23.4 C
São Paulo
14, desembre, 2019

PrEP a Escòcia Alguns abandonaments i algunes infeccions pel VIH (!!!!!)

Imatge predeterminada
Error de PrEP

Un any de PrEP a Escòcia: alguns abandonaments i algunes infeccions pel VIH!

Algunes infeccions pel VIH!

Nota de l'editor / traductor / i de tot, des de Seropositivo.Org

El que em va portar a traduir aquest text era exactament el que em va cridar l'atenció en el títol en anglès:

Primer any de PrEP a Escòcia: més usuaris del que s'esperava, pocs abandonaments, poques infeccions pel VIH

"Algunes infeccions pel VIH"

Aquest títol, al meu entendre, és una vergonya !!!!

Implicit per a mi és una cosa així:

Idiotes, prenen els medicaments per tractar el VIH igual que el VIH, per veure si no reben el VIH. I si vostè contreu el VIH (perdent alguna cosa) ... .. Bé, aquells de vostès que, mentrestant, ja estan prenent profilaxi pre-exposició amb antiretrovirals, així, per a vostè, "no canvia res", perquè ja està prenent antiretrovirals ! Només canvia les inicials, continuï abarrotadíssimos vida omplint les nostres arques! En tot això, per a mi, només faltava un "vagi!"

Les cares que venen!

Tinc un article per traduir, és vell i el temps no ajuda, però ara s’ha convertit en urgent, perquè el seu títol en anglès és aproximadament:

PrEP com BRIDGE for HAART !!!!!!!

Un pont cap al futur! No és que (...) el PMDB (no és aquesta la festa coneguda com a vella prostituta?) Perdoneu-me, les treballadores del sexe que ja es van retirar, no volia ofendre ... I, ho sé, saps que et respectaré més que ells

Si el PrEP ha d'evitar la infecció pel VIH, quin tipus d'estudi és això? Quin és el propòsit de tot això?

Col·locar persones no VIH positives en ART amb una altra sigles amb el pretext de prevenir la infecció pel VIH i, si es captura, bé, Esteu a punt?, fins i tot, acostumats (amb tota la idea en si mateixa) amb la medicació i, llavors, no canvia res!

Em cobren el "text del pont". Em cobren fins a la mort.

El recent informe sobre el primer any de l’aplicació de la profilaxi pre-exposició (PrEP) a través del Servei Nacional de Salut (NHS) a Escòcia conclou: "El primer any ha estat un èxit rotund pel que fa al’establiment d’un nou servei nacional: el primer d’aquest tipus al Regne Unit i un dels primers del món. "

En total, la gent de 1872 va rebre PrEP a Prescripció a Escòcia durant el primer any del programa. Si la mateixa proporció de la població d'Anglaterra havia estat prescrita per PrEP, això representaria més que 19.000.

Entre un i quatre es van infectar amb el VIH després de prescriure PrEP. La incertesa és la data exacta de la infecció pel VIH; El que se sap és que cap de les persones involucrades tenia nivells de sang abans de la droga en el moment de la infecció (sic).

La majoria només utilitzen la PrEP temporalment: és el mateix problema del condó

No és necessari canviar el mètode, el preservatiu. És la consciència. Li faltava un, com un exemple trist

Com que la majoria de la gent només prengué PrEP durant uns mesos abans de juliol de 2018, quan es van recopilar les últimes dades de l’informe, La reducció precisa de la incidència del VIH és difícil de calcular, però les dades suggereixen que les persones que van prescriure PrEP eren fins a 75% menys probabilitats d'infectar-se amb el VIH - com si un nombre tan bo fossin bons !!!! - que els que no.

L’informe Health Protection Scotland diu que això s’ha aconseguit malgrat diversos factors que poden haver comportat barreres:

  • una mera bretxa de quatre mesos entre l’aprovació del PrEP de Scottish Council Medicines i l’inici del desplegament del NHS
  • la novetat de la PrEP i la formació del personal associat necessiten una demanda superior a la prevista, inclosa una alta proporció de persones que mai no han assistit a clíniques de salut sexual.
  • no hi ha diners públics addicionals destinats a això.

Com podeu veure a continuació, hi ha un cost logístic / estructural amb inversions informàtiques que no són baixes

La introducció de PrEP requeria canvis administratius i estructurals, com ara nous sistemes informàtics i de codificació introduïts en el sistema de vigilància de la salut sexual, i mecanismes de reemborsament de costos de pacients que assistien a clíniques fora de la seva àrea de residència, inclosa Anglaterra. També cal desenvolupar nous materials d’educació per als pacients.

L'èxit del programa. Health Protection Scotland diu que "van superar les expectatives" i es va deure en part a la implicació de tots els grups d'interès en equips multidisciplinaris durant tot el procés: incloses organitzacions del tercer sector, activistes de la comunitat, proveïdors de serveis, polítics i administradors de l'NHS. i experts externs, inclosos metges i defensors que al moment donaven suport als usuaris genèrics de PrEP a Anglaterra.

Usuaris de la PrEP, com es van triar per a aquest estudi?

O NHS Scotland, ha definit quatre criteris d’elegibilitat per al comportament de risc de PrEP. De les persones 1872 que van prescriure el PrEP el primer any, els criteris d’elegibilitat no es van registrar en 28% dels casos.

De la resta, 78% era gai i bisexual que tenia sexe anal sense protecció durant l’últim any amb dos o més socis.

Mentrestant, altres 18% d’usuaris van caure en el criteri d’haver tingut una infecció bacteriana de transmissió sexual durant l’últim any; 2% tenia un soci seropositiu amb càrrega viral indetectable; i 1% van ser jutjats pels metges com a "risc equivalent"!

Captura tot PrEP a risc

L'anomenada categoria "catch-all" dissenyada per permetre als metges prescriure PrEP a persones que no poguessin estar en risc (un exemple podria ser algú en una relació abusiva que sospitava que la seva parella podia tenir el VIH).

Pot resultar reconfortant que un nombre relativament petit de persones (274, o 11% amb PrEP com a motiu d'assistència) anessin a una clínica de PrEP, però es va trobar inelegible, demostrant que els metges no estaven prescrivint ".

D'altra banda, gairebé totes les persones que li va prescriure profilaxi pre-exposició es compon d'homosexuals o bisexuals, amb només 14 les persones que s'identifiquen com a dones i nou homes heterosexuals - entre ells només 1,2% dels usuaris de la Prep o menys de la meitat la proporció dels participants no gais. a la versió de prova IMPACT en anglès. L'informe escocès reconeix que "s'ha de fer més per augmentar la consciència de la Prep entre les dones, les persones transgènere i homes heterosexuals" i es compromet a realitzar una investigació sobre la millor manera de satisfer les seves necessitats.

Els usuaris de PrEP a Escòcia tenen la mateixa edat Edat dels visitants d'aquest bloc

La majoria de les persones que van prescriure PrEP (56%) tenien entre 20 i 35 anys, però un de cada set tenia anys de 50 i aquest grup d'edat estava especialment ben representat entre els primers. Setanta (3,7%) usuaris de PrEP tenien menys d’anys de 20.

Hi va haver un interès immediat en PrEP, ja que es va oferir al juliol de 2017, el mes màxim dels nous ingressos a l'octubre, i 211 va rebre nous usuaris de PrEP.

Prescripcions de PrEP en reducció gradual

Després d'això, les noves receptes van disminuir fins a aproximadament 125 al mes fins al juny de 2018, tot i que el mes amb el nombre més alt de receptes total ha estat al maig de 218, amb 519. Escòcia va oferir als pacients l’opció d’un PrEP per dia o per esdeveniment; 74% va triar el PrEP diari i el 17% de la PrEP basant-se en esdeveniments, mentre que l'altre 9% passava d'un a l'altre durant l'any (una mica més diàriament basat en esdeveniments que l'altre).

Un descobriment significatiu i inesperat va ser que una elevada proporció de cercadors de PrEP eren persones que assistien per primera vegada a una clínica de salut sexual (19%) o que no van assistir durant almenys dos anys (11%).

Molts dels homosexuals més antics estaven en aquesta categoria.

Només es va informar que el percentatge de 2% dels pacients amb PrEP prescrit durant l’any (persones 45) s’havien detingut. Evidentment, això no reflecteix el veritable valor, ja que la majoria de les persones que van parar simplement no haurien tornat, en lloc de dir-li a la seva clínica.

Si cada persona que prescrigués el PrEP durant l’any havia pres PrEP diàriament i omplia les seves receptes cada mes, el nombre de receptes repetides hauria estat almenys doble 4432 realment vist, però l’adhesió no seria realista tan alta.

Proves i resultats del VIH

Com era d'esperar, l'afluència de persones que presentaven a la PrEP va provocar un augment considerable de les proves de VIH i MTS a les clíniques de salut sexual.

La prova del VIH era una tendència a l'alça - en els homes homosexuals i bisexuals que arriben a les clíniques d'ITS, el nombre de proves per trimestre va augmentar de 1920 a mitjan 2014 3250 per al moment Prep va començar al juliol 2017.

Va augmentar encara més les proves de 4150 al juny de 2018.

En els pacients a qui es va prescriure profilaxi pre-exposició, l'augment va ser molt més pronunciat. Mirant cap enrere, sobre 250 1872 aquestes persones van prendre una prova de VIH en el segon trimestre de 2014; 750 va dur a terme una prova en el trimestre iniciat per la prep (juliol a setembre 2017); i 1450 - 35% de totes les proves dels homes homosexuals i bisexuals al STD clínica - el trimestre que incloïa juny 2018.

El nombre acumulat de proves de VIH entre els usuaris de PrEP va ser un dels càrrecs addicionals que van haver de suportar les clíniques.

El diagnòstic de la infecció pel VIH augmenta en totes les poblacions

Malgrat l'augment de les proves, els diagnòstics de VIH van disminuir en els homes homosexuals el primer any estava disponible la PrEP.

El diagnòstic de VIH a tots els llocs (no només les clíniques d'IT) va disminuir en els bisexuals masculins i femenins de 91 l'any anterior al PrEP per a 76 el primer any. En canvi, el diagnòstic del VIH a totes les poblacions va augmentar de 189 a 215 en el mateix període.

No PrEP

La disminució dels diagnòstics de VIH entre homosexuals gairebé segur que no es deu a la PrEP o encara no. Al mig de 2016, els diagnòstics de VIH en HSH a les clíniques de ITS eren al voltant de 80 per any. Durant l'any següent, a això abans del Prep amb una àmplia disponibilitat - van caure bruscament a 47 43 i estaven en l'any després de l'inici de la prep. Els casos d'infecció recent per VIH - adquirits menys de sis mesos abans de la prova - es va reduir de manera similar sobre 30 un any abans de juliol 2016 a 17 2016 en-7 19 i en 2017-8.

Aquesta disminució sembla reflectir les observades al mateix temps a Anglaterra i es va atribuir de manera similar a l'augment de les proves de VIH i a la proporció de persones en teràpia antiretroviral que estan suprimides per virus.

Proves i proves IST

El nombre de proves IST més o menys reflectides en les proves de VIH va augmentar a la mateixa taxa més alta en les persones que van prendre PrEP o que continuaran prenent PrEP.

I els diagnòstics de gonorrea va augmentar des de mitjans de 2014 i mitjan 2018, com ho han fet en altres llocs, sobre 170 trimestre al juny 2014 300 durant més d'una habitació en el principi de la Prep al juliol 2017 i al voltant 400 en l'últim trimestre de 2017.

Els augments van ser molt més alts en els homes que van prendre PrEP!

Per la raó òbvia! Prep pot fins i tot prevenir algunes infeccions pel VIH, però obre el camí, amb el perdó de Chiquinha Gonzaga per a malalties de transmissió sexual, i una epidèmia de gonorrea gairebé incurable difusió, té sentit per trobar maneres de no fer servir un condó!

Fins i tot entre els que es van "tenir en compte la possibilitat d'utilitzar el PrEP."

O bé, l'adoptarien, amb 85 per trimestre a l'inici de PrEP disponible per a 160 per trimestre en l'últim trimestre de 2017.

Això equival a utilitzar la targeta de crèdit sense sou!

Més proves són la causa. És ... saps aquella ombra del tamís?

Això sembla un augment important de la blennorràgia en els homes de la PrEP, però es deu gairebé totalment a més proves. A proporció homes que han fet proves IST diagnosticades amb la gonorrea era 8,05 2016% durant jul-jun 2017 en els homes que mai van usar PReP i 10,9% en els homes que van començar a usar Prep a l'any següent. A l'any següent, la taxa va ser de 7,25% en els homes que no van usar PReP i 11,9% en els homes que estaven prenent profilaxi pre-exposició. La diferència entre els usuaris de PReP i no usuaris és estadísticament significativa, però canvia d'un any a un altre no ho són.

Atès que l'informe diu: "[Hi va haver] més diagnòstics 318 [gonorrea] en els homes amb PREP prescrit en comparació amb altres vuit homes al Prep sense recepta ... Aquestes observacions reflecteixen múltiples visites a clíniques de salut sexual (incloent proves d'ITS)" .

Problemes d’implementació i possible impacte en la salut pública

El primer any de PrEP no es va aconseguir sense dificultats, esperades i inesperades. El començament de juliol de 2017 va coincidir amb l’home humà virus del papil·loma La vacuna (VPH) es va introduir als gais amb menys d’anys 45, de manera que les clíniques tenien una doble càrrega de noves receptes.

Això ha portat a molts pacients a necessitar consultes molt més llargues que les habituals. Algunes clíniques van resoldre aquest problema introduint entrevistes prèvies a entrevistes realitzades per infermeres que van recollir dades de comportament, amb metges sol·licitats només per donar resultats de la prova, si és necessari, prescriuen PrEP i expliquen la dosi i l'adhesió.

Més d'hora, la preocupació desproporcionada entre alguns funcionaris sobre els efectes secundaris de la profilaxi pre-exposició i les interaccions entre medicaments persistir malgrat l'entrenament, però aquests disminuir a mesura que l'equip adquirit més experiència amb els usuaris de profilaxi pre-exposició i els resultats dels laboratoris d'interpretació.

Alguns metges van lluitar amb pacients que tenien problemes d’elegibilitat complexos, però aquests van ser resolts pels metges creant "sistemes de suport professional per a parelles", com les anomenades clíniques virtuals.

D'altra banda, menys persones del que s'esperava van viatjar d’Anglaterra o d'altres llocs per obtenir la PrEP escocesa. *

Quan va començar PrEP, només la marca Truvada estava disponible a un cost de £ 355 per a dies 30, però els comissaris van decidir comprar medicaments genèrics a la desena part del preu.

Aquests es van posar a la seva disposició a l’octubre, encara que "això estava subjecte a un desafiament legal". Una altra mesura de cost-efectivitat adoptada va ser el llançament de PrEP als pacients el dia de la seva avaluació inicial, com a Anglaterra.

L’informe ho diu pacients "ocasionals" Aquell dia va acabar sent el VIH agut i va haver de ser retirat, però no diuen quants.

Difícil de definir si el resultat és a causa de PrEP

Encara està difícil de dir si la PrEP va produir una reducció addicional de les infeccions per VIH a nivell de població. Hi va haver una disminució en la proporció de VIH emprovadors de donar positiu al juliol 2017 - juny 2018 12 en comparació amb mesos anteriors, de 0,4% de tots els emprovadors a 0,3%, però cap disminució en les persones que havien adquirit el VIH recentment. El "un a Quatre" persones que van prendre el VIH tot i ser prescrits amb PREP indiquen una incidència anual general del VIH entre tots els fabricants de Prep 0,1% a 0,4%, el que indica una eficiència de fins al nivell del grup 75%, però prep és encara molt nova a l'efecte de qualsevol població és observable.

* Elegibilitat - Quin és el problema en l’elegibilitat del subministrament de condons?

Edat i mida. Una vegada que aquestes "variables" estiguin configurades ...

* PrEP escocès .... No veig una dificultat equivalent en el cas dels condons ...

£ 355 .... El preservatiu costaria £ 1.00 (gairebé $ 5.00)?

Nivell de població! El preservatiu, que tanta pregunta que no vaig fer servir, ha minimitzat l'impacte després de l'impacte de la població. Quin és el punt en la implementació del PrEP, quan s'estableix l'ús del condó és molt més barat i és fudamentado exactament el que no tenia?

Educació en matèria de salut sexual i reproductiva.

Jo era tan idiota que vaig considerar DST una mena de trofeu de guerra (...)!

Traduït per Cláudio souza do Original a Primer any de PrEP a Escòcia: més usuaris del que s'esperava, pocs abandonaments, poques infeccions pel VIH de Gus Cairns Originalment publicat a 02 abril 2019

Referència

Protecció de la salut Escòcia. Implementació del PrEP del VIH a Escòcia: primer informe de l'any. Ho veig www.hps.scot.nhs.uk/web-resources-container/implementation-of-hiv-prep-in-scotland-first-year-report/ per a un informe complet, resums i infografia.

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!
Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.
Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa