Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

Ansietat i la teva vida sexual - El Nutz i el Boltz

Imatge predeterminada
Malalties Oportunisas

Jo, Claudio, parlar.

Un seropositiu i la seva viafeu la vostra donació a Seropositiu.Org hi ha dos punts, es separen, són molt diversos i controvertits. No es tracta d’un aquari ni d’una sala d’exposició, sinó que és un text que es prengui seriosament. La sexualitat no és un gran circ i el fet que el vaig tractar d'aquesta manera em va fer el que sóc avui.

Sóc una persona millor?

No m'atreviria a dir tant. Una persona en construcció, potser sí.

Vaig anar verd aquí! Green is Hope !!!

La vida sexual d'una llauna positiva pel VIH i ha de tenir una vida sexual normal

Un Vida positiva i la seva vida sexual es pot millorar amb el Cupido
S’assembla a mi? Rsrs. No de lluny. Jo no sóc capritxosa així!

Vaig començar aquest text i aviat em vaig molestar. No m'ha agradat i no m'agraden certes declaracions! Després, el vaig gaudir, tot i que ell i jo eren diversos i controvertits en molt.

No li agrada la idea d '"explotar a les persones amb VIH" en les seves necessitats emocionals. Però està donant un cop dur (i el respecte i l'admira) per ajudar-lo d'altres maneres i, sabem, el retorn indirecte arriba (...) i té més volum que el lloc de cites.

Al voltant de 2003 / 2004, potser 2005 vaig tenir la idea brillantment estúpida de crear un lloc de cites per a persones amb VIH. El lloc encara existeix i es troba a http://www.amorpositivo.com! I no és jo, sens dubte, que et mantingui allà.

Només un lloc web per donar-vos suport com a burro!

Escriu una ressenya! Aquesta expressió es va sentir diàriament per mi, la vida del meu difunt pare, que es va queixar de mi "menjar en excés" ...

Què vaig a fer?

Aprenentatge amb O Velho Souza -

La vida dels seropositius

I només per al disc, em va dir: Quan vaig anar a la Zona, allà a José Paulino -Tinc molt a parlar-te ... - El rentava (com si el rentat anés a resoldre el problema de la contagi del VIH). Em va dir quan vaig escoltar ...

La merda en tot això és que moltes coses van acabar sent no esmentades, de manera que la paraula, cruelment i de banda a banda, es deixa sense dir, una altra expressió que vaig aprendre d'ella!

I, després de tot, canviant la vibració, que estigui bé allà on estigui, i si no pot estar bé, permeti que rebi les meves pregàries i els que puguin dir alguna cosa sobre ell i el seu nom!

La història està escrita per aquells que van guanyar i en aquesta línia, no hi ha molt que fer i ningú ha guanyat el que es va posar en joc al concurs!

Tornant a "Amor positiu", la idea era donar a tothom l'oportunitat de trobar algú, pagant-lo per correu, fins i tot en aquest sector, jo era l'avantguarda i només volia $ 45,00 per semestre.

La vida de persones seropositives, que d'una manera o altra he intentat millorar

Soropositivo.Org a https://soropositivo.orgPer què?

Per mantenir-lo aquí sense treure de la meva butxaca o cartera, com havia de seguir fent i fent, mantingui aquest bloc aquí !!!

La meva tàctica era mostrar a la persona que sóc, per veure si la persona podria estar interessada.

Quan la persona estava interessada o que realment li agradava el que sabia, començaria a parlar de la meva feina. I allí es va dirigir a certs camins i aquí tinc alguns

 • Hipòtesi 1: la persona estava sortint a MACH 3.
 • Hipòtesi 2: la persona anava a sortir a WARP 9.9 (no podeu anar més ràpid, perquè, així, "estaria a tot arreu, inclòs jo 🙂 (Mireu el Voyager de fer això)
 • Hipòtesi 3: Una "necessitat sobtada de respirar" va aparèixer un aire pur, la persona va anar i no va tornar
 • Hipòtesi 4: La persona es quedaria i, al front, en una lluita estúpida diria: "I aquí em arriscar"
 • Hipòtesi 5: fantàsticament la persona va dir: "Em podria haver contaminat i no!" Ara m'agrada encara més! Però tot acaba ràpidament, perquè la por i el grup parlen més fort (a mi també em va passar)
 • Hipòtesi 6: "Feliç per sempre
 • Hipòtesi 7: Trobeu una persona amb la mateixa serologia i la vida es torna més senzilla

Soropositivo.Org a https://soropositivo.org
[paypal_donation id = 150050]
És molt difícil per a vostè datar amb una persona amb una altra serologia, perquè fins i tot amb U = U, o I = I, la ignorància i la por són en el camí !!!

I, sí, vaig acabar reunint-me amb una persona amb la mateixa serologia. Hi ha incursions entre nosaltres? Hi ha hagut, però hem de trobar el camí de retorn, perquè entre la datació i la vida junts, els anys de 22 són quelcom que cal tenir en compte amb importància i el que està obert es tanca temporalment.

Aquí, segueix l’autor del text amb el seu discurs.

Reptes i reptes encara més grans

Sabia que hi haurà desafiaments a la datació després que em van diagnosticar el VIH positiu, però no sabia els molts matisos ocults que existeixen a les cites quan vostè és una persona que viu amb el VIH.

Per descomptat, hi ha reptes evidents, especialment els relacionats amb l’estigma. No obstant això, vaig trobar que ser VIH positiu i datar és molt més difícil del que m'havia imaginat, i això rarament es discuteix. Aquí teniu alguns dels matisos que he experimentat:

Abans de començar, he d'explicar algunes coses. Veieu, abans del VIH, que les cites eren tot per a mi; o he de dir, trobar algú amb qui passar la resta de la meva vida era tot. Quan el metge em va dir que sóc VIH positiu, em va sacsejar profundament.

Això és el VIH.
Sembla horrible? És només una il·lustració. No li fa justícia a la complexitat i al geni de la seva autoenginyeria

Quan parlo públicament de viure amb el VIH, sovint parlo de com les paraules del metge eren equivalents a ser colpejat per un bat. Jo estava plorant incontrolablement, jo estava col·lapsant dins i encara hi havia els dilemes "conscients o sense comptar" de la consciència, si comptem, quan (?) Era un escenari molt dolent.

Les coses es van calmar després d'unes setmanes després, però de vegades em vaig trobar amb algú i algú. Vaig començar a mesurar el progrés per la quantitat de temps entre els atacs. Immediatament després del meu diagnòstic, el coqueteig era una ocurrència diària. Amb el temps, vaig fer una pausa una vegada a la setmana, després cada dos, tres mesos i, finalment, el coqueteig es feia cada vegada menys freqüent.

Tot el que volia era sentir-me normal. (No cobreix el sol amb el tamís) No tenia coneixement de llocs de cites abans del meu diagnòstic i, així, algunes setmanes després del meu diagnòstic, em vaig adonar que hauria d'haver llocs de cites per a les persones que viuen amb el VIH.

Relleu i felicitat. Però no m'agrada la idea de pagar!

I té raó! Hi ha homes desapareguts en aquesta platja i era bo prendre-hi el sol 🙂

A la meva alegria i felicitat, he trobat diversos llocs de cites - alguns que heu de pagar i alguns que són gratuïts. Per exemple, Em sembla reprovable que es beneficiï de la necessitat de persones que són VIH positives per sentir-se estimades i no menyspreades.

com tots els diners en programes de VIH i activisme, hi ha d'haver molts llocs de cites gratuïts (Estic equivocat o és el guany indirecte?). Això és tan necessari per a la nostra cura com els propis medicaments.

Em vaig inscriure en diversos llocs de cites i immediatament vaig començar a conèixer dones.

Qun relleu!

Pel que sembla, hi ha pocs homes viables en llocs de cites amb VIH, i vaig tenir un aire fresc per a moltes dones que, per desgràcia, estaven al mateix vaixell.

Abans del VIH, vaig invertir més en les cites. Ara estava coquetejant més que mai.

Però, recorda, encara estava coquetejant - i, de fet, no estava gairebé a punt per a una cita, una relació ferma i seriosa! Però de totes maneres vaig trucar. Vaig pensar que estava llest i, per tant, "jo era normal" i vaig decidir provar-ho.

Abans de continuar, he de fer una pausa aquí, perquè és molt important assenyalar una funció intencionada però molt important dels llocs de cites del VIH que he trobat que no crec que ningú hagi planejat ni planejat.

Veieu, ara mateix, no he trobat una altra ànima viva amb el VIH, malgrat les trucades repetides als meus metges per connectar-se amb un company que té el VIH o un grup de suport. Vull dir, sabia que hi ha persones amb VIH.

Sabia que els passava tots els dies al carrer; Tanmateix, sense saber que vaig veure o vaig conèixer a algú amb VIH, vaig sentir que era l'única persona del planeta que vivia amb el VIH. Semblava que estava sol i jo era l'únic. Fins i tot recentment no hi va haver serveis d’intervenció primerenca a 2012 quan em van diagnosticar.

El meu primer desordre emocional resultat

Poc després del diagnòstic vaig patir un altre tipus de desviació emocional que no era la seva. Com que no sabia absolutament res sobre la malaltia, i amb el meu nou amor per la vida, que és una de les coses més importants de la meva psique, vaig arribar a creure que la meva serologia "brillava a la foscor!

Qualsevol

Vaig creure que algú em podia mirar i sabria que "jo era un ajudant. Ajudes a les escombraries, com em van cridar a la boca del luxe (vaig treballar ambdues vegades: a la paperera i al luxe. A les escombraries dues vegades! Vaig començar allà “la meva carrera i allà va acabar!).

Residus aídics !!! Mantingui aquesta expressió sinistra i mortal. Mai no he sentit res pitjor ...!

Activista i defensor (No sé si Lucha Cage o Iron Fist)

Avui, sóc activista i defensor, de manera que ara conec un munt de persones que són VIH positives, però en el moment del meu diagnòstic, no coneixia a ningú amb VIH. Gràcies a Déu cada dia mitjançant llocs de cites. Si no fos per llocs de cites, és possible que no hagi conegut a algú que sigui VIH positiu; almenys en aquest moment.

Quan vaig saber que realment existeixen llocs de cites amb VIH, el primer que vaig pensar era que acabava de trobar una comunitat de persones il·luminades. Vull dir, sens dubte, que les persones que viuen amb una aflicció socialment incapacitant (o almenys jo pensava) que tenir VIH hauria de ser il·luminada i, per tant, persones sofisticades, oi?

Noi, em vaig equivocar.

El meu complement i els homosexuals, no em facis mal. Però certs enfocaments ... no mereixo més que això ... jo estava a la sala de xat de la UOL per a persones amb VIH i també va ser Claudius (Straight). No perquè pugui ser "caçar". Estava buscant testimonis per al bloc i tot el que volia era un tipus d’enfocament ... Bé, vostès que siguin homosexuals saben que algunes persones del vostre entorn són massa objectives quan estan "interessades en alguna cosa" i que el nick ha estat només per evitar aquest enfocament particular. Però ... Algunes persones ...

... Algunes persones no tenen límits!

Algú es va acostar a mi. I vaig respondre amablement amb una bona tarda.

- "Bé, veig el vostre nick, però pregunteu-vos si no teniu cap tare?

- "Tinc 🙂! Li vaig dir.

- "Seria per als professors, jo sóc"

-No, estimats professors.

Llavors alguna cosa que he vist i riu

-Fulano The Stranger va sortir de l'habitació

Rodant amb rialles

Si us plau, veritat? ...

És més fàcil trobar a Stephen King's Il·luminat

Va ser un gran error meu. Vaig atribuir incorrectament una qualitat d’il·luminació sobrehumana a les persones que viuen amb el VIH i, en fer-ho, les deshumanitzo. Van ser humans abans del VIH i són humans després del VIH; completa amb totes les debilitats i fallibilitats trobades en qualsevol persona.

En definitiva, si eren idiotes abans del VIH, eren idiotes després del VIH, i això és perfectament normal i comprensible.

Vaig pensar en intentar datar amb algú que és VIH negatiu, però molt aviat us trobareu en aquesta endevinalla: quant de temps haureu d’esperar per dir-li a algú que sou el VIH?

Li dius a la persona immediatament?

Hauria de tenir dret a saber immediatament?

Legalment, certament tenen dret a saber abans de qualsevol contacte sexual.

Un moment per dir-ho d'Amarilis In Memorian

El perill és que si dius a la gent que esteu VIH positiu al principi de la reunió i es neguen a continuar una relació amb vosaltres, aviat us trobareu en una posició on moltes persones aleatòries que no han mostrat capacitat de mantenir aquest coneixement molt personal sobre vostè confidencial.

Perdre el control de la secretitat: completa la desesperació

A mesura que augmenti el percentatge de persones que coneixen la seva serologia, la quantitat de control sobre qui sap i qui no sap disminueix.

Per complicar les coses, perd el control de com es lliura el missatge i, per tant, de com es rep. Què passa si espera i fa una estona amb algú abans de comptar el vostre estat serològic?

És realment just demanar a algú que us doni sis mesos o més de la vostra vida quan, al final, no poden acceptar la vostra condició de VIH? A més, quina equitat és això per a la persona que viu amb el VIH? Són dos temes que intentaré mantenir a la memòria per treballar-los ...

Al final, només vaig escollir datar aquells que també eren VIH positius.

Així que vaig començar a utilitzar llocs de cites i, per a mi, vaig fer diverses dates.

Al mateix temps, vaig pensar en parlar del meu estat serològic.

Mentre parlava amb els meus socis potencials, de vegades vaig esmentar que volia marxar.

La mera menció de deixar va sacsejar els meus socis potencials a la pregunta:

"Voleu trobar-me? Vau dir que voleu marxar? "Vaig poder escoltar la por en les seves veus. Em vaig adonar molt ràpidament que, pel que fa a l’anonimat de qualsevol soci potencial, seria convenient mantenir el meu estat serològic per a mi. Semblava, per bona raó, que ningú estava interessat a sortir amb algú que afirmava ser VIH positiu.

Condemnat a la solitud.

Aquí estic burlant. Laughing no fa mal a ningú 🙂

Així que estava tranquil. I temia ser condemnat a passar la meva vida sola.

Però al final de 2015, vaig conèixer una dona molt dinàmica i amb talent. Vam cortejar i, a principis de 2016, vaig deixar la meva casa a Cleveland, Ohio, i em vaig mudar amb ella a la seva casa de Detroit, Michigan.

De sobte em vaig trobar al costat oposat dels mateixos problemes que de vegades em desconcertaven. Mira, la meva xicota és Claire Gasamagera, un activista i advocat molt sincer i molt públic que va néixer amb el VIH i ha treballat a tot el món.

Vaig seguir a la llei de Claire; no obstant això, no era públic en relació el meu estat serològic. Una simple cerca de Google sobre Claire revelarà set a vuit pàgines d’articles i entrevistes amb la qual parla obertament sobre el seu estat de VIH positiu.

Per això, era molt retic a esmentar Claire a les meves pròpies pàgines de xarxes socials.

Sé com és!

Rarament vaig reconèixer a Claire del tot.

Claire i jo ho parlem sovint, i estava bé amb ella, però temia que els nostres amics mútuos em veiessin com un xicot indiferent i sense amor que ni tan sols mencionés la meva xicota ni publicaria cap foto d'ella.

Durant dos anys, el meu estat de relació va dir "solitari". Em vaig casar amb Mara l'endemà de la seva jubilació i això parla per si mateix!

Conec els meus amics, i sé que els meus amics són intrèpids i, si veuen a les xarxes socials amb què visc, Google i veuran ràpidament que Claire és clarament i públicament VIH positiva.

No passaria molt abans que els meus amics afegissin A + B (o llegiu amb creença) i suposo que també sóc VIH. El problema estava bé, un altre! Fins i tot si això anés malament i els meus amics tinguessin dubtes sobre aquesta hipòtesi, en el meu cor vaig saber que seria una suposició correcta.

Vaig fer el meu millor esforç per amagar el significat de Claire en la meva vida.

Una de les coses positives que m'han solucionat és que ser VIH positiu és que ara tinc converses més reals i duradores amb les dones. Abans del VIH, les meves interaccions amb les dones eren superflues i tenia en ment la intenció d'anar a dormir amb totes les dones que vaig conèixer.

Esperar una relació sexual era gairebé sempre la meva motivació per a qualsevol tipus de compromís amb una dona de mi. Als carrers, tenen un nom per a nois com jo, "Capità Save-a-Hoe". (El traductor tractarà de determinar això molt millor al final)

Jo era bo en ser "el capità".

L'Agenda oculta

Em va semblar genuïna en les meves intencions, però sempre tenia una agenda oculta.

El VIH m'ha ajudat a fer-ho.

Ho sabia, que estava caçant i no tenia cap intenció d’arrelar quan i mentre visc de nit, caça de DJ, de vegades de pesca, més complicat immediatament després de la meva dutxa. Sí !!! "Fins i tot abans del meu primer cafè, al bar de Seu Chico, un home molt bo, la seva existència el vaig gravar inicialment.

I espero trobar temps, absència de dolor neuropàtica (Em pregunto si tanta pena vaig tenir un flaix memorable en els últims tres minuts i amb prou feines vaig poder contenir els crits. No vull espantar el passeig i les persones que hi viuen i tornar-hi, em pregunto si aquest dolor no és una mena d’equilibri de l’equilibri) i la voluntat de parlar-ne ...

Vaig caçar perquè jo caçava, no mirava cap al futur.

Després de perdre les meves filles, una història molt peluda que, sí, dolor neuropàtic o no, escric aquí, però després de perdre'ls, no vaig donar cap "merda" a res. Jo havia viscut per a ells un infern astral inescrutable i els vaig perdre. Però ja ningú em va interessar. No vaig buscar la mort, encara que jo creia que contraure el VIH seria una mort segura. Només volia oblidar-me. Qui oblida que va perdre dues filles a la cacofonia d’un hospici, a les mans d’una persona fora del seu centre, completament esmentada per les drogues ... Us oblideu? Digues-me un altre! M'interessava, sí, i sempre, en dones amb més ments. Però la manca de gent de la mateixa manera a la nit, en aquells dies, en aquesta "zona" era sistémica i endèmica ...

Ara, després del VIH, les meves interaccions amb les dones són molt reals. Abans del VIH, mai no sabia com era falsa amb les dones. Vaig pensar que era el tipus més sincer del planeta.

Ara, realment, em preocupo pel que parla una dona i jo, i era la meva agenda oculta.

Ara estic en un lloc millor. Estic en una relació amb Claire que va durar tres anys i encara compta. Vam tenir el nostre fill, Calvin, a l'octubre de 2017, i tenim un fill, Aaron Jr., que arribarà a finals de març de 2019.

Tinc molta sort d'haver contractat el VIH molt tard en l’epidèmia: quan els medicaments són bons, sabem que és indetectable és que és intransferible (I = I), i és possible que tinguem fills negatius pel VIH.

Nota: Això és independent de la doctrina científica I = I, registra't aquí! Indetectables són iguals no transmissibles!
Els aconsello de mantenir-se allunyat d'ell, el VIH. És suficient un condó allunyat!

També vaig guanyar molt del VIH! Però tan gran com l'entusiasme d'Aaron, no comparteixo la mateixa fe. Hi ha vida amb VIH? Sí. Però mireu, perquè no és difícil evitar la vostra arribada, viure sense VIH

Honestament puc dir que:

 • Gràcies al VIH, vaig trobar l'amor, que em va portar als meus dos fills nous
 • Gràcies al VIH, ara tinc millors amics.
 • Gràcies al VIH, ara sóc actiu en l’activisme i la promoció, que m'ha donat un propòsit real en la meva vida que no tenia abans del VIH.
 • He estat al Capitoli (què val?)
 • i ha pressionat el Congrés. (El vestíbul està orgullós! No diria mai en el meu currículum, en ocupacions anteriors: "jo era lobbyista" ...)
 • I, gràcies al VIH, estic vivint el meu somni de convertir-me convertir-se en escriptor.
 • A Claire i jo ja hem estat perfilats POZ Magazine, i la nostra història segueix usant per promocionar el vostre lloc de cites gratuït.
 • Res d'això hauria estat possible sense el VIH.

Nota del traductor: gairebé el convida a contraure el VIH i, nois, no és així!

Per tant No sóc amarg, abraço el VIH.

Està molt més enllà del que us proposaria. Si, lamentablement, heu rebut el diagnòstic de reactius, accepteu els fets i avanceu. Però no us diríeu:

- "Wow, wow! Anem a SIDA "

En el món actual, és més manejable que la diabetis, i Espero que tinc una esperança de vida totalment normal.

Algú em digui, si us plau, què és normal, perquè de prop, molt a prop, ningú no és "normal".

Hi ha Vida amb VIH 🙂

La vida és bona. La vida és sens dubte molt millor que abans del VIH.

Es pot creure?

Fa sis anys, mai no hauria cregut poder dir-ho.

Fins i tot tinc un amic que és una dona 75 que és VIH positiva. (Jo també !!!!)

Va conèixer a un home dels seixanta que és negatiu pel VIH i l'any passat es van casar. Bia ja ha trobat i experimentat l'amor de la seva vida!

En recentment diagnosticada i els no tan joves, no us preocupeu.

Estarà bé. (Ja he perdut gent en els nous diagnòstics. Afanya't a la prova!)

Una única infecció oportunista pot destruir tota esperança sense un diagnòstic precoç

Jo i els meus amics som exemples vius del que la vida i l'amor encara són possibles.

No és fàcil amb l’estigma públic, ho sé.

Però jo sóc aquí per dir-vos que sí, Sant Antoni també us està animant.

Aaron Anderson és activista, consultor i ex-presentador de programes de conversa, i també és cofundador d'ARISE (Associació de refugiats, immigrants i supervivents). És de Cleveland i ara viu a Detroit.

Detalls sobre la traducció

Pel que fa a "Captain Save-a-Hoe", no tinc res de bo, excepte "Captain Saves A Hoe a Tradukka.com i quan vaig demanar una traducció de" HOE "el mateix dispositiu de traducció no" sabia traduir HOE i heu presentat al peu de pàgina el quadre de traducció una descripció que, en si mateixa, és força irrisòria quan parlem de la qualitat del motor de traducció.

El millor lloc de traducció confirmat "hoe"! Però no va traduir la frase guionitzada i vaig anar a la resposta final sense guió que va donar la mateixa traducció que Tradukka.

Traduït Cláudio Souza Original en He trobat l'amor (i l'amor al jo) després del VIH i també podeu fer-ho entre 29 / 05 / 2019 i 04 / 06 / 2019

REVISIÓ PENDENT: si us plau, us oferim voluntariat !!!

[Formulari de contacte-7 404 "no trobat"]

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!