Soropositivo.Org - Hi ha vida amb VIH de Cláudio Souza

En un cas, l’home australià sembla desfer-se de la infecció pel VIH

Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions

El pacient tenia una combinació inusual de factors que inhibien la replicació del VIH

VIH. És difícil, però surt.
Aquest és el símbol de la lluita contra la sida

Els investigadors de Sydney, Austràlia, han identificat un pacient que sembla haver espatllat espontàniament la seva pròpia infecció pel VIH sense cap medicament, molts anys després de ser infectat per primera vegada.

Tanmateix, el "subjecte C135" sembla tenir una combinació única de circumstàncies afortunades que només serveixen per demostrar el difícil que és eliminar la infecció pel VIH una vegada establerta. Els investigadors adverteixen que encara no sabem si es podrien recrear els mateixos trets en altres persones amb VIH per mitjans artificials, com ara enginyeria genètica i vacunes.

El grup de cohorts del banc de sang de Sydney

C135 es va infectar a 1981 a 34 anys enrere, quan va necessitar una transfusió de sang després d'un accident de cotxe. Ara, amb els anys 72, pertany a un grup de vuit persones infectades pel mateix donant; aquests, a més del donant, formen un grup anomenat Sydney Blood Bank Cohort (SBBC).

Els pacients de SBBC originalment van cridar l'atenció perquè semblaven controladors d'elit: eren asimptomàtics i tenien un recompte estable de CD4, tot i que no estaven en medicació. La majoria d’ells s’han identificat a 1991, encara que el propi C135 no s’ha identificat fins a 1996, quan es van localitzar tots els receptors de transfusió de donants, D36.

La sida disminueix la quantitat de cèl·lules CD4 - UN TIPUS DE LIFMÀTICA - Aquesta mà implica que la deficiència immunològica es pot avaluar en un recompte de sang amb recompte de limfòcits
Limfòcits - una cèl·lula blanca no és necessàriament una CD4 cèl·lula - això perquè la cèl·lula que es va dir, un limfòcit, té una molècula específica, anomenada CD4 (la molècula que s'expressa en aquestes cèl·lules s'anomenen CD4 i no la cèl·lula blanc en si. . no sé si tots els glòbuls blancs que expressen la molècula CD4 també es considera un limfòcit. no sóc un metge o científic. Però totes les cèl·lules que expressen la molècula CD4 és susceptible a atacs de virus de la immunodeficiència humana que en el seu cicle de vida i reproducció esclavitza (...) de la cel·la i el poder de produir nous virus que surten de les cèl·lules "a la recerca de noves cèl·lules" amb CD4 molècula es va expressar.
Micrografia electrònica de limfòcits cultius digitalitzats pel VIH-1 (en verd). Aquesta imatge ha estat coloreada per ressaltar funcions importants; Consulteu PHIL 1197 per veure la imatge en blanc i negre original. Les col·lisions rodones múltiples a la superfície cel·lular representen llocs d’assemblatge i brotació de virions. La sida disminueix la quantitat de cèl·lules CD4 - UN TIPUS DE LIFMÀTICA - Aquesta mà implica que es pot avaluar la deficiència immunològica en un hemograma basat en el recompte de limfòcits.

Un altre membre va ser identificat pòstumament: aquesta persona va morir a 22 anys a 1987 amb una malaltia de lupus autoimmune, que requeria teràpia immunosupressora; Per això, les condicions relacionades amb el VIH poden haver contribuït a la seva mort. Dos membres de la cohort van morir entre 1994 i 1999, de causes no relacionades amb el VIH, que van des de 77 a 83.

Els altres sis i el donant romanen vius, però només tres encara són controladors d'elit, mantenint les càrregues virals indetectable fora de la teràpia. El donant va iniciar la teràpia antiretroviral en 1999 després d’una disminució del recompte de CD4 i l’inici de símptomes neurocognitius, i els altres tres des de llavors.

A 2011, un estudi dels tres controladors d’elits restants va trobar que el factor que els distingia més d’altres membres de la cohort era una resposta forta de les cèl·lules CD4 a la proteïna de la càpsida p24 del VIH. En aquest treball, es va observar que "només un pacient, C135, té polimorfismes genètics identificables que probablement haurien contribuït a la no progressió". De tota manera, es va descriure com a "única".

Assumpte C135

Els investigadors ara creuen que tenen prou proves per dir C135 representa "cas probable d'aclariment de la infecció per VIH", després de limfòcits reacció en cadena de la polimerasa proves repetides (PCR) (cèl·lules T) elimina de la sang i l'intestí. i sense efecte teixit limfàtic.

De fet, l’última vegada que es va poder recuperar l’ADN detectable del VIH d’aquest pacient va ser al març de 1997, 22 fa anys. Des de llavors, tots els intents de trobar el VIH han fracassat, de manera que pugui ser lliure de VIH a 1997. La prudència a l'hora de declarar això reflecteix la dificultat de trobar el VIH a les cèl·lules i el fet que, en alguns casos, les persones amb proves de detecció contra el VIH de DNA no es detectin, el virus finalment ha tornat a aparèixer.

C135 ha estat infectat definitivament: la prova 1996 Western Blot, que detecta proteïnes específiques del VIH, mostra resultats positius per a p24, la proteïna shell p18 i la proteïna envoltant gp160. No obstant això, aquests van ser molt més febles del normal, demostrant que el VIH es replicava de manera inusualment lenta. En aquest moment, el seu recompte de CD4 era de mitjana 500; va pujar lentament durant els anys 20 a aproximadament 750. La seva relació CD4: CD8 es va mantenir al voltant de 1,1 al llarg de tot. Tot i que es troben dins dels límits normals, es troben a l'extrem inferior, el que reflecteix el fet que el sistema immunitari hagi patit algun dany a la infecció inicial. El seu percentatge de CD38 està dins del rang normal, variant en els últims anys entre 0,6% i 2%. El percentatge de CD38 és la proporció de cèl·lules CD8 (supressores T) que s'activen i lluiten contra les infeccions en qualsevol moment: tendeix a ser més alta en persones amb VIH.

Cinc peces de bona sort

Així doncs, aquests són tots els resultats normals: què era atípic sobre C135? Resulta que, a més de la desgràcia de rebre una transfusió que contenia el VIH, va tenir la sort de beneficiar-se de cinc factors independents que suprimien la replicació del VIH i estimulaven una resposta immune forta i específica contra ella.

El C135 Subject sembla tenir una combinació única de circumstàncies afortunades que només serveixen per demostrar el difícil que és eliminar la infecció pel VIH una vegada establerta.

La primera és la característica que defineix els pacients amb SBBC: el virus compartit entre donants i receptors té un ADN que falta per codificar un gen viral anomenat nef (factor regulador negatiu). Nef amplifica l'activació de les cèl·lules T, proporciona noves cèl·lules perquè el virus infecti, degradi una defensa antiviral cel·lular anomenada CTLA-4 i envia un fals senyal d'activació de les cèl·lules que manté al sistema immunitari en alerta. A més, el virus no tenia cap secció anomenada LTR (repetició de terminis llargs), que actua com a tap al final d’un cordó, evitant que l’ADN viral s’esgotés.

Tot i que el virus nef deficient es replica lentament i les persones amb ell tendeixen a tenir càrregues virals menors, no es desactiva i eventualment causarà danys immunes a la majoria de la gent.

La Beata CCR5

No obstant això, el pacient va tenir diverses altres característiques que van retardar la replicació viral. La segona característica és que es va denominar heterocigot per al gen CCR5. Això vol dir que, com a 8-10% de persones d'origen nord-europeu, només tenia una còpia del gen que esquitxava les superfícies de les cèl·lules CD4 amb la molècula co-receptora CCR5. Les persones sense gens CCR5, al voltant de 1% dels europeus del nord, són pràcticament immunes al VIH. C135 tenia 48% del complement normal de CCR5. Encara era possible infectar les cèl·lules de cultiu al laboratori amb noves soques de VIH, però les cèl·lules supressores de VIH de CD8 havien de morir abans que pogués produir-se la infecció.

La tercera característica és que, tot i que el seu sistema immunitari generalment no responia al VIH, les cèl·lules CD4 tenien una resposta molt potent i específica a una longitud d’aminoàcids 15 de la proteïna gag (shell) del VIH. Aquests pèptids, o seccions curtes de proteïnes, són les que presenten les cèl·lules infectades per virus a les seves superfícies per "cridar a l'ajuda" i assenyalar que estan infectades. Quan aquests estimulen una resposta immune, s’anomenen epítops. És a dir, les cèl·lules C4 CD135 van ser excepcionalment alertes per a un senyal específic i molt específic de la infecció viral. En resposta, van emetre ràpidament interleucina-2 (IL-2), una substància química de senyalització cel·lular, per dirigir les cèl·lules CD8 per destruir-les.

La quarta característica

La quarta característica de C135 és que tenia dos gens immunològics cel·lulars que asseguraven que la seva resposta al VIH era especialment eficaç, HLA-B57 i HLA-DR13. Els HLA (antígens de leucòcits humans) són molècules de superfície cel·lular que "mostren" epítops al sistema immunitari, i alguns poden fer-ho més eficientment que altres.

L’HLA-B57, en particular, és conegut per dues coses. En primer lloc, les persones amb la varietat B5701 són al·lèrgiques a l'abacavir antiretroviral i no poden prendre-les. En segon lloc, no obstant això, HLA-B57 i HLA-DR13 s'associen amb menors càrregues virals del VIH i una progressió més lenta. El cinquanta per cent dels no progressistes a llarg termini que es queden lluny de l'ART durant molts anys tenen HLA-B57, tot i que només el porten 1,5% a 5%.

resposta CD4 aguda del subjecte C135 VIH no va ser causada per ell HLA-B57. En el seu lloc, el tipus d'HLA va actuar com a intermediari. Una vegada que una cèl·lula CD4 va disparar IL-2 com una instrucció per destruir les cèl·lules infectades per VIH, l'eficiència que el seu HLA-57 va exhibir VIH a la superfície cel·lular significava que l'efecte d'IL-2 va ser amplificat i accelerat, assegurant la seva cinquena i última característica, i probablement purgat totes les cèl·lules infectades amb el VIH del seu cos: una resposta cel·lular CD8 (T supressores T) forta i àmplia a les cèl·lules infectades pel VIH. Aquesta resposta va ser feble, llevat que es van conrear les cèl·lules CD8 juntament amb les cèl·lules CD4, mostrant que la resposta al VIH CD4 cal que passi primer, abans que les cèl·lules CD8 'entén' que havien de matar les cèl·lules infectades pel VIH.

Per tant, la resposta de C135 al VIH va ser tan potent, en part, probablement perquè el seu virus va ser lent per replicar-se i, per tant, durant la infecció inicial, el seu sistema immunitari va tenir l'oportunitat de desenvolupar una resposta anti-VIH efectiva i específica abans que el VIH es va mutar. lluny de la vulnerabilitat d’aquesta resposta: allò que s’anomena "fuites immunes". El VIH sol guanyar la "carrera armamentística" entre la resposta immune del cos i la seva capacitat per evitar-ho, però de tant en tant pot perdre la carrera en situacions com aquesta, o durant un tractament precoç, o si està preparat per reconèixer el VIH amb vacuna.

A més, no obstant això, tenia factors genètics que asseguraven que aquesta resposta immune primerenca era especialment ràpida i eficaç, la qual cosa podria haver assegurat que el seu VIH ja en acció lenta mai no va tenir temps per desenvolupar resistència a la resposta immune. En comptes d'això, aquesta resposta va fer el que feia amb la majoria de virus no VIH: es va eliminar.

Podrien els científics fer això en altres? Probablement encara no

Així doncs, una cadena de trets molt específica va haver de reunir-se i actuar de manera seqüencial per assegurar que la resposta immune al que ja era un virus debilitat en el sistema d'una persona era forta, específica i prou ràpida per fer el que mai s'havia vist: permetre que algú elimini espontàniament tot el VIH del cos sense necessitat de medicació.

Pot haver-hi altres C135 allà fora. Va ser buscat i assajat perquè va rebre sang d'un donant VIH positiu, però no es trobava en una de les poblacions propenses al VIH i era asintomàtica. Per tant, hi pot haver altres controladors d'elit que van eliminar la vostra infecció, de qui no sabíem, perquè mai sabíem que tenien el VIH. D'altra banda, els programes de prova no van trobar pacients similars.

Podrien ser vacunes o teràpies gèniques que indueixen canvis d'imitar el que va ocórrer de forma natural en aquesta persona dissenyats? La resposta és no, no el present. Tot i que els científics poden dissenyar i tenen vacunes dissenyades que reconeixen segments p24 que les seves cèl·lules CD4 eren sensibles, no tenen idea de com canviar les molècules HLA humans per actuar amb la mateixa eficiència que s'utilitza en aquesta matèria, o fins i tot si és possible . També hi va haver intents de bloquejar la funció nef abans, però res va funcionar.

Tanmateix, el cas C135 ens ofereix alguna cosa que el cas de Timothy Ray Brown també va fer a 2008: una prova de concepte. Això demostra que poden sorgir circumstàncies, encara que poques vegades, permetent la curació espontània o una profunda remissió del VIH - i les proves que això pot succeir són les que estimulen els investigadors de curació perquè això passi més sovint.

Traduït per Cláudio Souza de l 'original a En un cas únic, sembla que l’home australià ha aclarit la seva infecció per VIH Gus Cairns

Publicat: juny 11 2019
Referències

Zaunders J et al. Possible depuració de la infecció HIV-1 atenuada de Nef i LTR LTR suprimida per un controlador d'elit amb genotipo CCR5 Δ32 i HLA-B57.. Eradicació de la revista Journal of Virus, publiqueu 2. Publicació en línia, juny 2019.

Zaunders J et al. La cohorte del banc de sang de Sydney: implicacions de l'aptitud viral com a causa del control d'elit. Opinió actual sobre el VIH SIDA 6 (3): 151-6. Maig de 2011. Vegeu el resum aquí.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!