22 C
São Paulo
16, desembre, 2019

Càrrega viral indetectable i no transmissió del VIH - un full d'informació per a persones amb VIH

Imatge predeterminada
SIDA

Càrrega viral indetectable i A NO Transmissió del VIH

Es denomina la quantitat de VIH en els fluids corporals càrrega viral. El tractament eficaç contra el VIH (teràpia antiretroviral) suprimeix la quantitat de VIH en els fluids corporals fins al punt que les proves estàndard no són capaces de detectar el VIH o només poden trobar una petita traça.

Els metges ho diuen "Supressió virològica"Però sovint es coneix com" tenir una càrrega viral indetectable "o" ser indetectable ".

Teniu un càrrega viral indetectable no vol dir que siguis curat del VIH. Si va deixar de prendre tractament, la seva càrrega viral augmentaria i, de nou, seria detectable.

Tenir una càrrega viral indetectable 1/2 que no hi hagi prou VIH en els fluids corporals per transmetre el VIH durant el sexe. En altres paraules, no és infecciós.

Mentre la seva càrrega viral segueixi sent indetectable, la vostra probabilitat de transmetre el VIH a una parella sexual és zero. Com diu el lema de la campanya, "Indetectable és intransmissible" o "U = U".

Aquest full informatiu està escrit per a persones que viuen amb el VIH. Aquest tema també està inclòs en una fitxa escrita per a persones que no tenen VIH.

Càrrega viral en diferents etapes

Durant les primeres setmanes després algú té VIH, la càrrega viral sol ser molt alta, normalment de diversos milions "còpies virals per mil·lilitre de sang(Còpies / ml). Hi ha un risc considerable de transmetre el VIH en aquest moment. De fet, moltes persones obtenen el VIH d'algú que recentment l'ha adquirit (i no ho sap).

Després d'aquest període d'infecció primerenca, la càrrega viral generalment disminueix. Una càrrega viral típica en algú que no rep un tractament pot ser una còpia 50.000 / ml. Encara hi ha un risc considerable de transmetre el VIH.

Després de començar tractament per al VIH, la càrrega viral sol disminuir ràpidament. Dins de tres a sis mesos, la majoria de la càrrega viral de la gent es va fer indetectable (per sota de les còpies 50 / ml).

Es recomana esperar fins que tingui almenys dos resultats indetectables consecutius durant un període de sis mesos abans de confiar en ells. Si heu tingut una càrrega viral indetectable durant almenys sis mesos i continueu tenint bones adhesió, l'Associació Britànica del VIH diu que no hi ha risc de transmissió del VIH.

British British Association Council

La campanya "Indetectables iguals no transferibles" (U = U) compta amb el suport de l'Associació Britànica de VIH (BHIVA), que és l'associació professional de metges i altres professionals de la salut que treballen amb el VIH al Regne Unit.

BHIVA diu que l'ús consistent del tractament del VIH per mantenir una càrrega viral indetectable és una manera altament efectiva de prevenir la transmissió sexual del VIH.

BHIVA diu que els professionals de la salut han de compartir aquesta informació amb totes les persones que viuen amb el VIH. Aconsella als professionals sanitaris que expliquin l'evidència científica que hi ha darrere d'U = U, destacant-ne la importància d’una excel·lent adhesió al tractament del VIH i emfatitzant que U = U depèn de mantenir una càrrega viral sostinguda indetectable.

L'evidència científica

El primer gran estudi indicant que les persones amb càrregues virals baixes no són infeccioses prové d’un estudi de parelles heterosexuals 415 en l’any 2000. Això va detectar que cap soci VIH-positiu amb una càrrega viral per sota de les còpies 1500 / ml va transmetre el VIH.

A 2011, un gran estudi científic anomenat HPTN 052 va concloure que el tractament del VIH va reduir el risc de transmetre el VIH a un soci heterosexual habitual en 96%. L’única raó per la qual no va ser 100% és que una persona en l’estudi té VIH, però això va passar uns dies després que la seva parella iniciés el tractament. Al llarg de l’estudi de quatre anys, cap persona amb càrrega viral indetectable transmetrà el VIH a la parella.

PARTNER 1 i PARTNER 2 Studies

Els resultats finals del programa PARTNER 1 e PARTNER 2 es van anunciar estudis a 2016 i 2018, respectivament.

Entre els dos, van reclutar parelles gai 972 i parelles heterosexuals 516 en les quals un dels seus companys tenia el VIH i l'altre no. Al llarg de l'estudi, les parelles homosexuals van tenir actes de sexe sense penetració i les parelles heterosexuals actuen. Els estudis de PARTNER no van trobar una única transmissió del VIH a una parella VIH positiva que tingués una càrrega viral indetectable (per sota de les còpies 77.000 / ml).

A 2017, un estudi similar amb exclusivitat de les parelles gai 343, Els oposats s'atrauen, també no va trobar transmissions de socis amb càrrega viral indetectable en els actes de sexe anal de 17.000 sense preservatiu.

No hi ha transmissió del VIH d'un soci sexual amb càrrega viral indetectable

Entre els tres estudis, no es va observar la transmissió del VIH a una parella sexual amb càrrega viral indetectable en actes de penetració sexual gairebé 130.000 sense preservatiu. Això significa que el risc de transmissió per part d’una parella amb una càrrega viral indetectable és estadísticament equivalent a zero.

Alguns dels socis VIH negatius en aquests estudis fez adquirir el VIH. Però amb proves genètiques, els investigadors van poder demostrar que totes aquestes infeccions provenien d’altres persones i no de la seva parella principal.

El que això significa per a mi?

Moltes persones amb el VIH veuen la part no pal·liable de l’alleujament de l’ansietat per la transmissió com un benefici molt important del tractament del VIH. L’augment de la consciència pública d’U = U també pot reduir l’estigma en relació amb les persones que viuen amb el VIH.

Si voleu deixar d’utilitzar Els condons, probablement és una bona idea discutir-ho amb els vostres socis i comprovar si estan a gust amb la decisió. De la mateixa manera, si la vostra parella utilitza el PrEP (profilaxi pre-exposició), però sentiu que ja no necessiteu, haureu de parlar-ne amb ells.

Discutir què significa una càrrega viral indetectable amb socis seronegatius, pot ajudar a reduir l’ansietat sobre la transmissió del VIH. Però aquesta informació probablement serà nova per a la majoria de les persones que no tenen el VIH i és possible que algú entengui i confiï en el que estàs dient.

NAM també ha produït un full de dades per a persones que no tenen el VIH per ajudar-los a entendre l'impacte d'una càrrega viral indetectable sobre la transmissió del VIH.

Saber que "Indetectable és igual a no transferible" és especialment útil per a persones que desitgin tenir un fill. Les parelles en què una persona té un VIH indetectable i una altra amb un VIH negatiu poden tenir relacions sexuals sense protecció per concebre.

No obstant això, pot ser que la llei del VIH no hagi arribat a la ciència. En alguns països, el sexe sense preservatiu sense revelar la seva condició de VIH és un delicte independentment de la probabilitat de transmissió del VIH. Per obtenir informació específica sobre el país, visiteu criminalisation.gnpplus.net

I les infeccions de transmissió sexual (MTS)?

És important recordar que mentre el tractament del VIH protegeix els seus socis del VIH, no els protegeix ni d’altres infeccions de transmissió sexual (MTS). Per aquest motiu, control de salut sexual es recomana.

L'ús del preservatiu us ajudarà a evitar MTS.

Una altra preocupació és si tenir una ITS pot provocar un augment de la càrrega viral. Això passa amb les persones amb VIH que no reben tractament: per exemple, la sífilis pot doblar la seva càrrega viral. Els socis amb VIH negatius també tenen més probabilitats de tenir el VIH si tenen una ITS.

Però no és el cas de les persones amb tractament contra el VIH que tenen una càrrega viral indetectable. Al PARTNER and Opposites Attract study, no hi va haver una única transmissió del VIH, encara que moltes persones tenen ITS.

Si manteniu una bona adhesió al tractament del VIH, detectar una ITS no augmentarà la càrrega viral de "indetectable" a "detectable". El tractament eficaç prevé la transmissió sexual del VIH, encara que hi hagi altres ITS.

Si tinc una càrrega viral indetectable, puc VIH?

Les persones amb càrrega viral indetectable a vegades experimenten els anomenats "sons" en la seva càrrega viral. La seva càrrega viral passa de ser indetectable a un nivell baix però detectable, abans de tornar-se a detectar en la següent prova.

Per exemple, la càrrega viral pot augmentar temporalment a còpies 60 / ml o còpies 150 / ml. Això no hauria de ser motiu de preocupació.

Recordeu que al PARTNER i als oposats atraure estudis, "Indetectable" s’ha establert a sota de les còpies 200 / ml. Aquests estudis han demostrat que la transmissió no es produeix per sota d’aquest nivell.

No obstant això, un blip pot indicar un problema si es produeix més o menys al mateix temps que les dosis fallides o tardanes de la seva medicació, o si la seva càrrega viral es pot detectar en dues proves consecutives.

La càrrega viral en semen, fluids vaginals o rectes no és més important que la càrrega viral en sang?

La càrrega viral en sang i altres fluids corporals sol ser molt similar: si el VIH a la sang és indetectable, és probable que sigui indetectable en altres llocs. De vegades, les persones tenen un VIH indetectable a la sang i tenen nivells baixos de VIH en altres fluids corporals, però molt rarament a nivells infecciosos.

El tractament del VIH sempre funciona?

Aproximadament un de cada sis persones amb el seu primer règim de tractament contra el VIH mai no tenen una càrrega viral indetectable o el seu tractament deixa de funcionar durant el primer any. Durant el segon any de tractament, la possibilitat que la vostra teràpia deixi de treballar és d’un en vint i que disminueix encara més en la pròxima dècada a prop d’una oportunitat a 50 de fracàs en qualsevol any.

Així, com més temps fa la teràpia específica del VIH, menys possibilitats de deixar de treballar. Gairebé tothom que passa a un segon o tercer règim redueix la seva càrrega viral a un nivell indetectable.

La pertinença és molt important

Si el tractament d'algú no fa que la càrrega viral sigui indetectable, això sol ser perquè tenen problemes per prendre el tractament, ja que no prenen totes les pastilles en el moment adequat sense perdre dosis. Si teniu problemes per mantenir el tractament, parleu amb el vostre metge i podran trobar una combinació de medicaments que us convingui millor.

U = U S'aplica a tots els tipus de sexe?

Una càrrega viral indetectable evitarà la transmissió del VIH durant el període sexe oral, sexe vaginal i sexe anal. No es necessiten preservatius per prevenir la transmissió del VIH quan la càrrega viral sigui indetectable.

S'aplica U = U a la transmissió no sexual del VIH?

Aquesta pàgina tracta sobre la transmissió del VIH durant el sexe.

Però una càrrega viral indetectable també és crucial per a la concepció, l’embaràs i el naixement. Si teniu una càrrega viral indetectable durant embaràs, el risc de ser transmès al vostre nadó és només 0,1%, o un de cada mil.

Lactància materna

Durant el dia lactància materna, una càrrega viral indetectable redueix considerablement el risc de transmissió del VIH, tot i que no elimina completament aquesta possibilitat. Al Regne Unit i altres països on hi ha disponibles equips d’aigua neta i esterilització, l’ampolla alimentada amb llet és la manera més segura d’alimentar el vostre nadó.

Si utilitzeu medicaments i injectables compartir agulles o un altre equipament, el tractament del VIH i la càrrega viral indetectable redueixen considerablement el risc de transmissió del VIH, però no sabem quant.

Aquesta fitxa ha de ser revisada al gener de 2022

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:

“Uau! Com va patir !.

És així que et poses al cap que pots passar encara més que això!

Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!! Igual que tu, no sóc més que un ésser humà. Amb molta determinació és un amor incalculable i sobretot Mara. Després de morir, puc sortir poc després sense queixes.

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Ja ho sé! La samarreta és horrible. He provat aquest mateix somriure amb una altra samarreta. Però el motiu del somriure ja no era al voltant! 🙂 Realment ho és. Sí, aquest somriure a mi és rar

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa