22.5 C
São Paulo
19 de gener de 2020

L’estudi PARTNER i els seus resultats finals

Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions

Introducció

Treballar en recerca en laboratori
El treball era sperio. La proposta que se li presenta és greu. No diria a ningú: Hey, vams sexe sense preservatiu, he estat indetectable durant més de deu anys. És molt responsable en els meus cabells

Les proves inicials d’un vincle fort entre la càrrega viral del VIH d’una parella seropositiva i el risc de transmissió a un soci seronegatiu van sorgir d’estudis observacionals en parelles heterosexuals serodiferents.

L’estudi HPNN 052 va proporcionar evidència d’un estudi aleatori del risc de transmissió del VIH en el context de l’ART en parelles heterosexuals, que va reportar una reducció de 96% en transmissions enllaçades en parelles assignades a nadons prematurs. ) ART en comparació amb les parelles assignades a teràpia tardana. El seguiment continu de HPN 052 de 2011 a 2016 després de l'ART de tots els participants va mostrar durabilitat de l'efecte ART; tanmateix, només 2% de les parelles eren homes que tenen sexe amb homes (HSH).

L’ús del preservatiu autoinformat també va ser elevat; els participants van informar que no feien servir condons per a un total de només 63 · 4 anys de seguiment. Per revisar les proves anteriors sobre l’efecte de la teràpia antiretroviral (ART) sobre el risc de transmissió del VIH, hem cercat articles de PubMed publicats en anglès des de 1 des de gener de 2000 fins a 7 de novembre de 2018 amb MeSH. VIH "i" transmissió "i" teràpia antiretroviral "o" ART "i" homes que tenen sexe amb homes "o" homosexuals "o" serodiscordants "o" serodiferents ".

Estudis previs, incloent-hi un assaig controlat aleatori i diversos estudis observacionals, van proporcionar estimacions del risc de transmissió del VIH a través de relacions sexuals en el context de l'ARV supressor viralment. La majoria de les proves van aparèixer en parelles heterosexuals heterosexuals i es van informar de diversos nivells d’ús de condons en molts estudis.

L’estudi PARTNER i els oposats atrauen l’estudi

Algunes proves sobre el risc de transmissió en homes homosexuals es van proporcionar en la primera fase de l’estudi de PARTNER i en l’estudi de contraposats, però el seguiment en aquests estudis no va ser suficient per excloure un límit superior significatiu del risc al voltant de les estimacions d’estudi de transmissió zero en homes gai.

La segona fase de l’estudi PARTNER assoleix la bretxa de la base de l’evidència del risc de transmissió del VIH en parelles heterosexuals, del mateix sexe, on la parella VIH-positiva està rebent ARV summament viral i no s’utilitzen condons.

Al final del seguiment, les noves infeccions pel VIH de 15 es van produir durant dos anys de seguiment elegible, però cap d’ells estava connectat filogenèticament a la parella. Per tant, la taxa de transmissió del VIH durant els dos anys elegibles va ser zero, tot i que 76.000 informa del sexe anal sense preservatiu, amb un límit superior baix de 95% CI de 0.23 per parells d’anys 100 de seguiment.

Els nostres resultats proporcionen un nivell d’evidència sobre la supressió viral i el risc de transmissió del VIH a través de sexe insegur per a homes homosexuals, similar al que es va informar per a parelles heterosexuals.

Implicacions de totes les proves disponibles

La sida és un problema greu
Moltes agulles com aquesta són part de la meva vida. Hi ha tants. Com veieu, si voleu convèncer-me que mereix la pena relacionar-se sense preservatiu, ja que és indetectable, és igual a no transferible, entengueu que, depenent de com el Departament de Salut pugui rebre els medicaments que necessito abans de dormir , com ahir, faig (pren) quatre injeccions anticoagulants. Penseu. No sabeu quina és la vostra imatge de salut, en el camp de la càrrega genètica. Vaig heretar del costat matern tots els problemes hematològics i vasculars que podeu imaginar, i per tant entre 2005 i 2012 vaig tenir dues embòlies pulmonars. Això és una cosa que, en teoria, pot haver estat agreujada per la presència del VIH al torrent sanguini, que va provocar una vasculitis, que va facilitar l’aparició d’embolies pulmonars. I també la tromboflebitis. He perdut el recompte d’aquests i sempre em pregunto si no deixaré aquest món ofegat per coàguls o cop, causat per la càrrega genètica, amplificada per la presència del VIH. Val la pena prendre aquest risc? No a mi!

Els resultats dels estudis PARTNER, a més de proves d'altres estudis realitzats en parelles serodiferents, indiquen que el risc de transmissió del VIH a través del sexe sense preservatiu en el context de l'ART supressor és efectivament nul tant per a homes homosexuals com per a parelles heterosexuals.

Aquests resultats donen suport al missatge U = U (no detectable igual a no transmissible), a més de promoure els beneficis de les proves i tractaments inicials.

La primera fase del PARTNER (PARTNER 1) estudia els riscos estimats per a diferents tipus de sexe i per a una població més àmplia. L’estudi no va informar de transmissió relacionada amb 888 en parelles seropositives (heterosexuals 548 i parelles gai 340) que van informar de sexe amb penetració de preservatius durant els parells d’anys 1.238 de seguiment quan la parella VIH-positiva estava sotmesa a ART.

PARTNER 1 va informar els parells d'anys de 439 de seguiment en parelles gais serodiferents amb zero transmissions reportades. No obstant això, a causa del menor nombre de anys de seguiment acumulat de parelles homosexuals que de parelles heterosexuals, el límit superior de 95% CI per a la taxa de transmissió dels homes homosexuals va ser relativament elevat (0 · 84 per 100 anys-iguals) de seguiment), gairebé el doble que per a les parelles heterosexuals (0,46 per a un parell d’anys de seguiment de 100). Aquests resultats equivalen a un límit superior de risc d’una infecció 119 en els anys acoblats al seguiment de les parelles homosexuals en comparació d’una infecció 217 que es va associar als anys de seguiment de parelles heterosexuals i, sens dubte, era suficient per proporcionar el nivell d’evidència necessari com una intervenció totalment efectiva de prevenció del VIH en HSH.

Els oposats atrauen l'estudi observacional

Parella jove passant temps a la pista de bàsquet al parc
Ell ho és és

També es va informar de zero casos de transmissió del VIH en parelles MSM durant els parells d’anys 232 de seguiment quan es va informar el sexe anal sense condó, la parella VIH positiva va ser suprimida per via viral i la parella anterior no va utilitzar la profilaxi pre-exposició (PrEP). raonablement elevat 95% límit superior de 1 · 59 per 100 parell d’anys de seguiment per a la velocitat de transmissió.

L'objectiu principal de la segona fase de l'estudi PARTNER (PARTNER2) era produir un nivell similar de proves de risc de transmissió a través del sexe anal sense preservatiu entre els homes amb supressor ART (definit com a càrrega viral de l'ARN HIV-1 <còpies 200 per ml ) per a aquells que van sorgir per a parelles heterosexuals en PARTNER 1.

Mètodes

Disseny d'estudis i participants

L’estudi de PARTNER va ser un estudi observacional multicèntric de parelles serodiferents que, abans de la matrícula, no sempre feien servir condons i el soci VIH positiu estava en HAART. La fase 1 de l'estudi va reclutar i va acompanyar parelles heterosexuals i seropositives de 15 des de setembre des de 2010 a 31 de 2014 al maig.

Des de 1 des de juny de 2014 fins a 31 de juliol de 2017, la segona fase de l'estudi va reclutar homes gai només parelles diferents. Els mètodes per a l’estudi de PARTNER i els resultats de la primera fase es van publicar prèviament.

Des de 15 des de 2010 des de setembre de 31 fins a 2017 des de juliol de juliol, vam contractar llocs clínics de parelles masculines i serodifèriques de 75 a països europeus de 14. El personal de la clínica participant va demanar pacients amb VIH sobre l'ART si hagués tingut relacions sexuals sense preservatiu amb una parella VIH negativa i si volien participar en un estudi de transmissió. Les parelles serodificables (homes positius per al VIH amb la parella masculina negativa pel VIH) van ser elegibles per participar-hi si els dos socis tinguessin XXUMIN anys o més; els socis van informar de tenir sexe penetratiu sense preservatius durant el mes anterior a la inscripció; la parella VIH-positiva hauria de romandre en ART; els socis esperen tornar a tenir relacions sexuals en els propers mesos; i els dos socis van acordar participar. Els socis van signar formularis de consentiment informat per separat, que incloïen la identificació del soci pel seu nom. El seguiment va finalitzar a 18 l'abril 30. El seguiment es va interrompre si la parella va acabar, la parella es va traslladar, o si una parella va retirar el consentiment, però no per canvis en l’ús de condons o ART.

El protocol

tots els formularis de consentiment informat i els materials d'informació dels participants van ser presentats i aprovats pel comitè ètic (IRB) o comitè ètic independent (IEC) de cada lloc clínic. Es va obtenir l’aprovació ètica al país per a tots els llocs implicats en l’estudi. A més, tots els canvis al protocol d’estudi van ser presentats i aprovats pel comitè d’ètica de cada lloc (IRB o IEC).

Procediments

Els procediments de l’estudi es van descriure anteriorment.

Os les dades es van recollir al principi i després a tots els mesos de 4-6 durant les visites d’estudi. La informació detallada es va obtenir al principi i en cada visita de seguiment a través de qüestionaris complets sobre dades sociodemogràfiques; adherència a ART; freqüència i tipus d'activitat sexual entre socis (des de la darrera visita); símptomes i diagnòstics d'altres infeccions de transmissió sexual (ITS); ús de la PrEP o profilaxi post-exposició (PEP); i l’ús de drogues per injecció. Els socis seronegatius se'ls va preguntar si havien tingut relacions sexuals sense protecció amb algú que no havia estat el seu soci seropositiu en l’estudi des de la seva última visita i l’estat del VIH d’altres companys, si es coneix.

Per a la parella VIH-positiva, es va registrar el règim ART, el recompte de cèl·lules CD4 i la càrrega de plasma actual i recent de HIV-1 en un formulari de cas clínic al principi i en cada visita. Es va demanar al company VIH-negatiu que testés el VIH cada mes 6-12; es va recomanar una prova de VIH combinada entre antigen i anticossos per augmentar la sensibilitat diagnòstica a la infecció primerenca. La càrrega viral de l’ARN de plasma de VIH-1 es va mesurar en la parella seropositiva segons l’atenció rutinària en cada mes de 6-12, utilitzant el laboratori de diagnòstic local. Els resultats es van incloure en els formularis d’informe de casos i es van enviar després de la visita de cadascun dels socis a l’equip d’estudi al centre d’estudi.

Seronegatiu

Pastilles espirals
L'espiral pot ser encara més gran

Si un soci seronegatiu es va convertir en VIH positiu, el VIH-1 pol e env de les seqüències es van obtenir de l’ARN HIV-1 del soci seroconvertit recuperat del plasma i del soci seropositiu del VIH de l’ADN de la cèl·lula VIH-1 que es va suprimir de les cèl·lules mononuclears de sang perifèrica. As e env Les seqüències van ser generades per la seqüenciació de Sanger (en un analitzador de DNA de ABI 3730xl, Thermo Fisher, Warrington, Regne Unit), que es va complementar amb la seqüenciació profunda de l’ARN HIV-1 de plasma per Illumina (MiSeq, Illumina, Essex, Regne Unit). amb mostres de plasma disponibles.

Totes les proves de seqüenciació es van realitzar a la Universitat de Liverpool (Liverpool, Regne Unit). Les inferències de màxima versemblança i Monte Carlo de la cadena Bayesiana de Markov i el seu suport estadístic rellevant es van determinar amb la versió RAXML-HCP2 8 i la versió MrBayes 3.2.6, respectivament, tal com es descriu anteriorment.

Anàlisi estadística

Estadístiques
Aquestes dades són merament il·lustratives

L’anàlisi primària va ser l’estimació de la taxa d’incidència de transmissió del VIH a través del sexe anal sense preservatiu, calculada com el nombre d’infeccions de VIH vinculades filogenèticament (és a dir, la transmissió del soci seropositiu a l’estudi) durant la parella elegible. anys de seguiment dividits per parells d'anys de seguiment elegibles. Dos anys de seguiment van ser períodes de temps definits per les proves de VIH i els qüestionaris corresponents sobre el comportament sexual en la parella del VIH negatiu. Aquests parells d’anys eren elegibles per a ser inclosos en l’anàlisi d’aquest estudi si les parelles tenien relacions sexuals sense preservatiu durant el període (informades al final del temps pel soci seronegatiu, o per la parella VIH-positiva si el soci VIH positiu no completava la pregunta) ; El soci VIH negatiu no va informar PEP o PrEP durant el període; la càrrega viral més recent de l'ARN VIH-1 en la parella VIH-positiva es va mesurar en menys de còpies 200 per ml i en els últims mesos 12 en tots els punts mesurats en el període; i el seguiment es va produir abans de 30 abril 2018 (data de censura).

En aquest estudi no es pot utilitzar PEP o PrEP (...)

Els parells d’anys de seguiment poden no ser elegibles per una o més raons; L’elecció de la raó principal d’elegibilitat es va prioritzar en l’ordre següent: s’utilitza (1) PEP o PrEP; (2) El company seronegatiu (o el soci seropositiu si el company seronegatiu no va respondre) no va informar de sexe sense condó; (3) La càrrega viral més recent de la parella seropositiva del VIH sobre còpies 200 per ml; (4) dades sobre el comportament sexual que falten; (5) cap càrrega viral disponible l'any passat per cada dia del període; i (6) no hi ha proves de VIH de la parella VIH negativa al final del període de temps o més tard. Els IC de 95% de dues cares per a la taxa d’incidència de transmissió es van calcular utilitzant mètodes exactes de Poisson. Les dades que falten no es van imputar i l’anàlisi només es va realitzar sobre les dades disponibles. Les dades es van analitzar mitjançant la versió SAS 9.4.

Pel que fa al càlcul de la mida de la mostra, l’estudi PARTNER2 va ser dissenyat per avaluar si el risc de transmissió en el context de l’AVV supressor viral estava per sota d’un nivell acceptable per baix, definit com un seguiment de la parella de la infecció 500, corresponent a un límit superior per a 95% IC bilateral de la taxa de transmissió del VIH entre les parelles 0 · 2 per 100 anys aparellats de seguiment. En absència d’infeccions interrelacionades, vam determinar que necessitàvem parells d’anys 1770 de seguiment susceptibles d’aconseguir un límit superior bilateral de CI a dues cares. Segons els resultats de PARTNER 1, tenim la intenció de contractar parelles 450 amb mes de 27 en PARTNER2. Assumint una taxa de retenció de 85%, això ens hauria permès acumular 2082 anys de parella de seguiment a través de PARTNER 1 i PARTNER2, dels quals 85% es considera elegible (basant-se en resultats intermedis) per a l’anàlisi primària.

Paper del finançament

Els prestadors de l’estudi no van tenir cap paper en el disseny de l’estudi, la recopilació de dades, l’anàlisi de dades, l’interpretació de dades o l’escriptura d’informes. L'autor corresponent tenia accés complet a totes les dades de l'estudi i tenia la responsabilitat final de la decisió de presentar per a la seva publicació.

Resultats

Entre 15 setembre 2010 i 31 juliol 2017, 972 van ser reclutats parelles homosexuals (parelles durant 477 1 parella).

Al final del seguiment a l'abril 30 2018, un total de parells de 2072 anys de seguiment s'acumula (556 peer-anys de seguiment durant el SOCI 1), amb una taxa d'abandonament estimat per parells 25 100 -anys el seguiment.

Les raons per l'abandonament de l'estudi van ser la parella de separar (213 [43%] de les parelles 499), un o dos socis estan alienats (33 [7%]), el consentiment va ser retirat (54 [11%]), el 2

  1. El permís d’estudi per a dos anys ha caducat (21 [4%]), o la parella ja no és elegible (deu [2%]).
  2. La causa de l’abandonament de l’estudi no estava disponible per a les parelles 168 (34%).
  3. Els parells de anys de seguiment de 479 no eren elegibles per a ser inclosos a l'anàlisi per les següents raons:
  4. no s’ha informat cap sexe sense preservatiu (153 [32%] de 479 en parells d’anys de seguiment);
  5. ús de PEP o PrEP (115 [24%]);
  6. Les dades de càrrega viral del VIH no estan disponibles (86 [18%]);
  7. manca de dades sobre si es va informar sobre el sexe sense preservatiu (91 [19%]);
  8. càrrega viral en parella VIH positiva a través de còpies 200 per ml (19 [4%]);
  9. o no hi ha proves de VIH disponibles per part del soci VIH negatiu (15 [3%]).

1593 (77%) parell d'anys de seguiment van ser elegibles i aportat per 782 439 parelles amb peer-anys de seguiment aportats per parelles durant el SOCI 340 1.

Tret que s'indiqui el contrari, els resultats següents se centren en les parelles 782 que van proporcionar dos anys de seguiment elegibles.

L'elegibles mig any per doble via era 2 0 · anys (IQR · 1 1 3 5- ·). 1523 (96%) de l'elegibles peer-anys de seguiment van ser durant els períodes en què l'última mesura 1 d'ARN de VIH en parella amb VIH plasma per al VIH era menys de còpies 50 per ml; la 70 restant (4%) van ser els períodes en què l'última mesura va ser d'entre 50 i 200 còpies per ml.

Es mostren les característiques bàsiques dels participants que van contribuir als anys de seguiment elegibles Taula 1.

L'edat mitjana era 38 anys (IQR 31-45) en participants VIH negatius i anys 40 (33-46) en socis VIH-positius.

Es van incloure tres homes trans, un VIH negatiu i dos VIH positius.

19 (2%) del VIH-positiu i 782 33 (4%) dels homes 782 negatius informar que eren bisexuals. homes sense VIH van reportar tenir relacions sexuals sense protecció amb les seves parelles amb VIH durant una mitjana de 1 0 · anys (IQR · 0 4 2 9- ·) abans de la inclusió en l'estudi.

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

La vostra opinió és molt important.

Voleu donar la vostra opinió sobre Blog Soropositivo.Org?

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta.

Gràcies Donem la benvinguda als teus comentaris i tornarem aviat