Vida amb VIH? El meu idilio amb el temps encara no ha acabat! Hi ha vida amb VIH!

Imatge predeterminada

El meu vida com El VIH, un petit moment

El meu idilio amb el temps encara no ha acabat! Hi ha vida amb VIH!

Viure amb el VIH
El temps és sempre el mestre de la raó

Bé, jo estava aquí revisant un text quan em vaig adonar que era mitjanit, i sí, és just i adequat que publiqui un vídeo del meu, gravat per mi, al meu bloc!

I veure, sobretot per què, crec que finalment podria ser honest amb moltes persones i, no obstant això, i especialment amb mi!

Per tant, és per això que és necessari fer aquest vídeo com a document, perquè només Déu pot predir quan tindré tanta lucidesa sobre mi mateix, la meva forma de vida, i podria fer una llista de benestar, però la veritat és que els punts que em donen clemència no mereixen una segona mirada, sobretot per la meva part, ja que ja no es recolzen i, crec, mai es van mantenir.

M'agrada o no, la meva lliure voluntat ha estat restituïda

Una antiga persona sense llar, víctima d'un cert sistema de perversitat entre la petita sobre 15 i poc menys de divuit anys, quan em vaig trobar "lliure de límits", vaig restablir el meu lliure albir i realment Jo l'he fet servir! I la vaig utilitzar de la manera més dura. Per cert, sí, l’examen SUS és fiable.

Sis mesos de vida amb el VIH? No, gairebé un quart de segle

25 anys de viure amb el VIH
25 anys. Cal pensar en un calendari que compti els anys de 25. Esteu a prop d’anys 25. Sigui com sigui, prengui aquest termini, i mireu-ho en la vostra vida. Penseu en tot el que tinc i imagino aquests meus anys de 25 🙂

Però el vaig utilitzar de la manera més dura, i sí, era imprescindible que Déu evités una caiguda encara més gran o un desastre de proporcions seculars, que rebo, des d’una cara gairebé “avorrida” amb les notícies que tenia davant. , només sis mesos més per viure! I estic aquí, fa gairebé un quart de dia. fa gairebé un quart de segle. amb el VIH i, tant com tinc cura de tu, o només per això, sóc prudent sobre la publicació la cura de la infecció pel VIH!

I ja fa quasi vint-i-cinc anys

I va ser fa gairebé un quart de segle. I ja que finalment va sortir el tractament, millorava!el tractament finalment va sortir millor!

He confessat que he seguit les cròniques de la vida d’aquesta persona des d’una distància saludable, però amb una bona agudesa visual i sí, fa tempsfa un temps Vaig estalviar uns metres de 50 lluny del seu ritu funerari.

I pensar-hi. Si contracta, ja està emès!

IAZUL! Tot passa

Heu passat, amic meu i davant meu, malgrat la vostra jocositat.

E! Anima't. Sis mesos o trenta anys, què importa??

Un dia, hauré passat Jo també he passat

Només No sé quan!

I això és un vídeo que recomano

Una mica més per la vostra lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: