Cicle de vida del VIH

Inici » La recerca de la curació » Cicle de vida del VIH
Imatge predeterminada
La recerca de la curació

Ja veieu, el cicle de vida del VIH, En una persona que no està sent tractada, és alguna cosa que succeeix, depenent de la càrrega viral del portador, que creix de forma exponencial i, exponencialment, el cicle de vida de les rèpliques i autoexponents del VIH.

Mireu això, és un recurs d’imatge a l’abast de tothom! I mostra la tenacitat i la voracitat d’aquest cicle vital del VIH a través de Viquipèdia! Però ...

El que garanteix el cicle de vida del VIH La cèl·lula CD4 contaminada per VIH és una moto perpètua on, incocientment, per viure, el VIH acaba matant l’amfitrió.
Escaneig de micrografies electròniques de VIH-1 de color verd sorgides d’un limfòcit cultivat.
Crèdit fotogràfic: C. Goldsmith Proveïdors de contingut: CDC / C. Goldsmith, P. Feorino, EL Palmer, WR McManus - Aquest mitjà procedeix dels centres de control de malalties i prevenció de malalties de la Biblioteca de imatges de salut pública. Amb el número d'identificació #10000. Nota: no totes les imatges PHIL són de domini públic; assegureu-vos de comprovar l'estat dels drets d'autor, els autors de crèdit i els proveïdors de contingut.
Escaneig de micrografies electròniques de la infecció del VIH-1 (en verd) a partir de limfòcits cultivats. Aquesta imatge ha estat acolorida per ressaltar característiques importants; consulteu PHIL 1197 per veure la imatge original en blanc i negre d'aquesta imatge. Múltiples cops rodons a la superfície cel·lular representen llocs de muntatge i de brotació de virions.
Detalls del permís
Cap: aquesta imatge es troba en un domini públic i, per tant, està lliure de restriccions de copyright. Per cortesia, sol·licitem que s’acrediti el proveïdor de contingut. i es notifica en qualsevol ús públic o privat d'aquesta imatge.

El text següent és creat per Greta Hughson endavant 2017 de novembre sobre AIDSMAP. El text va ser traduït fidelment i durant la revisió insereixo les meves consideracions personals d’un laic que ha estat treballant en aquesta 19 per a nosaltres en aquest bloc i, sí, crec que n’he après una mica i encara No sóc metge ni científic. Només una persona que viu amb VIH durant gairebé un quart de segle!

Inicialment, cal tenir en compte aquests punts:

Punts principals

  • El sistema immune és el sistema de defensa natural del cos.
  • Per sobreviure, El VIH necessita infectar cèl·lules en què es puguin crear nous virus.
  • Diferents fàrmacs contra el VIH tenen com a objectiu diferents etapes del procés replicació per cèl·lules infectades pel VIH.

L’ART, que establim aquí, és la Teràpia Antiretroviral, un tractament amb medicació que generalment es coneix com a “còctel”

Per tant, els antiretrovirals (ARV) interfereixen en aquests cicles de vida i, segons el registre, és molt més barat tractar les persones amb VIH que tractar-les quan, finalment i desastrós, la sida s’introdueix i cal tractar-les. malalties oportunistestret que, tal com va proposar un secretari de salut de Rio Grande do Sul, "no paga la pena tractar les persones que viuen amb el VIH, perquè realment moriran!

El fet d’estar malalt no representa la mort i la mort és quelcom que ens espera a tots els voltants.

L’enllaç al text està a sobre i el text en si és obra d’un brillant Jurista, Sandro Sardá i jo enganxo aquest extracte a continuació i ressaltat només per informar-vos inicialment que no estic d’acord amb el text destacat, i puc escriure sobre aquest tema. , si ho desitgeu, hi ha una enquesta per saber el vostre desig en dies 30! No estic d'acord amb:

Tanmateix, AVUI EL PROCÉS DE "COOPTACIÓ" PER L'ESTAT DE VELLS LÍDORS I PERSONES SEROPOSITIVES QUE TRABALLEN EN ELS PROGRAMES MUNICIPALS de MST / SIDA, AMB VICTORIES IMPORTANTS DE MOVIMENT.

Tornant enrere, sento que he trencat línies, però aquesta cosa d’escriptura rancúnica agafa i no surt, excepte amb l’ajuda de Seven Exorcist….

El sistema immune humà protegeix el cos. Està format per moltes cèl·lules diferents que s’escampen per tot el cos, cadascuna jugant papers diferents i movent-se pel cos segons sigui necessari. El fet que siguin blancs no significa que els leucòcits tinguin un recompte de sang cruent, com va dir un estúpid metge amb un títol mèdic.

Vaig apostar que va obtenir el diploma, va fer un coixí i que es va asseure.

Cèl·lules de sang

Hi ha dos tipus principals de cèl·lules sanguínies. Els més comuns són els glòbuls vermells o els eritròcits, que transporten l’oxigen als teixits del cos i transporten diòxid de carboni cap als pulmons, on es produeix un “intercanvi” miraculós i el diòxid de carboni es torna a l’atmosfera i, amb això, 17, de l’oxigen 21% que inspirem. Manteniu aquest número, si un dia esteu enterrat, però viu, l'oxigen segurament disminuirà, però a poc a poc. Calma i respira lentament ...

L’altre grup són els glòbuls blancs o leucòcits. Aquestes són les cèl·lules del sistema immune.

Es calcula que al voltant 10,3 Milions de Partícules Virals Noves (Virus, tractant d’explicar-ho s’està tornant boig i tornar-te boig que es produeixi cada dia en persones que no estan sent tractades pel VIH..

Alguns glòbuls blancs reconeixen organismes estrangers específics als quals el cos ha estat exposat en el passat. Aquestes cèl·lules immunes específiques s’anomenen limfòcits. Altres glòbuls blancs no són específics i poden atacar diferents organismes estrangers: aquests inclouen neutròfils, eosinòfils i cèl·lules asasines naturals.. (CTHA, per Déu! ...)

Els limfòcits

Hi ha dos tipus diferents de limfòcits.

Limfòcits B (de vegades només anomenats cèl·lules B) produeixen anticossos. Un anticòs és una proteïna que es pot bloquejar en una part diferent. d’un organisme estranger específic.

Per exemple, n’hi ha neutralitzant àmpliament els anticossos per bloquejar la proteïna CD4, però només apareixen anys, anys i anys després de la infecció!

I sí, però, malauradament, s’han fet molts estudis per crear una vacuna a partir d’ells, però fins avui, 20 August 2019, hi havia molta esperança, molta expectació i frustració.

La lluita continua i la recerca de la curació continua! Però l’utilitzeu amb prudència quan s’ho pensi.

D’aquesta manera, quan això succeeix, l’anticòs fa senyals a altres cèl·lules del sistema immune per atacar el cos.

Els limfòcits T (de vegades anomenats només cèl·lules T) s’anomenen diferents noms, depenent de les molècules de la seva superfície. Cèl·lules CD4, també conegudes Limfòcits T CD4 o cèl·lules auxiliars.

Limfòcits T CD4 - Escriptura diferenciada !!!

"Avís: Els limfòcits T CD4! "

És un tipus de limfocits i la mesura dels limfòcits no pot, com va fer alguns morons, “Preveure la SIDA”) jugar un paper coordinador en el sistema immune.

Ajuden als limfòcits B a identificar organismes estrangers (contra els quals produeixen anticossos). També segreguen substàncies que permeten que les cèl·lules CD8 es puguin reproduir.

Les cèl·lules CD4 també activen macròfags (vegeu més avall) per matar a certs organismes, inclosos molts dels organismes que causen Malalties relacionades amb la sida. Quan el Les cèl·lules CD4 són destruïdes pel VIH, totes aquestes parts del sistema immune es veuen alterades. Les cèl·lules CD8 (també conegudes com a limfòcits T CD8 o cèl·lules T citotòxiques) s’uneixen a cèl·lules anormals del cos, sobretot a les cèl·lules que han estat infectades amb virus, i les maten.

Altres cèl·lules immunes

Aquest text a Text parla de la magnanimitat de Déu i de la Mostra perpètua, que és la creació associada a l'evolució! El temps en què el Senyor de l'Espera funciona per assolir les coses "punt exacte del projecte ”jo mostra quina paciència té per a nosaltres i, citant Bezerra de Menezes, "quins són trenta anys d'enfrontament davant el tauler de l'eternitat !? !!!!!!!!!!!"

Les cèl·lules naturals (o cèl·lules NK) ataquen les cèl·lules tumorals i les cèl·lules infectades pel virus de manera similar als limfòcits.

Però, tot i que cada limfòcit només pot reconèixer i atacar cèl·lules infectades per un virus específic, les cèl·lules naturals assassines poden atacar una gamma més àmplia.

Déu és fantàstic

Els eosinòfils ataquen organismes que són massa grans per ser consumits per un únic fagocit, com els cucs.

Els fagòcits són cèl·lules que ataquen i destrueixen cèl·lules estrangeres empassant-les. Hi ha dos tipus principals de fagocits:

  • Els macròfags viatgen per la sang i els teixits del cos (és independent del torrent sanguini i "navega" pels teixits, matant organismes que poden causar malalties relacionades amb la sida i cèl·lules infectades pel virus. O no !!!
  • Els neutròfils surten de la sang per anar als teixits on es desenvolupa la infecció o la inflamació. Principalment ataquen bacteris i fongs.

El VIH és un virus! El virus de la discapacitat humana

El VIH és un virus. Els virus ho són llavors (En certa manera, no són éssers vius i, per contra, estan molt especialitzats en l'art de la supervivència i, no obstant això, són incapaços de reproduir-se (replicar-se) ells mateixos. En canvi, necessiten trobar i infectar una cèl·lula en funcionament. com a host sobre el qual es poden crear nous virus.

Quan el VIH està fora d’una cèl·lula, es coneix com a virió i està envoltat per un embolcall protector. El sobre inclou diverses proteïnes víriques i algun material genètic, un "model" que conté tota la informació necessària per crear nous virus.

Els virus es poden dividir en dues formes: aquelles el material genètic del qual està fet d’ADN i les del qual el material genètic consisteix en ARN (com el VIH). Els virus de l'ARN s'anomenen retrovirus. El VIH és un retrovirus i el procés de reproducció del VIH i altres retrovirus implica un pas addicional que no és necessari per als virus de l’ADN.

Fusió

Els virus solen tenir una cèl·lula específica de l'home humà, animal o vegetal que els agrada especialment infectar. Les principals cèl·lules infectades pel VIH són aquelles que contenen una molècula anomenada CD4 a la seva superfície. CD4 es troba a les cèl·lules immunes, particularment a les cèl·lules T auxiliars i als macròfags.

El VIH entra a aquestes cèl·lules en unir-se al receptor CD4 mitjançant una molècula a la superfície del virus anomenada gp120. Com que el VIH s’uneix a CD4, activa altres proteïnes a la superfície de la cèl·lula humana, conegudes com CCR5 i CXCR4, per completar la seva fusió amb la cèl·lula.

Transcripció inversa

Un cop s’ha produït la fusió, l’interior del virus (ARN i alguns enzims importants) és absorbit per la cèl·lula humana. Un enzim viral anomenat revers transcriptasa realitza el procés necessari per traduir el material genètic del VIH (ARN) en ADN.

Integració

L'ADN viral de nova formació s'integra llavors amb l'ADN de la cèl·lula hoste humana mitjançant un enzim viral anomenat integrasa. Això permet al VIH reprogramar la cèl·lula humana per produir més VIH.

Transcripció

En aquesta fase, les dues cadenes d'ADN es divideixen i formen una nova cadena d'ARN viral, de vegades anomenada ARN missatger.

Traducció

Aleshores, els blocs de construcció de proteïnes, que formaran la nova partícula del VIH, s’agrupen a la cèl·lula humana. Aquests blocs estan ordenats al seu torn traduint la informació continguda en l'ARN del missatger.

Muntatge viral

Els blocs de proteïna són llavors tallats en trossos més petits per un enzim viral anomenat proteasa. Aquestes peces formen l'estructura de la nova partícula del VIH, incloent cadascun dels enzims i proteïnes necessaris per repetir el procés reproductor. Un cop s’ha produït aquest muntatge, la nova partícula vírica es desprèn de la cèl·lula humana, sura al torrent sanguini i és capaç d’infectar altres cèl·lules. Es calcula que cada dia es produeixen uns 10,3 mil milions de virus virals nous en persones que no són tractades pel VIH.

Tractament contra el VIH: Teràpia antiretroviral:

Diferents tipus de medicaments contra el VIH tenen com a objectiu aquests diferents passos.

El funcionament del tractament és a la meva "! Taula d'edició" i hauria d'estar a punt en una setmana, potser dues

Aquesta pàgina hauria de revisar-se al novembre des de 2020.

Heu entès el text? Hi ha algun dubte? Aquesta és la millor manera de parlar. Vaig de sortir amb What’s App

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa