Ansietat i la teva vida sexual - El Nutz i el Boltz

Seropositiu i la vostra vida sexual
A Vida Sexual de um soropositivo pode ser complicada à bessa!

Jo, Claudio, parlar.

Un seropositiu i la seva viafeu la vostra donació a Seropositiu.Org hi ha dos punts, es separen, són molt diversos i controvertits. No es tracta d’un aquari ni d’una sala d’exposició, sinó que és un text que es prengui seriosament. La sexualitat no és un gran circ i el fet que el vaig tractar d'aquesta manera em va fer el que sóc avui.

Sóc una persona millor?

No m'atreviria a dir tant. Una persona en construcció, potser sí.

Vaig anar verd aquí! Green is Hope !!!

La vida sexual d'una llauna positiva pel VIH i ha de tenir una vida sexual normal

Un Vida positiva i la seva vida sexual es pot millorar amb el Cupido
S’assembla a mi? Rsrs. No de lluny. Jo no sóc capritxosa així!

Vaig començar aquest text i aviat em vaig molestar. No m'ha agradat i no m'agraden certes declaracions! Després, el vaig gaudir, tot i que ell i jo eren diversos i controvertits en moltes coses.

No li agrada la idea d '"explotar a les persones amb VIH" en les seves necessitats emocionals. Però està donant un cop dur (i el respecte i l'admira) per ajudar-lo d'altres maneres i, sabem, el retorn indirecte arriba (...) i té més volum que el lloc de cites.

Al voltant de 2003 / 2004, potser 2005 vaig tenir la idea brillantment estúpida de crear un lloc de cites per a persones amb VIH. El lloc encara existeix i es troba a http://www.amorpositivo.com! I no és jo, sens dubte, que et mantingui allà.

Només un lloc web per donar-vos suport com a burro!

Escriu una ressenya! Aquesta expressió es va sentir diàriament per mi, la vida del meu difunt pare, que es va queixar de mi "menjar en excés" ...

Què vaig a fer?

Aprenentatge amb O Velho Souza -

La vida dels seropositius

I només per al disc, em va dir: Quan vaig anar a la Zona, allà a José Paulino -Tinc molt a parlar-te ... - El rentava (com si el rentat anés a resoldre el problema de la contagi del VIH). Em va dir quan vaig escoltar ...

La merda en tot això és que moltes coses van acabar sent no esmentades, de manera que la paraula, cruelment i de banda a banda, es deixa sense dir, una altra expressió que vaig aprendre d'ella!

I, després de tot, canviant la vibració, que estigui bé allà on estigui, i si no pot estar bé, permeti que rebi les meves pregàries i els que puguin dir alguna cosa sobre ell i el seu nom!

La història està escrita per aquells que van guanyar i en aquesta línia, no hi ha molt que fer i ningú ha guanyat el que es va posar en joc al concurs!

Tornant a "Amor positiu", la idea era donar a tothom l'oportunitat de trobar algú, pagant-lo per correu, fins i tot en aquest sector, jo era l'avantguarda i només volia $ 45,00 per semestre.

La vida de persones seropositives, que d'una manera o altra he intentat millorar

Soropositivo.Org a https://soropositivo.orgPer què?

Per mantenir-lo aquí sense treure de la meva butxaca o cartera, com havia de seguir fent i fent, mantingui aquest bloc aquí !!!

La meva tàctica era mostrar a la persona que sóc, per veure si la persona podria estar interessada.

Quan la persona estava interessada o que realment li agradava el que sabia, començaria a parlar de la meva feina. I allí es va dirigir a certs camins i aquí tinc alguns

 • Hipòtesi 1: la persona estava sortint a MACH 3.
 • Hipòtesi 2: la persona anava a sortir a WARP 9.9 (no podeu anar més ràpid, perquè, així, "estaria a tot arreu, inclòs jo 🙂 (Mireu el Voyager de fer això)
 • Hipòtesi 3: Una "necessitat sobtada de respirar" va aparèixer un aire pur, la persona va anar i no va tornar
 • Hipòtesi 4: La persona es quedaria i, al front, en una lluita estúpida diria: "I aquí em arriscar"
 • Hipòtesi 5: fantàsticament la persona va dir: "Em podria haver contaminat i no!" Ara m'agrada encara més! Però tot acaba ràpidament, perquè la por i el grup parlen més fort (a mi també em va passar)
 • Hipòtesi 6: "Feliç per sempre
 • Hipòtesi 7: Trobeu una persona amb la mateixa serologia i la vida es torna més senzilla

Soropositivo.Org a https://soropositivo.org
[paypal_donation id = 150050]
És molt difícil per a vostè datar amb una persona amb una altra serologia, perquè fins i tot amb U = U, o I = I, la ignorància i la por són en el camí !!!

I, sí, vaig acabar reunint-me amb una persona amb la mateixa serologia. Hi ha incursions entre nosaltres? Hi ha hagut, però hem de trobar el camí de retorn, perquè entre la datació i la vida junts, els anys de 22 són quelcom que cal tenir en compte amb importància i el que està obert es tanca temporalment.

Aquí, segueix l’autor del text amb el seu discurs.

Reptes i reptes encara més grans

Sabia que hi haurà desafiaments a la datació després que em van diagnosticar el VIH positiu, però no sabia els molts matisos ocults que existeixen a les cites quan vostè és una persona que viu amb el VIH.

Per descomptat, hi ha reptes evidents, especialment els relacionats amb l’estigma. No obstant això, vaig trobar que ser VIH positiu i datar és molt més difícil del que m'havia imaginat, i això rarament es discuteix. Aquí teniu alguns dels matisos que he experimentat:

Abans de començar, he d'explicar algunes coses. Veieu, abans del VIH, que les cites eren tot per a mi; o he de dir, trobar algú amb qui passar la resta de la meva vida era tot. Quan el metge em va dir que sóc positiu per al VIH, em va sacsejar profundament.

Això és el VIH.
Sembla horrible? És només una il·lustració. No li fa justícia a la complexitat i al geni de la seva autoenginyeria

Quan parlo públicament de viure amb el VIH, sovint parlo de com les paraules del metge eren equivalents a ser colpejat per un bat. Jo estava plorant incontrolablement, jo estava col·lapsant dins i encara hi havia els dilemes "conscients o sense comptar" de la consciència, si comptem, quan (?) Era un escenari molt dolent.

Les coses es van calmar després d'unes setmanes després, però de vegades em vaig trobar amb algú i algú. Vaig començar a mesurar el progrés per la quantitat de temps entre els atacs. Immediatament després del meu diagnòstic, el coqueteig era una ocurrència diària. Amb el temps, vaig fer una pausa una vegada a la setmana, després cada dos, tres mesos i, finalment, el coqueteig es feia cada vegada menys freqüent.

Tot el que volia era sentir-me normal. (No cobreix el sol amb el tamís) No tenia coneixement de llocs de cites abans del meu diagnòstic i, així, algunes setmanes després del meu diagnòstic, em vaig adonar que hauria d'haver llocs de cites per a les persones que viuen amb el VIH.

Relleu i felicitat. Però no m'agrada la idea de pagar!

I té raó! Hi ha homes desapareguts en aquesta platja i era bo prendre-hi el sol 🙂

A la meva alegria i felicitat, he trobat diversos llocs de cites - alguns que heu de pagar i alguns que són gratuïts. Per exemple, Em sembla reprovable que es beneficiï de la necessitat de persones que són VIH positives per sentir-se estimades i no menyspreades.

com tots els diners en programes de VIH i activisme, hi ha d'haver molts llocs de cites gratuïts (Estic equivocat o és el guany indirecte?). Això és tan necessari per a la nostra cura com els propis medicaments.

Em vaig inscriure en diversos llocs de cites i immediatament vaig començar a conèixer dones.

Qun relleu!

Pel que sembla, hi ha pocs homes viables en llocs de cites amb VIH, i vaig tenir un aire fresc per a moltes dones que, per desgràcia, estaven al mateix vaixell.

Abans del VIH, vaig invertir més en les cites. Ara estava coquetejant més que mai.

Però, recorda, encara estava coquetejant - i, de fet, no estava gairebé a punt per a una cita, una relació ferma i seriosa! Però de totes maneres vaig trucar. Vaig pensar que estava llest i, per tant, "jo era normal" i vaig decidir provar-ho.

Abans de continuar, he de fer una pausa aquí perquè és molt important assenyalar una funció no desitjada però molt important dels llocs de cites del VIH que he descobert que no crec que ningú hagi planejat o planejat.

Mireu, en aquest moment, que no he trobat una altra ànima viva amb el VIH, malgrat els reiterats crits als meus metges per connectar-se amb un company que té el VIH o un grup de suport. Vull dir, sabia que hi havia persones amb VIH.

Sabia que els passava tots els dies al carrer; Tanmateix, sense saber que vaig veure o coneixia a algú amb VIH, vaig sentir que era l'única persona del planeta que vivia amb el VIH. Semblava que estava sol i que era l’únic. Fins i tot recentment no hi va haver serveis d’intervenció primerenca a 2012 quan em van diagnosticar.

El meu primer trastorn emocional posterior al resultat

Poc després del diagnòstic vaig patir un altre tipus de desviació emocional diferent de la seva. Com que no sabia res sobre la malaltia, i amb el meu recent descobriment de l'amor a la vida, que és una de les coses més importants de la meva psique, vaig arribar a creure que la meva serologia "brillava a la foscor!

Qualsevol

Vaig creure que algú em podia mirar i sabria que jo "era un pacient de SIDA. (Com em van cridar a la boca del luxe) (vaig treballar en tots dos: escombraries i escombraries de luxe, escombraries d'escombraries dues vegades, vaig començar allà "la meva carrera i va acabar allà!).

Escombraries! Mantingui aquesta expressió sinistra i sinistra. Mai no he sentit res pitjor ...!

Activista i defensor (No sé si Luck Cage O Iron Fist)

Avui, sóc activista i defensor, de manera que ara conec un munt de persones que són VIH positives, però en el moment del meu diagnòstic, no coneixia a ningú amb VIH. Gràcies a Déu cada dia. mitjançant llocs de cites. Si no fos per als llocs de cites, és possible que mai no hagués conegut algú que sigui VIH-positiu; almenys en aquest moment.

Quan vaig descobrir que existien llocs de cites amb VIH, el primer que vaig pensar era que acabava de trobar una comunitat de persones il·luminades. Vull dir, sens dubte, que les persones que viuen amb una aflicció socialment incapacitant (o almenys jo pensava) com portar el VIH haurien de ser il·luminades i, per tant, persones sofisticades, oi?

Noi, em vaig equivocar.

El meu complement i, les persones gai, no em malinterpretes. Però certs enfocaments ... No mereixeu més que això ... jo estava a la sala de xat de la UOL per a persones amb VIH i, per tant, era Cláudius (Dret). No perquè sigui "caçador". Estava buscant testimonis per al bloc i tot el que volia era un tipus d’enfocament ... Bé, la gent gai sap que algunes persones del vostre entorn estan fora de l’objectiu quan estan "interessades en alguna cosa" i el sobrenom era només per evitar aquest enfocament particular. Però ... Algunes persones ...

... algunes persones no tenen límits!

Algú es va acostar a mi. I vaig respondre amablement amb una bona tarda.

- "Bé, veig el teu nick, però et pregunto si no tens tara?

- "Tinc 🙂! Li vaig dir.

- "Seria per als professors, sóc"

"No," estimat ", professors.

Llavors alguna cosa que he vist i riu

-Fulano The Stranger va sortir de l'habitació

Rodant amb rialles

Si us plau, no ho feu

Més fàcil de trobar els il·luminats per Stephen King

Va ser un gran error meu. He atribuït erròniament a un tipus de qualitat sobrehumana de la il·luminació a les persones que viuen amb el VIH, i en fer-ho, en certa manera, les deshumanitzo. Van ser humans abans del VIH i són humans després del VIH; completa amb totes les debilitats i falles que es troben en qualsevol persona.

En definitiva, si eren idiotes abans del VIH, eren idiotes després del VIH, i això és perfectament normal i comprensible.

Vaig pensar en intentar datar amb algú que és VIH negatiu, però molt aviat us trobareu en aquest trencaclosques: quant de temps haureu d’esperar per dir-li a algú que sou el VIH?

Li dius a la persona immediatament?

Hauria de tenir dret a saber immediatament?

Legalment, certament tenen dret a saber abans de qualsevol contacte sexual.

Un moment per dir-ho d'Amarilis In Memorian

El perill d'això és que si dius a la gent que és VIH positiu a principis de la reunió i es neguen a mantenir una relació amb vostè, molt aviat us trobareu en una posició on moltes persones aleatòries que no han demostrat habilitat per mantenir aquest coneixement molt personal sobre vosaltres en secret.

Pèrdua de control sobre el sigil: completa la desesperació

Com el percentatge de persones que saben que la seva serologia creix, la quantitat de control sobre qui sap i qui no sap disminueix.

Per complicar les coses, perd el control de com es lliura el missatge i, per tant, de com es rep. I si esperes i surts amb algú abans de comptar el seu estat serològic?

És veritablement just demanar a algú que us doni sis mesos o més de la vostra vida quan, al final, no poden acceptar la vostra condició de VIH? A més, quina justitat té la persona que viu amb el VIH? Aquestes són dues preguntes que intentaré tenir en compte per treballar-hi ....

Al final, vaig escollir datar només aquells que també eren VIH positius.

Així que vaig començar a utilitzar els llocs de cites i, per a mi, vaig fer diverses reunions.

Al mateix temps, vaig pensar a parlar del meu serostatus.

Mentre parlava amb els meus socis potencials, de vegades vaig esmentar que volia marxar.

La mera menció de deixar va sacsejar els meus socis potencials a la pregunta:

"Voleu conèixer-me? Va dir que volia marxar? "Vaig poder escoltar la por en les seves veus. Em vaig adonar molt ràpidament que, pel que fa a l’anonimat de qualsevol soci potencial, seria convenient mantenir el meu estat serològic. Semblava, per bona raó, que ningú estava interessat a sortir amb algú que afirmava ser VIH-positiu.

Condemnat a la solitud.

Aquí estic tease. El riure no fa mal a ningú

Així que estava tranquil. I temia ser condemnat a passar la meva vida sola.

Però al final de 2015, vaig conèixer una dona molt dinàmica i amb talent. Vam cortejar i, al principi de 2016, vam sortir de casa meva a Cleveland (Ohio) i vam anar a casa amb ella a Detroit, Michigan.

De sobte, em vaig trobar al costat oposat dels mateixos problemes que de vegades em desconcertava. Mira, la meva xicota és Claire Gasamagera, un activista i advocat molt sincer i molt públic que va néixer amb el VIH i ha treballat a tot el món.

Vaig seguir a Claire com a defensor; no obstant això, no era públic pel que fa a el meu estat serològic. Una simple cerca de Google de Claire revelarà set a vuit pàgines d’articles i entrevistes amb ella, en què parla obertament sobre el seu estat positiu de VIH.

A causa d’aquest fet, jo era molt poc disposat a esmentar Claire a les meves pròpies pàgines de xarxes socials.

Sé com és!

Rarament vaig reconèixer a Claire del tot.

Claire i jo ho parlem sovint, i estava bé amb ella, però temia que els nostres amics mútuos em veiessin com un xicot indiferent i sense amor que ni tan sols mencionés la meva xicota ni publicaria cap foto d'ella.

Durant dos anys, el meu estat de relació era "senzill". Em vaig casar amb Mara un dia després que es retirés i això parla per si mateix!

Conec els meus amics i sé que els meus amics són intrèpids i, si veuen les xarxes socials amb què visc, anirien a Google i veuran ràpidament que Claire és clarament i públicament seropositiva.

Els meus amics no trigaran molt a afegir A + B (o amb creta) i se suposa que també sóc VIH. El problema estava bé, un altre! Fins i tot si això anés malament i els meus amics tinguessin dubtes sobre aquesta hipòtesi, en el meu cor vaig saber que seria una suposició correcta.

Vaig fer el meu millor esforç per amagar el significat de Claire en la meva vida.

Una de les coses positives que he resolt al meu cor és que ser VIH positiu és que ara tinc converses més reals i duradores amb les dones. Abans del VIH, les meves interaccions amb les dones eren superflues i tenia en ment la intenció d'anar a dormir amb totes les dones que vaig conèixer.

Esperar una relació sexual era gairebé sempre la meva motivació per a qualsevol tipus de compromís amb una dona del meu cor. Als carrers, tenen un nom per a nois com jo, "Capità Save-a-Hoe". (El traductor tractarà de determinar això molt millor al final)

Jo era bo en ser "el capità".

L'Agenda oculta

Em va semblar genuïna en les meves intencions, però sempre tenia una agenda oculta.

El VIH m'ha ajudat a fer-ho.

Ho sabia, que estava caçant i no tenia intenció d’arrelar quan i mentre vivia a la nit, sortia de caça, de vegades de pesca, més complicat, immediatament després de la dutxa. Sí! "Fins i tot abans del meu primer cafè, al bar de Seu Chico, un home molt bo, la seva existència el vaig gravar inicialment.

I espero trobar temps, absència de dolor neuropàticNo vull espantar el terra i la gent que hi viu i, tornant, tinc dubtes si tanta pena no ho fa és una mena d’equilibri de l’equilibri) i la voluntat de parlar-ne ....

Vaig caçar perquè jo caçava, no mirava cap al futur.

Després de perdre les meves filles, una història peluda que, sí, dolor neuropàtic o no escriuré aquí, però després de perdre-les, no vaig donar pirocas a res. Jo havia experimentat un infern astral invisible per ells i els vaig perdre. Ja no m'interessava més. No vaig buscar la mort, encara que jo creia que contraure el VIH seria una mort segura. Només volia oblidar-me. Qui oblida que va perdre dues filles en la cacofonia d’un asil, a les mans d’una persona fora del seu centre, completament esmentada per les drogues ... Us oblideu? Digues-me un altre ...! M'interessava, sí, i sempre, en dones amb més cap. Però la manca de gent així de nit, en aquells moments, en aquesta "zona" era sistèmica i endèmica ....

Ara, després del VIH, les meves interaccions amb les dones són molt reals. Abans del VIH, mai no vaig saber com estava bé amb les dones. Vaig pensar que era el tipus més honest del planeta.

Ara, realment, em preocupo pel que parla una dona i jo, i era la meva agenda oculta.

Estic en un lloc millor (***) ara. Estic en una relació amb Claire que va durar tres anys i encara compta. Vam tenir el nostre fill, Calvin, a l'octubre de 2017, i tenim un fill, Aaron Jr., que arribarà a finals de març de 2019.

Tinc molta sort d'haver contractat el VIH molt tard en l'epidèmia: quan els remeis són bons, sabem que és indetectable ha de ser inaudible (I = I), i podem tenir fills que són VIH negatius.

Nota: Això és independent de la doctrina científica I = I, registra't aquí! Indetectable és igual a no transmissible!
Els aconsello de mantenir-se allunyat del VIH. És suficient un condó allunyat!

També vaig guanyar molt del VIH! Però no importa el gran entusiasme d'Aaron, no comparteixo la mateixa fe. Hi ha vida amb VIH? Sí, però mira, perquè no és difícil evitar l'arribada, viure sense VIH.

Honestament puc dir que:

 • Gràcies al VIH, vaig trobar l'amor., que em va portar als meus dos fills nous
 • Gràcies al VIH, ara tinc millors amics.
 • Gràcies al VIH, ara sóc actiu en l’activisme i la promoció, cosa que em va donar un propòsit real en la meva vida que no tenia abans del VIH.
 • He estat al Capitoli (què val?)
 • i ha pressionat el Congrés. (El lobby és motiu d'orgull!) Mai no diria en el meu currículum, en ocupacions anteriors: "Jo era un lobbyista ...")
 • I, gràcies al VIH, visc el meu somni de ser convertir-se en escriptor.
 • Claire i jo ja hem estat perfilats a la pàgina web POZ Magazine, i la nostra història segueix usant per promocionar el vostre lloc de cites gratuït.
 • Res d'això hauria estat possible sense el VIH.

Nota del traductor: gairebé el convida a obtenir el VIH i, nois, no és així!

Després No sóc amarg, abraço el VIH.

Està molt més enllà del que us proposaria. Si desgraciadament heu rebut el reactiu de diagnòstic, accepteu els fets i seguiu endavant. Però no us diríeu:

"Oba, Ooo! Anem a SIDA "

En el món actual, és més manejable que la diabetis, i Espero que tinc una esperança de vida totalment normal.

Algú si us plau digui'm què és normal perquè, de prop, molt a prop, ningú no és "normal"

Hi ha vida amb el VIH

La vida és bona. La vida és sens dubte molt millor que abans del VIH.

Pots creure això?

Fa sis anys, mai no hauria cregut que es pogués dir.

Fins i tot tinc un amic que és una dona de 75 anys que és VIH positiva. (Jo també !!!!)

Va conèixer a un home dels seixanta que és VIH negatiu, i l'any passat es van casar. Bia ja ha trobat i experimentat l'amor de la seva vida!

En recentment diagnosticada i el no-tan-nou, no us preocupeu.

Estarà bé. (Ja he perdut gent en els nous diagnòstics. Afanya't a la prova!)

Una única infecció oportunista pot matar tota la vostra esperança sense un diagnòstic precoç

Jo i els meus amics som exemples vius del que la vida i l'amor encara són possibles.

No és fàcil amb l’estigma públic, ho sé.

Però jo sóc aquí per dir-vos que, sí, Sant Antoni també us arrela.

Aaron Anderson és un activista, consultor i antic expositor de converses, també cofundador d'ARISE (Associació de Refugiats, immigrants i supervivents del compromís amb el tràfic humà). És de Cleveland i ara viu a Detroit.

Detalls de la traducció

Pel que fa al "Capità Save-a-Hoe", no vaig aconseguir res molt bo, excepte que "Captain Saves A Hoe a Tradukka.com, i quan vaig demanar la traducció de" HOE "el mateix dispositiu de traducció no" "HOE i he presentat en el peu de pàgina del quadre de traducció una descripció que, per si sola, és bastant ris, quan parlem de la qualitat del mecanisme de traducció.

El millor lloc de traducció confirmat "hoe"! Però no va traduir la frase esquematitzada i vaig sortir per a la resposta final sense escriure que va donar la mateixa traducció que la Tradukka.

Traduït Claudio Souza Original en He trobat l'amor (i l'amor al jo) després del VIH i també podeu fer-ho entre 29 / 05 / 2019 i 04 / 06 / 2019

REVISIÓ PENDENT - Si us plau, voluntari a la mateixa!
[Acceptació de privacitat d'acceptació *] Accepteu els termes de privadesa [/ acceptació]Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: