Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions

L’estudi PARTNER i els seus resultats finals

Introducció

Treballar en recerca en laboratori
El treball era sperio. La proposta que se li presenta és greu. No diria a ningú: Hey, vams sexe sense preservatiu, he estat indetectable durant més de deu anys. És molt responsable en els meus cabells
A evidência inicial de uma forte ligação entre a carga viral do HIV de um parceiro seropositivo e o risco de transmissão a um parceiro seronegativo veio de estudos observacionais em casais heterossexuais serodiferentes. Evidências de um estudo randomizado sobre o risco de transmissão do HIV no contexto da terapia anti-retroviral viral (ART) em casais heterossexuais foram fornecidas pelo estudo HPTN 052, que relatou uma redução de 96% nas transmissões vinculadas em casais designados para prematuros (imediatos) ART comparado com casais designados para terapia tardia. O acompanhamento continuado em HPTN 052 de 2011 a 2016, após a oferta de TAR de todos os participantes, mostrou durabilidade do efeito da TARV; no entanto, apenas 2% dos casais eram homens que fazem sexo com homens (HSH). O uso do preservativo autorrelatado também foi alto; os participantes relataram não usar preservativos para um total de apenas 63 · 4 anos de acompanhamento. Para rever evidências anteriores sobre o efeito da terapia antirretroviral (TAR) sobre o risco de transmissão do HIV, pesquisamos no PubMed artigos publicados em inglês de 1 de janeiro de 2000 a 7 de novembro de 2018 usando o MeSH. termos “infecção pelo HIV” e “transmissão” e “terapia anti-retroviral” ou “ART” e “homens que fazem sexo com homens” ou “gay ou heterossexual” ou “serodiscordante” ou “serodiferente”. Estudos anteriores, incluindo um estudo controlado randomizado e vários estudos observacionais, forneceram estimativas do risco de transmissão do HIV através de relações sexuais no contexto de ARV viralmente supressiva. A maior parte das evidências foi em casais heterossexuais serodiferentes e níveis variáveis ​​de uso de preservativos foram relatados em muitos estudos.

L’estudi PARTNER i els oposats atrauen l’estudi

Algunes evidències sobre el risc de transmissió en homes gai es van proporcionar a la primera fase de l'estudi PARTNER i a l'estudi Opposites Attract, però el seguiment en aquests estudis no va ser suficient per excloure un límit superior de risc significatiu al voltant de les estimacions de l'estudi de transmissió zero a. homes gai. La segona fase de l’estudi PARTNER omple el buit en la base d’evidències del risc de transmissió del VIH en parelles homosexuals serodiferents en què el soci VIH positiu està rebent ARV viral supressiva i els condons no s’utilitzen. Al final del seguiment, es van produir 15 noves infeccions per VIH durant dos anys elegibles de seguiment, però cap no estava connectada filogenèticament a la parella. Així, la taxa de transmissió del VIH durant el parell d’anys elegibles va ser zero, malgrat 76.000 informes de sexe anal sense preservatiu, amb un límit superior baix del IC del 95% de 0.23 per 100 parells d’anys de seguiment. Els nostres resultats proporcionen un nivell d’evidència sobre la supressió viral i el risc de transmissió del VIH a través del sexe sense preservatiu per homes homosexuals, similar al que ja s’ha notificat per a parelles heterosexuals.

