Soropositivo.org VIH, SIDA, sexe oral, finestra immunològica, acabat de diagnosticar?

Com és la vida d’un seropositiu?

Et trobes Iniciació ** Quant a Claudio Souza ** Com és la vida d’un seropositiu?
?>
Imatge predeterminada
Quant a Claudio Souza

Com és la vida d’un seropositiu? La qüestió s’acosta a ser….

Tinc un amic que busca a la xarxa preguntes més freqüents sobre la paraula "VIH positives", per exemple.

I va trobar una pregunta que em va semblar força interessant i vaig decidir intentar respondre-la des de la meva perspectiva, perquè, de fet, tot és qüestió de perspectiva.

En els noranta-quatre anys, quan em van diagnosticar, no hi va haver cap tractament com avui, i els que ens van donar una perspectiva de sis mesos, però amb una mala qualitat de vida i “la meva infecció. "En aquell moment, la doctora Patrícia Maia Cippolari va haver de suportar i estar d'acord amb el meu raonament:

Si és per morir, deixa'm morir sense llençar-me

"Dr., si només tinc sis mesos, deixa'm viure sense llançar 6 vegades al dia.

Només volia sobreviure, era el que podríeu esperar

I vaig començar a viure com les lletres de Sai a Chanderlier:
"Vull viure com demà no existeixi" - Vull viure com si demà no existís.

I vaig intentar viure així.

Una sèrie de “llançaments del destí em van fer acabar en una residència d’avis.

Support House Brenda Lee, llest!

Bé, el pitjor de tot va ser incapaç de sortir a buscar feina i així vaig començar a tenir-ne cura un pacientextremadament afeblit, que pateix Tuberculosi miliar que és una tuberculosi molt estesa i jo, ximple com era, vaig atrevir-me a imaginar que el meu suport podria tenir la força i la voluntat de recuperar-se, però no es va recuperar.

Per obtenir més informació sobre això, podeu anar al menú o fer clic al següent enllaç, que s’obre en una altra pestanya i parla de mi, d’una altra manera, en una perspectiva diferent, en Claudio Afonso.

Hi ha una altra declaració de mi, que abans vivia com a seropositiva i, en aquell moment, jo era "ningú", només una persona sense llar a la qual ningú no va homenatjar ni tan sols amb una "segona mirada" ...

Les Quatre Nits

Narra en “Les quatre nits ”, també en una altra finestra.

La meva vida com a seropositiva no és gaire diferent de la vostra.
Cada dia menjo tres àpats importants i, quan tinc paciència, menjo “altres menjars intermedis”, però, a favor de la veritat, em dedico al cafè.

Des del moment que vaig començar aquest text fins ara, estic a prop del tercer cafè. Crec que això es deu a una mena de “memòria afectiva”, perquè quan vaig quedar sense llar i vaig anar dues vegades, l’únic que podia beure mentre encara estava calent era el cafè.

Faig amor

Però faig l’amor com tothom, amb la diferència que tinc 55 anys i la vida sexual d’un home d’any 55 no és el mateix, ni en intensitat ni en quantitat, igual que jo, per exemple. 25 anys.

Bé, per exemple, ahir, 18 de novembre de dos mil disset, estava amb la meva dona, la meva filla i el gendre en un teatre, veient una excel·lent obra de teatre anomenada "El Buda trencat".

Priscila Schollz

Excel·lent peça amb una bona interpretació de l’actor Flavio Costa i una brillantor intergalàctica de Priscila Schollz, de qui personalment ho he dit.

De vegades vaig al cinema.

Sóc addicte a algunes sèries ...
Pràcticament a tota Marvel, també m’agraden “The Flash” i l’Archer, així com Star Trek Voyager i Star Trek Discovery, l’últim episodi del qual, crec que el vuitè gairebé em va matar d’ansietat.

També m’agrada Downton Abbey, ja m’agradava House of Cards, però es van embolicar quan van conduir el programa a una guerra i ni tan sols vaig veure el primer episodi.

Ara, sense Underwood, que ara veig que tan fàcil era per ell encarnar aquest personatge, va doblegar la biela alhora.

Tinc un passat lluminós i fosc, i no contaré amb la meva "brillantor", tot i que trobo a faltar ser ratllat com una celebritat relativa; però també em nego a ser un "acusat confessat de les meves obscuritats".

El planetoide no facilita i no facilita per raons òbvies
Foto de Felipe Observe, 22 dec 2018

En aquest planetoide més aviat arcaic, són rars els que no porten ombres amb ells.

El meu tractament és senzill avui en dia perquè prenc quatre pastilles un cop al dia pel VIH.

I per altres coses, només vint més, per altres coses.

El dolent d’això és l’envelliment prematur i aviat hauré traduït un text que parla sobre els processos d’envelliment prematur en persones que viuen amb VIH i més de 50.

Els porcs de Guinea més de 50 anys? Qui sap ...

Jo, la meva dona, alguns amics i amigues també som els primers que comencem a viure amb això (...) i, per descomptat, som i serem cobai.

Ja sabeu, vaig viure una època en què es va defensar que el tractament antiretroviral només hauria de començar i només quan la càrrega viral va arribar a les cèl·lules 350 per mil·lilitre de sang i vaig passar anys, anys i anys sense prendre res.

L’estudi START

Avui se sap, com més aviat comença el tractament, millor.
Em sento robat!

Robat per CD4 i teràpia, salut i esperança de vida.
Bé, em van diagnosticar un moment en què era difícil saber si hi hauria demà, com diu SIA a Chanderlier:

Vaig a canviar del candelabre, del candelabre
Viuré com que demà no existeixi
Com si no existís
Vaig a volar com un ocell durant la nit
Sent les meves llàgrimes mentre s’assequen
Vaig a canviar del candelabre, del candelabre

L’estudi va arribar tard

I ... per tant, el futur no és tan gran per a mi, però molta gent es va trobar seropositiva a 2002, per exemple, o a 2007 ... i ... també van ser robats perquè va començar el "Estudi inicial", crec, a 2012 i només, una vegada més vull creure en 2014 o 2015 i ara, feliç i finalment, el tractament comença el més aviat possible i, a les parts on la civilització ha arribat als millors estadis, als grans centres ... São Paulo ... m'atreviria. digueu Rio de Janeiro, però el saqueig de les arques públiques d’aquest estat em recorda alguna cosa com la sèrie "Gotham", i ara mateix, em fa por dir que Rio Branco, a Acre, tingui un HDI (Índex de desenvolupament humà) que va M’aturo i camino amb la capital de Rio de Janeiro, on, als centres mèdics, fins i tot em falta paper higiènic i aquesta és la P que em va!

Projecte a casa

De totes maneres, si voleu saber com visc, vaig a un gimnàs que és un projecte anomenat At Home, (assistim) Rosely Tardelli, que porta a "Agència de notícies contra la sida".

Cosa que em fa sentir bé, i també a la meva dona, Mara, que la majoria de la gent coneix el nom, però pocs els han vist i faig dues seqüències de la cinta rodant, una durant 55 minuts, després una sessió de quatre culturistes i més 45 minuts de cinta rodant (sí, estic bé, gràcies) i aquesta és la meva manera de viure com a ésser humà. I el VIH positiu, perquè això és el que voleu saber.

La vida, per a mi, a excepció de més punts de control ambulatoris, és tan bona o tan dolenta com la de qualsevol altra persona.

Busqueu i trobareu, ensenyat el Mestre.

I abans de cridar-me X religiós o Y religiós ... Em vaig cansar de les religions i, per intentar explicar, sóc, de fet, algú que intenta ser "seguidor del camí".

De quina manera?
Cap a on condueix?
Bé, haureu de triar el camí a seguir, i així podreu saber cap a on cadascú de vosaltres que em llegeix, on aneu, perquè el meu destí ... Només m'importa. i per acabar:

Hi ha vida amb el VIH. PUNT

Anuncis

Articles relacionats que us agradi llegir

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!