EUA aprova píndoles de Dovato amb dos antiretrovirals

Et trobes Iniciació => Articles, traduccions i edicions => EUA aprova píndoles de Dovato amb dos antiretrovirals
?>
M'agrada donar bones notícies

La FDA (Food and Drug Administration) dels EUA va aprovar aquesta droga aquesta setmana Dovato, un nou règim antiretroviral d'una sola tableta que conté l’inhibidor de la dolutegravir integrase (es ven per separat Tivicay) i l’inhibidor de la transcriptasa inversa nucleòsid lamivudina.

Dovatode ViiV Healthcare és la primera píndola combinada de dos fàrmacs que proporciona per primera vegada un règim complet d'una vegada al dia per a les persones que comencen el tractament del VIH.

Dovatode ViiV Healthcare és la primera píndola combinada de dos fàrmacs que proporciona per primera vegada un règim complet d'una vegada al dia per a les persones que comencen el tractament del VIH.

La medicina de ViiV Juluca, que conté dolutegravir més rilpivirina, està aprovada com a opció d'intercanvi per a aquells que actualment estan sota tractament amb una càrrega viral indetectable però no per a teràpia de primera línia.

Altres esquemes terapèutics basats en una sola tableta mitjançant inhibidors de la integrasa inclouen:

  1. Triumeq (dolutegravir / abacavir / lamivudina) de, ViiV
  2. Biktarvy (bictegravir / tenofovir alafenamida / emtricitabina)
  3. Genvoya (elvitegravir / cobicistat / tenofovir alafenamida / emtricitabina) Gileade ciència.

L’aprovació del Dovato es va basar en els resultats dels estudis 1 i 2 GEMINI 3, que junts van registrar més de participants de 1400. Es van assignar aleatòriament per rebre Dovato o dolutegravir més tenofovir disoproxil fumarat (TDF) i emtricitabina (el Truvada).

Com es va informar a la conferència internacional sobre la sida a l'estiu passat, 91% de Dovato i 93% dels receptors dolutegravir / TDF / emtricitabina de 48 tenien ARN VIH indetectable en setmanes XNUMX en un anàlisi agrupat dels dos assajos.

Doluca és un tractament diari complet amb dues drogues en una píndola Hip Hip: Urra !!!!!
Completa el tractament diari amb dos medicaments en una sola pastilla! És un gran avanç des del meu punt de vista, la de la persona que va prendre més de quaranta pastilles al dia "

L’aprovació del Dovato, que és la primera píndola combinada que proporciona un règim diari complet

Els índexs de resposta van ser comparables per a les persones que van començar amb càrrega viral baixa o alta a la línia de base. La fallada virològica confirmada no era habitual en els dos grups de tractament (menys de 1%) i no es va detectar cap nova mutació de resistència als medicaments.

Ambdós règims eren generalment segurs i ben tolerats. Dovato es va associar amb menys efectes secundaris que el triple règim (18% vs. 24%, respectivament), però les taxes d’abstinència degudes a esdeveniments adversos van ser les mateixes en tots dos grups (2%). Els efectes secundaris més habituals associats amb Dovato van ser mal de cap, diarrea, nàusees, insomni i fatiga.

Dovato Tenia un eficiència nociva en biomarcadors.

Dovato evita els possibles problemes de ronyó i ossos associats al tenofovir, especialment a la formulació més antiga de TDF. En els estudis GEMINI, el Dovato va tenir un efecte menys perjudicial sobre els biomarcadors de sèrum i urinari de funció renal i marcadors de pèrdua òssia. Els canvis en els nivells de lípids en sang van ser similars en els dos grups.

Medicació amb banda negra a la caixa (!!!)

O Dovato l’etiqueta inclou un avís "caixa negra" per a les persones amb infecció pel VIH i la hepatitis B (VHB).

Jo, Claudio, mai vaig veure un antiretroviral amb cinturó negre

La lamivudina és activa contra tots dos virus i pot conduir al desenvolupament de VHB resistent a fàrmacs i empitjorament de la inflamació del fetge mitjançant l’aturada Dovato. Per tant, les persones amb co-infecció pel VIH / VHB haurien de considerar l'addició d'un tractament per a l'hepatitis B o de triar un règim de VIH alternatiu.

Dolutegravir, un dels components de Dovato, que s'ha associat amb un petit risc de defectes del tub neuronal en lactants nascuts de dones que van utilitzar durant l’embaràs primerenca. Dovato No s’ha d’utilitzar en el moment de la concepció fins al primer trimestre de l’embaràs, segons la FDA.

Dovato

La píndola antiretroviral és una opció segura

Malgrat aquestes restriccions, el Dovato ofereix una opció segura i fàcil d'usar per a persones amb diagnòstic recent del VIH.

Un llarg camí!

"Amb aquesta aprovació, els pacients que mai no han estat tractats tenen l'opció de prendre un règim de dos fàrmacs en una sola píndola, eliminant la toxicitat addicional i les possibles interaccions farmacèutiques amb un fàrmac de tercers", va dir Debra Birnkrant, directora de la Divisió d'Aliments de la FDA. . Productes antivirals.

"Tenir un tractament que estalvia el consum de drogues que consumeix menys medicaments és beneficiós per als pacients que poden tenir problemes per prendre múltiples medicaments durant un llarg període de temps".

Traduït per Cláudio Souza a 11 d’abril de 2019 d’Original en reguladors nord-americans aprova una nova píndola de combinació de dos medicaments per al VIHEls reguladors nord-americans aproven la nova píndola de combinació de dos medicaments per al VIH escrita per La publicació original de Liz Highleymancuja es va produir a 11 l'abril, 2019

Referència

Gilead Sciences. La FDA dels Estats Units aprova el Dovato de ViiV Healthcare (dolutegravir / lamivudina), el primer règim de dos medicaments un cop al dia, un cop al dia per a adults amb VIH-1 sense tractament previ. Premeu deixar anar. Abril 8 2019.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.