Ansietat i la teva vida sexual - El Nutz i el Boltz

Imatge predeterminada

Jo, Claudio, parlar.

Un seropositiu i la seva viafeu la vostra donació a Seropositiu.Org hi ha dos punts, es separen, són molt diversos i controvertits. No es tracta d’un aquari ni d’una sala d’exposició, sinó que és un text que es prengui seriosament. La sexualitat no és un gran circ i el fet que el vaig tractar d'aquesta manera em va fer el que sóc avui.

Sóc una persona millor?

No m'atreviria a dir tant. Una persona en construcció, potser sí.

Vaig anar verd aquí! Green is Hope !!!

La vida sexual d'una llauna positiva pel VIH i ha de tenir una vida sexual normal

Un Vida positiva i la seva vida sexual es pot millorar amb el Cupido
S’assembla a mi? Rsrs. No de lluny. Jo no sóc capritxosa així!

Vaig començar aquest text i aviat em vaig molestar. No m'ha agradat i no m'agraden certes declaracions! Després, el vaig gaudir, tot i que ell i jo eren diversos i controvertits en moltes coses.

No li agrada la idea d’explorar persones El VIH”En les seves necessitats emocionals. Però s’està treballant molt (i ho respecto i admiro) xifrat per ajudar-vos d’altres maneres i, sabem, el retorn indirecte arriba (...) i en major volum que el lloc de cites.

Al voltant del 2003/2004, potser el 2005 vaig tenir la brillant idea estúpida de crear un lloc de xarxes socials per a persones amb VIH. El lloc encara existeix i es troba a http://www.amorpositivo.com! I no sóc jo, decididament, el que hi manté.

Només un lloc web per donar-vos suport com a burro!

Divertit ... Aquesta expressió la vaig sentir diàriament a mi, vida el meu difunt pare, que es queixava de mi "alimentar" ...

Què vaig a fer?

Aprenent de O Velho Souza -

La vida dels seropositius

I, només pel registre, em va dir: Quan vaig anar a la Zona, de tornada a José Paulino, tinc moltes coses a parlar ... - Vaig rentar la p ** (com si el rentat resoldria el problema de la infecció pel VIH) i em va dir quan sabia ...

La merda en tot això és que moltes coses van acabar sent no esmentades, de manera que la paraula, cruelment i de banda a banda, es deixa sense dir, una altra expressió que vaig aprendre d'ella!

I, després de tot, canviant la vibració, que estigui bé allà on estigui, i si no pot estar bé, permeti que rebi les meves pregàries i els que puguin dir alguna cosa sobre ell i el seu nom!

La història està escrita per aquells que van guanyar i en aquesta línia, no hi ha molt que fer i ningú ha guanyat el que es va posar en joc al concurs!

Tornant a "Love Positive", la idea era donar a tothom l'oportunitat de trobar algú, pagant-lo, publicant, inclòs que, també en aquest sector, jo era "l'avantguarda", i només volia $ 45,00 per semestre.

La vida de persones seropositives, que d'una manera o altra he intentat millorar

Soropositivo.Org a https://soropositivo.orgPer què?

Per mantenir-lo aquí sense treure de la meva butxaca o cartera, com havia de seguir fent i fent, mantingui aquest bloc aquí !!!

La meva tàctica era mostrar a la persona que sóc, per veure si la persona podria estar interessada.

Quan la persona estava interessada o que realment li agradava el que sabia, començaria a parlar de la meva feina. I allí es va dirigir a certs camins i aquí tinc alguns

 • Hipòtesi 1: la persona estava sortint a MACH 3.
 • Hipòtesi 2: Un s’aniria a WARP 9.9 (no es pot anar més ràpid, així que “ella estaria a tot arreu, inclòs jo 🙂 (Veient que Voyager ho fa))
 • Hipòtesi 3: una "necessitat sobtada de respirar" arribaria un aire fresc, es faria i no tornaria
 • Hipòtesi 4: La persona es quedaria i, al davant, en una estúpida baralla, diria: "I jo aquí, prenent l'oportunitat"
 • Hipòtesi 5: fantàsticament la persona va dir: "Em podria haver contaminat i no!" Ara m'agrada encara més! Però tot acaba ràpidament, perquè la por i el grup parlen més fort (a mi també em va passar)
 • Hipòtesi 6: "Feliçment sempre
 • Hipòtesi 7: Trobeu una persona amb la mateixa serologia i la vida es torna més senzilla

Soropositivo.Org a https://soropositivo.org
[paypal_donation id = 150050]
És molt difícil per a vostè datar amb una persona amb una altra serologia, perquè fins i tot amb U = U, o I = I, la ignorància i la por són en el camí !!!

I, sí, vaig acabar reunint-me amb una persona amb la mateixa serologia. Hi ha incursions entre nosaltres? Hi ha hagut, però hem de trobar el camí de retorn, perquè entre la datació i la vida junts, els anys de 22 són quelcom que cal tenir en compte amb importància i el que està obert es tanca temporalment.

Aquí, segueix l’autor del text amb el seu discurs.

Reptes i reptes encara més grans

Sabia que hi haurà desafiaments a la datació després que em van diagnosticar el VIH positiu, però no sabia els molts matisos ocults que existeixen a les cites quan vostè és una persona que viu amb el VIH.

Per descomptat, hi ha reptes evidents, especialment els relacionats amb l’estigma. No obstant això, vaig trobar que ser VIH positiu i datar és molt més difícil del que m'havia imaginat, i això rarament es discuteix. Aquí teniu alguns dels matisos que he experimentat:

Abans de començar, he d'explicar algunes coses. Veieu, abans del VIH, que les cites eren tot per a mi; o he de dir, trobar algú amb qui passar la resta de la meva vida era tot. Quan el metge em va dir que sóc positiu per al VIH, em va sacsejar profundament.

Això és el VIH.
Sembla horrible? És només una il·lustració. No li fa justícia a la complexitat i al geni de la seva autoenginyeria

Quan parlo públicament sobre viure amb el VIH, sovint parlo de com les paraules del metge eren equivalents a ser afectades per un ratpenat. Vaig plorar de manera incontrolada, m’estava esfondrant dins i encara hi havia els dilemes de consciència “dir o no dir”, si expliques, quan (?) - era un escenari molt dolent.

Les coses es van calmar després d'unes setmanes després, però de vegades em vaig trobar amb algú i algú. Vaig començar a mesurar el progrés per la quantitat de temps entre els atacs. Immediatament després del meu diagnòstic, el coqueteig era una ocurrència diària. Amb el temps, vaig fer una pausa una vegada a la setmana, després cada dos, tres mesos i, finalment, el coqueteig es feia cada vegada menys freqüent.

Tot el que volia era sentir-me normal. (No cobreix el sol amb el tamís) No tenia coneixement de llocs de cites abans del meu diagnòstic i, així, algunes setmanes després del meu diagnòstic, em vaig adonar que hauria d'haver llocs de cites per a les persones que viuen amb el VIH.

Relleu i felicitat. Però no m'agrada la idea de pagar!

I té raó! Hi ha homes desapareguts en aquesta platja i era bo prendre-hi el sol 🙂

Per al meu alleujament i felicitat, he trobat diversos llocs de cites, alguns que heu de pagar i alguns gratuïts. Personalment Em sembla reprovable que es beneficiï de la necessitat de persones que són VIH positives per sentir-se estimades i no menyspreades.

com tots els diners en programes de VIH i activisme, hi ha d'haver molts llocs de cites gratuïts (Estic equivocat o és el guany indirecte?). Això és tan necessari per a la nostra cura com els propis medicaments.

Em vaig inscriure en diversos llocs de cites i immediatament vaig començar a conèixer dones.

Qun relleu!

Pel que sembla, hi ha pocs homes viables en llocs de cites amb VIH, i vaig tenir un aire fresc per a moltes dones que, per desgràcia, estaven al mateix vaixell.

Abans del VIH, vaig invertir més en les cites. Ara estava coquetejant més que mai.

Però, recorda, seguia coquetejant, i en realitat, ni tan sols estava a punt d’estar a punt per a una relació, una relació ferma i seriosa! Però vaig trucar de totes maneres. Vaig pensar que estava a punt i, per tant, “era normal” i vaig decidir provar-ho.

Abans de continuar, he de fer una pausa aquí perquè és molt important assenyalar una funció no desitjada però molt important dels llocs de cites del VIH que he descobert que no crec que ningú hagi planejat o planejat.

Mireu, en aquest moment, que no he trobat una altra ànima viva amb el VIH, malgrat els reiterats crits als meus metges per connectar-se amb un company que té el VIH o un grup de suport. Vull dir, sabia que hi havia persones amb VIH.

Sabia que els passava tots els dies al carrer; Tanmateix, sense saber que vaig veure o coneixia a algú amb VIH, vaig sentir que era l'única persona del planeta que vivia amb el VIH. Semblava que estava sol i que era l’únic. Fins i tot recentment no hi va haver serveis d’intervenció primerenca a 2012 quan em van diagnosticar.

El meu primer trastorn emocional posterior al resultat

Poc després del diagnòstic vaig patir un altre tipus de desviació emocional que no fos la seva. Com que no sabia absolutament res sobre la malaltia i amb el meu nou amor a la vida, que és una de les coses més importants de la meva psique, vaig arribar a creure que la meva serologia “brillava a les fosques!

Qualsevol

Vaig creure que qualsevol persona podia mirar-me i sabria que jo “era un ajudant. L’ajuda d’escombraries, ja que em van trucar a la boca del luxe (vaig treballar dues vegades: a les escombraries i al luxe. A les escombraries dues vegades! Vaig començar allà "la meva carrera, i aquí va acabar!).

Residus auxiliars !!! Conserva aquesta expressió sinistra i mortal. Mai he sentit res pitjor ...!

Activista i defensor (No sé si Luck Cage O Iron Fist)

Avui, sóc activista i defensor, de manera que ara conec un munt de persones que són VIH positives, però en el moment del meu diagnòstic, no coneixia a ningú amb VIH. Gràcies a Déu cada dia. mitjançant llocs de cites. Si no fos per als llocs de cites, és possible que mai no hagués conegut algú que sigui VIH-positiu; almenys en aquest moment.

Quan vaig descobrir que existien llocs de cites amb VIH, el primer que vaig pensar era que acabava de trobar una comunitat de persones il·luminades. Vull dir, sens dubte, que les persones que viuen amb una aflicció socialment incapacitant (o almenys jo pensava) com portar el VIH haurien de ser il·luminades i, per tant, persones sofisticades, oi?

Noi, em vaig equivocar.

El meu complement i els gais, no em facis mal. Però alguns enfocaments ... No em mereixo més que això ... Vaig estar a la sala de xat de la UOL per a persones amb VIH i també ho va ser Claudi (Recte). No perquè es pugui "caçar"! Buscava testimonis per al blog i tot el que volia era un cert tipus de plantejament ... Doncs bé, els nois gai que sabeu que algunes persones del vostre centre són massa objectives quan estan "interessades en alguna cosa" i el nick només era per evitar aquest enfocament concret. Però ... Hi ha qui ...

... Hi ha qui no té límits.

Algú es va acostar a mi. I vaig respondre amablement amb una bona tarda.

- “Bé, veig el vostre nick, però pregunteu si no teniu cap tara?

- “Tinc 🙂! Li vaig dir.

- "Seria per als professors, jo sóc un"

—No, benvolguts, professors.

Llavors alguna cosa que he vist i riu

-Fulano The Stranger va sortir de l'habitació

Rodant amb rialles

Si us plau, no? ...

Més fàcil de trobar els il·luminats per Stephen King

Va ser un gran error meu. He atribuït erròniament a un tipus de qualitat sobrehumana de la il·luminació a les persones que viuen amb el VIH, i en fer-ho, en certa manera, les deshumanitzo. Van ser humans abans del VIH i són humans després del VIH; completa amb totes les debilitats i falles que es troben en qualsevol persona.

En definitiva, si eren idiotes abans del VIH, eren idiotes després del VIH, i això és perfectament normal i comprensible.

Vaig pensar en intentar datar amb algú que és VIH negatiu, però molt aviat us trobareu en aquest trencaclosques: quant de temps haureu d’esperar per dir-li a algú que sou el VIH?

Li dius a la persona immediatament?

Hauria de tenir dret a saber immediatament?

Legalment, certament tenen dret a saber abans de qualsevol contacte sexual.

Un moment per dir-ho d'Amarilis In Memorian

El perill d'això és que si dius a la gent que és VIH positiu a principis de la reunió i es neguen a mantenir una relació amb vostè, molt aviat us trobareu en una posició on moltes persones aleatòries que no han demostrat habilitat per mantenir aquest coneixement molt personal sobre vosaltres en secret.

Perdre el control del secret - desesperació completa

Com el percentatge de persones que saben que la seva serologia creix, la quantitat de control sobre qui sap i qui no sap disminueix.

Per complicar les coses, perd el control de com es lliura el missatge i, per tant, de com es rep. I si esperes i surts amb algú abans de comptar el seu estat serològic?

És veritablement just demanar a algú que us doni sis mesos o més de la vostra vida quan, al final, no poden acceptar la vostra condició de VIH? A més, quina justitat té la persona que viu amb el VIH? Aquests són dos problemes que intentaré tenir a la meva memòria per resoldre'ls ...

Al final, vaig escollir datar només aquells que també eren VIH positius.

Així que vaig començar a utilitzar els llocs de cites i, per a mi, vaig fer diverses reunions.

Al mateix temps, vaig pensar a parlar del meu serostatus.

Mentre parlava amb els meus socis potencials, de vegades vaig esmentar que volia marxar.

La mera menció de deixar va sacsejar els meus socis potencials a la pregunta:

"Vols trobar-me? Heu dit que voleu marxar? Vaig sentir la por a les seves veus. Em va resultar molt ràpid que, pel que fa a l’anonimat de qualsevol soci potencial, seria convenient mantenir el meu estat serològic. Semblava, per una bona raó, que a ningú li interessava sortir amb algú que afirmava ser VIH.

Condemnat a la solitud.

Aquí estic tease. El riure no fa mal a ningú

Així que estava tranquil. I temia ser condemnat a passar la meva vida sola.

Però al final de 2015, vaig conèixer una dona molt dinàmica i amb talent. Vam cortejar i, al principi de 2016, vam sortir de casa meva a Cleveland (Ohio) i vam anar a casa amb ella a Detroit, Michigan.

De sobte, em vaig trobar al costat oposat dels mateixos problemes que de vegades em desconcertava. Mira, la meva xicota és Claire Gasamagera, un activista i advocat molt sincer i molt públic que va néixer amb el VIH i ha treballat a tot el món.

Vaig seguir a Claire com a defensor; no obstant això, no era públic pel que fa a el meu estat serològic. Una simple cerca de Google de Claire revelarà set a vuit pàgines d’articles i entrevistes amb ella, en què parla obertament sobre el seu estat positiu de VIH.

A causa d’aquest fet, jo era molt poc disposat a esmentar Claire a les meves pròpies pàgines de xarxes socials.

Sé com és!

Rarament vaig reconèixer a Claire del tot.

Claire i jo ho parlem sovint, i estava bé amb ella, però temia que els nostres amics mútuos em veiessin com un xicot indiferent i sense amor que ni tan sols mencionés la meva xicota ni publicaria cap foto d'ella.

Durant dos anys, el meu estat de relació va dir "solter". Em vaig casar amb Mara un dia després que es retirés i això parla per si mateix!

Conec els meus amics i sé que els meus amics són intrèpids i, si veuen les xarxes socials amb què visc, anirien a Google i veuran ràpidament que Claire és clarament i públicament seropositiva.

Els meus amics no trigaran molt a afegir A + B (o amb creta) i se suposa que també sóc VIH. El problema estava bé, un altre! Fins i tot si això anés malament i els meus amics tinguessin dubtes sobre aquesta hipòtesi, en el meu cor vaig saber que seria una suposició correcta.

Vaig fer el meu millor esforç per amagar el significat de Claire en la meva vida.

Una de les coses positives que he resolt al meu cor és que ser VIH positiu és que ara tinc converses més reals i duradores amb les dones. Abans del VIH, les meves interaccions amb les dones eren superflues i tenia en ment la intenció d'anar a dormir amb totes les dones que vaig conèixer.

Esperar una relació sexual era gairebé sempre la meva motivació per a qualsevol tipus de compromís amb una dona del meu cor. Als carrers, tenen un nom per a nois com jo, "Capità Save-a-Hoe". (El traductor tractarà de determinar això molt millor al final)

Vaig ser bo de ser "el capità".

L'Agenda oculta

Em va semblar genuïna en les meves intencions, però sempre tenia una agenda oculta.

El VIH m'ha ajudat a fer-ho.

Ho sabia, que caçava i no tenia cap intenció d’arrelar-me quan i mentre vivia de nit, la caça de DJ, de vegades pescant, es complicava més immediatament després de la meva dutxa. Sí !!! ”Fins i tot abans del meu primer cafè, al bar de Seu Chico, un home molt bo, l'existència del qual vaig enregistrar aquí, inicialment.

I espero trobar temps, absència de dolor neuropàtica (Em pregunto si hi ha tant de dolor, he tingut un flaix memorable aquí en els últims tres minuts i amb prou feines podia contenir els crits. No vull espantar el terra i les persones que hi viuen i, tornant, em pregunto si aquest dolor no ho faria és un tipus de reequilibri de l'equilibri) i la voluntat de parlar-ne ...

Vaig caçar perquè jo caçava, no mirava cap al futur.

Després de perdre les meves filles, una història molt peluda que, sí, om dolor dolor neuropàtic o no escriuré aquí, però després de perdre-les, no vaig donar "merda" a res. Havia viscut per ells un infern astral desconeixible i els vaig perdre. Però cap no m’interessava més. No vaig buscar la mort, tot i que vaig creure que la contractació del VIH seria una mort determinada. Només volia oblidar. Qui oblida que va perdre dues filles a la cacofonia d’un hospici, a mans d’una persona fora del seu centre, completament demenciada per les drogues…. T’oblides? Digues-me’n un altre! M’interessava, sí, i sempre, per les dones amb més ment. Però la manca de gent com aquella nit, en aquells dies, en aquella "zona" era sistèmica i endèmica ...

Ara, després del VIH, les meves interaccions amb les dones són molt reals. Abans del VIH, mai no vaig saber com estava bé amb les dones. Vaig pensar que era el tipus més honest del planeta.

Ara, realment, em preocupo pel que parla una dona i jo, i era la meva agenda oculta.

Estic en un lloc millor (***) ara. Estic en una relació amb Claire que va durar tres anys i encara compta. Vam tenir el nostre fill, Calvin, a l'octubre de 2017, i tenim un fill, Aaron Jr., que arribarà a finals de març de 2019.

Tinc la sort d’haver contractat el VIH molt tard en l’epidèmia, quan els medicaments són bons sabem que ho són indetectable ha de ser inaudible (I = I), i podem tenir fills que són VIH negatius.

Nota: Això és independent de la doctrina científica I = I, registra't aquí! Indetectable és igual a no transmissible!
Els aconsello de mantenir-se allunyat del VIH. És suficient un condó allunyat!

També he guanyat molt amb el VIH. Però, tan gran com sigui l’entusiasme d’Aaron, no comparteixo la mateixa fe. Allà la vida amb VIH? Sí, però intenteu, perquè no és difícil evitar la vostra arribada, viure sense VIH

Honestament puc dir que:

 • Gràcies al VIH, vaig trobar l'amor., que em va portar als meus dos fills nous
 • Gràcies al VIH, ara tinc millors amics.
 • Gràcies al VIH, ara sóc actiu en l’activisme i la promoció, cosa que em va donar un propòsit real en la meva vida que no tenia abans del VIH.
 • He estat al Capitoli (què val?)
 • i ha pressionat el Congrés. (El vestíbul està orgullós! Mai no diria en el meu currículum, en ocupacions anteriors: "Jo era un lobbista" ...).
 • I, gràcies al VIH, visc el meu somni de ser convertir-se en escriptor.
 • Claire i jo ja hem estat perfilats a la pàgina web POZ Magazine, i la nostra història segueix usant per promocionar el vostre lloc de cites gratuït.
 • Res d'això hauria estat possible sense el VIH.

Nota del traductor: gairebé el convida a obtenir el VIH i, nois, no és així!

Després No sóc amarg, abraço el VIH.

Està molt més enllà del que us proposaria. Si desgraciadament heu rebut el reactiu de diagnòstic, accepteu els fets i seguiu endavant. Però no us diríeu:

- “Wow, wow! Comprovem SIDA"

En el món actual, és més manejable que la diabetis, i Espero que tinc una esperança de vida totalment normal.

Algú em diu, si us plau, el que és normal, perquè molt a prop, molt a prop, ningú és “normal”

Hi ha vida amb el VIH

La vida és bona. La vida és sens dubte molt millor que abans del VIH.

Pots creure això?

Fa sis anys, mai no hauria cregut que es pogués dir.

Fins i tot tinc un amic que és una dona de 75 anys que és VIH positiva. (Jo també !!!!)

Va conèixer a un home dels seixanta que és VIH negatiu, i l'any passat es van casar. Bia ja ha trobat i experimentat l'amor de la seva vida!

En recentment diagnosticada i el no-tan-nou, no us preocupeu.

Estarà bé. (Ja he perdut gent en els nous diagnòstics. Afanya't a la prova!)

Una única infecció oportunista pot matar tota la vostra esperança sense un diagnòstic precoç

Jo i els meus amics som exemples vius del que la vida i l'amor encara són possibles.

No és fàcil amb l’estigma públic, ho sé.

Però jo sóc aquí per dir-vos que, sí, Sant Antoni també us arrela.

Aaron Anderson és un activista, consultor i antic expositor de converses, també cofundador d'ARISE (Associació de Refugiats, immigrants i supervivents del compromís amb el tràfic humà). És de Cleveland i ara viu a Detroit.

Detalls de la traducció

Respecte a "Captain Save-a-Hoe", no em va donar res molt bo, excepte "El capità guarda un aixecat a Tradukka.com, i quan vaig demanar una traducció de" HOE ", el mateix dispositiu de traducció no" sabia traduir. HOE i presentem al peu de la caixa de traducció una descripció que en si mateixa és força ridible quan parlem de la qualitat del motor de traducció.

El millor lloc de traducció va corroborar "aixada". Però no va traduir la frase guionitzada i vaig anar a la resposta final, no guionitzada, que va donar la mateixa traducció que Tradukka.

Traduït Claudio Souza Original en He trobat l'amor (i l'amor al jo) després del VIH i també podeu fer-ho entre 29 / 05 / 2019 i 04 / 06 / 2019

REVISIÓ PENDENT: Fes voluntari per això !!!

[Formulari de contacte-7 404 "no trobat"]

Una mica més per la vostra lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: