El dolor crònic és un gran problema entre les persones amb VIH o SIDA

Inici » Articles, traduccions i edicions » El dolor crònic és un gran problema entre les persones amb VIH o SIDA
Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions

La càrrega viral indetectable no minimitza el dolor crònic causat per la neuropatia perifèrica VIH és un problema complex que sembla irresoluble, per a mi, ha estat el factor de desequilibri en aquesta lluita, que ja no sé si es tracta d'una lluita per la vida, o una lluita pel seny. Ahir a la nit el dolor es va produir durant el son i em va causar un horrible malson! Trist, fosc i ombrívol, em vaig despertar i prop de les llàgrimes i la frase ominosa en la meva ment:

És només "falta la mà que la meitat Duzi comprimidinhos més i té una hepatitis tòxica d'una banda, una aturada cardio respiratori ELO altres i ni tan sols Déu pot salvar-lo de si mateix ....

Però penso en Mara, el dolor indescriptible d’ella, i allunyat del pensament i de la idea. Aquesta lluita, la lluita contra el mm, encara queda lluny! però admeto que necessito tu, la gent que em llegeix, més del que em necessites!

No us equivoqueu, amb la petita llum que intento fer del vostre camí, veig tota la foscor que encara em resumeix.

El dolor crònic és un problema enorme i poc reconegut pels professionals de la salut en el tractament de persones amb VIH o sida

El dolor crònic pot ser un trastorn? Sí!

Aquí, mentre escric, acabo d’aprendre un llançament més creatiu de tortures neuropàtiques, del fems del dolor crònic.

Algunes persones obliden els fets la gent oblida els petits fets

Veure:

El meu cos m'ha advertit que potser, i és només un, potser estic perdent, a poc a poc, la mobilitat. Molts lluiten per la càrrega viral indetectable en la recerca d’un nou test "no reactiu". Càrrega viral indetectable contradient també els pulhas, els filibusters, els fascinadors i els estafadors de guàrdia, que cobren peatges per creuar l’entrada al paradís, no és cura !!!!!

La càrrega viral indetectable no representa curació i, per tant,

Cadenat mil, per evitar el lliurament de l'escriptura de la llar. la càrrega viral indetectable no és una cura
La càrrega viral indetectable no és una cura

Deixa de ser estúpid i ximple, mantingui l'escriptura de la casa en un dipòsit segur i segur a les altres set caixes fortes, cadascuna amb set panys, cada cadenat amb set claus

No ho apreneu mai?

Però ja que és només un potser una condemnin potser, i fins i tot si es tractés d'una certesa, no vaig poder, no ara i no després es queixen de la manca d'un sol múscul de la cama dreta, el múscul de la cuixa exterior està adormida i el toc el teixit de la pell curts presa àcoceira.

Quan rascades ....Quan rascades ....

PODA CRICKET SÍ SI DÓI

La vida és un Dolby Surround, amb sis canals, perquè un d'ells és un subwoofer. No escolteu els subgraves, els sentiu.

El dolor crònic derivat de la neuropatia per VIH perifèrica segurament robarà ...
El dolor crònic derivat de la neuropatia perifèrica per VIH robarà la vostra pau. D'aquesta manera, retrocedeix, perquè no val la pena! UTILITZAR LA SAMARRETA MALDITA

A causa de que no és vàlid, per a mi, és l'autocompassió: <iframe src = "https://open.spotify.com/embed/track/6yHvyWS54rs4Kmwfocx0W4" width = "300" height = frameborder "380" = "0" allowtransparency = "true" permetre = "xifrat-mitjana"> </ iframe>

El dolor crònic destrueix la meva qualitat de vida i he estat pensant en el suïcidi també

La coexistència amb el dolor crònic no només disminueix la qualitat de vida, sinó que també està relacionada amb resultats de salut més baixos relacionats amb el VIH.

durant els primers quinze anys de l’epidèmia del VIH, la supervivència pura va ser el focus principal entre investigadors, metges i persones que viuen amb el virus uniformement.

Com aturar no només la mortalitat. Es tractava també de frenar la mort, la caravana dement de morts que, fins i tot jo, ignorant i insensible a tot i tots els advertiments, veia, com manuel, DJ i la seva dona, així com el nadó, menys de dos anys, mort, de sobte, en un espasme de dies 147!

La mort era, sempre, la gran inevitabilitat. Però això no és una gran diferència! O és?

I la seva vida no va anar molt lluny.

Encara recordo, idiota que era, haver-li preguntat com eren els "partits".

Va respondre taciturnament,

Hem celebrat amb ales d'arròs i pollastre ....

I recordava els dies en què, si tinc arròs i pollastre al mateix temps, els dividiria amb més gent de 5, potser més.

Fins i tot allà i aleshores, no podia suportar la víctima. De la mateixa manera que coneixia l'existència de la SIDA i no em donava res, el va fer i, igual que jo o no, va llançar la pilota a la ruleta i el nombre no va tocar.

Però la perversitat de la gent de nit i de nit

La indiferència de molts és molt semblant a la indiferència d’un. Hi ha qui em van dir: si hi ha algú que vull ajudar ...

El dolor de rebre un punxó a l&#39;esquena és molt més gran que la neuropatia perifèrica
Si necessiteu alguna cosa ...

Per no esmentar el carrusel de infiderença humana la boca de luxe (escombraries? No ho sé ...) Vaig veure a la gent que cau a part en el líquid a l'entrada de banc'ria agència portentosos flanquejades la COPAN, amb absoluta indiferència, que incloïa i inclou el meu indiferència personal i institucional, perquè l'única vegada que ho vaig provar, no va fallar i (sorprès?) em vaig donar per vençut!

Supervivència a qualsevol cost, això és el que buscàvem, sobreviure

I aquest va ser l’objectiu del personal mèdic de cada centre hospitalari:

Mantingueu vius les persones amb VIH i SIDA!

L'esforç cíclic de mantenir-se viu ignorat, perquè no hi havia temps, el moment del dolor

Aquest va ser el primer i aclaparador pas, gairebé cíclic, en l’esforç de tenir cura dels individus VIH-positius. L'AIDECTICS, amb el degut respecte.

I després, amb l'adveniment de la teràpia antiretroviral combinada altament eficaç (TAR) a 1996, el VIH es va convertir en una infecció manejable i l'esperança de vida entre els virus va començar la seva marxa llarga, gradual i gradual cap a normalitat (...).

Un cop sobreviscut, teniu els veritables problemes de viure amb el VIH o la sida

Així, durant les últimes dues dècades, investigadors i clínics del VIH han ampliat i orientat el seu objectiu a incloure el que es coneix com a comorbilitats (segona etapa): altres condicions de salut comunes greus i coexistents entre les persones amb VIH, incloses les malalties cardiovasculars . Malalties i càncers que no defineixen la SIDA.

Des del primer moment, les persones amb VIH han estat lluitant amb un dolor crònic, àmpliament considerat una preocupació per la qualitat de vida, o el tercer pas per ajudar les persones amb VIH a viure una vida llarga, saludable i feliç. Es calcula que 54 a 83% de la població infectada pel VIH està sobrecarregada d'aquesta càrrega crítica. Curiosament, aquestes elevades taxes de dolor es van mantenir estables entre els temps pre i post-1996 de l’epidèmia.

La recerca de millors tractaments

Malgrat la prevalença de dolor crònic entre les persones amb VIH, la comunitat investigadora encara té un llarg camí per recórrer a l'hora d'investigar causes i tractaments efectius, especialment teràpies no farmacològiques, per al dolor crònic de les persones amb VIH.

Segons un estudi recent publicat a la revista Journal of Acquired Immune Deficiency Síndromes, viure amb dolor crònic entre les persones amb VIH que no prenen el tractament amb opiacis a llarg termini es va associar amb una probabilitat gairebé 50% més pobre s'adhereixin als ARV i una doble oportunitat d'experimentar fracàs virològic, en què el virus d'un individu es recupera tot i que va rebre tractament per al VIH.

"Heus aquí, el tercer pas, el pas de la qualitat de vida, afecta realment la salut", diu l'autor principal de l'estudi, Jessica S. Merlin, MD, PhD, professora associada de medicina interna i malalties infeccioses a la Universitat. Departament de Medicina de Pittsburgh. Hi ha una investigació que suggereix que el dolor crònic afecta significativament la funció física i emocional de les persones que viuen amb el VIH i està associada amb pitjors resultats del VIH ".

Dolor crònic i teràpia conductual

Després d’un estudi pilot reeixit, Merlin va rebre recentment una donació de $ 3 milions de dòlars Instituts nacionals de salut (NIH) per avaluar un programa de teràpia conductual com a forma de tractament per al dolor crònic entre individus VIH positius. Després de buscar informació dels membres d'aquesta població, Merlin va considerar el programa com a component de suport entre iguals al model Alcohòlic Anònim, en part per ajudar a mitigar el aïllament social que les persones amb dolor crònic solen experimentar.
Jessica MerlinJordan Beckham / UPMC

L’abast del problema del dolor crònic

Al voltant de 42 a 66, el percentatge de la població infectada pel VIH experimenta el que es coneix com a neuropatia sensorial perifèrica i aproximadament la meitat de les tres quartes parts d’aquests individus experimenten dolor neuropàtic. La malaltia pot ser causada per ARVs antics: Zerit (stavudina o d4T), Videx (didanosina o ddI) i Hivid (zalcitabina o ddC) - que ja no s’utilitzen habitualment, així com el virus en si.

Hi ha evidència que el dolor crònic generalitzat en persones amb VIH pot posar algun risc de desenvolupar una altra afecció crònica: la dependència dels opioides, també coneguda com a trastorn d’ús d’opiacis. Un recent estudiar dels adults 4.600 en tractament del virus a quatre clíniques urbanes dels EUA entre 2006 i 2010 ho van trobar 39 percentatge havia rebut almenys una recepta per a medicaments opioides; aquests subjectes van rebre una mitjana de dues d'aquestes receptes anuals. Els investigadors va concloure això Moltes d'aquestes persones amb VIH probablement presentaven un alt risc de desenvolupar una dependència farmacològica.

La finestra Immunològica us fa patir tant que em molesta molt

Mireu-ho! Tinc PAIN. I NO PASSEN. Em prengo la maleïda metadona juntament amb Amitril i desapareix! Bé, "taparé" i dormiràs durant dues hores. O no, estic aquí, com ara, entre els dos mons. I he llegit una merda com aquesta que vaig llegir al paràgraf superior. Si tinc AAS no soluciona res. Voleu quedar-vos a la meva cadira? Penseu en un dolor que sembla que s’inicia en la vostra ànima, circuleu pel neirónio i torneu a l’ànima i reinicieu el bucle! Es quedaria amb AAS i Cibalena?

Traïció a un amic ni molesta! Testifico i dono fe! Neuropatia perifèrica igual a la sosa càustica

Whitney Scott, PhD, és postdoctoral en psicologia de la salut al King's College de Londres i autor principal d'un nou metanàlisi relacionat amb el VIH publicat a la revista Pain, publicat a la revista Pain per a l'estudi del dolor. Ella i els seus companys van revisar els estudis de 37, la majoria d’ells dels Estats Units, que van incloure sobre individus de 13.000 en un esforç per entendre millor els factors psicosocials associats amb el dolor persistent entre els individus. Individus VIH positius

"Sabem que el dolor és molt més que una sensació física en el cos", diu Scott.

Això ho confirmo. A impressió que la mort alleujaria (és només una impressió ximple) és una invitació. El rellotge del rellotge li diu que ara falta realment el resultat! Què passa? És vostè metadona o gabapentina? Per què no ho facis ambdós i, veieu, el doble de la dosi, "no mata a ningú"! I encara teniu el següent:

"Els factors psicosocials, com ara els pensaments d'una persona, l'estat d'ànim i els patrons de comportament, són part de l'experiència del dolor i poden influir en l'impacte que el dolor té en la vida d'una persona".

Sembla una merda per viure? Perquè No crec que sembli!

I la gent ha d'entendre-ho l'amor és una sensació bonica, però els condons són necessaris!

Publicacions relacionades

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa