Dolor neuropàtic per al VIH: vaig arribar a quedar-me

Imatge predeterminada
Dolor neuropàtic causat pel VIH Dolor i sida El dolor i els pacients amb VIH marihuana marihuana medicinal neurones Neuropatia Neuropatia perifèrica i dolor !!!! Neuropatia perifèrica del VIH Viure amb el VIH

El dolor del VIH neuropàtic és un infern trist

Dolor neuropàtic per al VIHL’alleujament o mitigació del dolor en pacients VIH positius és molt similar al tractament dels pacients que pateixen neoplasmes. El dolor és un símptoma relacionat constantment amb pacients infectats pel Virus d'Immunodeficiència Humana, fins i tot en persones amb un nombre de sang. CD4 en matèria de seguretat i sense presència de malalties oportunistes o les neoplàsies que tipifiquen SIDA com el sarcoma de Kaposi. Els principis de determinació del dolor i tractament en pacients El VIH en cap cas no són diferents dels pacients amb càncer i han de ser prescrits i proporcionats per l’estat pel VIH o amb la sida ja definida.

Detecta, intenta, abusar i destrueix els millors objectius del VIH neuropàtic

La prevalença del dolor en els individus amb VIH varia en funció de l’índex els individus varien en funció de l’etapa de la malaltia metodologia d’atenció i tractament. Les estimacions de la incidència del dolor en individus VIH-positius mostren un univers d'aproximadament 40 a 60%, amb predomini del dolor a mesura que avança la malaltia. Fins i tot amb els avenços de Fins i tot amb avenços en tractaments 38% de pacients ambulatoris de pacients amb VIH van presentar un dolor important en un estudi prospectiu de preponderància del dolor. La meitat de les persones amb sida van denunciar "algun" dolor, mentre que tan sols una quarta part ho feia a principis de la cronicitat de la infecció pel VIH que va reportar algun tipus de dolor. Els pacients tenien una incidència mitjana de dos o més dolors simultanis que diverses vegades eren incapacitants. Els informes recents sobre pacients ambulatoris amb VIH han demostrat que gairebé el trenta per cent dels que van ser pacients asimptomàtics,Els informes recents sobre pacients ambulatoris amb VIH han demostrat que gairebé el trenta per cent dels que van ser pacients asimptomàtics, poc més del cinquanta-cinc per cent dels que no tenen malalties que defineixen la sida i el vuitanta per cent de les persones amb sida van informar d'un o més símptomes dolorosos durant un període de temps superior a la meitat de cent vuitanta dies.

Un estudi del dolor en pacients VIH + en el sistema d'hospitals va revelar que més de la meitat de tots els pacients requereix intervenció mèdica per, almenys, mitigar el dolor; amb el dolor i la demostració de com alguna cosa al voltant d'un trenta per cent de les queixes (índex inferior només a la prevalença de la febre). Observem que poc més de la meitat, 3% dels pacients amb SIDA en fase avançada, tractada en cases de suport, que pateixen de mal.

La neuropatia i el dolor neuropàtic pel VIH em converteixen, Cláudio Souza, en el VIH Soropositivo.Org despertant, sovint cridant

Les síndromes de dolor amb major freqüència en els estudis fins a la data inclouen la neuropatiadolor dolor sensorial perifèrica dolorosa a causa de prolongats sarcoma de Kaposi, mals de cap, dolors i faríngia abdominal, artralgias i mialgies, així com afeccions dermatològiques doloroses. Les neuropaties perifèriques relacionades amb el VIH són sovint condicions doloroses que afecten fins a 30% de les persones amb sida i es caracteritzen per la sensació de cremades, formigueig o anestèsia a l'extremitat afectada. Diversos medicaments antivirals, com la didanosina o la didanosina o salcitabina Els agents de quimioteràpia utilitzats en el tractament del sarcoma de Kaposi (vincristina), així com la fenitoïna i la isoniazida, també poden causar neuropaties perifèriques doloroses.

Una pantalla de Dolor neuropàtic per al VIH

síndrome de Reiter, artritis reactiva i polimiositis són condicions doloroses reportats a la infecció primerenca per VIH. No obstant això, hi ha diversos altres piat reumatològica dolorosa a soropositios inclouen diverses formes d'artritis (síndrome de dolor a les articulacions, artritis sèptica, artritis psoriàsica), vasculitis, síndrome de Sjögren, la polimiositis, la miopatia mitjançant l'ús de AZT (Zidovudine) i dermatomiositis.

Les condicions associades amb dolor crònic o intermitent inclouen infeccions intestinals amb microbacterias-avium intracel · lular i Cryptosporidium que causen espasmes i dolor abdominal intermitent, hepatoesplenomegàlia, el que resulta en la distensió abdominal i el dolor, la candidiasi oral i l'esòfag, causant dolor mentre el pacient està menjant i la deglució i l'espasticitat severa associada amb encefalopatia, que causa espasmes musculars dolorosos.

Les condicions associades amb el VIH que causen dolor agut en els nens inclouen meningitis i sinusitis, donant com a resultat severs mals de cap; otitis mitjana; l'herpes - zòster; cel·lulitis i abscessos; dermatitis severa i candidiasi càries dental.

El dolor en els pacients VIH +

Dolor neuropàtic per al VIH i el VIH

El pacient VIH-positiuPacient seropositiu viu sota una tensió estressant a tots els nivells durant el curs de la seva malaltia, que, sens dubte, evoluciona de maneres molt diferents per a cada pacient, incloent la dependència, la incapacitat i la por del dolor i per modelar una imatge molt estressant, ansietat amb la possibilitat d'una mort molt dolorosa. Aquests marcs d'ansietat són universals; angoixa psicològica, i tot i així, fins i tot aquesta tensió varia de persona a persona i depèn del suport social, i el xoc psicològic, i tot i així, fins i tot aquesta tensió varia de persona a persona i depèn del suport social, de l'ajuda familiar en alguns casos, el perdó difícil de trobar del cònjuge i una indubtabilitat de l'auto-assertivitat individual, el tipus de personalitat i els factors mèdics, com ara l'extensió o l'etapa de la malaltia. En un estudi ambulatori del dolor en pacients amb VIH en tractament, el factor de depressió es va correlacionar significativament amb la presència de dolor.

A més d'estar significativament més cansats i deprimits, aquells amb dolor (40%) tenien el doble de tendències suïcides que aquelles sense dolor (20%). El dolor en els pacients amb VIH + estava disminuït funcionalment, més deprimit, més subjecte a atur o discapacitat, i va reportar menys suport social.

Els nens que viuen ambDolor neuropàtic per al VIH i amb el dolor i el VIH relacionats amb ell en allò que diuen eufemísticament comunitats

nens seropositius, en origina generals en les famílies amb baixos ingressos, grans els nens-i-sida-300x199vulnerabilitat social a causa de la pobresa en el que avui es diu "comunitats" i hi ha una alta prevalença de consum de drogues de tota mena, inclosos els injectables. Moltes famílies han més d'un membre infectat i múltiples pèrdues a causa de la SIDA a la mateixa família són comuns. Això afecta la forma en què les famílies s'ocupen de la malaltia AA, i en seqüència, el dolor causat per ella. Els sentiments de culpa dels pares, que sovint resulta en la negació de la malaltia, també poden resultar en dolor de la negació i resistència al maneig adequat del dolor de l'infant; D'altra banda, els usuaris desvien la medicació que servirien per mitigar el dolor de crinça i la porta al "ús recreatiu" i no hi ha manera perquè els sistemes de salut supervisen aquests esdeveniments i el sofriment del nen no s'alleuja amb causa de la seva vulnerabilitat en conjunció amb habilidde poc per comunicar la pressió afegida de l'autoritat parental (...).

Dolor neuropàtic per al VIHI els que tenen por donen drogues als seus pacients

Por a l'addicció i preocupacions per l'abús de drogues recreativesa l’abús de drogues recreatives afecten tant a aquiescència del pacient com a l'administració clínica d'analgèsics opioides i, en conseqüència, condueixen a una submedicació de pacients amb dolor amb VIH o sida. Malauradament, és molt problemàtic tractar el dolor dels pacients en el segment creixent d’usuaris de drogues VIH Usuaris de VIH positius de drogues recreatives

rosella 1540284.jpg

L'abús de drogues és també problemàtica en la població pediàtrica del VIH. Molts nens infectats pel VIH provenen de famílies on l'abús de drogues per via intravenosa és o ha estat un problema. O que tenen els consumidors de drogues pares actius o estan en tractament de recuperació per abús de drogues, o que viuen en famílies grans i han tingut experiència amb l'abús de drogues pels familiars.

El tractament general dels nens VIH positius és el mateix que els nens que pateixen de càncer. El maneig del dolor en els nens en aquesta condició pot ser complicat per la freqüència de les encefalopaties i retards en el desenvolupament vinculades a aquests fenòmens socials són difícils de resoldre, fins i tot a llarg o molt llarg termini.

Dolor neuropàtic per al VIH i legislació

Per a això seria necessari un gran canvi en la legislació, l'educació, els costums, la justa distribució dels ingressos (una perversitat abominable) on les grans fortunes havien de pagar alts impostos i, d'una altra manera, el ferri control, amb penes draconianes contra la corrupció a nivell el corrupte i corruptor, de manera que potser en cent anys algun canvi, veig amb pessimisme extrem.

Tornant a l'abast del text, que per una sèrie d'experiències que digressed, en general és difícil determinar si un nadó amb encefalopatia, que no pot parlar, està vivint en el dolor. Una acurada observació i avaluació de les respostes d'aquest nen tracta de medicaments del seu dolor com sigui possible, utilitzant totes les precaucions per evitar interaccions amb altres medicaments o impactes en la salut del fetge d'aquest nen pot, i sembla ser la millor manera de suprimir el dolor d'aquesta nen.

La visió del problema del dolor neuropàtic per al VIH
Dolor neuropàtic per al VIHDolor neuropàtic per al VIHDolor neuropàtic per al VIH

El càncer es diagnostica en més de 1 milions de nord-americans cada any. El càncer causa 1 10 cadascun de morts a tot el món i és cada vegada més freqüent als Estats Units, on, segons la Societat Americana del Càncer, perquè 5% de totes les morts, sobre 1.400 morts per dia.

El dolor associat amb el càncer és sovint mal entès (sub-medicat) en adults i nens. Els pacients de càncer sovint tenen problemes amb el dolor múltiples i difícils de manejar. El dolor causat pel càncer pot ser degut a la progressió tumoral i trastorns relacionats (per exemple :. El dany neurològic), operacions, i altres procediments invasius per al diagnòstic o la teràpia, amb quimioteràpia o enverinament per radiació, infecció o dolors musculars quan els pacients limiten activitat física.

Dolor neuropàtic per al VIHDolor neuropàtic per al VIH

La incidència del dolor en pacients amb càncer depèn del tipus i de l’etapa del pacient La incidència del dolor en pacients amb càncer depèn del tipus i de l’etapa de la malaltia Quan es diagnostica en una fase intermèdia, 30 a 45% dels pacients tenen un dolor moderat a sever. De mitjana, aproximadament 75% dels pacients amb càncer avançat tenen dolor. Dels pacients amb càncer que tenen dolor, 40 a 50% ho denuncien com a moderats a greus i altres 25 a 30% ho descriuen com a molt greus.

Aproximadament en el 90% dels pacients, el dolor resultant de càncer pot ser controlat per mitjans relativament simples, i també una declaració d'Institut Nacional del Càncer consens sobre el dolor del càncer indica que el sub-tractament del dolor i altres símptomes de càncer "són un problema greu i l'abandó de la salut pública. "Institut arribat a la conclusió que" ... cada pacient de càncer hauria de tenir l'expectativa de control del dolor com un aspecte integral del seu tractament durant el curs de la malaltia ".

A causa del control del dolor per càncer és un problema d'abast internacional, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha donat prioritat a cada nació li dóna alta prioritat a l'establiment d'una política d'alleujar el dolor del càncer. Als Estats Units, moltes organitzacions han treballat amb aquest objectiu.

Pena, Pèrdua de Control i Qualitat de Vida

El dolor contra el càncer pot desaparèixer amb la cura del pacient o continuar indefinidament com a complicació de les teràpies curatives. Tot i que sovint es creu que el dolor contra el càncer és una crisi emergent en les etapes avançades del càncer, però es pot produir per diverses raons i pot causar patiment, pèrdua de control i qualitat de vida. vida durant el tractament del pacient, fins i tot per al pacient que el seu estat és estable i l’esperança de vida del qual sigui llarga.

rellotges de butxaca-436567
El temps per als que viuen "en el dolor" s'arrossega i fa que el pas d'un dia com el pas d'un segle ...

El patiment sorgeix de tractament extens i les seves conseqüències per a l'autoestima i la vida del pacient, i ha assenyalat opcions limitades per fer front als símptomes o problemes causats pel càncer, la sensació de pèrdua personal i la limitació de l'esperança. "El patiment pot incloure dolor físic, però no es limita a ella ... Molt sovint, el dolor es pot definir com un estat de desgast sever associat amb esdeveniments que limiten la integritat d'una persona ... El patiment dels pacients terminals de càncer sovint poden ser alleujat mitjançant la demostració que el dolor en realitat es pot controlar ".

El dolor pot agreujar el patiment de la persona quan perd l'esperança, es converteixen en ansietat i depressió. La commoció i la incredulitat, seguida de símptomes d'ansietat i depressió (irritabilitat, pèrdua de gana i el son, incapacitat per concentrar-se o per a la pràctica d'activitats quotidianes) són comuns quan les persones descobreixen que tenen càncer o descobrir el fracàs del tractament o de la malaltia de nou manifest. Aquests símptomes generalment desapareixen en un parell de setmanes amb el suport de la família i la responsabilitat, malgrat un medicament sedant per fer que el somni i reduir l'ansietat pot ser necessària en els moments de crisi. "L'alleujament del sofriment i la curació de la malaltia pot considerar com a obligacions concomitants dels professionals mèdics que hagin participat efectivament en la cura dels pacients."

Nota: El compromís amb l’alleujament del dolor és un component essencial de l’enfocament clínic i de l’obligació ètica de beneficiar-se sense fer mal; Els professionals sanitaris haurien de seguir sent molt ben informats sobre la gestió del dolor, fins i tot quan els programes actuals no ho fan Els professionals sanitaris haurien de seguir sent molt ben informats sobre la gestió del dolor, fins i tot quan els programes actuals no ho tinguin previst

Les persones involucrades en la gestió del dolor neuropàtic per al VIH han de tenir algunes coses en ment

control personal es refereix a la capacitat dels pacients individuals per adaptar-se a les circumstàncies immediates i les que sorgeixen a través d'accions personals, incloent:

  1. predir esdeveniments,
  2. tenir opcions d'opcions de tractament,
  3. mantenir unes habilitats de repertori per al tractament,
  4. accés i ús d'informació rellevant i
  5. l'accés i la utilització de suport social o d'un altre tipus.

control personal és sacsejada quan el càncer es diagnostica i es va controlar per al dolor continu, procediments invasius o causar seqüeles com ara amputacions, intoxicants tractaments, hospitalització i cirurgia. Quan el dolor es redueix opcions de control del pacient, disminueix el seu benestar psicològic i que se senti desesperat i vulnerable. Per tant, els metges han de donar suport a la participació activa dels pacients en els mètodes eficaços i pràctics de control del dolor.

la qualitat de vidaLa qualitat de vida dels pacients amb dolor per càncer és significativament pitjor que la dels pacients sense dolor per càncer.

El dolor en pacients amb càncer o SIDA arriba quatre sectors del significat de qualitat de vida:

  1. la física,
  2. psicològica,
  3. espiritual i
  4. social.

Familiars i éssers estimats dels pacients amb dolor d'acció, sovint de manera gairebé idèntica al patiment del pacient durant la durada d'aquest patiment, amb la pèrdua de control (dolor) i la qualitat de vida, així com l'estrès psicològic i social que pot resultar en dany psicològic / psiquiàtric que pot ser irresolvíveis en tota la vida. La família que proporcionarà la necessitat de son cura i respectar els límits de la seva cura i tenen necessitats socioeconòmiques i pors relacionats amb els costos de tractament.

Fins i tot en l'absència d'elements d'estrès psicològic, emocional i físic, la família pot sentir-se preparat per fer front a les diverses necessitats de cada pacient. Sovint es necessiten per alleujar el dolor, prendre decisions sobre la quantitat i el tipus de medicament i determinar la dosi de la medicació s'ha de donar. Estratègies sofisticades de control del dolor els obliguen a fer front als règims de medicació complexos que involucren medicaments parenterals o infusions epidurals a casa.

Algunes famílies es resisteixen a abandonar les dosis adequades d'analgèsics per por que el pacient es converteix en addicte o deficiències respiratòries dependents o present. Els metges han tranquil · litzar els pacients i les famílies que la major part del dolor es pot alleujar amb seguretat i eficàcia. Els familiars poden sentir preparats per fer front a les necessitats dels pacients amb alleugeriment del dolor o negar el pacient sent dolor, evitant davant la possibilitat que la malaltia està progressant. Aquestes situacions requereixen debats en curs entre pacients, familiars i metges especialitzats en el tractament del dolor.

El dolor i les modalitats de control del dolor

metadona.jpg

L'anatomia, fisiologia i farmacologia de l'analgèsia han estat àmpliament estudiats. Un avanç important va ser el descobriment dels neurotransmissors que connecten el cervell a la medul · la espinal i modulen l'activitat dels neurotransmissors medul · la. Aquests conductors, així com altres medul · la espinal responen als opiacis i altres analgèsics, així com als estímuls experimentals i psicològica, incloent l'estrès per produir analgèsia. Es va especular que l'activació d'aquest sistema de control per l'acció dels opioides indígenes com a B-endorfines i enkefalinas pot causar el fenomen de l'analgèsia placebo i aparent efecte analgèsic d'un acupuntura en algunes circumstàncies clíniques.

dolorEl dolor es pot definir com "una experiència sensorial i emocional associada amb el dany real o potencial de teixits, o descrita en termes de tal mal." Encara que els mecanismes de dolor i els seus transmissors s'entenen millor, ha subratlla que la percepció individual del dolor i l'avaluació del seu significat és un fenomen complex que involucra processos psicològics i emocionals, a més de l'activació de transmissors nociceptiu. La intensitat del dolor no és proporcional al tipus o extensió del teixit danyat, però pot tenir influència sobre el sistema nerviós. La percepció del dolor depèn de les complexes interaccions entre impulsos nociceptius i no nociceptius neurotransmissors cap amunt pel que fa a l'activació dels sistemes d'inhibició del dolor descendents.

Es necessita un enfocament multidisciplinari que pretén entendre i pal·liar el dolor sense prurit moralista

CLAUDIO: En la meva modesta visió, tot el que has de fer és pensar en el teu propi cos, cremant-se sense flames al seu voltant, i valora si acceptes marihuana o fins i tot el respecte en una atmosfera de metà 30 per alleujar el dolor! A causa dels altres, és un refresc!

Dolor neuropàtic per al VIH
A Finestra immunològica et fa patir tant em fa molta ràbia.

Aquest conjunt es basa en un enfocament integral i multidisciplinari per al’alleujament i el tractament dels pacients amb dolor i és adequat per a l’observació clínica que no existeix un enfocament senzill per al control efectiu del dolor. En canvi, el control individual del dolor s'hauria d’adaptar a l’estadi de la malaltia, a les condicions mèdiques competents, a les característiques del dolor i a les característiques psicològiques i culturals del pacient. També requereix una avaluació continuada de l’eficàcia del dolor i del tractament. La millor opció de modalitat canvia habitualment a mesura que canvien les condicions del pacient i les característiques del seu dolor. És important que l’eficàcia de la modalitat analgèsica usada per separat o en combinació siga acurada El mètode analgèsic utilitzat per separat o en combinació és avaluat acuradament.

Sempre presència de dolor, els metges haurien de proporcionar un alleugeriment eficaç mitjançant l'avaluació de rutina i tractant-lo amb l'ús d'una o més de les realitzacions descrites en aquest document. (Però el més correcte és el referit al dolor la clínica del metge, que té més subsidis per al tractament apropiat.)

L'OMS informa dels avenços en les dosis i tipus d'analgèsics per al control eficaç del dolor. Quan aquest tipus de tractament no - invasiu és ineficaç, les maneres alternatives inclouen altres formes d'administració de medicaments, bloquejos nerviosos i neurocirurgia ablativa. Els pacients que reben tractament en diversos graus d'invasivitat també poden beneficiar-se d'altres modalitats, el nombre de pacients que reben aquestes modalitats per separat i en combinació no han tingut els seus casos ben documentats. Hi ha la necessitat d'investigació per determinar l'efectivitat de molts d'aquests procediments utilitzats per separat o en combinació per a diferents grups de pacients en diversos segments.

Obstacles per a un control eficaç del dolor

El control del dolor és sovint obstaculitzat innecessàriament. els professionalsmarihuana la salut poques vegades estan capacitats per controlar el dolor, i no pot donar-se compte de la importància de controlar o fins i tot reconèixer quan un pacient sent dolor, i pot tenir por de la prescripció de medicaments opioides. Com alguns metges, els pacients i les famílies poden evitar l'ús d'opioides causa de la seva por a l'addicció i la tolerància, els pacients no poden queixar-se de dolors menors. No obstant això, es recomana que els clínics inclouen explicacions als pacients i les seves famílies sobre el dolor i el seu control durant el pla de tractament. Un altre obstacle és que el control del dolor no és tradicionalment una prioritat en el sistema d'atenció de la salut. El tractament del dolor no està cobert per l'assistència social o de fàcil accés i les institucions estan més preocupats per la possible addicció als opiacis per substàncies controlades del pacient o d'un altre tipus que amb l'optimització en l'alleujament del dolor. Els metges han d'assegurar que els pacients reticents a reportar dolor i temen que la dependència i efectes secundaris incontrolables, hi ha maneres d'alleujar el dolor de forma segura i eficaç.

Xateja amb els metges per obtenir informació sobre el control del dolor, o llegir aquesta guia i aprofundir en la investigació sobre el tema, ha d'ajudar els pacients i les seves famílies a superar les seves preocupacions i pors que dificulten el control efectiu del dolor.

L’enllaç anterior parla d’esperança. De longevitat. Per què vull viure fins als anys de dolor 90?

Font: HIVPositive.com

NOTA DE L'EDITOR SOROPOSITIVO.ORG: Déu ho sap ...
claudio souza
Aquest sóc jo, retrata la traïció, en un moment d'extrem dolor neuropàtic

Els textos a continuació us poden interessar!

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Henry 24 de gener de 2018 a les 23:42:05 hores

Em sento molt dolor en la part inferior de l'esquena, el maluc i els peus.

I aquí tenim aquesta resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 25 de gener de 2018 a les 07:39:26 hores

Mireu això. Els dolors dels malucs poden representar alguna cosa greu i hauríeu d'obtenir el vostre infectòleg i informar-lo. El dolor en el peu és una cosa que hauria de buscar en un hospital o en un entorn ambulatori que té una "clínica de dolor". A São Paulo, conec una en l'hospital de São Camilo, una en caritat portuguesa i, també, però molt, però gratuïta, la clínica de dolor a l'Hospital de les Clíniques. Però, en el cas d'HC, dependrà necessàriament d'una referència específica feta pel vostre metge

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: