Un reset a la teva vida? Reactiu? Sempre és hora de començar

Un reset a la teva vida? S'ha trobat el reactiu? És hora de començar!

Et trobes Iniciació ** Vídeos - Vides de Facebook ** Un reset a la teva vida? S'ha trobat el reactiu? És hora de començar!
Aquest diagnòstic positiu va ser la manera més pràctica per aturar-me i repensar la meva vida. Després de tant de temps treballant en això, crec que hi ha algunes persones que es pregunten, de fet estic segur que hi ha gent que realment m’agrada! i et dic que és molt probable que si Mara, la meva dona, m’hagués conegut en aquells dies de la meva vida, no només no s’enamoraria de mi, sinó que crearia un trist sentiment de revulsió! No és que jo fos bo! Vaig ser vulgar, fàcil, desconcertant i indecent em va fer aquest judici per mi i per mi i l'enllaç aquí mostra aquesta història millor
Vídeos - Vides de Facebook

Restableix la meva vida? Crec que potser estàs pensant que, finalment, tens la prova completa que estic boig! Però us equivoqueu. M’he investigat tantes vegades que, crec, el botó ja no funciona! I mira, si hagués de fer-ho, ho faria una vegada més, perquè és necessari restablir

Restableix la vostra vida? Sí! Sí! Això és possible. I és Po El que dic, sempre: hi ha vida amb VIH!

Restableix la vostra vida
Fins i tot si el botó és "vell", la funció de reinicialització és sempre la mateixa

Sí, això era el meu "dilluns segona aparició viu Pàgina de fans de blocs Soropositivo.Org

Aquesta presentació de Facebook és una proposta "Restablir" a la vostra vida

És una mica complicat admetre'l, però estic començant a "agradar-ho" i, penso, serà una cosa més freqüent. M'agrada la idea de interactuar amb "la meva gent".

Rialles.

I em va semblar important fer arribar aquest missatge, un missatge de Pasqua que també és una autocrítica, una autoexposició de jo mateix una autocrítica, una autoexposició de mi mateix per a mi, per a tu, que em llegeixes i creus que sóc el "tal".

El Tal? Sí! O Tal Evil Sin

És important que la gent em conegui, no només sàpiga el que sóc, de fet el que he arribat, pràcticament gràcies a la infecció, El diagnòstic de VIH i, en definitiva, aquesta persona ho intenta. I, sí, també és aquesta persona, amb molts més defectes que virtuts que intenten, a costa de molts esforços, trencar i pedra. I és important per a això, entendre el "Malaltia". De tant en tant, aquesta paraula va començar a generar calfreds entre els líders de la patrulla ideològica!

A l'infern amb ells!
No és una tasca fàcil i, De tant en tant, perdo i confon la mà.

Què? Sóc Just That, Human. I potser aquest sigui l’únic factor de clemència per a mi

Allà Viure amb el VIH E Potser no teniu el VIH Ni tan sols és meva Abella petita

I això em causa un argument com aquest a continuació

Algunes infeccions pel VIH (com si això no importés)

Aquesta publicació va suposar més de dotze hores de treball (12: 00), que us vaig ajudar a entendre millor les vostres preguntes, alguns punts mal explicats que apareixen aquí, allà i allà.

Penseu en fer una donació.

No cal que sigui més d’un.

Tampoc ha de ser una suma fantàstica.

Aquesta publicació va incloure més de dotze hores de treball (12: 00), que us vaig ajudar a entendre millor les vostres preguntes, alguns punts mal explicats que apareixen aquí, allà i allà.] Penseu en fer una una donació. No cal que sigui més d’un. Tampoc ha de ser una suma fantàstica.

Aquest bloc no és la Catedral de Notre Dame i, curiosament, el petit, amb Déu, és molt

Gràcies

Hi ha vida amb VIH - Però necessita suport material per persistir existent 😉

Aquest és un de Les meves primeres publicacions de l'any 2000

Diners, que és gudi, nos in a révi
Diners, que és gudi, nos in a révi

Aquest bloc no és la Catedral de Notre Dame i, curiosament, el petit, amb Déu, és molt.

Però, si voleu, he encès el meu quadern, gravar el vídeo

Gràcies

[Formulari de contacte-7 404 "no trobat"]

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!