Accident vascular cerebral, VIH, sida i la relació perillosa entre aquestes condicions de salut

Inici » AVC » Accident vascular cerebral, VIH, sida i la relació perillosa entre aquestes condicions de salut
Imatge predeterminada
AVC

VIH (les tres cartes) i la seva relació amb l’ictus (altres tres cartes)

Aquesta és una declaració de la meva irresponsabilitat. Ho sé des de fa anys i anys, en realitat durant més d’una dècada.

I vaig ser un absurd plàtan per no haver publicat aquest article al gener de 2006! Vaig haver de veure una amiga passar per una rutina, perquè tenia una persona molt important per ella mateixa i alguns detalls addicionals que em va mostrar, per veure que aquest text és tan important com l’altre, en què faré algunes actualitzacions i la publicaré, per exemple. ara està en enllaç

Jo, Claudio A. Souza també tinc antecedents familiars de malalties cardiovasculars. el meu avi matern era camioner va patir un ictus al mig de la Serra de Santos i si el cop no va matar la corba, segur que no el va matar.

Més enllà de la sida (Feu clic aquí)

En la meva recerca, he trobat un text molt important a la UFRJ escrit per

Els resultats del grup són clars: de 1999 a 2004 el percentatge de morts per malalties “atípiques” va passar del 16,3% al 24,1%, el que representa gairebé 15 mil morts al període. Entre aquests, les morts per malalties cardiovasculars van totalitzar casos de 3.746. En comparació amb els no portadors de la malaltia, el seropositiu brasiler va tenir un augment gairebé deu vegades superior en els casos de mort per malaltia cardiovascular. Per Mauro, això pot representar un problema en el procés de tractament de persones seropositives al sistema sanitari brasiler. “Al contrari de la creença popular, aquestes malalties estan relacionades amb el VIH d’alguna manera. A més, els resultats poden indicar que alguns medicaments utilitzats per tractar el VIH poden augmentar el risc de patir problemes cardiovasculars ”, afirma la doctora. (https://ufrj.br/noticia/2015/10/22/muito-al-m-da-aids)

MICHELLY ROSA - AGÈNCIA DE NOTÍCIES UFRJ - CCS Look Vital HUCFF

La meva mare va patir molt, però realment, amb aquest problema vascular, perquè recordo haver vist no amb varices, sinó amb el que definiria com a "grillons a les cames"!

L’última vegada que vaig veure la meva mare fa gairebé 25 anys enrere, això et pot impactar, però ella determina les regles del joc. I no faig res diferent al que em va ordenar fer, però no faré roba bruta aquí a Internet!

Aquesta darrera vegada va tenir dificultats per caminar, i després de parlar amb la meva "meitat germana" vam decidir no parlar de serologia del VIH. El cop seria molt fort segons les lliçons de la meva "germana"; Sabia que vivien

La meva àvia Palmira tenia tres cops i al tercer, per descomptat, no va sobreviure!

Resulta que aquest text no s'ha actualitzat des de 2016 potser 2014, i es va produir un fet nou que em va portar a pensar en aquest text la traducció és d'una ONG portuguesa, a qui demano permís per utilitzar el text i, de fet, jo. Busco un bé més gran aportant això a la "meva audiència"!

El primer embolisme pulmonar, Ningú no s’oblida!

el meu primer embòlia pulmonar es va produir l'any de 2005 i gairebé em va costar la vida perquè l'acord que estava fent servir en aquell moment que DIX AMICO va rebutjar, durant més de 12 hores, el meu internament perquè l'efectió pleural podria, segons veieu, ser una resultat d’una malaltia preexistent: la SIDA, síndrome d’immunodeficiència adquirida!

Va prendre pressió per part de la meva dona i del consell d'administració amb metges 12 per fer una llista de possibles causes d'una afusió pleural no relacionada amb la SIDA

El cas és que només vaig conèixer tot això després d’haver estat hospitalitzada, la Mara no em va dir que estava tenint aquestes necessitats i dificultats per ser hospitalitzades.

I el cas és que des d’aleshores prenc Clexane Injectable ja que demano 95 kg, només estic protegit de manera efectiva contra una embòlia pulmonar prenent 100 ml Clexà injectable! Per aclarir el punt, vegeu:

Enoxaparina de sodi

Mai he vist una xeringa de Clexane 100ml.

I per si de cas, vaig parlar amb un metge vascular de l’equip de cirurgia vascular de l’Hospital São Camilo, el doctor Raimundo, i li vaig explicar què m’havia aconsellat el doctor Angela: Warfarina no funciona amb persones que viuen amb VIH, Sí, en un potenciador del risc, i si l’únic medicament que hauria de prendre seria el clexà!

M'agradaria tenir una petita nota per integrar-me en aquest text, però és molt millor “No donar idees” Parlant de Clexà injectable!

L'únic que he de dir sobre això, de fet, el que vull dir és que aquestes agulles es proven electrònicament mitjançant mostreig per lots. Aquesta d'aquest lot es va prendre x unitats, i les unitats y no mostren defectes, tot el lot està bé.

I crec que és per això que de vegades sento que m’apuncien quan faig les injeccions. Per finalitzar aquest addendum, el doctor Raimundo em va suggerir posar un filtre de vena cava, ja que la majoria d’aquests trombes, trombes són petites amb aigua, que per una raó o una altra, malauradament, provenen d’una vena, solen passar a extremitats inferiors!

VIH, SIDA i ictus! Quin triomfrat sagnant!

I després que aquest coàgul comenci a circular pel torrent sanguini, és una pregunta aleatòria si circularà cap al cervell o cap als pulmons, encara tenim la variant de no conèixer i de no poder predir la mida d’aquest trombo, el coàgul. circula per la circulació sanguínia i sembla: "alea jacta est" es llança la sort!

En el cas que em tanqui gràcies a Déu, vaig tenir dos embolismes, la segona va ser massiva, perjudicant els dos pulmons i els metges em van desil·lusionar a la meva dona, i vaig passar un altre temps de la meva vida dins d’una UCI.

El que he de dir de tot això és que, si teniu antecedents de malalties cardiovasculars a la vostra família, us considero com una persona que haurà resultat en una embòlia pulmonar, que pot ser massiva o no, que pot ser letal o no. , i això pot no passar com un ictus i ordenat, ràpidament cap al teu cervell i, com que no sóc un metge, tot el que sé és que un dels hemisferis del cervell si està afectat per un ictus et fa paralitzar en un costat del cos ( o no tot és com ho desitja Déu!) i per l’altra banda el resultat és la mort, la mort, la cessació de la vida corporal i s’atreviria a dir que això va passar prematurament!

El VIH i l’ictus, una relació complexa i espantosa

A l’enllaç de dalt trobareu la porta d’entrada a un altre text, que he esmentat anteriorment, sobre el VIH, la sida i l’ictus.

L’article tracta específicament d’un estudi que va concloure que la mera presència del VIH al cos ja és un factor prou fort per provocar un ictus i vaig veure, recordant que no sóc un metge deduït i associat, enllaçant “lé cré”, que això també pot ser un factor causant de l'embòlia pulmonar!

Com que tinc un segon diagnòstic relacionat amb tromboflebitis repetitiva, el doctor Raimundo em va dir que no hauria de deixar de prendre Clexà perquè els trombes formats als braços són tan perillosos com els de les cames!

una altra línia i podríeu pensar, "i per què diables teniu cirurgia si no soluciona el problema?

i et dic que 65% dels casos d’ictus i embòlia pulmonar neixen de l’or i origen els trombes formats a les extremitats inferiors!

I jo que visc a l’epigramma “en dubte no excedeix” que tinc, o un altre axioma que busca aplicar en la meva vida: “l’assegurança va morir de vell!”.

Articles relacionats que us agradi llegir

Heu entès el text? Hi ha algun dubte? Aquesta és la millor manera de parlar. Vaig de sortir amb What’s App

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa