Prova del VIH, fets: aprendre i comprendre bé

Imatge predeterminada
Articles, traduccions i edicions CD4

La prova de El VIH és senzill. És ràpid, és fiable i has d’acceptar els teus resultats. Si després de 30 dies us feu proves, no hi ha més por.
I, veieu, fer un recompte de sang i endevinar el resultat basat en el recompte de glòbuls blancs, leucòcits, monòcits, basòfils i neutròfils, com a exemple, us sortirà a la mà i no resoldrà res.

PEP
PEP é emergência Médica

Possible infecció pel VIH? Busqueu la preparació immediatament

Si creieu que heu pogut estar en contacte amb el VIH durant les últimes 72 hores, feu clic a l'enllaç següent i cerqueu el lloc més proper a on esteu i "HI HA PASSAT A LA RECERCA DE PEP "

PEP és emergència mèdica

Eviteu algunes idees errònies:

Així que prengui:

  • Sexe vaginal sense condoms;

  • Sexe anal sense preservatiu;

  • Sexe oral sense preservatiu;

  • Ús de xeringa per part de més d’una persona;

  • Transfusió de sang contaminada;

  • De la mare infectada al fill durant l’embaràs, el part i la lactància;

  • Els instruments que perforen o tallen sense esterilitzar.

Per tant, no triguem:

  • El sexe sempre que s’utilitzi correctament el preservatiu;

  • Handjob per a dos;

  • Un petó a la cara o a la boca;

  • Suor i llàgrimes;

  • Picada d’insectes;

  • Estira de mà o abraçada;

  • Sabó / tovallola / llençols;

  • Coberts / gots;

  • Seient d’autobús;

  • Piscina;

  • Bany;

  • Donació de sang;

  • Per l’aire.
[/ penci_text_block] Si teniu alguna pregunta sobre aquest tema i es troben a menys de 72 hores de distància d'aquesta emissió aparent, llegiu
PEP i corre cap a l’hospital més proper!
Més informació sobre PEP
Si han passat 72 hores, continua el text i entén millor el ...

... Prova del VIH, fets que aclareixen i desinstal·len les neurosis

Els centres nord-americans de control de malalties (CDC) calculen que hi ha al voltant de 1,1 milions de persones VIH positives als Estats Units. D’aquest número, el CDC estima que un de cada set (15%) desconeix el seu estat VIH.
Aquí al Brasil, tot i que estic fora de dades, perquè formo part d’un bloc de carnaval anomenat "Jo sol".
Fer proves per al VIH és una cosa intel·ligent. I és fàcil. Tot i això, moltes persones eviten fer la prova per diverses raons.
Alguns poden trobar la idea de fer el test tan espantós que simplement no ho fan, mentre que altres poden pensar que no és necessària la prova del VIH perquè creuen que no corren cap risc. Jo, Toscus, reconec que feia temps que tenia por de fer la prova a causa d’una superstició que era molt més que una corrent:
- ”Millor no poso a prova perquè totes les persones que veia fer proves posades i posseïdes en dos mesos.

Era la por ...

La veritat és que qualsevol pot ser infectat amb el VIH. Alguns grups demogràfics poden veure's més afectats que d'altres, però els factors de risc són els mateixos per a tothom.
Pel que fa a les proves de VIH, el vell clixé “el coneixement és poder” continua essent cert. Conèixer el vostre estat VIH, negatiu o positiu, us permetrà protegir la vostra salut i la salut de les vostres parelles sexuals.
Actualment no hi ha cura per al VIH / SIDA, però hi ha medicaments disponibles que permeten tenir individus VIH positius vida normal i saludable. I tingueu present la vostra serologia, contradient la "gent de la nit" amb menys probabilitats de transmetre el virus a altres.
El CDC recomana que tothom que tingui entre 13 i 64 i XNUMX sigui provat pel VIH almenys una vegada, independentment del risc percebut. A més, hauria de fer una prova de VIH si s'aplica algun dels següents:

Observa bé

 • Sou actius sexuals, sobretot amb tres o més parelles sexuals en els darrers mesos de 12.
 • Heu mantingut relacions sexuals sense protecció amb algú que és seropositiu o algú que no conegui la seva situació de VIH.
 • Heu compartit agulles o xeringues per a la injecció de medicaments (inclosos esteroides o hormones) o si es va utilitzar equipament no estèril per a pírcings o tatuatges.
 • Vostè és un professional sanitari que ha tingut un accident laboral, com ara exposició directa a la sang, o ha estat atrapat en una agulla o un altre objecte potencialment contaminat.
 • Estàs embarassada o estàs pensant a quedar-te embarassada.
 • Ha estat agredida sexualment.
 • Vas intercanviar relacions sexuals per menjar, refugi, drogues o diners.
 • Se li ha diagnosticat o s'ha buscat tractament per a una infecció de transmissió sexual, com la sífilis o l'herpes.
 • Se li ha diagnosticat o s'ha sol·licitat tractament per a hepatitis o tuberculosi.
 • Teniu algun motiu per no estar segur del vostre estat VIH.

Si ets un home gai o bisexual sexualment actiu, pot ser que es beneficiï de la prova de VIH cada tres a sis mesos.
Si heu estat implicats en conductes que us posen en risc d’infectar-vos amb el VIH, també podríeu estar exposat a altres malalties cardiaques. Alguns d’aquests poden ser força greus i requereixen tractament immediat. Si t’estan posant a prova del VIH, també has de parlar amb el teu metge si estàs en risc i hauràs de provar-les per a aquestes ETS.

Quins són els tipus de proves de VIH?

Hi ha diverses proves diferents que es poden utilitzar per determinar si té VIH. El primer test desenvolupat segueix sent el més utilitzat per a la detecció inicial de la infecció pel VIH: el test immunosorbent relacionat amb enzims o, com és més conegut, ELISA o EIA.
Hi ha una gran varietat de proves ELISA / EIA disponibles. Alguns consisteixen a treure sang d’una vena. La mostra s'envia a un laboratori per analitzar-la, amb resultats disponibles en una o dues setmanes.
Molts llocs de proves utilitzen ara proves orals o digitals. La prova oral, per exemple, consisteix en fregar les genives superiors i inferiors dins de la boca. A continuació, la mostra es col·loca en un vial de desenvolupadors, amb els resultats disponibles en 20 als minuts 40.
Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) van recomanar recentment un nou protocol de prova del VIH de laboratori que aprofitarà els avenços en la tecnologia de proves i identificarà millor els casos aguts o molt recents de virus. Aquests nous tests de VIH de "quarta generació" per a anticossos del virus en mostres de sang i pel que es coneix com a antigen VIH-1 p-24, que apareix al cos abans dels anticossos.

Finestra immunològica

El temps que triga el cos a produir anticossos després de començar la infecció pel VIH es coneix com el "període de finestra". Per a la gran majoria dels que contrauen el virus, els anticossos contra el VIH es desenvolupen a les quatre hores posteriors a l’exposició. Alguns triguen una mica més a desenvolupar anticossos.
Fins que no hi hagi anticossos, un ELISA serà negatiu pel VIH. Per tant, si algú ha contractat el virus però encara no ha desenvolupat anticossos mentre feia ELISA, això podria donar lloc a un fals negatiu.
Les noves proves del VIH van detectar una infecció al voltant de tres setmanes després de l’exposició al virus; Amb proves de VIH més antigues, el període de finestra pot ser de fins a tres mesos. La identificació correcta de casos aguts de VIH és crucial per a la prevenció, ja que les càrregues víriques solen ser molt elevades durant aquest període d'infecció, augmentant la probabilitat que algú transmeti el virus.

A causa d’aquest període de finestra, és important saber quin tipus de test de VIH està utilitzant el vostre metge. En proves anteriors, fer la prova abans de tres mesos pot produir un resultat poc clar o un fals negatiu.

Si el test inicial del VIH és positiu, el següent pas és realitzar un test de diferenciació d’anticossos anti-VIH-1 / VIH-2 per determinar si l’individu és VIH-1 o VIH-2. Aquest test produirà resultats més ràpidament que el test Western Blot recomanat anteriorment.

Si hi ha un resultat negatiu o indeterminat a partir del segon pas de prova, el CDC recomana una prova d’àcid nucleic. Un resultat negatiu d’aquesta prova indica un resultat fals positiu de la prova anterior, cosa que significa que l’individu no té VIH. Un resultat positiu indica una infecció aguda.

Cap prova de diagnòstic serà 100% fiable, però si és negatiu en el moment adequat (és a dir, 3 setmanes després de la possible exposició al virus amb les últimes proves del VIH o 13 setmanes després de la possible exposició al virus amb proves del VIH) potser considereu que això és una confirmació fiable de que és negatiu pel VIH.

Quina diferència hi ha entre proves anònimes i confidencials?
Amb proves anònimes, no heu de donar nom a ningú. Amb proves confidencials, proporcioneu el vostre nom durant el procés de prova, però, per llei, el sistema sanitari i les agències sanitàries governamentals han de mantenir la vostra informació privada: no poden permetre que esdevingui informació pública.

Als Estats Units, la 1996 Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) assegura que els vostres registres mèdics romanen confidencials. En general, només el vostre metge o la institució on heu realitzat la prova tenen accés als vostres registres mèdics. Tot i això, molts estats han optat per utilitzar els informes basats en el nom, cosa que significa que si sou seropositius, el resultat i el nom de la vostra prova seran reportats als departaments de salut estatals i locals amb finalitats de vigilància. El departament de salut de l'Estat elimina tota la informació personal sobre el resultat del vostre test (nom, adreça, etc.) i comparteix la informació amb el CDC perquè pugui fer un seguiment de les tendències nacionals de VIH.

Com que les lleis varien d’estat a estat, si us preocupa l’anonimat o la divulgació, poseu-vos en contacte amb el vostre departament de salut local o qualsevol línia d’assistència de l’organització de serveis de la sida per saber quina és la llei de la vostra àrea i on Hi ha proves anònimes disponibles.

Utilitzar una prova a casa o anar a un lloc web de proves anònimes, que estan disponibles per part dels departaments de salut de tots els estats, són bones maneres de fer-se una prova anònima, cosa que significa que no cal utilitzar el vostre nom per fer-ne la prova. Tindreu una conversa amb un assessor, però la vostra identitat encara estarà protegida.

On puc fer la prova?
Les proves del VIH estan àmpliament disponibles en diverses instal·lacions sanitàries: en consultoris mèdics privats, clíniques de salut pública, sales d’emergència hospitalàries, farmàcies.

El CDC va encarregar als proveïdors sanitaris que posessin a prova tots els seus pacients pel virus, tant si van informar o no de la conducta de consum sexual o de drogues coneguda per transmetre el virus. Malauradament, però, molts professionals de la salut encara no segueixen aquesta recomanació, cosa que significa que moltes persones que desconeixen el VIH segueixen sense diagnosticar-se.

Els residents nord-americans poden adquirir kits de recollida de la llar que consisteixen en enviar una mostra de sang a un laboratori per a anàlisis i resultats. A l'octubre de 2012, els residents dels Estats Units també podran adquirir un kit complet de bricolatge, que pot proporcionar resultats 20 en minuts 40.

L’assessorament és una part important de les proves de VIH. Això es pot fer de manera presencial amb un metge, en un lloc de proves amb un assessor o per telèfon amb un assessor que treballa per a una empresa que proporciona kits de proves a domicili. Aquestes converses juguen un paper valuós en informar a aquells que tenen un resultat negatiu sobre com mantenir el seu estat negatiu i en assessorar els que tenen un resultat positiu sobre la seva salut.

Cada estat té la seva pròpia línia d’atenció al VIH, a partir de la qual podeu obtenir informació sobre on realitzar el test, inclosos els llocs de prova anònims, als estats en què està disponible la prova anònima.

Els textos a continuació us poden interessar!

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Valter 26 de desembre de 2019 a les 15:58:34 hores

Com ho entenc, si vaig fer la prova amb 48 dies puc estar tranquil perquè va ser negatiu, sent la mateixa quimioluminescència de 4 generacions?

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 26 de desembre de 2019 a les 21:42:41 hores

Després de XNUMX dies, el resultat és definitiu.

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: