Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Atripla! Tres medicaments contra el VIH en una sola píndola!

Et trobes Iniciació ** Règims d'una sola píndola ** Atripla! Tres medicaments contra el VIH en una sola píndola!
?>
Imatge predeterminada
Règims d'una sola píndola

Atripla

Nom genèric: efavirenz + fumarat de tenofovir disoproxil + emtricitabina

Classe de medicaments:

Empresa: Bristol-Myers Squibb i Gilead Sciences

Estat d’aprovació: aprovat

Disponible la versió genèrica: SIM

Indicació de medicina

Un règim de tractament alternatiu per a les persones que són verges de teràpies antiretrovirals que viuen amb el VIH, segons l’orientació del Departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units (DHHS).

Informações gerais

Atripla és un règim d'una sola píndola per al VIH. Conté dos tipus diferents de medicaments contra el VIH: un inhibidor de la transcriptasa inversa no nucleòsida i dos inhibidors de la transcriptasa inversa de nucleòsids. Atripla va ser aprovat per l’Administració nord-americana d’aliments i drogues per al seu ús per persones que vivien amb VIH el juliol de 2006. El

Atripla és una combinació de tres medicaments: Sustiva (efavirenz), Viread (fumarat de tenofovir disoproxil) i Emtriva (emtricitabina). Els tres medicaments es poden comprar de forma individualitzada per al seu ús en combinació amb altres medicaments contra el VIH.

Dosi

Dosis d'adult: Una tauleta un cop al dia. Cada comprimit conté efavirenz 600 mg + fumarat de tenofovir disoproxil 300 mg + emtricitabina 200 mg.

Dosi pediàtrica: Entre 12 i 18 anys i amb un pes mínim de 88 kg (40 kg): un comprimit un cop al dia.

Informació de dosificació: Aquest és un règim complet d'una píndola un cop al dia. Assumeix un estómac buit. La dosi s’ha de prendre a l’hora de dormir per minimitzar el mareig, la somnolència i la disminució de la concentració.

Efecte col · lateral

Molta, però molta atenció fins i tot al següent apartat !!!

Molts pacients presenten marejos, mal de cap, dificultat per dormir, somnolència, dificultat per concentrar-se i / o somnis inusuals després d’iniciar el tractament amb Atripla. Aquests sentiments poden ser menys insistents si preneu Atripla a l’hora d’anar a dormir amb l’estómac buit. Ells també tendeixen a desaparèixer després de prendre el medicament durant unes setmanes. Informeu immediatament al vostre metge si algun d’aquests efectes secundaris persisteixen o us molesten.

Un nombre reduït de pacients van patir depressió severa, pensaments estranys o comportaments enfadats mentre van prendre Sustiva, un dels medicaments d’Atripla. Alguns pacients tenien pensaments suïcides i alguns realment es van suïcidar.

Aquests problemes solen aparèixer amb més freqüència en pacients amb antecedents de malaltia mental. Heu de posar-vos en contacte amb el vostre metge immediatament si creieu que pateix aquests símptomes perquè puguin decidir si continueu prenent Sustiva.

El erupció és un altre efecte secundari comú de Atripla. Aquestes erupcions cutànies solen desaparèixer sense cap canvi en el tractament. En un nombre reduït de pacients, l’erupció pot ser greu. Si desenvolupes una erupció cutània, truca al teu metge tan aviat com sigui possible.

Fallada renal

Atripla pot provocar problemes renals nous o agreujats, inclosa la insuficiència renal. El seu metge pot realitzar proves de sang per comprovar els ronyons abans i durant el tractament amb Atripla. Si desenvolupeu problemes renals, és possible que el vostre metge hagi de fer canvis al vostre règim de tractament.

Atripla pot provocar problemes òssims, incloent-hi dolor o ossos suaus o prims, que poden provocar fractures. El seu metge pot fer proves per comprovar els seus ossos.

Si també teniu virus de l’hepatitis B (VHB) i preneu Atripla, la vostra hepatitis pot empitjorar si deixeu de prendre-la. No deixeu de prendre Atripla sense abans parlar amb el vostre metge.

Interaccions farmacèutiques

El dia abans de la cita, feu una llista de tot el que feu. Per molt insignificant i "quotidià" us sembli una pedicura. Hi ha antipirètics que disminueixen la pressió. Si a la meitat de la cita, el metge et diu que et donarà un medicament per disminuir la tensió arterial, si estàs hipertensiu, com a mínim, pregunteu-li quines alternatives tens si teniu febre (compte amb una febre que prové d’un deliri). psicològic o paranoic).

Aquests medicaments no s’han de prendre amb els següents medicaments mentre es tracta amb Atripla®:

  1. Antibiòtics: Priftin (Rifapentin)
  2. Antifúngics: dosis estàndard de Vfend (voriconazol)
  3. Antihistamínics: Hismanal (astemizol) o Seldane (terfenadina)
  4. antipsicòtics: Orap (Pimozid)
  5. Medicaments per reflux àcid / ardors: Propulsid (Cisapride)
  6. Drogues cardíaques: Vascor (bepridil)
  7. Sedants: Versió (midazolam) i Halcion (triazolam)
  8. Medicaments antimigranians: Migració i cafergot (medicaments per a l'ergot)
  9. Antivirals: Hepsera (adefovir)

No s’ha d’utilitzar Atripla al mateix temps que Vfend (un voriconazol), un medicament utilitzat per a algunes infeccions per fongs. Efavirenz a Atripla pot disminuir significativament l'eficàcia de Vfend; Vfend pot augmentar significativament el risc d'efectes secundaris d'efavirenz.

Atripla no s'ha de combinar amb cap medicament contra el VIH que contingui cap dels ingredients actius a Atripla. Inclouen: Complera, Emtriva, Genvoya, Stribild, Sustiva o Viread. També s’ha d’evitar la combinació de Atripla amb medicaments contra el VIH que continguin ingredients actius com Atripla. Inclouen: Combivir, Epivir, Epzicom, Rescriptor, Triumeq, Trizivir i Viramune.

Altres medicaments que es poden evitar durant el tractament amb Atripla: Fortovase, Invirase (saquinavir), Biaxin (claritromicina), Noxafil (posaconazol) i Sporanox (itraconazol).

Interaccions amb medicaments per al tractament de l'hepatitis C: es poden combinar amb Sovaldi (sofosbuvir), Harvoni (ledipasvir / sofosbuvir), ribavirina i interferó pegilat alfa. No utilitzeu amb Olysio / Sovriad (simeprevir) o Viekira Pak (ombitasvir / paritaprevir / ritonavir / dasabuvir).

Es poden necessitar modificacions de dosificació dels següents medicaments si es combinen amb Atripla: bloquejants de canals de calci com Cardizem o Tiazac (diltiazem), Covera HS o Isoptin (verapamil) i altres; Crixivan (indinavir), Selzentry (maraviroc); fàrmacs immunosupressors ciclosporina (Gengraf, Neoral, Sandimmune i altres), Prograf (tacrolimus) o Rapamune (sirolimus); Metadona; Micobutina (rifabutina); Rifampicina; medicaments per a la reducció del colesterol, com ara Lipitor (atorvastatina), Pravachol (pravastatina) i Zocor (simvastatina); o els medicaments antidepressius bupropion (Wellbutrin, Wellbutrin SR, Wellbutrin XL i Zyban) o Zoloft (sertralina).

Es poden fer altres interaccions medicamentoses. Consulteu el fulletó Atripla per obtenir més detalls: http://packageinserts.bms.com/pi/pi_atripla.pdf

Altres informacions

Abans de prendre aquest medicament, digueu al vostre metge si teniu malaltia renal, malaltia hepàtica (inclosa l'hepatitis B) o si heu passat per depressió / pensaments suïcides. Informeu també al vostre metge si esteu embarassada o teniu previst quedar-se embarassada, alletar i totes les vostres condicions mèdiques, inclosos tots els suplements i suplements de recepta i sense recepta.

Informació del programa d’atenció al pacient: https://www.poz.com/basics/hiv-basics/drug-assistance-programs

Traduït per Claudio Souza del POZ original a Atripla No hi ha informació sobre l’autor o l’editor de text

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!