Dolor neuropàtic per al VIH: vaig arribar a quedar-me

Et trobes Iniciació => Dolor neuropàtic causat pel VIH => Dolor neuropàtic per al VIH: vaig arribar a quedar-me
?>
Dolor neuropàtic per al VIH

El dolor del VIH neuropàtic és un infern trist

Dolor neuropàtic per al VIHL'alleujament del dolor o la mitigació en pacients seropositius és molt similar al tractament de pacients que pateixen neoplasies. El dolor és un símptoma constant relacionat amb pacients infectats pel virus de la immunodeficiència humana, fins i tot en persones amb recompte de CD4 a la zona de seguretat i sense presència de malalties oportunistes o neoplàsies que defineixen la sida, com el sarcoma de Kaposi. Els principis de la determinació i tractament del dolor en pacients amb VIH no són de cap manera diferents dels pacients que viuen amb càncer i han de ser prescrits i subministrats per l'Estat al VIH o amb una definició de la sida.

Detecta, intenta, abusar i destrueix els millors objectius del VIH neuropàtic

La prevalença del dolor en els individus amb VIH varia en funció de l’índex els individus varien en funció de l’etapa de la malaltia metodologia d’atenció i tractament. Les estimacions de la incidència del dolor en individus VIH-positius mostren un univers d'aproximadament 40 a 60%, amb predomini del dolor a mesura que avança la malaltia. Fins i tot amb els avenços de Fins i tot amb avenços en tractaments 38% de pacients ambulatoris de pacients amb VIH van presentar un dolor important en un estudi prospectiu de preponderància del dolor. La meitat de les persones amb sida van denunciar "algun" dolor, mentre que tan sols una quarta part ho feia a principis de la cronicitat de la infecció pel VIH que va reportar algun tipus de dolor. Els pacients tenien una incidència mitjana de dos o més dolors simultanis que diverses vegades eren incapacitants. Els informes recents sobre pacients ambulatoris amb VIH han demostrat que gairebé el trenta per cent dels que van ser pacients asimptomàtics,Els informes recents sobre pacients ambulatoris amb VIH han demostrat que gairebé el trenta per cent dels que van ser pacients asimptomàtics, poc més del cinquanta-cinc per cent dels que no tenen malalties que defineixen la sida i el vuitanta per cent de les persones amb sida van informar d'un o més símptomes dolorosos durant un període de temps superior a la meitat de cent vuitanta dies.

Un estudi sobre el dolor en pacients hospitalitzats amb VIH va revelar que més de la meitat dels pacients requerien teràpia farmacèutica almenys per mitigar el dolor; amb dolor que representa aproximadament el trenta per cent de les queixes (índex inferior a la prevalença de febre). Vam observar que una mica més de la meitat, 3%, dels pacients amb sida avançada en fase de tractament en llars d'infermeria patia dolor.

La neuropatia i el dolor neuropàtic pel VIH em converteixen, Cláudio Souza, en el VIH Soropositivo.Org despertant, sovint cridant

Els síndromes de dolor que es comuniquen més habitualment en els estudis realitzats fins ara inclouen neuropatiadolor trastorns sensorials, dolor resultant d’un prolongat sarcoma de Kaposi, cefalees, faríngia i abdominal, artralgias i mialgies, així com afeccions dermatològiques doloroses. Les neuropaties perifèriques relacionades amb el VIH són sovint condicions doloroses que afecten fins a 30% de les persones amb sida i es caracteritzen per la sensació de cremades, formigueig o anestèsia a l'extremitat afectada. Diversos medicaments antivirals, com la didanosina o la didanosina o salcitabina Els agents de quimioteràpia utilitzats en el tractament del sarcoma de Kaposi (vincristina), així com la fenitoïna i la isoniazida, també poden causar neuropaties perifèriques doloroses.

Una pantalla de Dolor neuropàtic per al VIH

La síndrome de Reiter, l'artritis reactiva i la polimiositis són condicions doloroses que es van informar d'hora en la infecció pel VIH. No obstant això, hi ha una sèrie d’altres condicions reumatològiques doloroses als seropositius incloent diverses formes d’artritis (síndrome d’articulació dolorosa, artritis sèptica, artritis psoriàsica), vasculitis, síndrome de Sjogren, polimiositis, miopatia per l’ús de AZT (Zidovudine) i dermatomiositis.

Les condicions associades al dolor crònic o intermitent inclouen infeccions intestinals amb microbacteris avi-intracel·lulars i criptosporidium, que causen espasmes i dolor abdominal intermitent; hepatosplenomegàlia, que provoca distensió abdominal i dolor; Candidiasi oral i esofàgica, que provoca dolor mentre el pacient menja i empassa i espasticitat severa associada a encefalopaties, que causen espasmes musculars dolorosos.

Les condicions relacionades amb el VIH que causen dolor agut als nens són la meningitis i la sinusitis, que produeixen mals de cap severs; otitis mitjana; herpes zoster; cel·lulitis i abscesos; dermatitis severa a causa de la candidiasi i la càries dental.

El dolor en els pacients VIH +

Dolor neuropàtic per al VIH i el VIH

El pacient VIH-positiuPacient seropositiu viu sota una tensió estressant a tots els nivells durant el curs de la seva malaltia, que, sens dubte, evoluciona de maneres molt diferents per a cada pacient, incloent la dependència, la incapacitat i la por del dolor i per modelar una imatge molt estressant, ansietat amb la possibilitat d'una mort molt dolorosa. Aquests marcs d'ansietat són universals; angoixa psicològica, i tot i així, fins i tot aquesta tensió varia de persona a persona i depèn del suport social, i el xoc psicològic, i tot i així, fins i tot aquesta tensió varia de persona a persona i depèn del suport social, de l'ajuda familiar en alguns casos, el perdó difícil de trobar del cònjuge i una indubtabilitat de l'auto-assertivitat individual, el tipus de personalitat i els factors mèdics, com ara l'extensió o l'etapa de la malaltia. En un estudi ambulatori del dolor en pacients amb VIH en tractament, el factor de depressió es va correlacionar significativament amb la presència de dolor.

A més de ser significativament més cansats i deprimits, aquells amb dolor (40%) tenien el doble de tendències suïcides que aquells sense dolor (20%). El dolor en els pacients amb VIH + estava disminuït funcionalment, més deprimit, més subjecte a atur o discapacitat, i va reportar menys suport social.

Els nens que viuen ambDolor neuropàtic per al VIH i amb el dolor i el VIH relacionats amb ell en allò que diuen eufemísticament comunitats

Els nens seropositius, originats àmpliament en famílies de baixos ingressos, grans Nens i SIDA-300x199vulnerabilitat social a causa de la pobresa en el que actualment es denomina "comunitats" i hi ha una alta prevalença d’ús de drogues de tots els matisos, incloent-hi injectables. Moltes famílies tenen més d’un membre infectat i són freqüents les pèrdues múltiples per a la SIDA en la mateixa família. Això afecta la manera com les famílies tracten la malaltia i, en conseqüència, el dolor que causa. Els sentiments de culpabilitat dels pares, que generalment produeixen la negació de la malaltia, també poden provocar la negació del dolor i la resistència a la gestió adequada del dolor; D'altra banda, els usuaris desvien la medicació que serviria per mitigar el dolor del nen i portar-la a "ús recreatiu", i no hi ha manera que els sistemes de salut puguin controlar aquests esdeveniments i el sofriment del nen segueix sense ser atès per compte de les seves vulnerabilitats juntament amb la manca de capacitat de comunicació, a més de la pressió de l’autoritat parental (...).

Dolor neuropàtic per al VIHI els que tenen por donen drogues als seus pacients

Por a l'addicció i preocupacions per l'abús de drogues recreativesa l’abús de drogues recreatives afecten tant a aquiescència del pacient com a l'administració clínica d'analgèsics opioides i, en conseqüència, condueixen a una submedicació de pacients amb dolor amb VIH o sida. Malauradament, és molt problemàtic tractar el dolor dels pacients en el segment creixent d’usuaris de drogues VIH Usuaris de VIH positius de drogues recreatives

rosella 1540284.jpg

L’abús de drogues també és problemàtic a la població pediàtrica del VIH. Molts nens infectats pel VIH provenen de famílies on l’abús de drogues per via intravenosa és o ha estat un problema. O bé tenen pares que són consumidors de drogues actius o tenen un tractament de recuperació per a l'abús de drogues, o viuen en famílies nombroses i han tingut experiències amb consum de drogues per part de familiars.

El tractament general dels nens seropositius és el mateix que per als nens amb càncer. El control del dolor en els nens en aquesta condició pot ser complicat per la freqüència d’encefalopaties i retards en el desenvolupament relacionats amb aquests fenòmens socials de solució difícil fins i tot a llarg o llarg termini.

Dolor neuropàtic per al VIH i legislació

Això requeriria un ampli canvi de legislació, educació, costums, distribució equitativa dels ingressos (una abominable perversitat) on les grans fortunes van haver de pagar impostos elevats i, d’altra banda, un control ferotge, amb càstigs draconianos contra la corrupció a nivell el corromput i el corromput, portant, potser en cent anys, algun canvi, veig, amb un pessimisme extrem.

Tornant a l’abast del text, on a través de diverses experiències que he vagat, sol ser difícil determinar si un nadó amb encefalopatia, que no pot parlar, està vivint de dolor. Observació acurada i avaluació de les respostes d’aquest nen als intents de medicar el seu possible dolor, fent servir molta precaució per evitar les interaccions medicinals o impactes sobre la salut hepàtica d’aquest nen pot i sembla ser la millor manera de suprimir el dolor d’aquest nen nen.

La visió del problema del dolor neuropàtic per al VIH

El càncer es diagnostica en més d’un 1 milions d’americans anualment. El càncer provoca 1 de totes les morts de 10 al món i és cada vegada més freqüent als Estats Units on, segons la Societat Americana del Càncer, 5 causa el% de morts totals, sobre morts 1.400 al dia.

El dolor associat al càncer és sovint mal tractat (submedicat) en adults i nens. Els pacients amb càncer sovint tenen problemes de dolor que són difícils de gestionar. El dolor en càncer pot ser degut a la progressió tumoral i patologies relacionades (per exemple, danys neurològics), operacions i altres procediments de diagnòstic o teràpia invasius, intoxicació amb quimioteràpia o radiació, infeccions o dolor muscular quan els pacients limiten activitats.

La incidència del dolor en pacients amb càncer depèn del tipus i de l’etapa del pacient La incidència del dolor en pacients amb càncer depèn del tipus i de l’etapa de la malaltia Quan es diagnostica en una fase intermèdia, 30 a 45% dels pacients tenen un dolor moderat a sever. De mitjana, aproximadament 75% dels pacients amb càncer avançat tenen dolor. Dels pacients amb càncer que tenen dolor, 40 a 50% ho denuncien com a moderats a greus i altres 25 a 30% ho descriuen com a molt greus.

En aproximadament 90% dels pacients, el dolor per càncer es pot controlar per mitjans relativament senzills, i no obstant això, una declaració de consens de l’Institut Nacional del Càncer sobre el dolor del càncer indica que "el submedicat del dolor i altres símptomes del càncer són Un problema greu i la negligència de la salut pública. "L'Institut va concloure que" ... cada pacient amb càncer hauria de tenir expectatives de control del dolor com a aspecte integral del seu tractament durant el curs de la malaltia ".

Com que el control del dolor contra el càncer és un problema internacional, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha prioritzat cada nació per donar prioritat a l'establiment d'una política d'alleujament del dolor per càncer. Als Estats Units, moltes organitzacions han estat treballant per aconseguir aquest objectiu.

Pena, Pèrdua de Control i Qualitat de Vida

El dolor en càncer pot desaparèixer amb la curació del pacient o continuar indefinidament com a complicació de les teràpies curatives. Tot i que sovint es creu que el dolor per càncer és una crisi que sorgeix en els estadis avançats de la malaltia, pot produir-se per diversos motius i provocar sofriment, pèrdua de control i qualitat de vida durant el tractament del pacient, fins i tot per al pacient el la condició és estable i l’esperança de vida és llarga.

rellotges de butxaca-436567
El temps, per a aquells que viuen "amb dolor", s'esfonsa i fa el pas d'un dia com el pas d'un segle ...

El patiment neix d’un tractament extens i les seves conseqüències per l’autoestima i la vida del pacient, així com una limitació limitada de les opcions per tractar els símptomes o problemes causats pel càncer, la sensació de pèrdua personal i la limitació de l’esperança. "El patiment pot incloure dolor físic, però no es limita a ell ... Més sovint, el sofriment es pot definir com un estat de desgast associat a esdeveniments que limiten la integritat de la persona ... El patiment de pacients amb càncer terminal sovint pot es pot alleujar amb la demostració que el seu dolor pot ser controlat. "

El dolor pot exacerbar el sofriment d'una persona quan perd esperança, es preocupa i es deprimeix. El xoc i la incredulitat, seguits dels símptomes d'ansietat i depressió (irritabilitat i pèrdua de gana i el somni, incapacitat per concentrar-se o participar en activitats normals) són freqüents quan la gent descobreix que té càncer o troba que el tractament ha fallat o la malaltia ha tornat manifestar. Aquests símptomes solen desaparèixer en poques setmanes amb el suport de la família i els cuidadors, tot i que en moments de crisi pot ser necessari un medicament sedant que els faci dormir i reduir la seva ansietat. "L'alleujament del patiment i la cura de la malaltia es pot considerar com les obligacions concomitants del professional mèdic que realment té cura dels malalts".

Nota: El compromís amb l’alleujament del dolor és un component essencial de l’enfocament clínic i de l’obligació ètica de beneficiar-se sense fer mal; Els professionals sanitaris haurien de seguir sent molt ben informats sobre la gestió del dolor, fins i tot quan els programes actuals no ho fan Els professionals sanitaris haurien de seguir sent molt ben informats sobre la gestió del dolor, fins i tot quan els programes actuals no ho tinguin previst

Les persones involucrades en la gestió del dolor neuropàtic per al VIH han de tenir algunes coses en ment

El control personal es refereix a la capacitat individual dels pacients per adaptar-se a circumstàncies immediates i conseqüents mitjançant accions personals, incloent:

  1. predir esdeveniments,
  2. trieu opcions de tractament,
  3. mantenir un repertori d’habilitats per al tractament,
  4. accedir i utilitzar informació rellevant i
  5. l'accés i la utilització de suport social o d'un altre tipus.

El control personal es veu sacsejat quan es diagnostica i acompanya el càncer de dolor continu, procediments invasius o que causen seqüeles com amputacions, tractaments intoxicants, hospitalització i cirurgies. Quan el dolor redueix les opcions de control del pacient, disminueix el vostre benestar psicològic i us farà sentir desesperat i vulnerable. Per tant, els metges han de donar suport a la participació activa dels pacients en mètodes efectius i pràctics de control del dolor.

la qualitat de vidaLa qualitat de vida dels pacients amb càncer amb dolor és significativament pitjor que la dels pacients amb càncer sense dolor.

El dolor en pacients amb càncer o sida afecta quatre sectors del sentit de la qualitat de vida:

  1. física,
  2. psicològic,
  3. espiritual i
  4. social.

Els familiars i els éssers estimats de pacients amb dolor comparteixen, sovint de manera gairebé idèntica al patiment d’aquest pacient durant la durada d’aquest patiment, la pèrdua de control (del dolor) i la qualitat de vida, així com l’estrès psicològic i social. que pot provocar danys psicosiàtrics que no poden resoldre's durant tota la vida. Els membres de la família que presten atenció han de dormir i respectar els límits de la seva cura i tenir necessitats i temes socioeconòmics relacionats amb els costos del tractament.

Fins i tot en absència d'elements d'estrès psicològic, emocional i físic, la família pot sentir-se poc preparada per fer front a les diferents necessitats del pacient. Sovint necessiten alleujar el dolor, prendre decisions sobre la quantitat i el tipus de medicament i determinar quan s'ha de donar la dosi de medicament. Les estratègies sofisticades de gestió del dolor requereixen que tractin règims complexos de medicació que impliquin medicaments parenterals o infusions epidurals a casa.

Alguns membres de la família dubten a donar dosis adequades d'analgèsics per por que el pacient esdevingui addicte o dependent o tingui deficiències respiratòries. Els metges han d’assegurar als pacients i les seves famílies que la major part del dolor es pot alleujar de manera segura i eficaç. Els membres de la família poden sentir-se poc preparats per fer front a les necessitats d'alleujament del dolor dels pacients o negar que el pacient sent dolor, evitant afrontar la possibilitat que la malaltia progressi. Aquestes situacions requereixen discussions contínues entre pacients, membres de la família i clínics especialitzats en la gestió del dolor.

El dolor i les modalitats de control del dolor

metadona.jpg

L’anatomia, la fisiologia i la farmacologia de l’analgèsia s’han estudiat àmpliament. Un avenç important va ser el descobriment de neurotransmissors que connecten el cervell amb la medul·la espinal i modulen l'activitat del neurotransmissor de la columna. Aquests conductors, així com altres de la medul·la espinal, responen als opioides i altres analgèsics, així com a estímuls psicològics i experimentals, inclosa l'estrès, per produir analgesia. Es va especular que l’activació d’aquest sistema de control per l’acció dels opioides indígenes com les endorfinas B i les encefalines pot causar el fenomen de l’analgèsia placebo i l’aparent efecte analgèsic d’una acupuntura en algunes circumstàncies clíniques.

dolorEl dolor es pot definir com "una experiència sensorial i emocional associada amb danys reals o potencials en els teixits, o descrit en termes d’aquests danys". Tot i que es coneixen millor els mecanismes del dolor i els seus transmissors, cal destacar que la percepció individual del dolor i la valoració del seu significat són un fenomen complex que inclou processos psicològics i emocionals, així com l’activació de transmissors nociceptius. La intensitat del dolor no és proporcional al tipus o extensió del teixit danyat, però pot tenir influència sobre el sistema nerviós. La percepció del dolor depèn de les interaccions complexes entre els impulsos nociceptius i no nociceptius en els neurotransmissors ascendents, en relació amb l’activació dels sistemes inhibidors del dolor descendent.

Es necessita un enfocament multidisciplinari que pretén entendre i pal·liar el dolor sense prurit moralista

CLAUDIO: En la meva modesta visió, tot el que has de fer és pensar en el teu propi cos, cremant-se sense flames al seu voltant i avaluant si acceptessis marihuana o fins i tot el respecte en un ambient de metà 30 per alleujar el dolor! A causa dels altres, és un refresc!

La finestra Immunològica us fa patir tant que em molesta molt.

Aquest conjunt es basa en un enfocament integral i multidisciplinari per al’alleujament i el tractament dels pacients amb dolor i és adequat per a l’observació clínica que no existeix un enfocament senzill per al control efectiu del dolor. En canvi, el control individual del dolor s'hauria d’adaptar a l’estadi de la malaltia, a les condicions mèdiques competents, a les característiques del dolor i a les característiques psicològiques i culturals del pacient. També requereix una avaluació continuada de l’eficàcia del dolor i del tractament. La millor opció de modalitat canvia habitualment a mesura que canvien les condicions del pacient i les característiques del seu dolor. És important que l’eficàcia de la modalitat analgèsica usada per separat o en combinació siga acurada El mètode analgèsic utilitzat per separat o en combinació és avaluat acuradament.

Sempre que hi hagi presència de dolor, els metges han de proporcionar un alleugeriment eficaç a través de l’avaluació rutinària i el tracten amb una o més de les modalitats descrites en aquest document. (Però el més correcte és la remissió al metge de la clínica del dolor, que té majors dotacions per a un tractament més adequat.)

L'OMS informa dels avenços en dosis i tipus d'analgèsics per al control efectiu del dolor. Quan aquest tipus de tractament no invasiu és ineficaç, les modalitats alternatives inclouen altres formes d'administració de fàrmacs, blocs nerviosos i neurocirurgia ablativa. Els pacients que reben tractaments amb diversos graus d'invasivitat també poden beneficiar-se d'altres modalitats; el nombre de pacients que van rebre aquestes modalitats tant per separat com en combinació no tenien els seus casos ben documentats. Es necessita una investigació per determinar l'eficàcia de moltes d'aquestes modalitats utilitzades per separat o en combinació per a diferents grups de pacients en diversos segments.

Obstacles per a un control eficaç del dolor

El control del dolor sovint és innecessari. Els professionals delmarihuana La cura de la salut poques vegades és ben entrenada per controlar el dolor, i potser ni tan sols s'adonen de la importància de controlar o reconèixer quan el pacient sent dolor i pot tenir por de prescriure medicaments opioides. Com alguns clínics, pacients i membres de la família poden evitar l’ús d’oposats a causa de la seva por a l’addicció ia la tolerància, els pacients no es poden queixar de dolors menors. No obstant això, es recomana que els metges incloguin a les explicacions al pacient ia la família informació sobre el dolor i el seu control durant el pla de tractament. Una altra barrera és que tradicionalment el control del dolor no és una prioritat en el sistema sanitari. La gestió del dolor no està coberta per l’assistència social o és fàcilment accessible i les institucions estan més preocupades per la possible addicció del pacient als opioides o altres substàncies controlades que per optimitzar l’alleugeriment del dolor. Els clínics han d’assegurar als pacients reticents a denunciar el dolor i que temen la dependència i els efectes secundaris incontrolables, que hi ha diverses maneres d’alleujar el dolor de manera segura i eficaç.

Parlar amb clínics sobre la gestió del dolor o llegir aquesta guia i aprofundir en la investigació sobre el tema hauria d'ajudar els pacients i les seves famílies a superar les preocupacions i les pors que dificulten el control eficaç del dolor.

L’enllaç anterior parla d’esperança. De longevitat. Per què vull viure fins als anys de dolor 90?

Font: HIVPositive.com

NOTA DE L'EDITOR DE SOROPOSITIVO.ORG: Déu sap ...
claudio souza
Aquest és jo, retratat a la traïció, en un moment de dolor neuropàtic extrem

Anuncis

Publicacions relacionades

4 Comentaris

Henry 24/01/2018 at 23:42

Em sento molt dolor en la part inferior de l'esquena, el maluc i els peus.

Resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 25/01/2018 at 07:39

Mireu això. Els dolors dels malucs poden representar alguna cosa greu i hauríeu d'obtenir el vostre infectòleg i informar-lo. El dolor en el peu és una cosa que hauria de buscar en un hospital o en un entorn ambulatori que té una "clínica de dolor". A São Paulo, conec una en l'hospital de São Camilo, una en caritat portuguesa i, també, però molt, però gratuïta, la clínica de dolor a l'Hospital de les Clíniques. Però, en el cas d'HC, dependrà necessàriament d'una referència específica feta pel vostre metge

Resposta
»Dolor crònic vinculat a la neuropatia perifèrica, part 3 22/11/2018 at 08:14

[...] un programa de teràpia cognitiu-conductual en línia de vuit setmanes per a persones amb neuropatia perifèrica dolorosa. Si l'estudi està bé, hauria de presentar un estudi més gran per determinar l'eficàcia d'aquests [...]

Resposta
Primera editorial de soropositivo.org · Soropositivo.Org 05/12/2018 at 22:14

[...] professió, que va aprendre a desenvolupar amb els seus propis mèrits i esforços, sovint diuturno. La condició serològica no desfà aquests mèrits. La forma en què l'individu "té" el virus tampoc no ha d'entrar en el problema, perquè [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.