal_donation id = 149909]

Resposta
aïllen 29 29Àmerica / Sao_Paulo March 29America / Sao_Paulo 2019 a 13: 46

He pres al laboratori 42 dies després de l’exposició, de tercera generació, no reactiu. Després dels mesos 10, encara penso en fer una altra prova. He de fer una altra, o amb els dies 42 ja seria concloent?

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 29 29Àmerica / Sao_Paulo March 29America / Sao_Paulo 2019 a 20: 47

Els dies 30 són concloents. No obstant això, el seguiment del diagnòstic és de 60 a 90 dies, depenent de la història del pacient. Però no puc teoritzar clínicament. Parleu amb el vostre metge, sense cap sentit. Però busqueu un metge seriós i ben informat. Aquesta informació és nova fins i tot per a mi.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 4 04Àmerica / Sao_Paulo Febrer 04America / Sao_Paulo 2019 a 07: 34

Moltes gràcies! Heu d'haver notat que l'alba començava aquí calenta.

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 21 21Àmerica / Sao_Paulo March 21America / Sao_Paulo 2019 a 18: 07

Veure una cosa. Si la persona va fer PEP Profilaxi Post Exposició, aquestes proves han de ser resolts en fins al dia 90. Tinc un article basat en una qüestió científica, el tractament de la infecció primària pel que suggereix 45 dies. No obstant això, al Brasil, el termini màxim és de seixanta dies. O si ho va fer 90 PEP, profilaxi post exposició. Veig dos enllaços per a vostè. Jo els aconsello la lectura de respondre millor
https://wp.me/p5jmXx-CGd
https://wp.me/p5jmXx-CYP
https://wp.me/p5jmXx-CWt
https://wp.me/p5jmXx-rIv
https://wp.me/p5jmXx-wx3
https://wp.me/p5jmXx-w61
https://wp.me/p5jmXx-CXw

[paypal_donation id = 149909]

Resposta
Cláudio Souza 1 / 4 del segle Vivint amb el VIH 22 22Àmerica / Sao_Paulo March 22America / Sao_Paulo 2019 a 07: 08

Elián, no "invertir" els seus diners, per la qual suada en els laboratoris, amb enquestes pagades. Són les mateixes proves del SUS, potser amb diferents marques, però el mateix ingredient actiu que reaccionen a la presència d'anticossos contra el VIH ja en trenta dies. L'examen amb la capacitat de buscar p24 antigen ja no funciona després dels dies 14 16. Les proves són definitives, després de dies 30 la possibilitat està literalment liquidat. Com, en general, la gent no accepta això perquè el volum d'informació errònia, ja sigui per incapacitat, interessos inconfessables malignes mostren un sens fi de "versions dels fets." No obstant això, dies 30 resolució i liquidar la factura, com vostè ha fet una casa en els dies 60 aquest projecte de llei es liquidades i pagades en la duplicitat. Mantingui la calma. Estic vivint amb VIH des de fa gairebé 25 anys i aquesta és l'edat de les persones que entren al bloc, que té una història molt llarga

Resposta
1 ... 25 26 27

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: