SIDA Articles, traduccions i edicions CD4 El que és CD4

Trivialització de la sida: a persones descuidades que no fan servir preservatius ...

Hola a tothom, especialment a persones descuidades que no utilitzen preservatius, us convidem a llegir aquest article.

No necessita molt per donar suport a aquest bloc.
Aquesta empresa reconeix el meu treball!

La meva Maroca i jo pensem molt en vosaltres, que ens busqueu, alguns només per respondre una pregunta. Uns altres, per acompanyar l’obra, per això, aquella o altra raó, per exemple, la noia que va connectar amb mi, perquè, va dir, admira (crec, però no m’atreveixo a dir, que va dir “ M’encanta el teu treball ”) el meu treball i d’aquesta manera va connectar amb mi i fins i tot va fer una contribució monetària, que tantes vegades necessito i no trobo!

Tinc uns amics, als quals vaig fer una darrera sol·licitud d’ajuda, perquè ja han ajudat massa!

Es va connectar al meu perfil a Fantasy Island

Sí, visitants lleials, cada mes, constitueixen un contingent de 15.000 persones i, ja ho sé, hi ha altres blocs i llocs web amb visitants més fidels. I això m’agrada perquè quan vaig començar els anys 2000 i encara us explicaré alguna cosa sobre l’any dos mil i un compte enrere que hi havia al portal d’entrada d’una determinada empresa.

Però deixeu-me fixar el rumb i arribar al punt.

Veig molt aquí i m’adono que un patró de comportament que no és a la vora és pràcticament suïcida. I crec que, en part, aquest comportament es basa en la confiança de ser tractat per infecció pel VIH, cosa que dóna una sensació de seguretat molt errònia. Tinc una captura de pantalla d’una altra pantalla de bloc on hi ha una persona literalment despistada que ho diu

😡😤Per una petita píndola va dir algú, malauradament una altra persona porta la banalització de la sida. Que la qüestió de salut pública sigui poc important. 😡😤

Aquest enllaç anterior s’obre en una altra pestanya. No necessito anar lluny. Els bacteris són cada cop més resistents als antibiòtics i no van necessitar cent anys per adaptar-se. I el meu il·lustre convidat? On i on va? Per això no m’agrada la idea de PrEP, tot i que gairebé em deures publicar sempre poso PrEP, però no és tot. Però aquest és el tema d’un altre article. Segons la meva opinió, PrEP és molt bo per als fabricants de medicaments. I per això, i altres coses, m’estimen molt. Cureu per 2020? 90-90-90? Es tracta d’un lema d’un altre article que, ara que Déu m’ha liderat amb els moviments de la mà esquerra, finalment vaig decidir tornar a escriure.
Què passa Joe? Com reaccioneu?
Déu
Déu il·lumina tot i a tothom. Déu no apodera els escollits, ni Ell tria els capaços. Déu ens vigila, espera el nostre èxit, plora del nostre dolor, perquè Déu ens estima

Un dissabte vaig estar a una reunió amb Fernanda Nigro i li vaig dir que quan em vaig trobar sense els moviments de la mà esquerra era com si Déu obrís la finestra del balcó, em va mirar cap avall i em va dir:

Hola Joe? Vaig agafar la mà esquerra! Com es gira?

I vaig respondre:

Així !!!

I vaig seguir treballant ...

La petita píndola, la paspanata banalitzant la sida, em va causar una certa ràbia uterina. I, fixeu-vos, es van fer moltes magnituds magnètiques i TC, l’úter no es va veure mai. PER B HI HA!

Sí, pot ser. Però durant quant temps.

La píndola en qüestió té un conjunt d'efectes adversos considerable que, basant-nos seriosament en els nostres punts de referència, el grup que ha completat i supera els cinquanta anys que viu i conviu amb el VIH em fa pensar que està prenent suc de fruita i no del tot!

I tot i així en té un, realment dolent, realment dolent. Té la desastrosa propietat d’actuar en un comportament suïcida. I jo, que vaig perdre el recompte de quants intents de suïcidi vaig fer, i la majoria d’ells perquè vaig tenir menys de setanta-dues hores de perdre el bloc d’una vegada per totes. Aquesta idea em fa aterrar perquè a més de tenir Mara per cuidar-me i Mara em té que cuidar d’ella, tinc que tenir cura.

De debò, m'importa.

I per això estic escrivint. Mireu, no tenim la garantia que sempre hi haurà tractament. Hi ha països on no hi ha cap tractament i a Àfrica, on lidera la sida (no la infecció pel VIH), no hi ha cap tractament i mai sabrem quina és la "voluntat política", que, per exemple, ha permès augmentar el cost de 10%. L’assegurança mèdica, que em fa pagar més de $ 2,50 en un litre de llet, pot ser la mateixa que estableixi, encara avui, que el tractament s’acabi ara!

Ja veieu, està demostrat que és “molt més barat” tractar la persona amb VIH mentre està sana… que ajudar-los a sobreviure sense patir més fins que finalment mor! Perquè, en aquells dies, les coses eren així.

Beto Volpe i The Depression Group

L’última vegada que vaig conèixer a Beto, a l’espai lliure del MASP, a Paulista, en un d’aquests “primers de desembre” em va dir que formava part d’un grup que va anomenar el grup de depressió. I això va ser perquè les reunions eren mensuals i, amb cada nova reunió, hi assistia menys gent, i no eren absències temporals, eren vides perdudes! O la decisió pot ser diferent: "Qui està en tractament, roman en tractament.

No és un escenari sinistre?

El veig així! Ominós!

Especialment per a aquells que no estan en tractament i, veiem, el contingent, anomenem-ho, les persones que viuen amb VIH són aclaparadores. Els que no ho siguin no seran tractats a menys que el seu recompte de CD4 estigui a sota, hipotequen, imaginem 350! Només quan es desenvolupa la sida comença el tractament i de la boca se’n podria sortir: Ah, sí! Maleït l’estudi START, estem en “temps d’austeritat” i podríeu haver-ho evitat mitjançant condons. I crec que hauríem de reiniciar una lluita que ja s’ha guanyat! Pow! Per tant, us suggereixo que deixeu d’utilitzar excuses buides i introduïu-ho (es tracta del crit de reunió "Super Goofy" i vés amb compte.

Creïble i dolent

Consulteu-ho. Una persona va observar una cosa diferent, però creïble i sombril. El món està en crisi, una crisi planetària en tots els sentits.
  1. La guerra de Síria, l'únic llegat de la "primavera àrab"
  2. Refugiats víctimes de nàufrags.
  3. L’eterna voluntat malaltissa i la terrible convivència planetària entre “cristians i musulmans”. Amb quin final?
  4. La crisi dels ecosistemes amb manca d’aigua neta
  5. La fusió dels casquets
  6. El sistema financer que ningú no sap realment com funciona
Podria anar lluny amb aquestes coses. Tinc un amic que fa anys em va atorgar la gràcia per ajudar-me amb $ 3.000,00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! És així: em va donar els diners amb voluntat i amb amor al cor, ja ho sé. Però ni ell ni jo hem vist els diners en espècie. Els vostres diners no es troben en una volta, retinguda per trenta mil ulls. Els vostres diners són una cadena que representa la quantitat que suposa que teniu, perquè heu estat al dia treballant 35 anys de la vostra vida.

I a la fregida dels ous, vosaltres, que vau guanyar prou per tenir un impost de retenció, que pràcticament us agafeu diners, com diu el truc, a la mà gran, amb la promesa ambigua i capritxosa de retornar-vos, l’altre any, allò que més han tret. I us pregunto:

Estàs segur que viuràs el temps suficient per rebre aquest retorn?

No! Ningú no en té! Senzill com això! No sé si estaré viu per acabar aquest text! I encara menys si estaré viu demà, diumenge, 28 I també ha estat la vida. Una entitat estètica basada en bits i bytes que qualsevol persona millor coneix en utilitzar eines d'accés remot i decidida a agafar-ho tot d'una i d'una vegada. I confieu que hi ha un tractament complicat i difícil de mantenir, em temo que pot acabar o canviar de manera. Vaig parlar amb una font meva i ella em va dir que aquí a São Paulo, la ciutat més rica i habitada del país està prenent un medicament “Fraxio-na-ment”!

