La mortalitat de les dones amb el VIH que utilitzen Crack és tres vegades més gran

Inici » Les drogues i la SIDA » La mortalitat de les dones amb el VIH que utilitzen Crack és tres vegades més gran
Imatge predeterminada
Les drogues i la SIDA

Els usuaris de crack amb VIH pateixen una triple violència estructural. Quan és petit.

Vulnerable a la violació pot contreure VIH o assassinar-lo. Difícilment un usuari del crack es converteix en amiga de la peça bam-bam-bam. Ella? vist com escombraries per ell i? Impressió més petita què és la "donzella d'honor"? teniu alguna cosa? bé, la mort? gairebé encertat.

Tinc una ferida al pit oberta? No !!! Dos, perquè vaig perdre la mà de les meves filles per trencar-se. Llavors vaig perdre algú encara més important per a aquesta mateixa maledicció: Crack.

Dir que estic desolat i que mentir desolat, pensant que ella ara, més de mitjanit, pels carrers, certament desordenada, tristament famolenta, Déu sap on, en una nit freda com aquesta, el 5 de maig, 2019 jo "amofin".

Esmorteït i sense força he reeditat aquest text i el publicaré per demà? al matí?

Dic i repeteixo sense por que h? la vida amb VIH. Però no crec per un minut això vida entre drogues!

Bona lectura!

CSS

Una enquesta nord-americana a les dones de VIH amb tractament antiretroviral de 1686 va trobar que 29% que usava fissures de forma regular o intermitent era gairebé un X% més probable que desenvolupés un Malaltia que defineix la sida (malalties oportunistes com molts diuen), i el 3,2% que el va utilitzar de forma persistent eren tres vegades més propenses a morir.

Les dones que pateixen el VIH que pateixen el crack es veuen afectades

Dones amb VIH que usen trencadissos
Aquesta imatge? circulant per la xarxa? h? Almenys cinc anys, i per al meu penediment, no crec que pugui anar així. Si tu feu clic a la imatge? portat a un altre lloc, en una altra pestanya, per obtenir un article no llegit que vaig llegir anomenat CRACK Chemistry

També es va trobar que els usuaris persistents presentaven càrregues víriques del VIH inicials, que eren, en mitjana, tres vegades superiors als usuaris intermitents o no usuaris. I això va persistir durant tot l’estudi malgrat el tractament antiretroviral, també conegut com a teràpia antiretroviral o ART. Aquesta càrrega viral elevada ha complicat realment la creació de comptes de CD4?espitlleres immunològiques? que va augmentar el risc de malalties oportunistes

Això es deu, en part, a nivells d’adherència més baixos? HAART? (sigles en anglès per a Teràpia antiretroviral d’alta eficàcia).No obstant això, la progressió de la malaltia del VIH en els usuaris de crack i la mortalitat en els usuaris persistents va romandre més alta, fins i tot quan es van ajustar les xifres per a l’adherència i la càrrega vírica de referència. de CD4.?

Va ser aquest el primer estudi longitudinal d'un gran grup de dones que va confirmar quins eren, però no tots els estudis transversals? que l'ús de crack i cocaïna sembla agreujar els efectes del VIH, independentment del tractament i l'adherència.

Les dones amb VIH que fan servir el crack? Tres vegades més gran


L’estudi sobre la interacció de les dones sobre el VIH (WIHS)? un estudi de cohort potencial sobre la progressió de la malaltia del VIH entre les dones 2058 amb VIH en sis centres del VIH a Chicago, Los Angeles, la zona de la badia de San Francisco, Washington DC i Brooklyn, i Bronx a Nova York. El present estudi va estudiar les dones de 1686 que van realitzar almenys dues visites d'estudi entre el mes d'abril de 1996 i el de setembre de 2004. Les visites d’estudi eren cada sis mesos, però les dones no havien de tenir dues visites consecutives per ser incloses a l’estudi. Les dones van realitzar una mitjana de visites d’estudi de 12, amb un seguiment mitjà de mesos de 18 a 20. Els usuaris persistents de crack van fer només una mitjana de sis visites d’estudi, però van tenir un temps de seguiment més llarg de mesos 33.

Violència estructural

La meva història de vida, encara que extremadament dolorosa per a mi, m’ha proporcionat molts coneixements sobre què? misèria i què? "només pobresa". Els estudiosos diuen que viuen per sota del llindar de pobresa i, per tant, amb la condició dels desgraciats, tots els que tenen menys d’edat. $ 1,00 per dia.

Les dones amb VIH que utilitzen l'esquerda
? El poder públic provenia del principi que la droga posava aquells usuaris en una situació de misèria, quan de fet va ser la misèria que els va provocar? maleït?
[Maria In? S Nassif, Carta major, 17 jan 12] La imatge porta al text.
Jo ja? Vaig veure una cosa pitjor que això, projectada a la meva pròpia vida, quan, en un trist episodi, esperava una companyia de menjar ràpid. llençar-les a les escombraries que, per a elles, deixaven de ser comestibles, i a partir d’aquestes escombraries que vaig intentar, sovint he d’ordenar-les en funció del cop de puny i del cop de peu, una manera d’afrontar-se. un sandvitx? che ?.

Sé què? misèria i quan, avui, les persones amb un nivell inferior a 28 em diuen que són d'extrema dreta? Li pregunto:

"Perdoneu-me, senyor, que no saben què diuen?"

I de fet no ho saben, perquè, entre altres coses, mai han estat més de dos dies al carrer simplement? No tenen ningú per tornar o fins a un lloc on anar, i ningú per esperar-los o per tornar-hi i, en canvi, lluiten per menjar menys? perquè, amb l'alçada 170 i la poda 68KG, són massa greixos.

? bé, anar a menjar tomàquet? de veritat!

Encara tindria molt a dir, però s’escindiria de l’abast del text i es dóna el missatge que volia donar. Però deixo aquest paràgraf a continuació ressaltat i a enllaç per al text original quan s’apropa a la imatge anterior.

La misèria potencia la misèria. I no tothom té por o vergonya de cometre un delicte. E. Encara pitjor, molts, però molts d’ells, de fet, tenen vergonya? fins i tot pregunta. Per il·lustrar-ho, vaig preguntar una vegada a una persona, en un lloc de la ciutat de São Paulo, a prop d’aquest famós racó, i la persona va donar el berenar.

Jo era FA-MIN-TO i no m’ho imaginava.

Vaig prendre una bona mossegada del refrigeri i, menys de segons després, la boca va començar a cremar, a cremar i em vaig sufocar. Tothom va riure i per mitigar el meu patiment em van donar aigua.

L’aigua era calenta i salada. La gent també ho és.

Vaig narrar aquests fets a un treballador social del CRT-A, on l'heuria visitat per invitació.

Estava perplex, i avui dia, pel que sé, ho és? treballant, sí, com a treballador social, però, treballa al servei de persones sense llar. No sé si és així És cert el que crec, però crec que d’alguna manera, amb el meu testimoni, vaig alterar el curs d’una vida important, la d’un treballador social!

D’aquesta manera, amb la meva trista història de misèria i patiment, aquest home ha molestat i serà, sí i sempre, la diferència, ell mateix, en moltes persones i em costa, val la pena i sempre val la pena? Per totes aquelles nits de fred i fam.

Sobretot, però, en tenen? Val la pena viure una vegada i una infinitat de vegades aquest sòlid malson de la maldat humana que pot alimentar però destruir menjar per divertir-se. L'infern? Poc a aquestes persones i, sí, no puc fer somriures a Déu que tot Déu, segons la meva opinió d’aquest ment, semblava estar lluny de mi. I què? qui sap què? un Lebari entendre? la profunda saviesa del Pare i del Germà, que els va enviar a un a mi per aturar el fatídic moviment Va decidir una trista tarda d’hivern, fa gairebé 40 anys?

Si tu ja sabeu com, podeu i vulgueu fer com si ho vulgueu, perquè publicar-lo aquí també té aquest propòsit

Les complicacions amb el recompte de CD4 són inevitables en persones amb VIH que consumeixen esquerdes

les dones fan patir usuaris amb VIH
El seixanta per cent de les dones que utilitzen prostituta de crack, algunes que tenen relacions sexuals orals. sense preservatius, per menys de $ 5,00 sense preservatius. Feu clic a la imatge que feu tenir? S'obre una altra pestanya del navegador, amb la font de referència d'aquesta imatge per llegir.

A l'estudi de referència, 483 dones (28,6%) van admetre utilitzar fissures. Es van dividir en usuaris intermitents de 429 (25,4%), que van informar de l'ús de crack només en algunes visites d'estudi i en usuaris persistents de 54 (3,2%), que van informar de l'ús de crack en totes les visites. En cada visita clínica, els usuaris intermitents es van dividir en usuaris amb "abstinència intermitent". que han utilitzat crack en el passat, però actualment no eren usuaris actius intermitents? que va informar de l'ús actual, però no ho havia fet en totes les visites anteriors.El cinquanta-sis per cent de les dones eren afroamericanes, 24% llatí i 20% blanc o d'altres ètnies. Els usuaris de crack eren més propensos a ser negres (el 70% dels usuaris de crack eren afroamericans), a abandonar l'escola mitjana (sobretot als usuaris persistents) i a consumir alcohol amb problemes. combinada amb crack? 10% usuaris que no fan crack, 27% usuaris intermitents i 32% usuaris persistents també van tenir problemes amb la beguda.

Teràpia antiretroviral, realment funciona

Al començament de l'estudi, el 73% de les dones actualment estaven en HAART (ART) o estaven en el passat, però només el 32% dels usuaris de crack persistents tenien exposició a fàrmacs antiretrovirals. L’adherència a l’ART als participants en l’estudi no va ser alta, tot i que la definició d’adherència alta va ser la més precisa entre més del 95% de les dosis preses des de la darrera visita a totes les consultes. . El vint-i-nou per cent dels usuaris sense crack, el 16% dels usuaris intermitents i només el 7% dels usuaris persistents (quatre dones) van informar de gran adherència tal com es va definir.

Gran i Puntuacions més baixes CD4 Van ser omnipresents en dones amb VIH que usen esquerdes


Els usuaris amb crack persistents tenien càrregues virals més elevades i recompte inferior de CD4 al començament de l’estudi. La càrrega viral mitjana a la línia de base va ser 11.000 còpies / ml en usuaris no, còpies 10.300 / ml en usuaris intermitents i 34.000 còpies / ml en usuaris. persistent, mentre que els recomptes inicials de CD4 eren 364, 433 i 257 cel·les / mm3 respectivament. El 40% dels usuaris amb crack persistents tenien uns comptes inicials de CD4 per sota de 200 (Taula de SIDA determinada per laboratori), en comparació amb 29% no usuaris i 22% intermitents.

Índex de mortalitat elevat entre els usuaris persistents


Hi va haver una alta taxa de mortalitat entre els participants, amb un 25% de dones que van morir per qualsevol causa durant el període d’estudi. 419 morts en total, d’aquests, 47% relacionat? SIDA, 33% sense relació? SIDA i la resta, indeterminat.

Mortalitat espectacularment més gran entre els usuaris amb crack persistents.???

?

Trenta-set dels usuaris persistents de 54 van morir durant l’estudi? 68%. Això pot ser degut en part al biaix de la selecció: les dones que van morir tenien menys temps per deixar d’esquerdarse i es van classificar com a usuàries intermitents.

?

La taxa de supervivència estimada en 3.000 dies només era 65% per a usuaris persistents de crack de 89% per a no usuaris, 90% per a usuaris intermitents.

?

Es va mantenir la taxa de mortalitat més alta entre els usuaris persistents (pronòstic mitjà, 3,61) quan es van ajustar els valors per edat, raça, ingressos, educació, consum d'alcohol, adhesió. Recuperació d’art i CD4 i càrrega viral a la línia de base.

Poc menys d’un terç de les dones (32,3% o dones 543) van desenvolupar un La malaltia que defineix la sida recentment adquirida durant l’estudi. La progressió de la infecció pel VIH per la sida va ser significativament més alta entre els usuaris de crack intermitents (42%) i els usuaris persistents (39%).

Es va mantenir associat un ús persistent i intermitent? progressió de la infecció pel VIH per la sida després de l’ajust per l’adherència, el consum, l’estat socioeconòmic, la càrrega vírica de base i el recompte de CD4 de base.

Els usuaris amb crack persistents han tingut un curs d'infecció per VIH cap a? SIDA Molt més ràpid

?

En l'anàlisi ajustada, els usuaris intermitents eren un 57% més probable, i els usuaris persistents, un 65% més propensos, de desenvolupar sida que els no usuaris.

La proporció de dones amb CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 es va mantenir al 25% en els usuaris intermitents, va disminuir al llarg de l’estudi des del 29% al principi fins al 17% al final de l’estudi i no usuaris i va variar de forma irregular entre 23% i 45% en usuaris persistents. De la mateixa manera, la proporció de dones amb càrrega viral per sobre de 100.000 còpies / ml va caure del 17% al principi al 2% en els no usuaris al final de l'estudi i del 17% en els usuaris. Parpellejava per a 8%, però en usuaris persistents, després d’un descens inicial del 47% al 3%, després va oscil·lar entre 8% i 27% per a la resta de l’estudi.

Usuaris de crack
Vaig veure, en un vídeo del doctor Vario Varela, que seria literalment impossible per als consumidors de drogues injectables, aquells que prenen el "tímid", el "pic", entre d'altres expressions, literalment És impossible evitar la propagació d'alguna malaltia com la sida i, fins i tot, l'hepatitis C, com un problema amenaçador, tot i que curables. Així doncs, els "thud boys, tard o d'hora, prendrien aquell altre" tímid ", similar al que vaig fer jo
Ús de Crack i càrrega viral

L'ús de la fissura va ser la influència més important a la web càrrega viral i el recompte de CD4 a l'estudi. Les dones que han utilitzat crack en el passat però que actualment no l'utilitzen (així ho indiquen) tenen un 67% més probable de tenir un nombre de CD4 per sota de 200 (amb un risc i un 45% més probable que tinguin una càrrega viral). superior a 100.000 còpies / ml que no usuàries, els usuaris actuals, però no habituals, eren 98% i 58% més propensos a tenir CD4s per sota de les cel·les 200 / mm3 i càrrega viral per sobre de 100.000 còpies / ml, respectivament, mentre que els usuaris persistents eren 82% més propensos a tenir un nombre de cel·les CD4 per sota de les cel·les 200 / mm3 i 224%, o més de tres s vegades, molt probablement amb una càrrega viral superior a 100.000 còpies / ml (tots els valors ajustats per a altres variables).

?

L’alcoholisme? Un altre problema
Dones que viuen amb el VIH i que usen esquerdes
L’alcohol sempre ha estat per a mi una gran font de patiment. Potser, dona, què ets? llegint-me veig aquest masclisme. No? igual que això. Vaig tenir greus problemes amb les dones que vivien per l’alcoholisme i fins i tot va provocar greus pèrdues emocionals. Quan una dona em fa un petó i noto l’alcohol acabat de consumir, m’agafo. el maleït dur!Les úniques influències significatives en el recompte de sang CD4 i / o la càrrega vírica eren un consum persistent de problemes (els bevedors d'alcohol eren gairebé el doble de probabilitats de tenir una càrrega viral per sobre de 100.000 còpies / ml, tot i que no hi va haver influència en el recompte de CD4). ). ser un 69% llatí amb més probabilitat de tenir menys de 200 CD4s, amb un potencial risc augmentat de PCP, Pneumocistosi, una malaltia oportunista potencialment fatal! Un amic meu va perdre el seu nebot en aquest perfil, però sense consumir fissures? per què l’examen anual? recomanat), baixos ingressos (20% més probable que tinguin un recompte de CD4 baix i un 26% més probable que tinguin una càrrega viral elevada), edat (42% més probable que tingui un recompte de CD4 baix per cada 10 anys d'edat). edat, sense efecte en la càrrega viral) i finalment l’adherència: les dones de més de 95% d’adherència eren menys de la meitat que probablement tinguessin CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 i menys d’un terç? És probable que tingui una càrrega viral per sobre de 100.000 còpies / ml.


No obstant això, el consum persistent de fissures era encara més probable predir una càrrega viral elevada que una alta adherència era una predicció de baixa.

Una constatació interessant va ser que els baixos nivells d’adherència a l’ART i altes taxes de morbiditat i mortalitat no es van associar a nivells baixos d’atenció sanitària. En la seva última entrevista, el 100% dels enquestats va declarar veure un metge infecciós o general en els darrers sis mesos i el 93% va dir que veien el mateix proveïdor de forma constant, incloent el 94% dels usuaris persistents de crack.

Les troballes de l’estudi es deuen als efectes directes de l’esquerda sobre l’estat immunològic i la replicació del VIH en els usuaris?

Estudis anteriors, assenyalen els autors, han demostrat que la cocaïna provoca canvis immunològics en les cèl·lules T, inhibeix les funcions d’altres cèl·lules immunes com els macròfags i els neutròfils, suprimeix les substàncies. la senyalització cel·lular (citocines) química i augmenta la replicació del VIH en cèl·lules de prova?in vitro.


Estudis recents també han trobat que la cocaïna augmenta la permeabilitat de la barrera hematoencefàlica, augmentant així la vulnerabilitat del sistema nerviós central. La infecció pel VIH i els usuaris de crack es desenvolupen malalties pulmonars cròniques per inhalació de contaminants de fissures. Hi havia un predomini de malalties respiratòries en dones que desenvolupaven afeccions que defineixen la sida; 18% va desenvolupar pneumònia bacteriana, 10% PCP i 4% TB? Un comentari de mi. Algú ha de ser necessàriament testat per la presència de VIH? Tuberculosi, TB,? Malaltia que defineix la sida.

?

La SIDA o el crack, pot arribar a qualsevol persona o famíliaD’altra banda, aquest estudi no pot descartar altres explicacions sobre l’augment de la morbiditat i la mortalitat entre els usuaris persistents de crack, com ara un augment del risc de malalties de transmissió sexual. I, pitjor menjar, sense llar i pertinença real? es va informar

La debilitat més gran? que els investigadors no van recollir mostres d’orina ni sang per mesurar l’exposició veritable a l’esquerda i l’alcohol, ni tampoc van prendre mesures directes dels nivells de medicaments contra el VIH, ni d’altres formes directes de supervisar l'adhesió i l'exposició? ART

El discurs? sempre el mateix:

  • Ah! Jo sempre ús un preservatiu!
  • Estic net? El missatge subliminal és: Clio, Tu? ? bruta!

O així:

No xucle caramels amb paper, i confesso, això va ser EL MEU DISCURSO

?

La investigació realitzada en estudis de prevenció ha demostrat la seva adhesió No se'n refereix sempre? fiable.

?

I insisteixo: H? Vida amb VIH

?

Tot i que els resultats suggereixen que la crack i la cocaïna empitjoren directament la infecció pel VIH, no deixa de ser. És una pregunta oberta si són drogues o l’estil de vida dels consumidors de drogues causa més danys.

?

Més sobre SIDA en associació amb drogues

?

Llegir-me Vaig viure una vida sense culpa

Finestra immunològica. Tinc un text sobre finestra immunològica la part tècnica de la qual ha estat redactada i constantment revisades.

Gus Cairn

Clou Uio Souza, DJ i emissora
La llum vermella en aquest cas no representa, en aquest cas, que estic en una casa de tolerància. En realitat estava? A l’aire?

Traduït per Clio Udio Souza de Original?Les dones amb VIH que utilitzen crack són tres vegades més propenses a morir

Pendent de revisió

?

https://player.vimeo.com/video/118167498

[thb_blockgrid title_position =? centre-title? overlay_style =? tecnologia? style =? style3?]

Heu entès el text? Hi ha algun dubte? Aquesta és la millor manera de parlar. Vaig de sortir amb What’s App

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa