Un viatge inoblidable Heu tingut la meva? Mara No hi ha anys 17 !!!

Disset anys. Un viatge d'aquells !!!!!

Imatge predeterminada
Mara

Sí, sí! El Impossible passa també

Avui en dia 17 anys de vida en comú i, també, de "Vida inusual" amb Mara!

I aquesta és una data diferent de les que solen celebrar-se, és veritat. Però res a la vida al costat de Mara és habitual! Fins i tot el seu mal humor és sovint divertit, tot i que fa poc han sortit espurnes.

Passos de temps, temps de vol, i fins i tot després d’aquestes estalvis han volat sobre Ares! Però nosaltres !!!

És la fricció natural del temps i també de l'envelliment.

Jo era un ximple i un noi quan vaig entrar a la vida de Mara i Mara em va fer, un home!

I aquesta és una tasca! I diria: "Un cop bastant!"

Bé, vaig tenir una festa de solter que va durar més d’un any, perquè volia que funcionés bé, i d’aquesta manera fins i tot vaig sacsejar les coses (Ángel ...) perquè sabia que quan vaig començar la vida per dos , Ja no hauria de cometre aquest "tipus d’error", tan comú a la meva joventut!

Per allà de freqüents en aquells temps

Tan comú? De fet, esperant i esperant en qualsevol moment, per què no? Això va passar, es va quedar enrere, encara que va deixar una llista interminable de morts i ferits.

Ho sé, Maroca, que la simple revelació d’aquest sobrenom em costarà la crucifixió, però aquí per a nosaltres, després de disset anys, fins que pugui ratllar una mica la marxa!

Sí, només et vaig donar una coca.

M'agradaria donar-te un pastís! Però ...

I m'agradaria donar-te una estrella, però on la posaria, dins de la nostra casa, si ja hi ha una que la habita i que brilla tanta llum.

Mara, disset anys! Quina paciència i bona voluntat tingueu!

I quanta valentia, determinació i paciència, per aquí, estic lluny de ser prou bo o fins i tot adequat als vostres estàndards i un dels vostres cosins, i no sé què passa amb l’aigua que se serveix al on viu a la ciutat, va dir, després d'assistir a una entrevista amb ESPM, va dir que sóc "intel·ligent" i això va explicar (Aquesta frase dóna pas a coses tals com "Belles que no ho són") ella m'ha escollit per viure amb tu:

Bé, almenys, no sóc brusc! (I.e.

- "... Mara és molt intel·ligent i no podria viure amb algú cru".

Bé, primer, que, almenys, no crec que sigui rude

De tota manera, Doña Maricota, disset anys no té disset dies.

<Dies 3 6209 <3

Són dies 6209, hipotecant els anys bisbats i només tu, només tu, tu i tu, per donar-te suport, tal com era jo, i sabem com era! (...)

Un bon viatge

Ha estat un viatge bonic, llarg i bonic i, mirant d’aquí a allà, amb els detalls i línies que només tenim tots dos, quina bella travessa!

I quin és un bell viatge!

Si t'estimo?

Avui, més que ahir!

Demà, menys que avui.

Un dia a la vegada, com em va ensenyar Ika, una amiga que em va robar el temps.

- "Un dia a la vegada, Claudio, un dia a la vegada!

"La reunió de dues personalitats és com el contacte de dues substàncies químiques: si hi ha alguna reacció, totes dues es transformen". - Carl Jung

Un freudià

I pensar que el meu analista, l'únic que pot trobar el camí complicat a la sala de control on s'insereix la contrasenya i posar-la com a "fiable", és el freudià.

Aneu-hi si ho enteneu, perquè fins i tot he intentat un lacaniano i un "holístic".

El millor de All Mara, ha estat tu.

La millor dona, millor amic, millor amant, millor, millor, millor.

I qui em coneix sap.

Vaig utilitzar agulles ortopèdiques, a $ 100,00 el parell, dues parelles per nit, perquè (pobra i doña Andréa M de G) no vaig acceptar, no accepto, i mai acceptaré menys que el millor! No és que hagi de millorar-me per obtenir el millor per a mi.

forma part d’aquest procés de millora de nosaltres, que ha estat, amb tota seguretat, el fil conductor d’aquesta història que és nostra i que és bella, bella, bella ...

Luv U!

Cau.

I ho saps!

Anuncis

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!