Càrrega viral indetectable i transmissió negativa del VIH

Càrrega viral indetectable i persones negatives pel VIH
El VIH és poc selectiu a la recerca d’un hoste
VIH negatiu SIDA antiretroviral petó Petó a la boca La càrrega viral El consum d'alcohol Dades sobre la SIDA La prevenció del VIH Infecció pel VIH El que és CD4 sexe Sexe oral i fets Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Virus del papil·loma humà

La càrrega viral indetectable és la meca de totes les persones amb VIH! I la relació amb la transmissió del VIH consisteix en proves científiques que l'indetectable és intransferible.

Càrrega viral indetectable i informació de transmissió del VIH a persones negatives amb el VIH.

VPH, virus del papil·loma humà
Virus del papil·loma humà. HPV! Bé, fa molt de temps vaig renunciar a utilitzar imatges de persones amb VPH. Vaig fer les recerques i vaig acabar trobant imatges que em robaven el son. És un virus cruel i considero que és una violència terrible exposar aquestes fotos. És una violència contra la persona fotografiada i la persona que veu la imatge. Quan es visualitza una imatge d’una malaltia o qualsevol cosa semblant, l’objectiu és obvi: intento mostrar què és i si, així, la persona replanteja la merda que farà quan tingui relacions sexuals sense preservatiu. F *** donat sense preservatiu pot ser el F *** mal donat (guionat 🙂?) De tota la vida. Penseu i repenseu si teniu coratge i un “esperit fort, busqueu-lo. Però no digueu que no us aviso

Però si us plau, tot i que personalment tinc les meves reserves, la gent ha trobat un motiu més per tractar-se millor.

Mireu, just després del meu diagnòstic, em vaig convertir en "intocable".

La por a transmetre el VIH era tan vertiginosa que, i us ho diré millor en un altre text, vaig estar poc més de nou mesos sense una abraçada!

La càrrega viral indetectable no és cura

I vaig acabar tan vulnerable que gairebé em vaig enganxar!

I ara "tinc" Mara! I no vull res més que això! Tingueu-ho en compte a l’hora de cercar l’aplicació Què és i si estigués sol, encara no m’aprofitaria aquest axioma resant això ...

... Càrrega viral indetectable i transmissió del VIH

    1. Les persones amb VIH que estan en tractament i tenen una càrrega viral indetectable no poden transmetre el VIH.
    2. Això s'entén amb l'eslògan "Indetectable és igual a intransferible" ("U = U").

No tothom en tractament amb VIH té una càrrega viral indetectable.

Les persones que viuen amb VIH que es tracten regularment mesuren regularment la quantitat de virus a la sang.

Això s’anomena prova de càrrega viral.

Quan una persona té molt poc virus, es diu que té una càrrega viral 'indetectable'. La càrrega viral es mesura en unitats anomenades "còpies".

Els exàmens clínics poden mesurar la càrrega viral de fins a còpies 40. Qualsevol cosa menys s’anomena “indetectable”.

Quan les persones amb VIH reben un tractament efectiu, la quantitat de VIH en els seus líquids corporals disminueix dramàticament.

I afirmen que no hi ha prou VIH per transmetre a una altra persona.

Les últimes notícies i investigacions sobre la càrrega viral i el tractament indetectable com a prevenció

Si algú té un càrrega viral indetectableAixò no vol dir que tingueu cura del VIH. Si deixen de ser tractats pel VIH, la seva càrrega viral augmentarà i es tornarà a detectar.

Però tenen una càrrega viral indetectable 1/2 que no hi ha prou fluids en el teu cos per transmetre VIH durant el sexe. En altres paraules, no són infeccioses.

Quan una persona té una càrrega viral indetectable, la seva possibilitat de transmetre el VIH a una parella sexual és nul·la. Tal com diu l'eslògan de la campanya, "Indetectable és igual a intransferible" o "I = I".

Aquest full informatiu està escrit per a persones que no tenen VIH. També es tracta aquest tema una pàgina escrita per a persones amb VIH.

British British Association Council

La campanya Undetectable Equals Untransmittable (U = U) compta amb el suport de la British VIH Association, que és l’associació professional de metges i altres professionals sanitaris que treballen amb el VIH al Regne Unit.

BHIVA diu que l’ús constant del tractament del VIH per mantenir una càrrega viral indetectable és una forma altament eficaç de prevenir la transmissió sexual del VIH.

Concretament, BHIVA diu que no hi ha risc de transmissió progressiva del VIH per part de persones que tinguin una càrrega viral indetectable durant almenys sis mesos i que tinguin bones adhesió (feu el tractament sense que hi hagi dosis).

L'evidència científica

El primer gran estudi que indica que les persones amb càrregues virals baixes no són infeccioses prové d’un estudi de parelles heterosexuals de 415 l’any 2000. Es va trobar que cap soci VIH positiu amb càrrega viral per sota de 1500 còpies / ml transmetia VIH. A 2011, es va anomenar un gran estudi científic HPTN 052 Es pot concloure que el tractament amb VIH va reduir el risc de transmissió del VIH a una parella heterosexual normal en un 96%.

L’única raó per la qual no es trobava 100% és que una persona de l’estudi va adquirir VIH, però va passar als pocs dies de la seva parella iniciant el tractament. Al llarg de l’estudi de quatre anys, cap persona amb càrrega viral indetectable va transmetre VIH a la seva parella.

SOCIS ESTUDIS

Els resultats finals dels estudis PARTNER 1 e PARTNER 2 es van anunciar a 2016 i 2018, respectivament. Entre tots dos, van reclutar parelles gai 972 i parelles heterosexuals 516, en què una parella tenia VIH i l’altra no. Al llarg de l'estudi, les parelles gais van tenir actes penetrants de sexe sexual 77.000 i actes de 36.000. Els estudis PARTNER no han trobat una transmissió única del VIH d’un soci VIH positiu que tingués una càrrega viral indetectable (per sota de 200 còpies / ml).

A 2017, un estudi similar exclusiu de les parelles gai 343, Oposa a Atreure, també no va trobar transmissions de socis amb càrrega viral indetectable en els actes de sexe anal de 17.000 sense preservatiu.

Entre els tres estudis, no es va observar cap transmissió del VIH per part d’un sexe amb una càrrega viral indetectable en gairebé sexe penetrant 130.000 sense preservatiu. Això significa que el risc de transmissió per part d’un soci amb càrrega viral indetectable és estadísticament equivalent a zero.

Què passa? Aposta per la tranquil·litat, la qualitat de vida i la tranquil·litat de no haver de medicar-se tota la vida,

Compta amb una base de dades estadística?

Alguns dels socis VIH negatius en aquests estudis fez adquirir el VIH. Però amb proves genètiques, els investigadors van poder demostrar que totes aquestes infeccions provenien d’altres persones i no de la seva parella principal.

I l’ús de preservatius ajudarà a prevenir les ETS.

Una altra consideració a tenir en compte és l’altra persona, o fins i tot tu:

Si una persona té una ETS, pot augmentar la probabilitat de transmissió de VIH.

Aquest és el cas si vostè, el soci VIH negatiu, té una ITS (sobretot sífilis). Això augmentarà el risc d’adquirir el VIH d’algú que no estigui en tractament

A més, algunes ITS poden fer que les persones que tinguin seropositives no estiguin en tractament de VIH siguin encara més infeccioses.

Però no és el cas de les persones amb tractament del VIH amb càrrega viral indetectable. En els estudis PARTNER i Opposites Attract, no hi va haver una única transmissió del VIH, tot i que moltes persones presentaven ETS.

No seria més segur fer relacions sexuals amb persones que no tenen VIH?

Bé, si tens una bola de cristall, potser, però ...

En lloc d’utilitzar sempre preservatius, moltes persones intenten fer més sexe la seguretat triant socis amb el mateix estatus del VIH que ells mateixos. A vegades s'anomena "serosorting'(per mi no es pot traduir).

Això pot funcionar per a persones amb VIH (si el seu estat VIH és correcte). Però l'estat de les persones seronegatives només és cert fins a la darrera vegada que ho van fer la prova. Especialment en situacions casuals, això pot suposar acceptar la paraula de la seva parella o endevinar-ne l’estat del VIH.

"L'ús constant del tractament del VIH per mantenir una càrrega viral indetectable és una manera de prevenir la transmissió sexual del VIH".

Bé, en una situació en què moltes persones tenen VIH sense adonar-se’n i on la majoria de les persones amb diagnòstic de VIH s’ho prenen, tractar el VIH, tenir relacions sexuals sense preservatiu amb parelles que semblen ser negatives no és una estratègia segura. És a dir, el meu estimat lector, que aposti per casa i la teva dona en un partit de daus, tres d’ells,

Seria més segur que les persones seronegatives tinguessin relacions sexuals sense condó amb parelles seronegatives i amb tractament efectiu.

Però és important recordar que si bé el tractament contra el VIH impedeix que les vostres parelles transmetin VIH, no protegeix cap de vosaltres d’altres malalties cardiaques !!!

Què significa això per a vostè?

Si teniu un soci amb VIH en tractament i teniu una càrrega viral indetectable, no la transmetran encara que no utilitzeu preservatius. Si voleu deixar d’utilitzar Els condons ou PREP (profilaxis pre-exposició) En la vostra relació, és probable que sigui bona discussió amb la vostra parella i assegureu-vos que tots dos estiguin còmodes amb la decisió.

Saber que “indetectable és igual a no transmissible” és especialment útil per a persones que desitgen tenir un fill. Les parelles en què una persona té VIH indetectable i l’altra és negativa pel VIH poden tenir sexe sense protecció per concebre.

Jo, Claudio, voldria afirmar que el que hi ha a sobre és l'opinió científica. O el que ens apareix. Ja conec persones que van contraure el VIH mitjançant aquestes opinions científiques i tinc un estudi, de fet un text, així com un enllaç d’una revista Veja que mostra alguna cosa que sempre he avaluat com a possibilitat latent derivada d’aquests textos.

Què passa amb les infeccions de transmissió sexual (ETS)?

És molt important recordar que, mentre que el tractament amb VIH d’una parella sexual et protegeix del VIH, no el protegirà dels altres infeccions de transmissió sexual (ETS).

La presència de El 72% de les persones que utilitzen PrEP tenint sífilis, malaltia greu i gonorrea, una malaltia "ja controlada" que s’està fent resistent a la majoria d’antibiòtics i, en alguns casos, apunta a la incurabilitat, una paraula que no sé si existeix que parla d’un fet molt a prop de ser consumat

Per aquest motiu, exàmens de salut sexual i es recomana la reproducció.

El tractament amb VIH sempre significa que les persones tenen una càrrega viral indetectable?

No!

No tothom en tractament de VIH té càrrega viral indetectable.

Després d’iniciar el tractament amb VIH, pot trigar fins a sis mesos a que la càrrega viral d’una persona sigui indetectable. Fins llavors, encara poden ser infeccioses.

BHIVA us recomana que vosaltres i la vostra parella no prengueu cap decisió sobre com suspendre l’ús del preservatiu fins que la vostra càrrega viral no sigui detectable durant almenys sis mesos.

Quan s’inicia el tractament amb VIH, hi ha qui troba que els primers medicaments amb recepta no els serveixen bé. Però gairebé tothom troba una combinació que funciona i el risc de fallada del tractament disminueix amb el pas del temps.

És possible que la càrrega viral indetectable no es pugui detectar a la primera meitat.

Les persones amb una càrrega viral indetectable de vegades experimenten el que s’anomena “cops”Sobre la vostra càrrega viral. La vostra càrrega viral augmenta de l'indetectable a un nivell baix però detectable (per exemple, còpies 120 / ml) abans de tornar a ser detectable a la prova següent.

Això no ha de ser motiu de preocupació. Als estudis PARTNER i Opposites Attract, "indetectable" es va definir com a sota de 200 còpies / ml. Aquests estudis van demostrar que la transmissió no es produeix per sota d’aquest nivell.

I = m’aplico a tot tipus de sexe?

SI

Una càrrega viral indetectable impedeix la transmissió del VIH durant sexe oral, sexe vaginal i sexe anal. Els condons no són necessaris per evitar la transmissió del VIH quan la càrrega viral de la seva parella no és detectable.

La U = U s’aplica a la transmissió no sexual del VIH?

Aquesta pàgina sobre transmissió del VIH durant el sexe va ser traduïda al portuguès per Cláudio Souza a 05 novembre 2019, a partir de l'original escrit per Gus Cairns que està en: Càrrega i transmissió virals indetectables: informació per a persones negatives amb VIH

Revisat a 2019.

Revisió prevista al gener 2022

Més informació aquí DIAHV actualitza la informació del concepte Indetectable = intransferible

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------



Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: