Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

El prejudici em dóna solitud. A més de Mara, necessito amics !!!

Imatge predeterminada
Amic manté sota les tecles 77.000

Divertit, durant un temps vaig deixar de parlar amb Skype, Facebook Messenger i comunicadors com els que he utilitzat en el passat, com Microsoft Messenger. Si algú encara sap que existia i recorda el fet!

Vaig començar a reunir-me amb l'aplicació Whats, i saps per què?

Perquè era molt més fàcil d’aquesta manera evitar aquells divertits que els agrada burlar-me!

I d’aquesta manera vaig aprendre una mica més sobre els prejudicis.

Vaig sentir córrer figurativament, la gent em diu això Mereixo tenir VIH i he de ser un gran PDP !!!:

- "No estic preocupat per mi, si tinc VIH, jo dane, jo ho mereixo! Em preocupa la meva dona i la meva filla!

Si l’hagués escoltat una sola vegada, potser no m’hauria escalfat tant el cap!

Hauria estat només una persona amb por finestra immunològica, un més, a favor de la veritat! Tot i això, no del tot. No sé quanta gent em va dir una cosa així, amb algunes variacions, però sempre amb la mateixa essència:

Va ser una persona que em va parlar, Claudio Afonso de Souza, que va ser VIH durant gairebé un quart de segle, que em mereixia ser VIH!

Amb tres o quatre d’aquestes persones vaig explotar, llavors em vaig cansar!

El món té tants idiotes que de vegades desanimen aquesta petita cosa de ajudar a la gent. Perquè combinem la meva orella no és potta!

En la pitjor expressió del prejudici que he experimentat en aquesta recerca per donar suport a les persones emocionalment a través de WhatsApp, el pitjor de tot és el que vaig a narrar ara en molt poques línies:

Fa uns dies vaig mirar la llista interminable de persones que jo, d’una manera o altra, volen o no, crec que vaig ajudar, i vaig acabar per l’estiu d’una persona que havia tingut una experiència molt traumàtica i en va començar una de molt gran. idiota'm va posar en risc un contacte.

"La persona de l'altre costat" vaig prendre un temps per respondre i potser era millor no fer-ho! perquè el que ella em va dir va més enllà de l'estupidesa:

- “Mira! Et bloquejaré aquí, perquè no tinc cap manera justifiqueu una amistat com la vostra, No puc tenir contacte amb una persona com tu!

Abans Fins i tot si pogués bloquejar, em va bloquejar! i em va fer molt trist! Després de tot, què volia dir per una persona com jo?

Ella parla, per descomptat, d’una persona amb VIH, i seria capaç de jurar que si se li donés desperta ella diria:

- "No puc tenir contacte amb la sida".

La gent no és diària que tinc un bon estat d’animació per mantenir el que crec, el millor que faria en aquell moment hauria estat enviar-la al cavall.

Però reconec que seria un insult al cavall!

Bé, mira. Si és cert que el món té espines, també és cert que té algunes flors!

En aquests dies, després de tantes experiències dolentes, després que em vaig adonar que assistir a aquestes persones em vaig emmalaltir amb el treball del bloc, vaig començar a correspondre's amb la gent a través de formularis i correu electrònic, així com a través de de contactes a la fanpage del bloc de Facebook!

Vaig deixar que el públic del Bloc caigués en un total de 80% !!!

I quan m'adono que la persona que estic parlant necessita realment parlar amb mi, bé, això depèn de mi i els doni el número del Whats App!

Un pou de veritat molt poques persones han aconseguit obtenir el meu número de telèfon cel·lular, i serà cada vegada més difícil, perquè aquest exemple de gent infame que us vaig esmentar és d’una dotzena.

Però fa uns dies, en realitat és més d'un mes, vaig veure una persona que em vaig adonar clarament que:

1-) Ella no em molesta;

2-) Realment necessitava parlar amb algú!

Mira, no em vaig enganyar! Ja no em necessita tant i encara està aquí, parlant amb mi, aguantant el meu signe d’exclamació del xile: Què és cert que no puc negar, estic subjecte a pluges i tempestes!

I mireu que, a favor de la veritat, l'única persona que em pots aguantar i aguanteu-ho així indefinidament Mara!

I tot i que ho mires i dius:

Crec que és un àngel i no pot estar nerviós.

Ni tan sols vull parlar-ne, riu.

Aquest amic fa uns dies em va enviar per posar al bloc un testimoni d'ella que és per això que explico aquesta història, estic posant aquí un àudio d'aquesta noia tan genial i tan pacient!

Tot i que m’ha dit que no distorsioni la veu amb cap risc d’identificació que això pugui suposar en cap moment!

Els gatets de bressol, que no poden tenir amics amb mi, tenen la bondat de no buscar-me ja, perquè si no es pot parlar amb mi no es pot necessitar-me!

Perquè això és tan injust!

I això amb el que gairebé vaig ofendre el Horse Horse, si ella es va desgraciar i al final llegiu-me aquí, tingueu l’amabilitat d’anar a pasturar!

Aquest és el discurs d’un amic conquistat al bloc

A això em subscric, Cláudio Souza!

Anuncis

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!