La història d'un VIH positiu que no és "Un més!

Aquesta és la història d’un VIH diferent. Àngel .... Fins i tot sola, enmig de la solitud, no se li permetia aventurar-se, però tenia molta por anàlisi de sang

Voleu saber què és i com és? vida com SIDA? Feu clic aquí Aquest enllaç també es troba a la part inferior de la pàgina.

Una dona VIH positiva que ho és "Sui Generis"

VIH positiu

Sí Ella tampoc ho era! I no estava obert per aparèixer. Era encara un moment de por, la discriminació era molt dura. De totes maneres, mai he aconseguit treure un número de telèfon d’aquesta noia i, finalment, la meva vida s’ha anat. Què li va passar? Doncs .... En aquest món, que no és d’àngels, no la veuré ni molt menys saber alguna cosa d’ella i fins i tot del seu destí. Segons els meus càlculs, si vosaltres, Àngel, encara esteu entre nosaltres, esteu a prop dels anys 49, potser 58, potser 57, no puc dir-ho. M'importa la gent i només volia saber si encara està viu !!!

En la meva vida, sempre he tingut molt de demostrar que podia ser estimat, sempre tractava frenèticament a aquest amor sense molta discreció, pensant que podria ser aquest tipus següent que vaig saber de sobte en una festa, un viatge, en qualsevol lloc, sempre que de sobte sense criteri d'elecció.

M'esperava un compliment total, provinent d'un "qualsevol" ... i amb això estava intentant, buscant donant-me cos i ànima a molts que, per descomptat, estaven lluny de mereixer-me ... i no tenia la capacitat de veure-ho.

Fins a un dia, al final de 89, un d'aquests intents Vostè es manté ferm i he estat sortint. i va ser durador, durador. (Sense fi mentre ...? És una bona pregunta per a un editor de tres quarts de sis del matí!)

Segurament no tenia molta competència per ser el meu príncep encantat, però la millor característica que tenia el nen era mostrar ganes d'estar amb mi ... i continuar amb mi fins que fos ..Déu sap quan.

I això era el que més li encantava.

VIH positiu? Sí! Àngel? No ho sé

Havia acabat fa 5 anys, i no vaig veure molta més gràcia al meu company, però em vaig quedar fidel amb ell i hi va haver molta por acabar amb les cites per por a la solitud i té por, molt, molt por, de caure en aquest gran món, que busqui aquest amor de nou ... Sobretot ara en aquestes Temps de sida, encara que ... bé ...,. Amb la vida que vaig portar fins que em vaig estabilitzar en aquesta relació, sempre vaig pensar que era un candidat fort per ser seropositiu El VIH. Mai no havia fet servir preservatiu i havia intentat molts nuvis. Però, on és el valor de fer el test de sang?la prova de sang?

En una ocasió a 93, vaig haver de fer uns exàmens d’accés per a un nou treball i vaig tenir l’esperança que no demanessin una prova de VIH… i, gràcies a Déu, no ho van fer.

Allà hi vaig anar, vivint la meva petita vida, amb el meu xicot constant, el meu petit - jo super sa, alt esperit, viu.

Jo ja era seropositiva i ni tan sols me n’adono. "Temia", però ...

Seropositiu Un d'uns pocs

Sí Mai va ser aixíaixí, així“! Sempre estava cuidant-se. Recordo que he conversat amb ella i en un moment va dir que anava a treballar i que només tornaria cinc o sis hores més tard. Sens dubte, era “única”, singular Sens dubte, era “única”, singular

A l'octubre de 96, la relació finalment es va desglossar per una raó molt especial ... va ser la saturació en si, i per descomptat, ambdues parts.

Vaig començar a voler mirar al meu voltant i a buscar un nou xicot: ja hi havia algunes fantasies de príncep encantat al meu cap, però volia prendre-ho lent, intentant adaptar-me a la vida de la "dona sola".

Un mes per descobrir-me VIH positiu!

No vaig tenir gaire temps: un mes després, aquest ex-xicot em va dir que va ser testat pel VIH (qui sap per què no va fer aquesta prova) i va donar un resultat positiu.

Aquest va ser el meu regal dels anys de vida de 40: l’obligació de fer-ne la prova, tenint en compte aquesta afirmació: l’home amb el qual havia fet l’amor durant anys de 6 sense protegir-me mai ... ni tampoc es va protegir. Jo Claudi no ho vaig saber mai la vostra càrrega viral! Esperem que ella ha estat viu fins ara, saber que indetectable és igual a no transferible!

Heavy Bar i Cow Dung

Provar el savi positiu al VIH

Metge comprovant les mostres de sang

Com veieu, el tractament va ser una vegada un bar. En el moment en què ella, Angel i jo, a més de Mara, Beatriz Pacheco, Beto Volpe i altres, com va començar el tractament, Sílvia Almeida, vam començar el tractament amb medicaments, quan els vam prendre, teníem la impressió de que preníem suc de merda amb grava, literalment. Però vaig pensar: això és la vida. O, almenys, la supervivència, improvisant la vida, fins que les coses milloressin i, de fet, milloraven.

Recordo haver pres comptades les tabletes 44 DOS AL DIA!

Avui, una tauleta, amb tres principis actius diferents, sovint una sola ingesta diària, és suficient.

Però he de pegar aquí una cosa estúpida que vaig escriure en un bloc i la vaig portar aquí. Aquest bloc, d'aquest aparent autòmat, no va dir mai el seu nom personal. I la gent li creia. Nois, vull ser incinerat quan mori, i si escric un llibre que mencioni un nom únic extret d'aquest bloc, podeu llançar les meves cendres al fem de vaca, perquè hauria estat (mereixedor)

I va ser el patiment ... va ser dur, va fer mal molt ... Sabia que mai tindria la possibilitat que el resultat fos negatiu ...era OBVIOUS que estava infectat ...

Vaig pensar que anava a morir l'endemà, tenia por de respirar fins i tot a no agafar alguna malaltia en l'aire!

I la pregunta va ser:

"Qui va passar aquesta bomba a qui ????????" i llavors vaig pensar:

- "Què té aquesta preocupació? ... tots dos estem infectats. Hem de tenir més cura".

Pensaments al meu cap: - "Oh Déu meu ... Aquesta és la meva culpa, li vaig passar a ell, pobre home ... ...

Vaig ser positiu per al VIH, que tenia pietat de qualsevol que pogués haver-me passat

Llavors pensaria: - "Tenia molta llibertat ... Sortia molt sola, segur que ho vaig aconseguir i em va passar! ”La“ veu que em guia dient: “Estàs aconseguint el que vas demanar, no enganyis, Sonia i no la teva paraula”.

Temps molt difícils especialment en l'aspecte emocional, perquè fins avui amaga el virus de la meva família i els meus millors amics.

Afortunadament, em vaig adaptar molt bé a la medicació i el meu cos va respondre ràpidament, aviat restablint la càrrega viral i augmentant la CD4.

Vaig tornar a estar amb el meu xicot un altre any ... Crec que per la manera de ser un "bastó" els uns dels altres, però vam acabar caminant.

Aviat es va organitzar amb un altre i em va retirar.

Des de llavors, em va ser difícil relacionar-me afectivament i especialment amb el sexe, perquè sempre crec que hauria de dir que sóc VIH positiu per a aquells que volen apropar-se sexualment. Molts fugen, entren en pànic, i alguns fins i tot no em creuen, perquè pensen que les persones que tenen el VIH es veuen malaltes i porten una vida malalt, mentre que sóc una dona molt sana, plena de disposició, ben cuidada, i modèstia a part, molt bonica.

Aquest és l'aspecte més difícil de la meva vida.

Sigui seropositiu i quedi bell i atractiu! Tasca difícil!

Però en altres aspectes, la meva vida ha millorat tant, però tant en aquests anys 4, que em sento emocional quan faig una retrospectiva.

Jo, visc content amb aquest error, vaig començar a cuidar més, vaig començar a apreciar molt més consistent i que era una dona, sabent el que valc i estic considerant sempre el millor per a mi en tots els aspectes.

Ja no accepto el "ningú" de la vida ... ja no accepto "cap cosa petita" ... Sempre estic buscant i mereixo el que és bo d'aquesta vida.

Aprenentatge i aprenentatge

També he après a veure les coses millor, i el que és dolent, jo pas de distància.

El meu estat d'ànim era sempre molt alt, llavors i ara, abans d'aquesta experiència, és molt difícil deixar alguns besteirinha em sacseja.

Sóc qui dóna força a tothom que m'envolta i gairebé no els conec el petit animal que tinc dins meu... Una petita lliçó dura això ... Però segur que valia la pena!

VIH positiu? Sí ... És veritat. Però no algú. D’això n’estic segur!

Realment m'estimo a mi mateix aquests dies., amb VIH que viu amb mi.

Davant d'ell (VIH) acabo d'agafar.

Es registra aquí la història d'una dona seropositiva que ja no és la que no és UN MÉS, i sí, és LA meva història de FORTALECCIÓ per passar a tots vostès.

http://soropositivo.org/wp-content/uploads/2009/05/0niLOyhCd5g?rel=0
Una nota important de l’Editor:
He donat quota aquí, ara, uns quants paràgrafs anteriors, que diu que el presetend aniversari de 40 va ser el resultat seropositiu! Han passat gairebé vint anys, Ángel, i no sé res de tu i llegeixo:

El desig no és saber. No saber què fer amb els dies més llargs, no saber trobar tasques que deixen de pensar, sense saber aturar les llàgrimes davant d'una cançó, sense saber superar el dolor d'un silenci que no omple res.
El desig no vol saber. No voler saber si es troba amb un altre, si és feliç, si és més prim, si és més bella. El desig és no saber mai qui estimes i, malgrat tot, fa mal.

Juliol 1988

https://www.facebook.com/CronicasDeMarthaMedeiros

A la presó és la dosi de mamut!

Jo mateix no m’agrada el PreP dins del context en què s’insereixen

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.