19.1 C
São Paulo
6, desembre, 2019

La por al VIH ha canviat la meva visió vital

Imatge predeterminada
Històries positives

La por al VIH em va fer por, insegur, no saber què pensar, fer ni com actuar! Però una cosa estic segura ...

... La por de tenir visió del VIH sobre la meva vida ha canviat, aquesta visió ha canviat ...

Vull compartir aquest testimoni, també gràcies a un gran amic Claudio, que em va ajudar en tots els sentits.

Doncs sempre he tingut una idea fantasiós de la vida, crec molt per la forma de ser em criat. Tranquil al meu racó, treballant i estudiant, com la majoria de la gent. Vaig creure fidelment en la meva responsabilitat en tot allò de la meva vida.

I és quan ell, el meu sentit comú, va fracassar i va acceptar una relació sense condó.

Mai vaig imaginar-me hi podria haver tanta por

Bé, al principi era inert del que havia fet, però al llarg dels dies va arribar la desesperació d’una possible contaminació.

I amb això, totes les meves preguntes van acabar en la mort a la meva ment, la terrible por al VIH va sortir a la llum, com si les altres ETS fossin menys importants, va ser en aquest moment que vaig conèixer el bloc de Claudio i em vaig posar en contacte amb ell, i el coratge de l'examen va arribar després d'innombrables converses amb ell.

La por a les proves per por al VIH

I la valentia d’un segon examen també, després d’innombrables converses.

La por és devastadori, fins ara, els resultats han estat poc reactius, i en la meva consciència o inconsciència encara es produeix una incertesa a demà.

Però volia explicar el que em separava de l’ajuda del meu amic Claudio, era la meva fe en Déu i en la vida; Avui veig que tenia una visió tan mitjana de la vida, una mentalitat tan petita sobre el patiment dels altres.

Avui, després d’aquesta experiència, fins i tot aquella planta al pati del darrere té un altre valor.

Per sobre de qualsevol possibilitat, qualsevol risc

I heu d’estar pensant en aquesta malaltia (Infecció pel VIH) mai m’afectarà:

- “Això no moriré” ...

Jo també ho vaig pensar i ens va desaparèixer ... estem subjectes a qualsevol cop i un cop més o menys cops!

Heu pensat mai que podríeu morir en innombrables situacions? ... Bé, per descomptat, no, després que tot el món gira al voltant del nostre botó.

En qualsevol situació de la vostra vida, la por no ha de ser mai gran que la vostra fe. viu el present, el passat desaparegut i el futur, que no sabem com serà! que la vida sigui la vida! i millorar la cura que tenim per ella.

- "Mireu els Lliris del Camp"! ...

"Sí, tenia i té raó!"

Però no som nenes, i les nostres responsabilitats van molt més enllà de “florir i esvair”.

Potser estic sana o malalta no sé ... però la meva manera de veure la vida i, certament, la visió de la meva vida ha canviat i canviat millor, i estic profundament agraïda a aquells que van formar part d'aquest canvi ...

Gràcies Claudio

Text perdut

Havia perdut aquest text dins del bloc, per alguna raó que atribueixo als extraterrestres.

I també em vaig perdre en un disc dur extern que feia temps que havia oblidat en un cofre aquí a casa que vaig tornar a connectar ahir. Hi ha més a dir i a mostrar, però el propi bloc té prioritats editorials i sento que estic en deute amb tothom, fins i tot creient que al cap i a la fi és innecessari! ...

Ara hi ha tanta gent!

El problema és que no hi pot fer res més per intentar ser útil i justificar davant Déu i davant meu, la meva presència en aquest planetoide que em temo que entra en un estat d’agonia perllongada.

Déu m’ajuda, m’equivoco en les meves lliçons, però veig coses i més coses.

De moment, encara hi ha vida a la Terra!

I així reitero:

Hi Vida amb VIH!

Manteniu-vos fidel al vostre tractament!

Aquest és un text en anglès Pots traduir-ho per a mi?

Això us pot ajudar a comprendre com alimentar un nen seropositiu. Tot i que cada cop són més els nens que neixen de pares VIH positius sense contraure el VIH

He mantingut aquest bloc gairebé sense ajuda des de l'any 2000! estem al final de 2019

Ningú no és tan pobre que no hi pot ajudar almenys una vegada. L’elecció és vostra. I Déu testimoni de les seves opcions

Per ajudar amb $ 10,00 Per ajudar amb $ 20,00 Per ajudar amb $ 50,00 Per ajudar amb $ 100.00
El que ve després de la imatge no us permet pensar:
“Uau! Com va patir !.
És per tu que t’hi posis al cap que puguis passar encara més que això!
Quan escric que hi ha vida amb VIH és això i molt més el que parlo !!!

Malgrat la infecció pel VIH, i fins i tot poques vegades, puc somriure.

Articles relacionats que us agradi llegir

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa