Imatge predeterminada
SIDA A la recerca d’una cura contra la sida Vacuna contra la sida

Bill i Melinda Gates van donar 750 de dòlars EUA a la recerca de la vacuna contra la sida

La vacuna contra la sida és un dels focus d'aquesta pàgina. Però ella explica molt més !!!

Bill & Melinda Gates Foundation van ingressar $ 750 mi a la recerca de la vacuna contra la sida (aquesta vegada)

Inicialment una tragèdia personal a manera d’il·lustració
Vacuna contra la sida
Són gerres de vacuna i, de fet, he escollit aquesta imatge precisament perquè em fa aquesta impressió. Les bales, o el seu cartutx, encara no estan "perforades". Preparat per ser acomiadat i exterminat a agents ofensius que ens perjudiquen. I no a nosaltres

Vaig treballar en una d’aquestes velles, acabades i extingides boques de luxe, que en la seva agonia es convertien en escombraries quan passava alguna cosa. Després de 9 mesos sense vacances, vaig demanar vacances a qualsevol cost i em van donar vacances.

Al principi vaig rebre la meva substitució temporal amb un bon professional. I et dic que saber barrejar ritmes 390 no genera una bona pro. Genera una bona batedora.

I un "amic" em va venir, dient que els valors que guanyava amb la seva feina, fent que les meves vacances, ell, el rascal (ja sabeu que no va acabar bé), podia fer un curs necessari per unir-se a la llista de professionals. d’una determinada carrera i jo, oblidant-me dels anteriors pessebres (em va encantar aquest noi) vam parlar amb l’altre noi, el tipus decent i em va dir que “per una bona causa no veia cap problema”.

Vacuna contra la SIDA Això es descriu en aquest text, una mica per sota

Si no voleu llegir la meva història de context, feu clic a Vacuna contra la sida i seguiu fins al punt.

Bill Gatas dóna suport a la lluita contra la sida
Va fer possible la informàtica personal. Va ser el començament, una mica agrupat, ple d’excepcions de * .VXD i errors “desconeguts”. Però va ser un començament!

L’hauria d’haver vist. No narraré la brutícia, la brutícia de les seves actituds, però ell va treure la meva catifa! Sí, sí i sí, ja no era insubstituïble, com ho havia estat en el passat, i vaig perdre la feina davant aquest diable Wraith!

Si vau passar l’enllaç i esteu aquí, gràcies, el tema serà molt concis pel que fa a la vacuna, la cerca de la vacuna contra la sida, però aquesta "introducció" us pot ajudar a comprendre el tràgic de la falta d'una sola vacuna.

Vaig passar dues setmanes molt difícils, però vaig aconseguir una altra feina, on vaig començar a guanyar molt poc, perquè Aparecido, em va assassinar, també va ignorar que jo vivia en un hotel i que li havia donat aquesta oportunitat perquè tenia i té fills, que ell. necessitava alimentar-se i, per si mateix obriria un paràgraf llarg! Però ja ho sé, vols la cosala recerca d’una vacuna contra la sida!

El món tracta bé, s'expressa millor

El cas és que vaig viure en un hotel i durant una setmana em van deixar allà, en aquella habitació, tranquil, però només una setmana!

Després vaig anar a la Rua da Amargura. Ja ho sabeu, què és pitjor? No pots fer res en contra sense haver de confessar la teva ignomínia. Us en recordeu? El món és bo per als que es vesteixen bé, segons vosaltres. I el nostre mestre, "L'etern protector negre". em va arrossegar:

-El món tracta millor qui s’expressa millor!

I vaig passar una setmana, una més, de la meva vida, al carrer. Però tinc feina a una casa d’estudiants, que no eren Sky i Perepepes encara.

No m’imaginava en aquells dies, tot i que sabia els riscos, que arribaria convivint amb la sida. Creia que el fet de patir la sida era simplement morir! Quin ximple enorme que era! Això fins i tot explica confiar en tu!

Sense Vacunes Ana Cláudia va acabar sent capturada per poliomielita

Vacuna contra la sidaAquesta és una casa que guardaré el vostre nom en secret. Però allí vaig conèixer una noia, Ana Claudia (sí, la meva vida estava esquitxada de Claudias! La primera d’elles, la meva cosina. No sabia, ara, a la casa 50, que em donés un valor autèntic. l'estupidesa i no va donar cap valor al meu intent de compromís.

Ana Claudia va ser víctima de poliomielitis i quan la vaig conèixer la vaig veure una bella cara i un esperit brillant. I em vaig enamorar d’ella. I estàvem en una passió fervent quan em va advertir que visitaria la seva mare, en algun lloc (no recordo el nom) a Mato Grosso do Sul.

No va ser el Tren de Set hores, ni el darrer del desert, però ...

I va marcar el seu retorn per al dissabte següent.

Al tren a l’estació de Luz; però no va arribar Ni aquell dissabte.

I enlloc més!

I jo estava molt tristva ser, vaig pensar, amb mala marea!

Un més que em va deixar parlar.

I, vaig pensar, estava ben fet! Jo era un gran fill de puta amb les dones!

No vaig respectar els sentiments de molts!

De fet, els havia trepitjat i ara "el canvi"! (Així és com vaig veure, viure i sentir les coses en aquells dies i durant molt de temps!).

Un trist DJ, un Sad Nightclub!

Jo, DJ i emissora de 1990
Vaig ser jo a 1990 a Ràdio ABC. No és gens probable que jo ja tingués VIH. El que us asseguro és que no ho sabia i no en tenia ni idea

Amb les hores, la tristesa es va eixamplar i va ser un cap de setmana amb un trist DJ. En aquells dies el mòbil no existia aquí al Brasil i disposava de telèfon. Huuuuummmmmm. Car, així que vaig rebre missatges al forn del costat, on em van trucar per esperar una trucada.

I va arribar la trucada, i va ser la mare d’Ana Claudia qui, quan va parlar, va deixar palesa la seva dificultat per “tractar un telèfon i, malament, em va dir que Claudia havia patit una recaiguda (no eren les paraules) i li va preguntar. "Per ajuda."

Ajuda com? Vaig pensar ...

Però un dels membres de la casa on vaig treballar tenia les seves connexions allà i vaig marxar en una ambulància el més aviat possible, però vam arribar molt tard i, per cert, no em vaig quedar a assistir al funeral.

Avui en dia, malgrat Internet, l’Espai per a les mentides s’ha engrescat!

La mare d’Ana Claudia era, o encara ho és, gairebé no m’ho puc creure, una persona sense cultura, diria que ignorava si es tractés d’algú altre, però, crec, no havia rebut instruccions i l'error de faltar el gotetEn el seu cas, crec que és perdonable.

Cláudio Souza, DJ i radialista
La llum vermella, en aquest cas, no representa, en aquest cas, que estic en una "casa de tolerància". En realitat estava "a l'aire"

Ella no podia predir.

Aquests idiotes d'avui, un pont que ha caigut, difonen aquestes mentides, aquesta brutícia i les burles, aquests gossos, aquesta mena de tragèdies perquè són una maleïda i mil vegades que estan condemnades i maleïdes, perquè no és difícil que acabi amb altres "Ana Claudia". amb finals similars o encara pitjors.

Ningú fa servir vacunes per crear autisme ni eliminar vides humanes.

Vaig viure en una època en què la gran dificultat era un nen nascut i no morir abans dels cinc anys!

Quant ha canviat amb "progrés".

Aigua corrent, sanejament, vacunació, progrés.

Ho sé, i fins i tot entenc que els que teniu trenta o menys anys no us podeu creure això que ho dic fàcilment, però és que no heu tingut la desgraciada oportunitat de veure víctimes de poliomielitis amb profusió i no aniré a buscar aquestes imatges. . I, per exemple, pot ser força complicat pensar que el risc de mortalitat infantil era la vigilància materna fins als cinc anys!

Deshidratació. Crec que vaig passar almenys tres. I la febre, el malestar, va ser horrible!

Així, abans de començar la part del text que tracta el tema que us crida que llegiu, heu guanyat moltes més paraules i paràgrafs i ara teniu una imatge:

Bill Gates

Bé, estava escoltant un vídeo (realment escolta perquè estic treballant en revisar-ne un altre) quan vaig sentir, per enèsima vegada que Bill Gates, la seva dona, a través de la seva fundació té com a objectiu “extingir la major part de la raça humana”.

Bé, bé, bé, bé! (així ho va dir Chiquinha)!

Donaren un 90% de tot el que disposen periòdicament de recursos per salvar vides humanes, mitigar el patiment humà i, per tant,:

Amb això, els intervinents anàrquics diuen aquesta tonteria al respecte! Aquest és un dels raonaments més aguts que he sentit a la meva vida.

Escombra la humanitat des de la cara de la terra amb vacunes

No seria molt més barat i pràctic fomentar conflictes? Em pregunto si ells, Bill i Melinda Gates voldrien exterminar una part població humana senzillament, per tenir “un poble de la mida de Bèlgica (RS) on habitarien! Reconec que el pensament és estrany, fins i tot perquè realment voldria “un poble de la mida de la península Ibèrica, a més de França i una ruta en vaixell (...) fins a Anglaterra, una mena de casa segura on conservar el menjar.

Menjars per gaudir de Bill i Melinda Gates! Però !!! Produït per qui? L'infern!

Aquest text, us informo, estava fora de línia, perquè necessitava una revisió que no era el millor que puc fer i, sí, estic intentant revisar i publicar, mentre que a la pestanya lateral hi ha un altre text. Que, quan arribi a això, al voltant de les 20:00 del 27 de juny de 2019, heu de quedar aquí demà al matí. I toco fins després de mitjanit aquí. Però m'agrada !!! Vacuna contra la sida

Bill Gates

Bill Gates, copresident de la fundació que porta el seu nom i el de la seva dona, Melinda, va anunciar dijous a Davos una contribució de 750 milions de dòlars al Fons Mundial contra la sida, la malària i la tuberculosi, del qual el seu executiu va renunciar fa molt de temps. dos dies
"Són temps econòmics difícils, però no hi ha excusa per reduir l'ajuda als més pobres del món", va dir el multimilionari, en una conferència de premsa convocada per anunciar la seva nova donació. Gates, que participa al Fòrum Econòmic Mundial d’Avos, ha elogiat la tasca del fons, que complirà deu anys. "Aquesta és una de les maneres més eficaces de invertir els nostres diners cada any", va dir.

Una vacuna contra la sida, una altra vacuna contra la malària i millors tractaments de tuberculosi resistents són focus importants

Anteriorment, la Fundació Bill i Melinda Gates, que centra les seves donacions en activitats relacionades amb la salut, va recolzar el Fons Mundial contra la SIDA, la malària i la tuberculosi amb 650 milions de dòlars. La vacuna contra la sida és prioritària! És important, ho sé, però no pot ser l'únic! Tractaments en contra Infeccions oportunistes, Crec, també s’han de donar suport! El nord-americà va deixar clar el seu suport a la iniciativa destacant que a través de la contribució anunciada dijous, també proporciona a la institució "la flexibilitat i l'autoritat per distribuir fons de manera eficient, segons les necessitats immediates".

La vacuna contra la sida, un somni per a molts

La declaració és significativa, ja que aquesta setmana el director executiu del fons, Michel Kazatchkine, ha anunciat que renunciarà a mitjans de març, una decisió que s'atribueix a la decisió del consell que dirigeix ​​el fons per crear el càrrec de conseller delegat. general, per al qual va triar el colombiano-brasiler Gabriel Jaramillo. Aquest canvi en l’estructura del cos es justificava per la necessitat de tenir un responsable per supervisar una sèrie de canvis introduïts en el seu funcionament, per assegurar la transparència en l’ús dels recursos després d’una sèrie d’irregularitats detectades el 2011. L’organització és una entitat amb participació. sector públic i privat que en els darrers anys ha rebut un gran suport financer per part dels governs dels països industrialitzats, però l’actual crisi financera i econòmica indica que tindrà menys fons per a les seves activitats en el futur.
Deu milions de dòlars en una vacuna contra la malària, els millors tractaments contra la tuberculosi i una vacuna contra la sida
Es preveu que el Fons Mundial per lluitar contra la SIDA, la malària i la tuberculosi repartirà 10 mil milions de dòlars en el període 2011-2013 per a les tres malalties, però va advertir que no podran ampliar el seu finançament perquè alguns països ja han anunciat que hauran de reduir-ne. Aquest és un projecte que vós, que viviu a São Paulo, heu de conèixer:Project At Home ”!!! I aquesta cosa de PEP, no abusis!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant