Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

La gent gran amb el VIH Es pot envellir amb VIH o SIDA

Et trobes Iniciació ** Envelliment amb el VIH ** La gent gran amb el VIH Es pot envellir amb VIH o SIDA
Imatge predeterminada
Envelliment amb el VIH

OLes persones grans amb VIH al Brasil tenen moltes dificultats. Però vull dir realment, les meves velles persones, és que sé que culleu dotze i passeu el doble!

Però ...

...SSer gent gran amb VIH és força complicat a qualsevol part del món! I malgrat tot:

Podeu convertir-vos en un ancià VIH positiu?

Podeu envellir amb VIH o SIDA

Inicialment a causa del complet desconeixement que poden tenir els metges, investigadors i científics sobre nosaltres, perquè, de fet, som la primera generació que va néixer i va sobreviure, d’una manera o altra, de la sida!

I he observat ara, ja amb mig any per completar 56 que ser “just” (només C ******) és trist i solitari, i per a moltes persones la “edat avançada” condueix a un estat d’exclusió social. tan devastador que gairebé té ganes de viure amb la sida, un complet aïllament.

N’he vist molt i he escrit una mica. Les meves mans, i us mostro algunes fotografies, són sempre

Aquest és el pitjor símptoma del VIH en mi: Neuropatia perifèrica del VIH

pitjor i ha estat difícil i dolorós escriure!

Però, com diu l’autor del text en anglès:

Les persones seropositives s’entenen malament, estan mal investigats i en gran mesura s’ignoren.

I això ha de canviar.

30 agost 2019 Per Bob Leahy

Ja al Brasil, el Butlletí Epidemiològic 2017 assenyalava una realitat de 1294 registrada a 2016, tenint en compte que es tracta dels casos diagnosticats. La notificació és obligatòria, cert, però quan es tracta de Bananagua!

Així, obtenim un aparent creixement de 15% en la taxa de persones amb 60 anys amb el virus.

I aquesta és informació que pot ser confusa!

Jo, Claudi, tinc 55 anys i sis mesos, i no sé si puc considerar-me gent gran, ja que em sento bé, amb l’únic inconvenient de la maleïda dolorosa neuropatia perifèrica.

Però no sé si, tècnicament (...) em poden considerar antics! Però si ho és, sóc a l’altra placa de l’escala.

Envelleixo o envelleixo, amb VIH.

Per tant, formo part del selecte club d’aquells que, com Beatriz Pacheco e Sandra Paiva, que es diuen ells mateixos "HIVeias", Bob Volpe, Sílvia Almeida, i tantes altres persones, van passar els 50 anys de vida amb el VIH i, com a tal, també som part d’aquell ja no tan selecte club de gent que els metges no coneixen, perquè abans no han vist res, què fer? nosaltres o nosaltres! 🙂

Tot i que la part nefasta, l’envelliment amb VIH indica que des de la teràpia antiretroviral 1996 ha funcionat i no hi ha cap raó raonable per canviar-la, perquè, estic segur, és molt més assequible tractar la infecció pel VIH que no pas ella. aquell llit de malalties oportunistes, que he vist sovint, i que vaig percebre com a tristes ruïnes humanes! Les ruïnes que, en la seva majoria, van recuperar la seva salut, pes i immunitat, deixant fins i tot l'assistència diària a l'hospital de dia, on vaig perdre el meu Waldir i Marcia!

Al seu torn, 2015 va augmentar un 51,16%, amb persones infectades amb 1.125, en comparació amb els números de 2014 quan van diagnosticar 856. El pitjor any va ser 2016, amb casos de 2.217.

Aprofundint una mica més en la meva anàlisi, en funció del que veig al meu lloc, hi ha dues greus mancances:

  • Ell, el blog, no té una sola visita de ningú menor d’edat. El bloc ha de tenir un indicador 18 +
  • Les estadístiques mostren que molta més gent prové dels Estats Units, segons es tradueix el bloc GTranslate.com que els majors de 55 anys!
  • I què? Per tant, no els interessa, perquè pensen que no és amb ells. I es queden en aquest desconeixement per l’habitual
  • Inacció mediàtica! No anomenaré noms, però no passa res a les pantalles, ràdios i estampats, per posar aquestes persones en guàrdia i així segueixen en risc i, vaig prendre temps per aconseguir el VIH, ja que em vaig fotre boig! Però algunes persones entren en la primera relació, en què malauradament es queden embarassades, als anys 23, 14, 15. Es tracta de nens que van fer fills i que encara van contractar el VIH en aquest procés.

A continuació, continuo la història de Benett, un home gran amb VIH en una casa de suport

S'ha parlat molt sobre l'envelliment amb el VIH en els últims anys. És una cosa que té bon sentit, però com a persona que no envelleix tant envellir- la distinció és important - hi puc relacionar-me. L’experiència viscuda, o almenys la meu l’experiència viscuda manca a la narració. Es mostra el meu privilegi? Potser simplement no tipifico persones amb VIH que portin anys, realment en anys? O potser la narrativa popular no funciona, potser no és motivada per persones amb aquesta experiència viscuda?

Aquí és el que vull dir. És un repte per a una persona de pell blanca escriure autènticament sobre l’experiència de viure com a persona de color. Així mateix, és difícil per als joves pensar autènticament sobre els problemes que es plantegen com les mosques en una persona d’anys avançats. Els investigadors semblen equivocar-se tot el temps, perquè solen veure-ho tot a través de la lent del VIH quan, de fet, els que som VIH no solen fer-ho.

Vull citar l’autor;

É

És un repte per a una persona de pell blanca escriure autènticament sobre l’experiència de viure com a persona de color. Així mateix, és difícil per als joves pensar autènticament sobre els problemes que es plantegen com les mosques en una persona d’anys avançats.

Hi penso com una certa manca d’empatia. potser, i seré extremadament genèric i grosero amb els joves, la manca d’empatia pot derivar per manca d’experiència, ja ho sé.

Així, l’envelliment amb el VIH es mostra com una trobada inevitable amb una amenaça de malalties relacionades amb la sida que d’alguna manera ens han afectat anys abans del nostre temps. Pot ser que us deixeu enganyar pensant, per exemple, que si viviu amb el VIH, teniu un risc més gran de patir càncer de pulmó. La realitat és que per raons complexes, el tabaquisme predomina a la comunitat del VIH. La incidència del càncer de pulmó no té res a veure amb el VIH en si.

Nota: Sandra Brea va morir de càncer de pulmó! I desesperava un tractament amb Champix ...

Ser ancians amb VIH i malalties

De vegades es presenta aquest argument però enterrat.

Identificar "una llista de condicions de salut relacionades amb l'envelliment relacionades amb el VIH" sembla una mala notícia per a tothom. Però hi ha investigadors implicats: "No podem afirmar amb certesa quines (condicions) causades o aguditzades pel VIH i el seu tractament i quines estan relacionades amb l’estil de vida ”.

Necessito nois de Champix. Ajuda'm !!!

En poques paraules, si no fumeu, no feu drogues i visqueu relativament saludable1, Poques de les conclusions d’aquest tipus d’article li són aplicables. Reconec que una bona salut i privilegis s’entrellacen. Voldria que aquest argument s’esmentés més sovint. De qualsevol forma, hi ha una gran varietat d’experiències d’envelliment i m’importa com la reconeixem.

La narració popular sobre el VIH i l’envelliment és discutible en zones més enllà de les comorbiditats. El fet que les persones amb VIH tinguin una edat anterior als seus compatriotes negatius és àmpliament acceptat, però és cert? No tothom pensa així. De qualsevol forma, el nostre estil de vida i els determinants socials de la salut determinen en gran mesura com envellimem i quan morim.

Diria que aquests factors són més rellevants que el VIH mateix o els medicaments que prenem. Tingueu en compte que vaig optar per no detallar els efectes secundaris de les drogues contra el VIH que poden complicar la vida de la gent gran, de vegades de forma extensiva.

No tots els experimenten, però. Els omit aquí, per bé o per mal, amb el propòsit de crear un terreny de joc on potser es pot relacionar més. Busqueu excel·lents narracions sobre supervivents a llarg termini que tinguin efectes secundaris en un altre lloc d’aquest lloc. (POZ).

Podeu envellir amb el VIH, però no deixeu que el VIH sigui el vostre gran sacerdot

La Mara i jo, quan ens vam reunir, vam acordar no tenir fills. Per què?

Sick Senior Lady
La dona que medica la gent gran, una dona bonica, que no es veu gaire contenta amb la seva situació

Per què el tractament a 2002 Gone no ens va donar la seguretat que necessitàvem per creure que almenys un de nosaltres sobreviuria prou temps per criar un fill, criar una persona i formar-ne un ciutadà!

A més, la transmissió vertical era un fantasma que circulava a tots els centres d’atenció clínica per a persones amb VIH a la sala de la llevadora. El risc gira entorn del 3,6%!

Sembla poc, però quan es tracta d’una vida humana, dins dels nostres propis dubtes, pors i lliçons, conservem la mètrica:

“En cas de dubte, no superi”!

Érem a la meitat dels anys trenta i avui sento una mica de tristesa, perquè després de perdre Vivian i Marina davant una mare preferiria no escriure, mai no em vaig arriscar a tenir un fill o filla si no estic segura d’estimar-los. persona i ser estimat també per ella.

Sí, ho és. Tantes belleses llançades als racons de la vida ...

I, tanmateix, hauríem tingut temps. Però ...

Bé Quan hi pensi, si poguéssim tenir aquest fill ara, avui, l’anotaria com a Veritas, del llatí, cert, perquè hauria estat la corona d’aquesta relació, d’aquest meravellós matrimoni amb Mara.

La Veritas seria la coronació, amb altres i diamants, d’aquesta relació nostra.

Vaig divagar!

Tornant a la gent gran amb seropositius

O les persones grans amb VIH positives en dolor

Dolor per neuropatia perifèricaEl dolor de la neuropatia perifèrica ens impacta a alguns. En el meu cas (Claudio) és fer plorar. Vaig plorar i vaig plorar molt, un diumenge llunyà, a causa del dolor neuropàtic que em va sortir i no sabia què era. Encara recordo la primera cita amb el doctor Alexandre Walter, un neurocirurgià, en rebre'm a la Clínica de Dolors de l'Hospital São Camilo, a la qual ja no tinc accés, escoltant-me dir, aquí trobo algú que m'entén i ell. molt modest

A veure si compleixo les vostres expectatives.

I va correspondre. Només per donar una mica més de color, sal i pebre a tot això, en un moment del tractament, perquè ja estic molt medicat, va suggerir dos implants, un a cada hemisferi del cervell, per controlar el dolor. en una operació que podria durar entre sis i dotze hores!

Ni fotut Li vaig dir!

I mesos després em plantejava seriosament la hipòtesi i Mara anava amb mi. Era la primera vegada que ella se n'anava i va defensar amb tristesa.

- "No sabia que estàs casat"!

Aquest és un tractament que no té una sortida prevista. L’única cosa és que les bateries duren tres mesos. Hauria de venir cada tres mesos i ser influenciat per un dispositiu magnètic fins a la recàrrega. Però pot canviar el seu comportament (ja no em parlava) i deixar de ser qui és, estar interessat en allò que li interessa i, fins i tot, deixar d’estimar-te.

Va acabar dient això i li vaig preguntar per què abans no havia dit res i es va replegar al·legant que fins aleshores no havia plantejat la hipòtesi.

Sad Picture

Vaig pensar en mi al costat de DD Jackson dient:

- "Jo sóc el vostre amant automàtic" »

- "Jo sóc el vostre amant automàtic" »

- "Jo sóc el vostre amant automàtic" »

- "Automàtic Amant" ...

- "Automàtic Amant" ...

- "Automàtic Amant" ...

Sí, es pot créixer vivint amb el VIH

Però ...

Quant temps fa una persona infectada pel VIH
Per molt ràpid que sigui o per poc de temps que ens pugui passar. La seva mesura, encara que relativista, sempre es pot comptar amb la caiguda d’un gra de sorra després d’un altre ad infinitum; i així em va passar, un gra de sorra més lent i lent que l'altre ...

També crec que som més conscients que estem enfilats a la vora d’un abisme, amb problemes de mortalitat cada cop més a la nostra ment. (Quan i on heu llegit per última vegada sobre morir bé amb el VIH o heu anat a un taller sobre aquest tema, o heu llegit un article sobre ell en el context de les realitats actuals?).

Cal fer més recerca sobre com realment envelleixi amb el VIH.

Tal com és, ni tan sols tenim control sobre quants de nosaltres hi ha.

No em dic només això.

Quan vaig escriure per última vegada aquí sobre VIH i envelliment de 2018Vaig citar l’Organització Nacional del Canadà per a la Realització del VIH, el resum del qual inclou preguntes sobre l’envelliment.

Ho tornaré a fer:La indiferència oficial per comprendre millor les necessitats d’un grup que formen aproximadament la meitat de les persones que viuen amb VIH i creixen anualment és impressionant.".

No ha canviat res.

El grup de gent gran amb VIH s’ha fet més gran i, diria, un dels més marginats del meu país.

No sabem ni el nombre de persones infectades pel VIH, segons 60, perquè no conservem dades, és impactant, però és cert.

La indiferència allà, el que em commou aquí. Imagineu-vos al Brasil !!!

La gent gran s'inclou al Canadà en un grup complet anomenat "sobre 50". No us importa que els joves es mostrin en cinc-cinc-vuit, de manera que puguem conèixer el nombre diagnosticat de la gamma 15 a 19, per exemple. ? Si teniu més de 50, no ens interessa la vostra progressió cap a la vellesa.

A mi, Claudio, em sembla: “Ja has donat el que havies de donar. Bons o dolents, heu viscut almenys 50 anys i ens hem de preocupar pels que arriben.

Gràcies per haver obert el camí del futur!

Adeu! No ens molestis més

I és al Canadà!

Gent gran amb VIH, ignorada, abandonada i mal entesa!
Gent gran amb VIH
Així vull estar amb Mara algun dia

La qüestió és que les persones grans amb VIH es troben ignorades o incompreses.

Fora de la vista, fora de la ment. Els antics són poques vegades usuaris de serveis, rarament inclosos en grups focals, rarament consultats, rarament consells.

Per què?

Estan a casa, jubilats, no surten gaire, cuiden o poden no estar bé. Simplement, no hi ha prou intents per solucionar-ho.

És molt més fàcil veure l’envelliment que la gent gran, i això és el que solem fer.

"La majoria de les investigacions sobre VIH exclouen de manera arbitrària qualsevol persona més gran que 65 - una relíquia dels vells temps en què no s’esperava que visqués tant de temps - doncs hi ha molt per fer.

Tenien sort!

No sabem què passa quan la gent envelleix amb el VIH. És una gran pregunta sense resposta," va dir Jeff Taylor en una història recent de portades de POZ.

No puc evitar pensar que això canviarà.

Un "tsunami de plata" de persones que viuen amb el VIH a prop del final de la seva vida acabarà segurament amb la indiferència.

Si ho desitges, pot trucar-lo a la potencia grisa.

Ens queda molt per contribuir a comprendre el cicle de vida de viure amb el VIH.

Mentrestant, les nostres històries són importants, les seves i les meves. Seguim explicant-los

,

Traduït per Original Claudio Souza en Ser vell amb VIH.

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!