20.4 C
São Paulo
14, desembre, 2019

Humilitat, en temps de crisi ...

Imatge predeterminada
Aliment per a l'esperit

Humilitat. M'he perdut molt durant "la meva meteòrica carrera"

Sé, i com sé, que en el moment de la crisi, la discòrdia, la desesperació, l’insult és molt, molt difícil, per mantenir la calma.

Humilitat, Sí, la humilitat és una qualitat rara i rara

I, per desgràcia, he après això molt costós, des de l’oportunitat desafortunada fins a una altra oportunitat feliç.

Humilitat! Què tan difícil és mantenir-la! I, ho sé, no estic parlant de mi.

Potser vostè mateix, que em va llegir ara, ha de pensar,

I com!

Sí, ho sé!

Però, fins al punt que pogués exercir-ho, Humilitat, més veig els seus fruits, així com les seves flors, caient sobre mi.

En la meva joventut vaig anar:

  • Frivol
  • Inconstant
  • vulgar
  • Cruel
  • Sense conseqüència
  • Irrespetuós
  • Mentider
  • Sneaky
  • Cobard
  • .........

No acabaria amb els adjectius.

I us convido a aquest altre vídeo

I va ser per això, i no només "només" que, quan va arribar el diagnòstic, no hi havia una mà que m'estengués, amb la raríssima excepció d’una persona, que tenia, per a mi

MISERICÓRDIA!

Moneda rara. I, davant d’aquesta bondat, vaig mantenir el cap inclinat davant seu cada dia i, curiosament, només recordo els seus peus i les seves sabates, perquè no podia mirar-li la cara, però encara puc recordar la seva veu, ella parlar serè

- "Hola !!! Avui no he pogut ajudar-vos més que això, aneu a descansar ".

I va ser amb la seva ajuda que vaig convalidar durant una setmana a un hotel del carrer de Gurgel d'Araral que realment tenia, bé, bé, un altre propòsit, i no era això, de descansar!

I després d'uns dies vaig acudir a ella, li vaig donar les gràcies per demanar ajuda i no la vaig acceptar. I vaig passar uns dies als carrers fins que vaig recordar a E. Castro, un vell amic, al qual vaig visitar i que em va posar en una casa de suport.

I, bo o dolent, entre bojos i lladres, em vaig recuperar i vaig començar el procés gradual i gradual de reenviament que em va portar aquí, davant teu, a qui procuro aclarir-me el camí.

I és així, intentant fer-li llum per a vosaltres que puc veure i mesurar quanta ombra encara em resisteix.

En el passat, no gaire llunyà, vaig crear aquesta sessió, menjar per a l'esperit, i la vaig abandonar perquè no hi havia demanda. Però vaig acabar el divendres passat, perquè entenia que, poca o cap audiència, sempre pot ser útil tenir aquests textos aquí, perquè mai no se sap què pot aparèixer l'ànima aquí i aquest text em va fer i sempre vaig reflexionar i tot el temps en aquesta cosa, la humilitat, que el I Ching em va predicar, només en altres paraules!

El "meu hexagrama" parla de l’estranger.

Això també em va fer i em fa reflexionar tot el temps.

Descàrrega!

Tots els comptes que s'han de canviar requereixen una relació directa entre els creditors i els deutors.

És per això que sovint et veus a la terra davant aquells a qui li devem alguna cosa.

A la llar o en les línies que la marginen, és fàcil reconèixer-les, quan lliurem desinterès i dedicació, recollint rugositat i indiferència.

Sovint porten els noms estimats a la llar i s'assemblen a botxins impassibles, que mantenen el cor en les barres del sofriment.

En moltes corbes de carretera, són amics als quals us donem, sense reserves, i que us arrosseguen a dificultats a llarg termini.

En diverses ocasions, són persones de les quals heu esborrat les llàgrimes, situant-les en la intimitat de la vostra pròpia vida i que, de manera inesperada, la vostra confiança amb les pedres de la desgràcia us impedeix.

En altres circumstàncies, són companys d’experiència que de sobte es converteixen en oponents lliures al vostre camí, que us assetgen a tot arreu.

Tanmateix, davant d’aquests problemes, és imprescindible tenir municies d’amor i paciència, tolerància i serenitat, per desfer la trama d’incomprensió.

Mantingueu la vostra consciència en un deure que s’ha complert fidelment i, si n'hi ha cap, recordeu els cops amb què esteu danyats, oferint-vos el millor sentiment, la millor idea, la millor paraula i la millor actitud.

L’aigua cristal·lina, la pigmentació, la gota a gota, converteix el gerro de vinagre en un gerro d’aigua pura.

I si després de tots els vostres gestos de fraternitat i benevolència us persegueixen o lesionen, beneeu-los en oració i avanceu, fidels a vosaltres mateixos, amb la certesa que la humilitat, en el moment de la crisi, és una nota de descàrrega.

Emmanuel del mitjà Chico Xavier.

Do Llibre de la justícia divina

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!
Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.
Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa