Anuncis

Vida amb VIH? El meu idilio amb el temps encara no ha acabat! Hi ha vida amb VIH!

Et trobes Iniciació => Viure amb el VIH => Vida amb VIH? El meu idilio amb el temps encara no ha acabat! Hi ha vida amb VIH!
Viure amb el VIH
25 anys de viure amb el VIH
25 anys. Cal pensar en un calendari que compti els anys de 25. Esteu a prop d’anys 25. Sigui com sigui, prengui aquest termini, i mireu-ho en la vostra vida. Penseu en tot el que tinc i imagino aquests meus anys de 25 :-)

La meva vida amb el VIH, un petit moment

El meu idilio amb el temps encara no ha acabat! Hi ha vida amb VIH!

Viure amb el VIH
El temps és sempre el mestre de la raó

Bé, jo estava aquí revisant un text quan em vaig adonar que era mitjanit, i sí, és just i adequat que publiqui un vídeo del meu, gravat per mi, al meu bloc!

I veure, sobretot per què, crec que finalment podria ser honest amb moltes persones i, no obstant això, i especialment amb mi!

Per tant, és per això que és necessari fer aquest vídeo com a document, perquè només Déu pot predir quan tindré tanta lucidesa sobre mi mateix, la meva forma de vida, i podria fer una llista de benestar, però la veritat és que els punts que em donen clemència no mereixen una segona mirada, sobretot per la meva part, ja que ja no es recolzen i, crec, mai es van mantenir.

M'agrada o no, la meva lliure voluntat ha estat restituïda

Ex-sense llar, víctima d'un determinat sistema de perversitats entre el petit 15 i amb prou feines menys de divuit anys, en el moment en què em vaig veure "lliure de tirans", he restablert la meva lliure voluntat i en realitat jo He utilitzat I ho vaig fer de la manera més dura. Per cert, sí, l’examen SUS és fiable.

Sis mesos de vida amb el VIH? No, gairebé un quart de segle

25 anys de viure amb el VIH
25 anys. Cal pensar en un calendari que compti els anys de 25. Esteu a prop d’anys 25. Sigui com sigui, prengui aquest termini, i mireu-ho en la vostra vida. Penseu en tot el que tinc i imagino aquests meus anys de 25 🙂

Però el vaig utilitzar de la pitjor manera, i sí, era imprescindible per a Déu, en l’esforç per evitar una caiguda encara més gran, un desastre de proporcions laiques, que rebo d’una cara gairebé "risible" la notícia que jo era, , només sis mesos de vida! I estic aquí, gairebé una quarta part fa gairebé un quart de segle. amb el VIH i, tant com tinc cura de tu, o només per això, sóc prudent sobre la publicació la cura de la infecció pel VIH!

I ja fa quasi vint-i-cinc anys

I va ser fa gairebé un quart de segle. I ja que finalment va sortir el tractament, millorava!el tractament finalment va sortir millor!

He confessat que he seguit les cròniques de la vida d’aquesta persona des d’una distància saludable, però amb una bona agudesa visual i sí, fa tempsfa un temps Vaig estalviar uns metres de 50 lluny del seu ritu funerari.

I pensar-hi. Si contracta, ja està emès!

IAZUL! Tot passa

Heu passat, amic meu i davant meu, malgrat la vostra jocositat.

E! Anima't. Sis mesos o trenta anys, què importa??

Un dia, hauré passat Jo també he passat

No sé quan!

I això és un vídeo que recomano

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: