Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

La por al VIH ha canviat la meva visió vital

Et trobes Iniciació ** Històries positives ** Por al VIH
?>
Imatge predeterminada
Històries positives

Segurament, la visió de la meva vida ha canviat, aquesta visió ha canviat segurament ...

Vull compartir aquest testimoni, també gràcies a un gran amic Claudio, que em va ajudar en tots els sentits.

Doncs sempre he tingut una idea fantasiós de la vida, crec que molt per la forma en què em vaig criar, tranquil al meu racó, treballant i estudiant, com la majoria de la gent, va creure fidelment en la meva responsabilitat en tot el de la meva vida, quan va ser en algun moment ell. , el meu sentit comú, va fallar en una relació condòmina.

Bé, al principi era inert del que havia fet, però al llarg dels dies va arribar la desesperació d’una possible contaminació.

I amb això, totes les meves preguntes van acabar en la meva mort, la terrible por al VIH va sortir a la llum, com si les altres ETS fossin menys importants, va ser en aquest moment que vaig conèixer el bloc de Claudio i vaig entrar en contacte amb ell. , i el coratge de l’examen va arribar després d’innombrables converses amb ell.

La por de fer l'examen

I la valentia d’un segon examen també, després d’innombrables converses.

La por és devastadori, fins ara, els resultats han estat poc reactius, i en la meva consciència o inconsciència encara es produeix una incertesa a demà.

Però volia explicar el que em separava de l’ajuda del meu amic Claudio, era la meva fe en Déu i en la vida; Avui veig que tenia una visió tan mitjana de la vida, una mentalitat tan petita sobre el patiment dels altres.

Avui, després d’aquesta experiència, fins i tot aquella planta al pati del darrere té un altre valor.

Per sobre de qualsevol possibilitat, qualsevol risc

I potser estareu pensant que aquesta malaltia (infecció pel VIH) no m’afectarà mai:

- “Això no moriré” ...

Jo també ho vaig pensar i ens va desaparèixer ... estem subjectes a qualsevol cop i un cop més o menys cops!

Heu pensat mai que podríeu morir en innombrables situacions? ... Bé, per descomptat, no, després que tot el món gira al voltant del nostre botó.

En qualsevol situació de la vostra vida, la por no ha de ser mai gran que la vostra fe, viure el present, el passat desaparegut i el futur, del qual no sabem com serà deixar-ho a la vida i cura que tenim amb ella.

- "Mireu els Lliris del Camp"! ...

"Sí, tenia i té raó!"

Però no som nenes, i les nostres responsabilitats van molt més enllà de “florir i esvair”.

Potser estic sana o malalta no sé ... però la meva manera de veure la vida i, certament, la visió de la meva vida ha canviat i canviat millor, i estic profundament agraïda a aquells que van formar part d'aquest canvi ...

Gràcies Claudio

Havia perdut aquest text dins del bloc, per alguna raó que atribueixo als extraterrestres.

I també em vaig perdre en un disc dur extern que feia temps que havia oblidat en un cofre aquí a casa que vaig tornar a connectar ahir. Hi ha més a dir i a mostrar, però el bloc té prioritats editorials i crec que estic en deute amb tothom, fins i tot creient que al cap i a la fi sóc innecessari! ...

Ara hi ha tanta gent!

El problema és que no hi pot fer res més per intentar ser útil i justificar davant Déu i davant meu, la meva presència en aquest planetoide que em temo que entra en un estat d’agonia perllongada.

Déu m’ajuda, m’equivoco en les meves lliçons, però veig coses i més coses.

De moment, encara hi ha vida a la Terra!

I així reitero:

Hi ha Vida amb vius! (aquesta descapitalització és intencionada)

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!