Gairebé 1 / 4 de segle amb VIH

Estic molt a punt d’acabar 25 anys de convivència amb el VIH i la major part d’aquest text s’està mecanografiant amb la mà dreta perquè, fa uns quinze dies, em vaig despertar amb la gran majoria dels moviments de la mà esquerra desapareguts. i fins ara no les ha recuperat i, basat en l’informe d’electoneuromiografia, vaig fer l’altre dia, un examen molt bonic de fer, sobre els minuts 40 prenent xocs elèctrics i agulles als nervis, que sembla irreversible i encara no diagnosticat, així que hauré de passar altres quaranta minuts amb llamps! Vaig deixar de comptar en més de quatre-cents!

La meva estupidesa de viure amb el VIH

Cada cas és un cas, però el meu conec els "hows and whys" de la infecció pel VIH. Vaig patir un gran desamor, tot i que vaig ser el DJ, el bam, bam, bam, que va guanyar diners al rotllo i el vaig gastar als cubells. Dones, dones, dones i dones en un carnaval interminable fins a BUM!

I a 1994, no hi va haver cap tractament. I vaig rebre un pronòstic de supervivència de sis mesos! I si les nostres pors i els nostres terrorismes es fan realitat, potser es pot posar cara a cara amb la mort, igual que jo i Mara en el passat. Penseu en vosaltres vivint des d’aquest angle, situat dins d’aquesta expectativa. I, veure, no tenim cap font d’informació privilegiada. Simultàniament captem això en l’inconscient col·lectiu de Jung, tot i que prefereixo Freud La meva analista és freudiana i només la puc conèixer perquè té un gran amor per la huanitat i veu, millor que tothom, el dolor trist que s’ha instal·lat en mi

L’efecte Orloff - "Sóc tu demà"

M’agrada molt i si puc treure de la meva experiència personal, demostro i crec:

M'encanta viure! Fins i tot amb totes aquestes complicacions. Crec que he dit en l'entrevista a la qual ESPM Amablement em va convidar que allà, a 1994, quan vaig arribar als portals del Centre de referència i formació del sida (maleït amb la targeta de cita del metge amb aquell escrit), vaig veure, just a la porta, en una cadira de rodes que vaig veure, perfectament, que la cadira tenia l’objectiu de proporcionar el màxim confort i intentar evitar la formació de llençols. Tenia llagues del llit i sé quant vaig veure a cadascun d’ells la gran dignitat de Waldir, un amic silenciós, a qui devia la primera oportunitat de servir, cosa que mai vaig imaginar que podia fer.

Tots els meus poders

Sí. Vaig haver de despullar-los i comprendre que el fet de tocar el penis d’un home em va fer que no fos menys que un home i que, en definitiva, el penis és simplement una altra extensió del nostre cos i a tots els que voldríem. que si no és capaç, algú hauria de tenir cura d’ell i, per tant, sempre és bo obrir una Línia de Crèdit amb el Creador, aprenent humilitat, respecte i sentiment fraternal per a tot ésser humà que jo, o vosaltres que em llegiu, o qualsevol altra persona. , aquí, allà i allà haurien d’aprendre. Però hi ha maneres d’aprendre aquestes coses, perquè el que estic trepitjant és molt difícil i, en el meu cas, una mica dolorós. I podeu evitar aquest camí passant de ser ximple a ser ximple rebutjant a tota costa la relació sense condó. Sé, i del nostre cercle de relacions personals i amistoses, una noia trucada que va contreure VIH així: Em va demanar que "Supeu els quatre "i em va penetrar. Mentrestant, va treure el preservatiu i, mesos després, passo per una revisió que la discoteca, il·legalment, ens va fer fer, inclosa la del VIH. I quan vaig ser testat i descobert, vaig ser "expulsat i expulsat del club". No sé qui m’estàs llegint i què fas amb el cos que Déu t’ha prestat entre tu i Ell. I, tanmateix, i tanmateix, però, però, si vas a tenir relacions sexuals, merda, fodes que ho facis. Però si us agrada la vida com faig, feu servir preservatiu perquè és veritable que el crim no el paga I tenir relacions sexuals sense preservatiu, arriscar-se a patir VIH, paga encara menys.

Hi ha Vida amb VIH! Però és molt millor viure sense ell.

La càrrega viral indetectable és curativa? NO
00

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: