La càrrega viral és un factor crític en la infecció pel VIH

Imatge predeterminada
La càrrega viral SIDA Infecció pel VIH Finestra immunològica El que és CD4
A càrrega viral undetectable és intransferible. Però també diria que no usaria això per evitar-ne l’ús Els condons! Bé, et diria que, per a la veritat, la bona idea és utilitzar-la condó sempre! Perquè, com demostra aquest article, és possible trobar la presència de El VIH semen d'una persona amb una càrrega viral indetectable.

Qui estima, té cura. I si no t’encanta, almenys t’agrada! 💖💖💖

Per tant, si hi ha alguna cosa que no faria, és aquesta, anar a dormir amb algú que no m'agrada! I mai ho faré! I vegeu, per tant, això no passeu el VIH ni tan sols a un enemic i pel que no veig a ningú ...

... Ningú realment es va al llit amb un enemic! ...

L’estudi es va fer a Uganda. Per complicar els assumptes, no hi ha cap tractament disponible. Després de l’estudi, com es contagiaven les persones que van acabar, d’una manera o d’una altra?

La càrrega viral és un factor crític en la transmissió heterosexual del VIH

Un comentari de mi. Potser pensis:

- "El text és antic".

Però no del tot! Parla d’un primer gran estudi del que està demostrat científicament indetectable és igual a No transferible.

OI = I, en portuguès. O U = U en anglès. Tinc un deure ètic i moral per publicar i mostrar els fets. Però també tinc dret a expressar la meva opinió i, vegeu:

Si estigués sol aquests dies sense una persona que estimava al meu costat i, com deien alguns, si estigués obert i remolcat, ni si Thor i Odin em deien que puc fer servir I = jo, o U = U, bé, No usaria això "Recurs".

És la meva posició personal i, com m'agrada dir,

La càrrega viral és garantia Però estic de moda!

Aquest és el meu bloc. Període. El text següent parla de l'estudi a Uganda i, des del principi, hi ha almenys tres punts en què Hèlsinki era desatès i el valor de la vida humana, especialment l’africà, s’utilitza com a farratge de canó (CATSO).

Un estudi realitzat amb parelles 415 a Uganda va confirmar que la càrrega viral és el factor important per determinar la transmissió del VIH.

. Però no està clar com es poden traduir aquestes troballes en un entorn occidental.

Perquè en aquest altre escenari, les persones utilitzen fàrmacs antiretrovirals, avisen els experts

Com es va realitzar l'estudi

Les parelles 415 en què una parella era seropositiva van ser identificades al districte de Rakai d'Uganda. I, en aquest cas no puc dir si era bo! Les parelles es van identificar mitjançant proves de VIH confidencials.

Què passa? Queixa sobre què? Queixa a qui?

Sí, i ho és, a totes les parelles se’ls va oferir assessorament sobre l’ús del preservatiu i l’oportunitat de conèixer el seu estat del VIH a la línia de base.

I sí, van tenir accés a preservatius gratuïts durant l’estudi.

He de destacar: durant l’estudi! Pow!

Les persones amb diagnòstic de VIH han deixat decidir si han de denunciar o no a les seves parelles, una decisió criticada en un editorial acompanyant no New England Journal of Medicine.

Preservatiu = preservatiu

El tractament de les infeccions de transmissió sexual es va oferir a intervals regulars com a part d’un altre estudi per a la meitat dels participants. L’altra meitat se'ls va demanar que consultessin de manera gratuïta si tenien algun símptoma. Es va provar l’estat d’anticossos del VIH i l’exposició a infeccions de transmissió sexual cada 10 mesos.

La càrrega viral prèvia a la transmissió es va determinar mesurant la càrrega viral del soci VIH-positiu en el control abans de la seroconversió de la seva parella. Per estimar el risc relatiu, aquest resultat de la càrrega viral es va combinar amb un altre individu d’edat i gènere similar que no tenia seroconversió.

Com s'expliquen els resultats

Cada any es fa un seguiment per a un individu en aquest estudi. En aquest estudi, les parelles de 415 es van inscriure i van seguir durant una mitjana de poc menys de dos anys. Això significa que l’estudi ha seguit les persones durant aproximadament 800 persones-any.

Principals conclusions de l'enquesta de transmissió de VIH i càrrega viral
  • El vint-i-dos per cent, i em diuen amb això: “Tot va anar bé! Sí, és així, el vint-i-dos per cent dels porcs de Guinea (algú té algun nom millor allà?) seroconvertit durant el període de seguiment.
  • No obstant això, els homes eren tan probablement infectats com les dones a qualsevol nivell de càrrega vírica.
  • La circumcisió semblava ser protectora: ja veieu, tenia fimosi i en un moment vaig quedar circumcidat. vida Ni tan sols me'n recordo.
  • Això no va dissuadir el VIH, tot i que afirmen que en aquest estudi no s’ha infectat cap dels companys masculins circumcidats en relació amb dones VIH positives, mentre que 40 dels homes no circumcidats 197 estava infectat.
  • Les infeccions de transmissió sexual simptomàtiques no van afectar la probabilitat que un individu prengués el VIH, però un historial de descàrrega genital en el soci VIH-positiu es va associar amb un augment del risc d'infecció pel VIH (p <0,05).
  • Càrrega viral per sobre de les còpies de 50.000 en VIH positiu. La parella va estar més fortament associada amb el risc de transmissió a una taxa d'infeccions 23 per persona-100 any-any.
  • 6% de tota la transmissió es va produir en parelles on el soci VIH-positiu tenia una càrrega viral entre les còpies 400 i 3.499, el que indica que la transmissió pot tenir lloc fins i tot a partir de persones considerades amb un risc molt baix de progressió de la malaltia. Això es tradueix en casos 2,2 per persones 100 / any, un risc deu vegades inferior al observat en parelles en les quals el soci VIH-positiu té una càrrega viral superior a les còpies de 50.000.
  • No hi va haver infeccions en parelles on la parella VIH positiva tenia una càrrega viral per sota de les còpies de 1500.
Carn de canó?
Segueix després de la trucada històrica a continuació
La càrrega viral indetectable és curativa? NO
El risc de transmissió heterosexual correlaciona amb la càrrega viral.

A Dr. Marcia Angell, editora de New England Journal of Medicine, va declarar en un editorial que "l'estudi va trobar que el risc de transmissió heterosexual està correlacionat amb la càrrega viral.

"Però, com s'utilitzarà aquesta informació a Uganda?"

Està justificat fer l'estudi a Uganda, ja que la manca de disponibilitat de tractament antiretroviral sigui la rellevància dels resultats. "

En una segona editorial, el Dr. Myron Cohen, de la Universitat de Carolina del Nord, va assenyalar que les troballes no recolzen necessàriament que la reducció de la càrrega viral amb el tractament antiretroviral reduiria les taxes de transmissió del VIH:

"El VIH-1 encara es pot cultivar a partir de les secrecions genitals d'alguns pacients que reben teràpia antiretroviral que tenen nivells indetectables de RNA VIH-1 a la sang".

És aquest el gran error indetectable?

Doncs bé, es tracta d'un descobriment que significa que no es pot assegurar que els pacients siguin contagiosos.

De fet, si l'ús d'aquesta teràpia augmentava la probabilitat de contreure VIH-1, els pacients infectats practicaven relacions sexuals no segures, amb la creença errònia que no podien transmetre el virus. que podria superar el benefici de la supressió viral ", va escriure.

I, com molta gent em pregunta, si hi aneu Si una persona amb VIH o sida amb càrrega viral indetectable obtindria un resultat no reactiu, la resposta és que no.! Tot i que vaig perdre l'enllaç directe, aquest text el vaig traduir a partir d'un article en Aidsmap escrit per Keith Alcorn, Keith Alcorn i publicat a: 05 March 2001!

Referència

Quinn CT et al. Càrrega viral i transmissió heterosexual del virus de la immunodeficiència humana del tipus 1.New England Journal of Medicine 342 (12): 921-929, 2000. Responsabilitats de

Angell M. Investigadors de subjectes humans en països en desenvolupament. NEJM 342: 13

Cohen M. Prevenció de la transmissió sexual del VIH - noves idees de l'Àfrica subsahariana. NEJM 342: 13

https://soropositivo.org/2016/05/08/o-que-e-carga-viral-qual-e-a-carga-viral-pra-que-servem-os-testes-de-carga-viral/

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: