La mortalitat de les dones amb el VIH que utilitzen Crack és tres vegades més gran

Et trobes Iniciació => Les drogues i la SIDA => La mortalitat de les dones amb el VIH que utilitzen Crack és tres vegades més gran
La dona en una caputxa té el cap

Els usuaris de crack amb VIH pateixen una triple violència estructural. Quan és petit.

Vulnerable a la violació pot contreure VIH o assassinar-lo. Difícilment un usuari del crack es converteix en amiga de la peça bam-bam-bam. És vista com a escombraries per ell i amb la mínima impressió que la "dama d'honor de tal" té alguna cosa ... Bé, la mort és gairebé segura.

Tinc una ferida al pit ... No !!! Dues, perquè vaig perdre la mare de les meves filles per trencar-se. Llavors vaig perdre algú encara més important per a aquesta mateixa maledicció: Crack.

Dir que estic desolat i que mentir desolat, pensant que ara és més que mitjanit als carrers, certament desordenada, tristament famolenta, Déu sap on, en una nit freda com aquesta, el 5 de maig, 2019 jo. "Amofin".

Impotent i sense força he reeditat aquest text i el torno a publicar per demà al matí.

Dic i repeteixo sense por que hi hagi vida amb el VIH. Però no crec ni un minut que hi hagi vida entre les drogues.

Bona lectura!

CSS

Una enquesta nord-americana a les dones de VIH amb tractament antiretroviral de 1686 va trobar que 29% que usava fissures de forma regular o intermitent era gairebé un X% més probable que desenvolupés un Malaltia que defineix la sida (malalties oportunistes com molts diuen), i el 3,2% que el va utilitzar de forma persistent eren tres vegades més propenses a morir.

Les dones que pateixen el VIH que pateixen el crack es veuen afectades

Dones amb VIH que usen trencadissos
Aquesta imatge fa cinc anys que està "donant voltes a la xarxa" i, per lament, crec que no podia superar aquest camí. Si feu clic a la imatge, sereu enviats a un altre lloc, en una altra pestanya, per a un article no llegit per mi. titulat "la química de CRACK

També es va trobar que els usuaris persistents presentaven càrregues víriques del VIH inicials, que eren, en mitjana, tres vegades superiors als usuaris intermitents o no usuaris. I això va persistir durant tot l’estudi malgrat el tractament antiretroviral, també conegut com a teràpia antiretroviral o ART. Aquesta càrrega viral elevada ha complicat realment el recompte de CD4, creant “incompliments immunològics"Això va augmentar el risc de malalties oportunistes

Això es deu, en part, als nivells més baixos d’adherència HAART (acrònim en anglès per a Teràpia antiretroviral d’alta eficàcia). No obstant això, la progressió de la malaltia del VIH en els usuaris de crack i la mortalitat en els usuaris persistents es va mantenir encara més gran quan es va ajustar el nombre de dades respecte de l’adherència i la càrrega viral de base. de CD4.

Aquest va ser el primer estudi longitudinal d'un gran grup de dones que va confirmar el que més, però no tots els estudis en secció han trobat, que l'ús de fissures i cocaïna sembla agreujar els efectes del VIH, independentment de l'estat del tractament i l'adherència.

Les dones amb VIH que pateixen fissures són tres vegades més grans


El Women Interagency HIV Study (WIHS) és un estudi de cohort potencial sobre la progressió de la malaltia del VIH entre les dones 2058 amb VIH en sis centres del VIH a Chicago, Los Angeles, la zona de la badia de San Francisco, Washington DC i Brooklyn i Bronx a Nova York. El present estudi va estudiar les dones de 1686 que van fer almenys dues visites d'estudi entre el mes d'abril de 1996 i el de setembre de 2004. Les visites d’estudi eren cada sis mesos, però les dones no havien de tenir dues visites consecutives per ser incloses a l’estudi. Les dones van realitzar una mitjana de visites d’estudi de 12, amb un temps de seguiment mitjà entre mesos de 18 i 20. Els usuaris persistents de crack van fer només una mitjana de sis visites d’estudi, però van tenir un temps de seguiment més llarg de mesos 33.

Violència estructural

La meva història de vida, encara que extremadament dolorosa per a mi, m’ha proporcionat molts coneixements sobre misèria i “justa pobresa”. Els estudiosos asseguren que viuen per sota de la línia de pobresa i, per tant, amb la condició de ser miserables, tots aquells que superen menys de $ 1,00 al dia.

Les dones amb VIH que utilitzen l'esquerda
"El govern va assumir que la droga posava aquells usuaris en una situació de misèria, quan de fet va ser la misèria que els va portar a la droga".
[Maria Inês Nassif, Carta major, 17 jan 12] La imatge condueix al text.
He vist alguna cosa pitjor que això, projectada a la meva pròpia vida, quan, en un trist episodi, esperava que una empresa de menjar ràpid llençés allò que ja no els era comestible, i fora d’ella, jo. Vaig intentar, sovint haver de treballar "sobre la base del cop de puny i la puntada de peu", una manera de fer-se amb un sandvitx.

Sé què és la misèria i, quan avui, les persones amb anys evidents de 28 em diuen que són “d’extrema dreta”, pregunto:

- "Perdoneu-me, senyor, que no saben el que diuen" ...

I no ho saben, perquè, entre altres coses, mai van passar més de dos dies al carrer perquè simplement no tenien ningú per tornar a, ni tan sols un lloc on anar i ningú per esperar-los ni per tornar-hi, i d’altra banda, "s'esforcen a menjar menys" perquè, amb 170 d'alçada i 68KG tallant, són massa greixos.

Això és el cas i vés a prendre uns tomàquets crus.

Encara tindria molt a dir, però s’escindiria de l’abast del text i es dóna el missatge que volia donar. Però deixo aquest paràgraf a continuació ressaltat i a enllaç per al text original quan s’apropa a la imatge anterior.

La misèria potencia la misèria. I no tothom té por o vergonya de cometre un delicte. I encara pitjor, molta, però molts d’ells, de fet, tenen vergonya fins i tot de preguntar-los. Per il·lustrar-ho, vaig preguntar una vegada a una persona en un lloc de la ciutat de São Paulo, a prop d’aquest famós racó, i la persona ens va donar el berenar.

Jo era FA-MIN-TO i no m'imaginava ...

Vaig prendre una bona mossegada del refrigeri i, menys de segons després, la boca va començar a cremar, a cremar i em vaig sufocar. Tothom va riure i per “mitigar el meu patiment em van donar aigua.

L’aigua era calenta i salada. Aquesta és la gent.

Vaig narrar aquests fets a un treballador social del CRT-A, on l'heuria visitat per invitació.

Va quedar perplex i, actualment, pel que sé, treballa, sí, com a treballador social, però treballa amb persones sense llar. No sé si és veritat el que crec, però crec que d’alguna manera, amb el meu testimoni, vaig canviar el curs d’una vida important, la d’un treballador social.

D’aquesta manera, amb la meva trista història de misèria i patiment, aquest home s’ha molestat i farà, sí i sempre, la diferència, ell mateix, en moltes persones i això valdrà, valdrà i sempre valdrà totes aquelles nits de fred i fam. .

Per sobre de tot, però, haurà valgut la pena haver viscut una vegada i una infinitat de vegades aquest malson sòrdid del mal humà, que pot alimentar però destruir menjar per divertir-se. L’infern és poc per a aquestes persones i, sí, no podia lliurar-ho tot a Déu, Déu, segons les meves lectures, semblava estar lluny de mi! I només aquells que saben què és un "Lebari" entendran la profunda saviesa del Pare i el Germà, que em van enviar un d'ells per aturar el fatídic moviment decidit en una trista tarda d'hivern, fa gairebé 40 anys ...

Si saps com pots i vols fer-ho, fes-ho, perquè publicar-lo aquí també té aquest propòsit.

Comptes de recompte de complicacions CD4 inevitables en persones amb VIH que fan servir crack

les dones fan patir usuaris amb VIH
El seixanta per cent de les dones que utilitzen prostituta de crack, algunes que tenen relacions sexuals orals. sense preservatius, per menys de $ 5,00 sense preservatius. Si feu clic a la imatge, tindreu oberta una altra pestanya del navegador, amb l’artigen font d’aquesta imatge per llegir.

A l'estudi de referència, 483 dones (28,6%) van admetre utilitzar fissures. Es van dividir en usuaris 429 intermitents (25,4%), que van informar només de crack en algunes visites d'estudi i en usuaris persistents de 54 (3,2%), que van informar de crack en totes les visites. En cada visita clínica, els usuaris intermitents es van dividir en usuaris amb "abstinència intermitent" que havien utilitzat crack en el passat però que actualment no eren usuaris "actius intermitents" que van informar de l'ús actual però que no ho havien fet en cap de les visites anteriors. El cinquanta-sis per cent de les dones eren afroamericanes, 24% llatí i 20% blanc o d'altres ètnies. Els usuaris de crack eren més propensos a ser negres (el 70% dels usuaris de crack eren afroamericans), a abandonar el batxillerat (sobretot als usuaris persistents) i a consumir alcohol problemàtic juntament amb crack (10% dels usuaris que no fan crack) Els usuaris intermitents del 27% i els usuaris persistents del 32% també van tenir problemes per beure.

Teràpia antiretroviral, realment funciona

En el punt de partida, el 73% de les dones actualment estaven en HAART (ART) o eren en el passat, però només el 32% dels usuaris de crack persistents tenien exposició a fàrmacs antiretrovirals. L’adherència a l’ART als participants de l’estudi no va ser elevada, tot i que la definició d’alta adhesió va ser la més precisa entre més del 95% de dosis preses des de la darrera visita a totes les consultes. El vint-i-nou per cent dels usuaris que no fan crack, el 16% dels usuaris intermitents i només el 7% dels usuaris persistents (quatre dones) van reportar alta adherència tal com es va definir.

Gran i Puntuacions més baixes CD4 Van ser omnipresents en dones amb VIH que usen esquerdes


Els usuaris amb crack persistents tenien càrregues virals més elevades i recompte inferior de CD4 al començament de l’estudi. La càrrega viral mitjana a la línia base era 11.000 còpies / ml en usuaris no, còpies 10.300 / ml en usuaris intermitents i 34.000 còpies / ml en usuaris persistents, mentre que els recomptes inicials de CD4 eren 364, 433 i 257 cel·les / mm3 respectivament. . El 40% dels usuaris amb crack persistents tenien uns comptes inicials de CD4 per sota de 200 (Taula de SIDA determinada per laboratori), en comparació amb 29% que no siguin usuaris i 22% d’usuaris intermitents.

Alta taxa de mortalitat entre els usuaris de crack persistent


Hi va haver una alta taxa de mortalitat entre els participants, amb 25% de dones que van morir per qualsevol causa durant el període d'estudi: les morts de 419 en total, de les quals, 47% eren relacionats amb la sida, 33% no relacionat amb la sida i la resta no determinada.

Mortalitat molt més alta entre els usuaris de cracks persistents. 😖😖😖

Trenta-set dels usuaris persistents de 54 van morir durant l'estudi - 68%. Això pot ser degut, en part, al biaix de selecció: les dones que van morir tenien menys temps per deixar de fer fissures i es van classificar com a usuaris intermitents.

La taxa de supervivència estimada en dies 3.000 era només 65% per als usuaris de crack persistents de 89% per als no usuaris, 90% per a usuaris intermitents.

La taxa de mortalitat més alta entre els usuaris persistents es va mantenir (pronòstic mitjà, 3,61) quan es van ajustar els valors per edat, raça, ingressos, educació, consum d'alcohol, adherència a l'ART i recompte de CD4 i càrrega viral en el moment inicial.

Menys un terç de les dones (dones 32,3% o 543) van desenvolupar una malaltia que defineix la SIDA recentment adquirida durant l’estudi. La progressió de la infecció pel VIH a la SIDA va ser significativament més alta entre els usuaris de crack intermitent (42%) i els usuaris persistents (39%).

L’ús de fissures persistent i intermitent es va mantenir associat amb la progressió de la infecció pel VIH a la SIDA després d’ajustar l’adherència, el consum, l’estat socioeconòmic, la càrrega viral basal i el recompte inicial de CD4.

Els usuaris de cracks persistents tenen un curs sobre el VIH cap a la sida molt més ràpid

A l’anàlisi ajustada, els usuaris intermitents eren 57% més probables i els usuaris persistents, 65%, tenien més probabilitats de desenvolupar la SIDA que els no usuaris no humans.

La proporció de dones amb CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 es va mantenir en 25% en usuaris intermitents, es va reduir al llarg de l’estudi de 29% al basal a 17% al final de l’estudi en no consumidors i va variar irregularment entre 23% i 45% en usuaris persistents. De la mateixa manera, la proporció de dones amb càrrega viral per sobre de les còpies 100.000 / ml va caure de 17% en la línia de base a 2% en no usuaris al final de l’estudi i de 17% a usuaris intermitents a 8%, però usuaris persistents després una disminució inicial de 47% a 3%, després va oscil·lar entre 8% i 27% per a la resta de l'estudi.

Crack Users
Vaig veure, en un vídeo del Dr Drausio Varela, que seria, literalment, impossible per als usuaris de drogues injectades, aquells que prenen el "bat", la "punta", entre altres expressions, literalment impossible prevenir la propagació d’una malaltia com la SIDA i fins i tot l’hepatitis C, com un problema amenaçador, encara que curable. Així doncs, els "nois tòxics, tard o d'hora, portarien l’altre" tossut ", similar al que vaig fer
Ús de Crack i càrrega viral

L 'ús de la fissura va ser la influència més important en l' càrrega viral i CD4 en l’estudi. Les dones que han utilitzat les fissures en el passat però que no utilitzen actualment les fissures (de manera que ho indiquen) són 67% més propenses a tenir un compte de CD4 per sota de 200 (amb un risc i 45% és més probable que tingui una càrrega viral superior a 100.000 els exemplars / ml que els no usuaris; els usuaris actuals però no normals eren 98% i 58% més propensos a tenir CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 i una càrrega viral per sobre de les còpies 100.000 / ml, respectivament; Els punts finals persistents eren 82% més propensos a tenir un nombre de cèl·lules CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 i 224%, o més de tres vegades, probablement amb una càrrega viral superior a les còpies 100.000 / ml (tots els valors ajustats per a altres variables) .

L’alcoholisme és un altre problema
Dones que viuen amb el VIH i que usen esquerdes
L’alcohol sempre ha estat, per a mi, una gran font de patiment. Potser la dona que em llegeix veu aquest sexisme. No gaire bé. Vaig tenir problemes seriosos amb les dones que viuen amb l'alcoholisme i això fins i tot va provocar greus pèrdues emocionals. Quan una dona em besa i noto que l’alcohol acabat de consumir s’està esmicolant!L'única altra influència significativa en CD4 i / o la càrrega viral van ser un consum persistent de problemes (els usuaris d’alcoholisme eren gairebé el doble de probabilitats d’haver una càrrega viral per sobre de les còpies 100.000 / ml, encara que no hi va haver influència en els comptes de CD4). ser llatí 69% més probable que tingui menys de 200 CD4, amb un risc més gran de PCP, pneumocystosis, una malaltia oportunista potencialment mortal. Un amic meu va perdre el seu nebot en aquest perfil, però sense consums de crack, per la qual cosa es recomana l’examen anual), els ingressos baixos (20% és més probable que tingui un baix recompte de CD4 i 26% tingui més probabilitats d’haver una càrrega viral elevada) , edat (42% més probable que tingui un baix recompte de CD4 per a tots els anys de 10, cap efecte sobre la càrrega viral) i, finalment, l'adhesió: les dones superades de 95% tenien menys de la meitat de la probabilitat. CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 i menys d'un terç de probabilitats de tenir una càrrega viral per sobre de les còpies 100.000 / ml.


No obstant això, l’ús de fissures persistent era encara més probable que predigués una càrrega viral elevada que l’alta adherència era una predicció baixa.

Un resultat interessant va ser que els baixos nivells d’adherència a l’ART i les altes taxes de morbiditat i mortalitat no estaven associats a nivells baixos d’atenció sanitària. En la seva última entrevista, 100% dels enquestats va informar de veure un metge o metge de família infecciós en els últims sis mesos i 93% va dir que veia el mateix proveïdor de manera consistent, incloent 94% de usuaris persistents de crack.

Els resultats de l’estudi s’expliquen pels efectes directes de l’esquitació sobre l’estat immune i la replicació del VIH als usuaris?

Segons els autors, estudis previs han demostrat que la cocaïna causa canvis immunes en les cèl·lules T, inhibeix les funcions d'altres cèl·lules immunitàries com els macròfags i els neutròfils, suprimeix els productes químics de senyalització cel·lular (citocines) i augmenta la replicació del VIH a les cèl·lules de prova.in vitro. "


Estudis recents també han trobat que la cocaïna augmenta la permeabilitat de la barrera hematoencefàlica, cosa que augmenta la vulnerabilitat del sistema nerviós central a la infecció pel VIH i que els usuaris de crack desenvolupen una malaltia pulmonar crònica per inhalació de contaminants. Hi va haver un predomini de les malalties respiratòries en les dones que van desenvolupar condicions que defineixen la SIDA; 18% va desenvolupar una pneumònia bacteriana, 10% PCP i 4% TB - Una nota meva. Qualsevol persona ha de ser provada pel VIH - Tuberculosi, la tuberculosi és una malaltia que defineix la SIDA.

SIDA, o crack, pot arribar a qualsevol persona o famíliaD'altra banda, aquest estudi no pot descartar altres explicacions per a una major morbiditat i mortalitat entre els usuaris de cracks persistents, com ara un major risc de malalties de transmissió sexual. I, pitjor dieta, sense sostre i adherència real en comparació amb els reportats.

La major debilitat és que els investigadors no van recollir mostres d'orina ni de sang per mesurar l’exposició real a l’esquerda i l’alcohol, ni van prendre mesures directes dels nivells de drogues contra el VIH o altres formes directes de controlar l’adhesió i l’exposició a ART

El discurs sempre és el mateix:

  • Ah! Jo sempre ús un preservatiu!
  • Estic net - El missatge subliminal és: Claudio, Vostè és brut!

O així:

No toro la bala amb el paper. Confesso l’acusat, va ser així EL MEU DISCURSO

La investigació en estudis de prevenció ha demostrat l'adhesió el propi referit no sempre és fiable.

I insisteixo: Hi ha vida amb VIH

Tot i que els resultats són molt suggeridors que el crack i la cocaïna empitjoren directament la infecció pel VIH, encara és una qüestió oberta si són drogues o l'estil de vida dels usuaris de drogues provoca més danys.

Més sobre SIDA associada a drogues

Llegir-me Vaig viure una vida sense culpa

Finestra immunològica. Tinc un text sobre finestra immunològica, la part tècnica de la qual s'ha redactat.

Gus Cairn

Cláudio Souza, DJ i Emissora
La llum vermella en aquest cas no representa, en aquest cas, que estigui en una "casa de tolerància". En realitat estava "a l'aire"

Traduït per Cláudio Souza do Original Les dones amb VIH que utilitzen crack són tres vegades més propenses a morir

Revisió pendent

https://player.vimeo.com/video/118167498

[wpmp_news_ticker_vc date = "false" category_show = "false" social = "false"]

[thb_blockgrid title_position = "title-center" overlay_style = "technology" style = "style3"]

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Sorositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal parlar? Aquí hi ha tres persones que ofereixen serveis de voluntariat.
d'error: Contingut està protegit !!