Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Finestra immunològica del VIH

Et trobes Iniciació ** Finestra immunològica ** Finestra immunològica del VIH
?>
Imatge predeterminada
Finestra immunològica

La finestra del VIH Immunològic, alguna cosa molt senzill de resoldre

La finestra de por i il·luminació només arriba després
Quan tens relacions sexuals amb una persona, coneguda o no, sense preservatius, equival al risc d'aquesta foto: una mica més de vent i cau el pastís! (😒). Per tant, si us plau, accepteu la finestra en 30 days dot! No sóc aquí per broma. Per cert, fins i tot em paguen per treballar.

Sí, la finestra Immunologia del VIH és una espècie de "trencaclosques" irresoluble en la ment de les persones. No obstant això, Finestra immunològica per VIH no és això! Per evitar tanta paranoia, haureu de fer clic a l’enllaç següent Comprendre millor la sida.

Vaig trucar al disc SIDA (0800 16 25 50) Avui dia, 16 dia de maig de 2019, de manera anònima i em va rebre molt bé una persona, educada, que em va preguntar ràpidament quina era la meva dubte.

Bé, jo, que he vist i escoltat més que un podria creure, entenc que tota persona que truca SIDA en disc, si es deixa lliure, explicaria una èpica. Fins al punt que fins i tot Homer fracassaria, tan desastrós, he llegit tants aquí, i el fil conductor d’aquestes històries té poques variacions!

La desinformació, la por, la vergonya i el remordiment, en general, les fulles són tots amb el seu dolor i la por. Amb tot el seu patiment, les paraules d’aquests metges, la desajustada informació que la va posar en veritable “inversa canavàlia”! I aquell metge que posa el punt de mira de SUS, al llarg de 30 anys, en el punt de mira! I etc, cosa i tal!

Així escollits, la gent de DISK-SIDA es presenta demanant el motiu obvi de la trucada.

Vaig explicar que era la finestra immunològica i ella va respondre:

-30 dies.

UNA PERSONA QUE M'HABITANDA, AGORINHA, SISELÈS JULIOL, 2019 QUE LA FINESTRA IMMUNOL WINGICA ÉS FÀCIL DE RESOLAR A ME, QUE NO PODEU SÓC QUE.

Ni tan sols vull saber què he dit.

TOTS ELS SÍMPTOMES DE LA SIDA EN UNA PERSONES, SIMULTÀNIAMENT

Si obrís la comunicació per videoconferència amb gent, no hauria de veure un aspecte tristament espantat com aquests ... O pitjor

I diuen que el meu és l’ORGANISME RESILIENT! Aquestes persones guanyen fins i tot de V. !!!

Hi ha gent que ve a mi amb més de vint proves de tot tipus, dient-me que tenen "TOT TOTS SÍMPTOMES de la SIDA!

Qualsevol que tingués tots els símptomes de la SIDA estaria a la UCI, enterrada, entre la vida i la mort, amb els dos peus a la fossa i el sepulturí tocant al mànec de la pala!

Què és el VIH? Segons el Ministeri de Salut?

El VIH és un retrovirus, classificada a la subfamília de Lentiviridae i és una infecció transmissible sexualment. Aquests virus comparteixen algunes propietats comunes, com ara:

  • període d'incubació prolongat abans de l'aparició dels símptomes de la malaltia;
  • infecció de cèl·lules sanguínies i del sistema nerviós;
  • supressió del sistema immunitari.

Tenir el VIH no és el mateix que tenir SIDA

Què és la SIDA? Molt diferent ... (...) ....

La sida és la malaltia causada per la infecció del virus de la immunodeficiència humana (el VIH és l'acrònim en anglès). Aquest virus ataca el sistema immunitari, que és responsable de defensar el cos de les malalties. Les cèl·lules més afectades són

. El virus és capaç d'alterar l'ADN d'aquesta cèl·lula i fer còpies de la mateixa https://soropositivo.org/2019/05/31/carga-viral/. Després de multiplicar-se, trenca els limfòcits a la recerca d'altres per continuar la infecció.

IMPORTANT: Els pacients seropositius, que tenen sida o no, pot transmetre el virus a altres persones per tenir relacions sexuals sense protecció, compartir xeringues contaminades o mare a fill durant l’embaràs i la lactància materna quan no prenen mesures preventives adequades. Per tant, sempre és important fer la prova i protegir-se en totes les situacions.

El cos reacciona diàriament als atacs de bacteris, virus i altres microbis, a través del sistema immunitari. Molt complexa, aquesta barrera es compon de milions de cèl·lules de diferents tipus i amb funcions diferents, encarregades de garantir la defensa de l'organisme i de mantenir el cos lliure de malalties.

Entre les cèl·lules de defensa hi ha els limfòcits T-CD4 +, objectius principals del VIH, virus que causa la SIDA, i HTLV, un virus que causa un altre tipus de malalties de transmissió sexual. Són aquests glòbuls blancs els que organitzen i dirigeixen la resposta als agressors. Produïts a la glàndula timus, aprenen a memoritzar, reconèixer i destruir els microorganismes estrangers que entren al cos humà.

Trenta dies

Trenta (30) dies. Independentment de les proves amb detecció potencial en finestres petites, ja que tots nosaltres, que tractem a la zona, ja coneixem el dilema interminable de tots i, per tant, s'ha basat en ciències i practica els dies 30.

Són prou bons per als exàmens del sistema públic (les proves ràpides no difereixen en generacions) i tot el que es diu anteriorment és "excés de zel" o mala intenció.

No treballo per a ningú.

Llevat de tu, qui em llegeix aquesta vegada. I si voleu donar suport, ajudeu.

Què és la finestra immunològica?

La finestra immunològica és l’interval de temps entre el Infecció pel VIH fins a la primera detecció d’anticossos anti-VIH produïts pel sistema de defensa de l’organisme. En la majoria dels casos, la durada de la finestra immune és 30 days. No obstant això, aquest període pot variar, depenent de la reacció del cos de la persona a la infecció i del tipus de prova (mètode utilitzat i sensibilitat).

Si es realitza una prova de detecció d'anticossos anti-VIH durant el període de la finestra immunològica, hi ha la possibilitat de generar un resultat no reactiu, fins i tot si la persona està infectada. Per tant, en el cas de proves amb resultats no reactius en què es sospiti la sospita d'infecció pel VIH, es recomana repetir les proves després de dies 30 amb la recollida d'una nova mostra. Aquesta sospita no es pot i no hauria de basar-se en la paranoia o la neura teva.

Per il·lustrar, a principis d’aquest mil·lenni he estat afectat no només per l’embòlia pulmonar i la pneumònia.

Hi havia alguna cosa més.

Quan vaig arribar a l’hospital caminant, parlant, com si fos l’encarnació simbiòtica d’Eros i Psique, després d’escoltar-me el metge va fer el que havia de fer en els primers auxilis:

Va demanar exàmens!

Unes dues hores més tard va tornar i va informar que havia demanat la meva hospitalització!

L'enzim "X"

Volia saber per què i em va dir, mentre jo empassava aigua i dues pastilles:

"Una isquèmia!"

Què és això?

"Un atac de cor"

Aquestes emoticones són les més properes a l’expressió indiferent amb la qual em va dir "un atac al cor! "

Amb això vull establir un punt i per això cito un altre exemple, una persona que em diu per la forma:

Em vaig quedar amb *** - ... .. He oblidat el condó **** - ... i ara estic preocupat perquè ara la meva immunitat no és bona!

Basant-se en això, en nom dels sis-cents mil diables, aquesta persona sap això ???

Faig exàmens periòdics per saber com va el meu recompte de CD4, no a la meva immunitat! Per desgràcia, sóc imbèctil amb set estrelles al front, vaig dir això a una persona que, 22 segons i quatre-cents i 873 mil·lèsimes (com hauria mesurat el temps amb tanta precisió? Amb la mateixa capacitat que una altra persona em va dir que la seva immunitat, aquell dia, era dolent?) em va dir:

"REALITZARÀ DINERS I COMPROVARÀ CD4".

Bé .... El meu punt és que:

Volia entendre les raons d’aquesta declaració intemperada i em va mostrar un examen i va explicar que "l’enzim X" era 0.02 per sobre del normal i això era un signe d’un infart.

He de dibuixar?

Sí, sé que necessito! Quan un metge demana un recompte de sang, el nombre de glòbuls blancs i tota la resta se'ls demana que analitzin una imatge general. L’afirmació d’aquest especial a Sta Marcel ********* ha estat fora de lloc i ha portat a la persona a desesperar-se, perquè no pot avaluar la sida en comptar els leucòcits "

Però és millor observar un quadre clínic inexacte on jo estava "una mica cansat"! O, encara més important, quan tenim una persona tan sensible que pot guanyar immunitat.

Són aquestes coses i altres més o menys similars a això que donen lloc a la frase ressaltada:

És important assenyalar que, en el període de finestres immunològiques, el virus del VIH ja es pot transmetre, fins i tot en els casos en què el resultat de la prova que detecta els anticossos contra el VIH no és reaccionant.

I no davant la paranoia, la por i altres sentiments, també paralitzant la capacitat de pensar racionalment, ho entenc.

Però ...

La finestra immune, la seva, la vaig acceptar, període. Només això

Ho sé, i ho entenc.

Quan vaig arribar a creure que podria haver transmès el VIH a algú que va començar a estimar estúpidament, gairebé em vaig tornar boig.

Quan va fer el primer examen i la va donar no reaccionant, em vaig quedar pensant i vaig agrair a Déu!

Només això !!!!

"La finestra immune no oscil·la segons els teus pecats i complexos de culpa".

Així doncs, la vostra por i dubte, la vostra falta de confiança en la ciència i la visió d’un déu vengant són els factors que generen el vostre infern personal.

El remordiment i la culpa no amplien aquest termini! I jo, que viu conscient de la presència del VIH al meu cos, no em sento o puc creure que se'm castiga.

Selecció natural? Només els idiotes dirien això!

Acabo de emmalaltir!

No recordo haver passat per una crisi, una cosa que podria dir:

Sí, crec que "va ser" una infecció viral aguda!

Sincerament, no ho vaig fer.

La crisi

Recordo, sí, que estava involucrat amb una noia.

I al meu cap (avui em veig a mi mateix) com a xicotet, la vaig estimar.

I, bé, no ella! I no hi havia res dolent en això, VEURE LA HIST HERRIA AQUÍ

És la vostra capacitat d’acceptar o no que canviï, quan creieu això La sida és un càstig!

Si no voleu experimentar-ho de nou, simplement utilitzar preservatius en TOTES les seves relacions. Fins i tot en la relació matrimonial. Conec moltes raons per "aconsellar això,Segons el compte Amarilis!

Finestra immunològica del VIH i la finestra immune de l'hepatitis viral

Centre de formació i referència de SIDA-CRT

El següent fragment de text de la finestra de VIH Immunològica per VIH va ser escrit per professionals de la salut de CRT-A que treballaven en el camp de proves de VIH, sifilis i hepatitis viral a prop d'una estació de metro de Santa Cruz a Ciutat de São Paulo. A la mateixa propietat es troba DISK AIDS, el número de telèfon del qual és 0800 16 25 50, amb el qual vaig parlar avui i vaig gravar la conversa. Després de distorsionar la veu, la posaré aquí.

Va dir: 30 days. I no sabia amb qui parlava, va dir:

No es pot creure tot el que llegiu a Internet. Creure, o no, en mi, està amb tu!

A partir d’aquest passatge de WHAT'S IN RED and BROKEN NO ÉS EL MEU ESCRIPTURA.

--------------------------

Segons el manual tècnic per al diagnòstic de la infecció pel VIH publicat pel Departament de MTS, SIDA i hepatitis viral - Secretaria de vigilància de la salut del Ministeri de Salut al desembre de 2013:

Finestra immunològica per VIH

La finestra immunològica és el període que passa de la infecció pel VIH a la primera detecció d’anticossos del VIH.

Aquest manual pretén millorar el diagnòstic del VIH i en ell s'han elaborat els diagrames de flux 5 sent 2 de proves ràpides i laboratori 3, basat en la classificació de Fiebig. Amb el desenvolupament de noves tecnologies ara tenim proves de generació 3ª i 4ª que permeten disminuir encara més la finestra immunològica.

Les proves de tercera generació són les més utilitzades avui en dia, detecten només anticossos anti-VIH i la finestra és de 22 a 25 de mitjana; mentre que les proves de quarta generació detecten simultàniament l’antigen P24 i els anticossos anti-VIH i la finestra immunològica és aproximadament uns dies 15.

Més informació aquí, en aquest text sobre infecció primària.

I com el Carnaval és una cosa periòdica que us poso, aquests enllaços:

  1. El carnaval ha acabat.
  2. Excuses buides
  3. Símptomes del VIH

Finestra immunològica per VIH

HEPATITIS VIRAL

Segons el manual tècnic per al diagnòstic de les infeccions per hepatitis virals publicat pel Departament de malalties de transmissió sexual, sida i hepatitis vírica - Secretaria de vigilància de la salut del Ministeri de Salut al desembre de 2015:

El període d’incubació dels diferents virus que causen hepatitis i la finestra de diagnòstic de les proves disponibles al Brasil per al diagnòstic d’hepatitis viral, respectivament, es descriuen a la pàgina 18 del manual.

Taula 4: període d’incubació, prevalença de forma icterica i cronificació de la infecció pels diferents virus que causen hepatitis viral.

Agent etiològic
Període d’incubació
Forma icterica
Cronificació
MAR
15 45 el dia 5% a 10% en nens menors de 6 anys;

70 la 80% en adults

No hi ha informes de formes cròniques
VHB
30 180 el dia 30% 90% en nounats, 5% a 10% després de 5 anys
VHC
15 150 el dia Sobre 20% 70 85% a%
HDV
És similar a l'hepatitis B, però baixa en superinfecció: 15 a dies 56 Variable Variable
HEV
15 a dies 60 (dies mitjans 42) Variable La cronificació només s'informa a persones immunodeprimides
Finestra d'immunologia per al VIH de la sífilis

Segons el manual tècnic per al diagnòstic de la sífilis publicat pel Departament de MTS, SIDA i hepatitis viral - Secretaria de vigilància de la salut del Ministeri de Salut al mes de maig de 2015:

Sífilis primària i el seu virus immunitari

Els anticossos comencen a aparèixer al torrent sanguini al voltant de 7 a 10 dies després de l'inici del càncer dur. Per tant, al començament d’aquesta etapa, les proves immunològiques poden no presentar reactivitat. Primera prova immunològica per reactivar

10 dies de progressió del càncer dur i FTA-Abs, seguits d'altres treponemals i

no treponímics. Les proves tréponémiques són les primeres a ser positives després de la infecció, sent freqüents en la reacció del reactiu de la sífilis primària en una prova treponèmica (FTA-Abs pot reaccionar aproximadament tres setmanes després de la infecció).

La finestra d'immunologia del VIH de la sífilis secundària

A la sífilis secundària, totes les proves que detecten anticossos són reactius. En aquesta etapa, es preveu que es trobin títols elevats en proves quantitatives no treponenals. El diagnòstic presumpte es basa en la presència de lesions típiques a la pell i les membranes mucoses que solen ser exuberants en aquesta etapa. La confirmació es produeix a través de proves treponèmiques i no treponèmiques.

Després del tractament de la sífilis secundària, les proves treponemiques romanen reactives durant tota la vida de l'usuari i les proves no treponemals poden tenir un comportament variable. En alguns individus es converteixen en no reaccionants, i en altres romanen indefinidament reactius en els títols baixos.

Sífilis latent

Si no hi ha tractament, després de la desaparició de signes i símptomes d'infecció, la sífilis entrarà en el període de latència, considerat recent el primer any i tard després d'aquest període. La sífilis latent no presenta cap manifestació clínica.

En aquesta etapa, totes les proves que detecten els anticossos segueixen sent reactius, i s'observa una disminució dels títols en les proves quantitatives no treponemals.

Sífilis terciària

En aquesta etapa, les proves que detecten els anticossos solen ser reactives, especialment les proves treponemiques, i els títols de prova no treponemals solen ser baixos.

Assessor - Gestió del suport tècnic

Centre de formació i referència de les ITS / SIDA

Programa estatal STD / SIDA: São Paulo

  1. Santa Cruz, 81. Vila Mariana. Llicència Creative Commons SP CEP: 04121.000

La cosa de somatització, que condueix a un interminable mal de cap

Quan la ment crea la malaltia

Tens TOTS ELS SÍMPTOMES DE LA SIDA? No puc ser VIH (potser somatitzant)

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

1.317 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

elian gomes 21/03/2019 at 13:46

hola bona tarda elian gomes meu nom va tenir relacions sexuals sense protecció vaginal amb una dona serologia desconeguda, després de 32 dies van fer una prova de marca VIH no reactiu acció continua a la neura a 65 dia van buscar la CTA va fer un altre immunoassaig també reaccionen a la tornada 87 la CTA i va tornar a fer la prova de punció al dit Abon Bioclin també no reactiu maleïda ajuda me'm va aparèixer grans en el meu pit i jo sóc molt mal ventilada toscindo nas, que la probabilitat de circunsidado negative'm falsa a causa del abraçada fimose.forte estimada.

I aquí tenim aquesta resposta
1 ... 87 88 89

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!