Implicacions de totes les proves disponibles

La sida és un problema greu
Moltes agulles com aquesta són part de la meva vida. Hi ha tants. Com veieu, si voleu convèncer-me que mereix la pena relacionar-se sense preservatiu, ja que és indetectable, és igual a no transferible, entengueu que, depenent de com el Departament de Salut pugui rebre els medicaments que necessito abans de dormir , com ahir, faig (pren) quatre injeccions anticoagulants. Penseu. No sabeu quina és la vostra imatge de salut, en el camp de la càrrega genètica. Vaig heretar del costat matern tots els problemes hematològics i vasculars que podeu imaginar, i per tant entre 2005 i 2012 vaig tenir dues embòlies pulmonars. Això és una cosa que, en teoria, pot haver estat agreujada per la presència del VIH al torrent sanguini, que va provocar una vasculitis, que va facilitar l’aparició d’embolies pulmonars. I també la tromboflebitis. He perdut el recompte d’aquests i sempre em pregunto si no deixaré aquest món ofegat per coàguls o cop, causat per la càrrega genètica, amplificada per la presència del VIH. Val la pena prendre aquest risc? No a mi!
Els resultats d’estudis PARTNER, a més de les evidències d’altres estudis realitzats en parelles serodiferencials, indiquen que el risc de transmissió del VIH a través del sexe sense preservatiu en el context d’ART supressiva és efectivament zero tant en homes homosexuals com en parelles heterosexuals. Aquests resultats donen suport al missatge U = U (indetectable és igual a no transmissible), a més de promoure els avantatges de les proves inicials i del tractament. La primera fase de l'estudi PARTNER (PARTNER 1) va estimar els riscos per a diferents tipus de sexe i en una població més àmplia. L'estudi no va informar de cap transmissió vinculada en 888 parelles serodiferencials (548 heterosexuals i 340 parelles gais) que van reportar relacions sexuals amb penetració de preservatiu durant 1.238 parells d'anys de seguiment, quan el soci VIH-positiu es trobava en un art vi supressor viral. PARTNER 1 va informar 439 parells d’anys de seguiment en parelles gai serodiferents, amb zero transmissions reportades. Tot i això, a causa del menor nombre de parelles de seguiment acumulades per a parelles homosexuals que per a parelles heterosexuals, el límit superior del 95% de CI per a la taxa de transmissió d’homes gai va ser relativament elevat (0 · 84 per 100 anys de parella). seguiment), gairebé el doble que per a les parelles heterosexuals (0,46 per cada 100 anys de seguiment). Aquests resultats equivalen a un límit de risc superior per a una infecció de 119 anys iguals de seguiment per a parelles gai en comparació amb una infecció de 217 anys iguals de seguiment per a parelles heterosexuals i probablement era insuficient per proporcionar el nivell de proves necessàries per donar suport. L’ART com a intervenció de prevenció del VIH totalment efectiva en MSM.

Els oposats atrauen l'estudi observacional

Parella jove passant temps a la pista de bàsquet al parc
Ell ho és és
També va informar de zero casos de transmissió del VIH en parelles de MSM durant 232 parells d’anys de seguiment quan es va informar de sexe anal sense preservatiu, el soci VIH positiu va ser suprimit viralment i el soci negatiu del VIH no va utilitzar profilaxi pre-exposició (PrEP), amb un Límite CI superior del 95% raonablement alt d’1 · 59 per cada 100 anys parells de seguiment de la taxa de transmissió. L’objectiu principal de la segona fase de l’estudi PARTNER (PARTNER2) va ser produir un nivell similar d’evidències del risc de transmissió a través del sexe anal sense preservatiu entre homes amb TCA supressiva (definida com a càrrega viral d’ARN VIH-1 <200 còpies per mL ) per a aquella criada per a parelles heterosexuals a PARTNER 1.

Mètodes

Disseny d'estudis i participants

L’estudi PARTNER va ser un estudi observacional multicèntric de parelles serodiferents que abans de la inscripció no sempre utilitzaven preservatius i en el qual el soci VIH positiu estava en art. La fase 1 de l'estudi va reclutar i seguir a parelles heterosexuals i serodiferencials des del 15 de setembre de 2010 fins al 31 de maig de 2014. De l'1 de juny del 2014 al 31 de juliol de 2017, la segona fase de l'estudi va reclutar parelles homosexuals només parelles serodiferents. . Els mètodes per a l'estudi PARTNER i els resultats de la primera fase han estat publicats anteriorment. Del 15 de setembre del 2010 al 31 de juliol del 2017, vam contractar parelles masculines gai i serodifèriques de 75 llocs clínics de 14 països europeus. L’equip de la clínica participant va preguntar als pacients VIH positius sobre l’ART si tenien relacions sexuals sense preservatiu amb una parella negativa del VIH i si volien participar en un estudi de transmissió. Les parelles seropositives (homes VIH positius amb la seva parella masculina negativa pel VIH) eren elegibles per participar-hi si ambdues sòcies tenien 18 o més anys; els socis van informar que tenien relacions sexuals penetrants entre ells sense preservatius el mes anterior a la inscripció; el soci VIH positiu ha d’estar en art; els socis esperaven tornar a mantenir relacions sexuals en els propers mesos; i tots dos socis van acordar participar-hi. Els socis van signar formularis de consentiment informats separats, que incloïen la identificació del soci pel seu nom. El seguiment va finalitzar el 30 d'abril de 2018. El seguiment es va interrompre si la col·laboració va acabar, la parella es va mudar o si un dels socis es va retirar el consentiment, però no a causa dels canvis en l'ús del preservatiu o en l'art.

El protocol

tots els formularis de consentiment informat i els materials d'informació dels participants van ser presentats i aprovats pel comitè ètic (IRB) o comitè ètic independent (IEC) de cada lloc clínic. Es va obtenir l’aprovació ètica al país per a tots els llocs implicats en l’estudi. A més, tots els canvis al protocol d’estudi van ser presentats i aprovats pel comitè d’ètica de cada lloc (IRB o IEC).

Procediments

Els procediments de l’estudi es van descriure anteriorment. Os dados foram coletados no início do estudo e depois a cada 4-6 meses durante as visitas de estudo. Informações detalhadas foram obtidas no início e em cada visita de acompanhamento através de questionários auto-preenchidos sobre dados sociodemográficos; adesão autorreferida à TARV; frequência e tipo de atividade sexual entre os parceiros (desde a última visita); sintomas e diagnósticos de outras infecções sexualmente transmissíveis (ISTs); uso de PrEP ou profilaxia pós-exposição (PEP); e uso de drogas injetáveis. Foi perguntado aos parceiros seronegativos se tinham relações sexuais sem preservativo com alguém que não fosse o seu parceiro seropositivo no estudo desde a sua última visita e o estado serológico do HIV de outros parceiros, se conhecido. Para o parceiro seropositivo para o VIH, o regime de TAR, a contagem de células CD4 e a carga de ARN do VIH-1 no plasma actual e recente foram registadas num formulário de relato de caso clínico no início e em cada visita. Foi solicitado ao parceiro seronegativo que testasse o HIV a cada 6–12 meses; um teste combinado de antígeno-anticorpo do HIV foi recomendado para aumentar a sensibilidade diagnóstica na infecção precoce. A carga viral de RNA do HIV-1 no plasma foi medida no parceiro soropositivo de acordo com os cuidados de rotina a cada 6-12 meses, usando o laboratório de diagnóstico local. Os resultados foram incluídos nos formulários de relato de caso e enviados após a visita de cada parceiro pela equipe de estudo ao centro de estudo.

Seronegatiu

Pastilles espirals
L'espiral pot ser encara més gran
Si un soci seronegatiu es va convertir en VIH positiu, el VIH-1 pol e env de les seqüències es van obtenir de l’ARN HIV-1 del soci seroconvertit recuperat del plasma i del soci seropositiu del VIH de l’ADN de la cèl·lula VIH-1 que es va suprimir de les cèl·lules mononuclears de sang perifèrica. As e env les seqüències es van generar mitjançant la seqüenciació de Sanger (en un analitzador d’ADN ABI 3730xl, Thermo Fisher, Warrington, Regne Unit) complementat amb la seqüenciació d’ARN VIH-1 de plasma profund d’Illumina per Illumina (a MiSeq, Illumina, Essex, Regne Unit). subconjunt amb mostres de plasma disponibles. Totes les proves de seqüenciació es van realitzar a la Universitat de Liverpool (Liverpool, Regne Unit). La màxima probabilitat i les inferències de Montecarlo de la cadena bayesiana de Markov i el seu suport estadístic rellevant es van determinar amb RAxML-HCP2 ​​versió 8 i MrBayes versió 3.2.6, respectivament, tal com s'ha descrit anteriorment.

Anàlisi estadística

Estadístiques
Aquestes dades són merament il·lustratives
L’anàlisi primària va ser l’estimació de la taxa d’incidència de transmissió del VIH a través del sexe anal sense preservatiu, calculada com el nombre d’infeccions de VIH vinculades filogenèticament (és a dir, la transmissió del soci seropositiu a l’estudi) durant la parella elegible. anys de seguiment dividits per parells d'anys de seguiment elegibles. Dos anys de seguiment van ser períodes de temps definits per les proves de VIH i els qüestionaris corresponents sobre el comportament sexual en la parella del VIH negatiu. Aquests parells d’anys eren elegibles per a ser inclosos en l’anàlisi d’aquest estudi si les parelles tenien relacions sexuals sense preservatiu durant el període (informades al final del temps pel soci seronegatiu, o per la parella VIH-positiva si el soci VIH positiu no completava la pregunta) ; El soci VIH negatiu no va informar PEP o PrEP durant el període; la càrrega viral més recent de l'ARN VIH-1 en la parella VIH-positiva es va mesurar en menys de còpies 200 per ml i en els últims mesos 12 en tots els punts mesurats en el període; i el seguiment es va produir abans de 30 abril 2018 (data de censura).

En aquest estudi no es pot utilitzar PEP o PrEP (...)

Les parelles d’anys de seguiment poden ser inelegibles per una o diverses raons; es va prioritzar l'elecció de la raó principal per a la inelegibilitat en l'ordre següent: (1) s'utilitzava PEP o PrEP; (2) El soci VIH-negatiu (o el soci VIH-positiu si el soci VIH-negatiu no responia) no va informar de sexe sense preservatiu; (3) la càrrega viral més recent del soci VIH positiu més de 200 còpies per ml; (4) dades sobre la conducta sexual que falta; (5) no hi ha càrrega viral disponible durant l'any passat per a cada dia en el període de temps; i (6) cap prova del VIH del soci VIH negatiu al final del període o després del temps. Els IC a dues cares del 95% per a la taxa d’incidència de transmissió es van calcular mitjançant mètodes Poisson exactes. Les dades perdudes no es van imputar i l’anàlisi es va realitzar només a les dades disponibles. Les dades es van analitzar mitjançant la versió 9.4 de SAS. En termes de càlcul de la mida de la mostra, l’estudi PARTNER2 va ser dissenyat per avaluar si el risc de transmissió en el context de les ARV supressives víriques estava per sota d’un nivell acceptablement baix, definit com una infecció per 500 anys parells de seguiment, corresponent a una límit superior de la taxa de transmissió de VIH bilateral del 95% de CI al 0% entre parelles de 2 · 100 per cada 1770 anys de seguiment. En absència d'infeccions interconnectades, es va determinar que necessitàvem un seguiment de 1 parells d'anys elegibles per obtenir un límit superior de CI biilateral. A partir dels resultats de PARTNER 450, plantegem reclutar 27 parelles de més de 2 mesos a PARTNER85. Si assumim una taxa de retenció del 2082%, això ens hauria permès acumular 1 anys iguals de seguiment mitjançant PARTNER 2 i PARTNER85, dels quals el XNUMX% es van considerar elegibles (basats en resultats intermedis) per a l'anàlisi primària.

Paper del finançament

Els prestadors de l’estudi no van tenir cap paper en el disseny de l’estudi, la recopilació de dades, l’anàlisi de dades, l’interpretació de dades o l’escriptura d’informes. L'autor corresponent tenia accés complet a totes les dades de l'estudi i tenia la responsabilitat final de la decisió de presentar per a la seva publicació.

Resultats

Entre el 15 de setembre de 2010 i el 31 de juliol de 2017, es van reclutar 972 parelles gai (477 parelles durant el PARTNER 1). Al final del seguiment el 30 d'abril de 2018, s'havien acumulat un total de 2072 parells d'anys de seguiment (556 parells d'anys de seguiment durant el PARTNER 1), amb una taxa estimada d'abandonament de 25 per 100 companys. seguiment Les raons per abandonar l'estudi van ser la separació de la parella (213 [43%] de 499 parelles), una o les dues parelles es van quedar (33 [7%]), es va retirar el consentiment (54 [11%]), el 2.
  1. El permís d’estudi per a dos anys ha caducat (21 [4%]), o la parella ja no és elegible (deu [2%]).
  2. La causa de l’abandonament de l’estudi no estava disponible per a les parelles 168 (34%).
  3. Els parells de anys de seguiment de 479 no eren elegibles per a ser inclosos a l'anàlisi per les següents raons:
  4. no s’ha informat cap sexe sense preservatiu (153 [32%] de 479 en parells d’anys de seguiment);
  5. ús de PEP o PrEP (115 [24%]);
  6. Les dades de càrrega viral del VIH no estan disponibles (86 [18%]);
  7. manca de dades sobre si es va informar sobre el sexe sense preservatiu (91 [19%]);
  8. càrrega viral en parella VIH positiva a través de còpies 200 per ml (19 [4%]);
  9. o no hi ha proves de VIH disponibles per part del soci VIH negatiu (15 [3%]).
1593 (77%) parells d’anys de seguiment van ser elegibles i van aportar 782 parelles, amb 439 parells d’anys de seguiment aportats per 340 parelles durant el SOCI 1. Si no s’indica el contrari, els resultats següents se centren en les 782 parelles que van proporcionar. dos anys de seguiment elegible. La mitjana dels anys de seguiment elegibles per parella va ser de 2 · 0 anys (IQR 1 · 1–3 · 5). 1523 (96%) de parelles de seguiment elegibles es van produir en períodes en què la mesura més recent de l’ARN plasmàtic VIH-1 en el soci VIH positiu va ser inferior a 50 còpies per ml; els 70 restants (4%) es van trobar en períodes en què la mesura més recent es va situar entre 50 i 200 exemplars per ml. Es mostren les característiques bàsiques dels participants que han contribuït al parell d’anys de seguiment elegibles Taula 1. L'edat mitjana va ser de 38 anys (IQR 31-45) en participants amb VIH negatiu i de 40 anys (33-46) en socis seropositius. Es van incloure tres homes trans, un VIH negatiu i dos VIH positius. 19 (2%) dels 782 seropositius i 33 (4%) dels 782 homes negatius amb el VIH van informar que eren bisexuals. Els homes seropositius van informar que tenien relacions sexuals sense preservatiu amb els seus companys VIH positius durant una mitjana d'1 · 0 anys (IQR 0 · 4–2 · 9) abans de la inclusió en l'estudi.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant