Accés PrEP
PREP

L’accés PrEP menor d’edat és limitat i fins i tot no és possible.

16 agost 2019

PrepAquesta necessitat absoluta. Tenia un projecte per crear una ONG (i no volia ser un "ongueiro") (va ser un moment fantàstic per mantenir-lo directament al silenci).

I els limiten allà on el risc és encara més gran i es necessita la prevenció.

Fins a quin punt les polítiques existents en matèria d’edat de consentiment per a serveis de salut reproductiva sexual (SSER) també afecten l’accés a PrEP?

Recordo i vaig discutir fa gairebé vint anys a un dels avaluadors de la web Ashoka Empresaris Socials quin embarassament adolescent, dret a treballar i sida comunicada intrínsecament!

L'antic projecte mai no es pot complir perquè sóc un estúpid per descomptat!

Però durant la setmana pesada que vaig passar per avaluacions a la meva vida que a la resta de la meva vida, vaig dir:

Cada embaràs catastròfic, per no perdre’m el “molèstia” del dia, vaig veure almenys una possible exposició al VIH, una possible expulsió de casa i l’evasió de garanties a canvi de la “prova d’amor” va ser un pas fet. colze a colze amb el risc de contraure VIH

És un fet, i ho sé, perquè vaig conèixer una parella que va passar per això i hi va haver una "boda precipitada amb" desembarcament d'emergència de cigonya ".

La veritat és que no es tracta només d’un embaràs i del risc deu vegades superior a una dona, a causa dels “contorns morfològics”, el “noi”, en realitat un altre “nen que fa que el nen sigui exposat a la infecció pel VIH.

I això és un factor complicant, us mostraré alguna cosa sobre els resultats de l’analítica.

Sense menors d’edat

Com s'ha dit anteriorment, no hi havia menors d'accés al nostre bloc. Aquí, per a mi com a editor, això és dolent i bo! No m'agrada ser vigilat; però no he de preocupar-me d’altres factors, com ara l’accés per a nens menors de 12 i, en altres ressenyes, no tinc, segons em sabeu, l’accés per a nens de 18. I d’altra banda, una tristesa! Si una persona per aquest motiu

No només és el meu! També és vostre si veniu aquí més d'una vegada a la setmana.

Aquest accés, evitat per algorismes molt sofisticats, impedeix que els adolescents (nens que biològicament poden fer d’altres nens) es desconeixin.

Ilarie no va donar cap pista a la Plaça del Carro, oi?
Sí Avui, en conèixer-me millor, veig que realment arrossegava deu camions al seu voltant. Aleshores, visceralment inaccessible

I no vingueu a mi amb aquesta història que el sexe i la sexualitat són i haurien de ser qüestions a tractar a casa perquè, el ximple d’aquí, se li va aconsellar passar “merda de pollastre” al seu penis, escrot i enginy. Els llapis púbics es fan més grans i millors!

Bé! Vaig estar allà, 11 anys, amb una merda de pollastre a la mà, a punt de fer el desastrós pas quan el fàstic, i res més, em va detenir! No ho facis, no funciona! I sé que no funciona perquè la pilota em va passar i un amic i, evidentment, mai funcionaria !!!

Aquest és un exemple. Una tonteria a banda, tenia ximpleries a 26 i estava treballant quan sentia un dolor diferent i vaig demanar a Dona Andrea que em deixés tornar a casa perquè no estava bé.

Dona Maria Andrea G. té, o no sé, molts defectes, i un d’ells era creure que “ila, ila ilariê pom! Pom! Pom! Jo era pista.

La sexualitat dels nostres pares ens atrapa, no?

Però va anar amb ella al cotxe al seu metge i ell va dir

MUSEU

Em va portar a casa i,. A prop de casa i vaig jugar amb ella:

Vaig a "donar un matí d'hora"!

Ella ni em va deixar sortir del cotxe i va dir!

Esteu de debò !!!

Mireu-lo ! Si ho fas, la teva vida d’home s’acaba avui.

I em va explicar el que ningú no m’ha dit abans!

Aquest no és l’únic però això. I mireu, qui sap el problema dels neguits sap, i molt bé, cap a on anava !!!

Vaig haver d’aprendre, a la vista i a la vista, què és la sífilis i també que la dona, la majoria de vegades, no s’imagina que en té. Sabeu què és avorrit?

L’avorriment és una pediculosi púbica, que probablement pocs de vosaltres coneixeu pel seu nom.

Simplement, fixeu-vos en tu i en el vostre germà o en la vostra germana i intenteu parlar de la vida sexual dels vostres pares.

Tu i ella, o tu i ell, o tu i tu penjaràs.

Tots, en general, ens tornem bojos a l’hora de parlar de sexe, fins i tot quan fem l’amor, que a Rio i gener diu “Puja”, a Sampa diu “fer sexe i, si us plau, porta’m les teves línies típiques , espessim el brou.

I veure. Estava amb una noia, una dona, una primera cita, volia alguna cosa, no m'agrada molt i la vaig guiar segons els meus interessos i em va dir que, després que el "shag" o "Transa" em diguessin que pensava, quan conduït a un, diguem que era ... no digueu res, també vaig agafar ????:

"Mireu el que em vol fer".

No era gran cosa i ni tan sols tenia el color del negre i ... putz ... tenia més d'anar a dormir que volant volant ... ... Quin pudicisme en una noia .... !!!!! ????

Ja ho sàpigues, repetint-me o no, no ho va fer, ho va fer, ho va fer molt, i ho va fer molt bé, bé, bé i amb una destresa àmplia, àmplia i notable!

Jo era 20! Pots intentar jutjar-me, no t'atreveixes, ja que "Traumatitzat invers" us mostrarà el context d'aquest, masculí o femení, "guanyareu alguna cosa amb l'existència d'aquestes noies, en aquest patiment i jo també vaig estar als meus vint anys" i Fabio no hi havia, podeu apostar pel que vulgueu, no tenia res a fer. amb ell!

Tot això, que es llegeix en tres, us permetrà comprendre que l’educació sexual i el PrEP també han de ser disponibles per als menors d’edat.

L’accés a la profilaxi preexposició (PrEP) per a joves en risc de VIH segueix sent limitat a causa de les lleis i polítiques de consentiment relacionades amb l’edat, revela una revisió global.

Publicat a la revista de la International AIDS Society (JIAS), els investigadors han revisat les lleis i polítiques nacionals existents sobre l'accés al servei de SRH que també poden afectar l'accés a la profilaxi pre-exposició per a joves amb 25.

Els joves, i en particular els joves que són membres de poblacions afectades més importants, com ara treballadors sexuals, homes que tenen relacions sexuals amb homes, persones que consumeixen drogues, es troben entre els grups més en risc d’adquisició del VIH a nivell mundial. Aquest és el resultat d’una convergència de diversos factors psicològics, socials i estructurals associats a aquesta època en el seu desenvolupament.

La majoria de les intervencions de prevenció del VIH per a aquest grup se centren en canviar comportaments, com ara promoure l’ús del preservatiu o dirigir-se als conductors estructurals, com en els programes de protecció social.

El text continua després del sondeig. Si us plau, respon!

[totalpoll id = "150105 ″]

Gràcies

Salut i adolescència en salut i reproducció: un repte "per a aquells"

El PReP Així que ...

PrEP i menors d’edat. Accessible o difícil d’accedir
Ja ho sabeu El Wolverine 3 ha estat prohibit per a menors d’edat

Aquests han tingut un èxit variat i es contesten per lleis de consentiment per als serveis de SSR (Salut sexual i reproductiva).

La cerca del consentiment parental d’aquests serveis s’ha identificat com a gran barrera a l’abast d’aquest grup.

L’Organització Mundial de la Salut recomana PrEP per a totes les poblacions de risc sense limitació d’edat. Però a mesura que molts països avancen cap a l’aprovació reguladora del PrEP, s’ha tingut en compte una insuficient consideració als joves “menors d’edat” i com les polítiques existents poden restringir el seu accés independent al PREP.

Els investigadors van revisar una mostra de països de 15 amb baixa i alta incidència de VIH. S'han inclòs els països occidentals per explorar com els països amb una incidència relativament baixa del VIH entre els adolescents, però una infraestructura sanitària ben dotada pot abordar l'accés PrEP entre els adolescents.

Les lleis i polítiques que tenien en compte inclouen l'edat de consentiment per a relacions sexuals, tractament mèdic, anticonceptius i proves de VIH. Es podrien incloure països si tinguessin assaigs preparatoris o PrEP disponibles per a la seva distribució i si la informació sobre les directrius del PrEP estigués disponible públicament.

Al final, van revisar les polítiques d’Austràlia, Brasil, Etiòpia, França, Índia, Indonèsia, Kenya, Moçambic, Nigèria, Sud-àfrica, Tanzània, Tailàndia, Uganda, Ucraïna i el Regne Unit.

A través de les geografies, els resultats per edat de consentiment sexual van variar, però aproximadament la meitat (47%) prohibint el sexe durant menys de 18 anys a Indonèsia, les lleis de consentiment difereixen entre els sexes. Això posa de manifest un repte evident per als proveïdors sanitaris i els joves que voldrien parlar de PrEP abans de convertir 18.

El candidat i el president pensen igual que no li importava, el seu problema.

PrEP i França! Tornem a jugar a la Marsellaise !!!

A més, les lleis de set països (47%) no especificaven una edat de consentiment per al tractament mèdic ni tenien clar l’edat. França és l’únic país a incloure explícitament PrEP com a part del tractament mèdic, però la seva llei requereix el consentiment dels pares per al tractament mèdic per a persones sota 18. En la seva discussió, els autors assenyalen que PrEP encara sovint es considera un tractament mèdic, on ara s’hauria de considerar com una intervenció biomèdica. Això proporcionaria als proveïdors sanitaris una claredat sobre com poden discutir aquesta eina amb pacients potencials.

Només sis països (40%) tenen lleis específiques que aborden el consentiment dels adolescents i l’accés a la contracepció, malgrat tots els països, inclosa la documentació sobre el seu ús per a la planificació familiar i la salut reproductiva sexual. Un cop més, van variar, i Ucraïna va requerir el consentiment d'un tutor per a aquests serveis per als menors de 18 anys. A Indonèsia, els serveis anticonceptius només es proporcionen als casats.

Consentiment parental pel PREP. Imagineu-ho al Brasil!

Tot i que tots els països tenien lleis o directrius sobre l'edat de consentiment per a les proves del VIH, els límits d'edat oscil·laven entre els anys 12 i 18. Dels països amb límits d’edat, cinc països (42%) requereixen que les persones tinguin 18 anys o més de consentiment per fer proves de VIH, mentre que quatre països (33%) requereixen que els menors d’any 18 no siguin casats. , embarassada o un progenitor per tenir el consentiment parental per realitzar un test de VIH.

Deu països (66%) directrius nacionals de PrEP per ajudar als proveïdors d’atenció al pacient. D’aquests, sis països (60%) inclouen especificacions per a persones menors de 18. Aquestes especificacions anaven entre específiques (es poden proporcionar a totes aquelles persones en 14), fins a vagues (qualsevol persona amb risc). Però, tal com van assenyalar els autors en la seva discussió, els proveïdors sanitaris encara no se senten confiats per suggerir o proporcionar PrEP als adolescents.

"L'accés d'adolescents al PrEP depèn de diversos factors externs, incloent-hi el consentiment i la implicació dels pares, la confidencialitat i l'accés a proveïdors d'atenció sanitària que tinguin coneixement i estiguin formats per prescriure PrEP", van explicar els autors en la seva discussió. .

"Fins i tot en els països en què els adolescents poden acordar-se de manera independent amb PrEP, els proveïdors poden ser reticents a prescriure a causa de les preocupacions sobre l'adhesió de drogues, la capacitat d'entendre els riscos i beneficis de PrEP i la compensació del risc."

Independentment dels reptes, PrEP ofereix una oportunitat única de contenir noves infeccions per VIH en aquest grup. Els responsables polítics han de treballar amb els joves per abordar adequadament les barreres dels PrEP i altres serveis de SRH per millorar els resultats de la salut.

Traduït per Claudio Souza de l'original a les polítiques i lleis relacionades amb l'edat limiten l'accés PrEP on més es necessita. Escrit per Escrit per Caitlin Mahon, utilitzant referències a JIAS Entre 23 i 25 August 2019: cada cop sóc més lent.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: