Neuropatia perifèrica per al VIH

Imatge predeterminada
Dolor i sida Dolor i neuropatia perifèrica per VIH El dolor i els pacients amb VIH marihuana marihuana medicinal neurones Neuropatia Neuropatia perifèrica i dolor !!!! Neuropatia perifèrica del VIH Viure amb el VIH

La neuropatia perifèrica resulta de danys als nervis perifèrics del cos. M'interessa això des de fa anys i, fins i tot crec, aquesta curiositat es limita a la morbositat. Sí, pot ser, però per veritat sóc jo amb qui visc ...

Neuropatia perifèrica pel VIH i he de suportar aquest dolor

Tot comença amb l’acció de El VIH, el virus de SIDA. I la sida és la punta de l’iceberg d’esdeveniments que s’inicien amb la infecció pel VIH, com ja sabem avui, des de fa temps en estudis. Com que la neuropatia perifèrica a causa del VIH s’inicia als llocs més llunyans del cervell, per tant, és “perifèrica” i està creixent…. Una vegada vaig consultar a un Brux… vull dir, un neuròleg sadista i ella, molt simpàtica, va defensar que, algun dia, ja no tindria dolor.

Aquests nervis porten senyals entre el sistema nerviós central (el cervell i la columna).

I també pels músculs, la pell i altres òrgans interns.

Quan es desenvolupa inicialment una neuropatia perifèrica, les persones solen presentar un formigueig o picor als dits dels peus.

Tot i que també pot començar pels dits (aquest era el meu cas).

El temps passa, el temps vol ...

Amb el pas del temps, el formigueig es propaga gradualment als peus o a les mans i empitjora fins a un fort dolor ardent i / o palpitant.

Les persones que presenten neuropatia perifèrica severa poden patir dolor extrem i poden tenir dificultats per caminar.

De vegades es necessita l’ajut d’un bastó o d’una cadira de rodes per desplaçar-se.

M'encanta el meu bastó. Però em va començar a fer mal i he passat per la perxa de portar un guant de mig dit per no fer-me mal i per no tenir, d’altra banda, la mà bullida!

El meu diagnòstic més encantador és la polineuropatia perifèrica

Les persones que tenen neuropatia perifèrica en general experimenten símptomes en ambdós costats del cos. En altres paraules, la neuropatia perifèrica en general es produeix en les dues cames i / o ambdues mans. Els sentiments poden ser constant o periòdica. A vegades no poden ser notable mentre que altres vegades poden ser molt incòmode.

La neuropatia perifèrica no només és físicament dolorosa, sinó que també pot tenir un profund efecte vida. L’instint natural de reduir o evitar el dolor pot evitar que les persones continuïn amb les seves activitats diàries, ja sigui pujant i baixant escales, visitant amics i familiars o vagin a treballar. Això pot causar una gran ansietat que pot conduir a una depressió profunda: problemes emocionals greus que poden fer que la vida sembli totalment frustrant.

Sense justificar-me, sé que de tant en tant sóc amarg

neuropatia periféricaNAquest és el meu drama personal. He pres tot tipus de medicaments, incloent tramadol i morfina; Actualment estic prenent una "dosi lleugera" de metadona combinat amb gabapentina, dos comprimits de gabapentina, i la meva infecció diu que no s’atreveix a tocar-la, ja que la dosi ja està per sobre de l’indicat, però el que ho va prescriure va ser un cirurgià neuro, el doctor Alexandre Walter, que va lluitar durament, crec, per obrir el clínica de dolor a l’Hospital São Camilo.

La medicació m’ofereix intercaladament i tres dosis d’amitril, 75mg (tres comprimits de 25mg) al dia més la combinació matinal d’un antidepressiu amb característiques químiques que “ajuden a combatre el dolor”, clorhidrat de duloxetina, 60MG.

Juntament amb això, agafo quetiapina i gabapentina, un neurolèptic. I, us excuseu tots ... Un forat, un buc de gola topat i elogiat, que alguna vegada vaig ajudar a superar el vostreaugment de "por a la vostra vida" vaig veure un o dos vídeos i em va burlar:

"Et ve molt bé per a la neuropatia perifèrica".

Li vaig dir que anés a un lloc molt, molt, molt llunyà. Després la vaig bloquejar després d’enviar-li els documents que vaig posar aquí. A més del vídeo que va veure. Em sembla que ella creu que els malalts es troben automàticament desgraciats ... Aquest és el mobiliari que la va portar cap a mi, buscant suport i protecció. I així em va pagar. Paciència, Déu sap el que Ell fa. I, per cert, pel no, poso algunes coses aquí, per evitar, o almenys intentar evitar, xafarderies com aquesta que es va fer per a mi.

En resum, jo No em quedo noranta minuts sense haver de prendre analgèsics.

De vegades, desfer-se del circuit, creient que "ha passat" i l'engany no és llarg, en quinze minuts el formigueig torna i jo, que sap el que vol dir, torno als remeis, per evitar un mal més gran. I ... Sí! Estic bé. Queda per veure com i quan el futur serà el que em va donar aquesta targeta:
neuropatia periférica
Compreneu que és "amb company perquè el metge no considera" segur "caminar solament per la ciutat

Què és la neuropatia perifèrica?

I aquest és el vídeo que va donar lloc al sarcasme estúpid de l'imbècil complet ... Sí, sí, estic bé, llegiu l'informe després del vídeo. Algunes criatures insensates, i sé que això és un insult al Club d'idiotes, semblen només creure en la misèria o el sofriment d'altres quan es pot veure que es pot fer poca o gairebé gens. I prendre refresc, refresc i més soda ad infinitum ...

La neuropatia perifèrica I tot i això ... No penso en la curació....

Això em limita molt i, per tant, rares vegades surt al carrer (només en casos d'extrema necessitat), sent presoner de mi i els meus dolors. També us recomano, per a més aclariments, la lectura d'aquest text: Dolor en pacients amb VIH + També és recomanable llegir això Un altre article

Els textos a continuació us poden interessar!

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Mariana 12 de desembre de 2019 a les 05:35:25 hores

Bon dia Claudio! Em pregunto després de quants anys de diagnòstic del VIH va aparèixer la neuropatia perifèrica? He estat VIH positiu durant 14 anys i només ara que han aparegut tots els símptomes. Demà tinc una cita amb un neuròleg. Gràcies!

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 12 de desembre de 2019 a les 14:39:21 hores

Hola Mariana! Bona tarda
Veure bé. En el meu cas, hi va haver alguns signes al començament de la cosa, perquè vaig començar "el meu tractament" en un altre moment que el vostre. Perquè només hi havia AZT. Vaig sentir moltes coses dolentes i vaig deixar el tractament. Després va arribar la pau ... Fa uns vuit anys que es complicava, i molt, per a mi.

Avui tinc un còctel de medicaments que de tant en tant m’esborren ... Oh, suco 🙁

Així com dic "Hi ha vida amb VIH", et reforço: "Has d'estimar la vida"

I si descrivíeu més en les històries que publico, sabreu que he passat per una llarga i aparentment inacabable guerra.

D’aquesta manera, no sé on a la ciutat on viviu, però estic a Sampa.

Si hi ha alguna cosa, amb qualsevol cosa que us pugui ajudar, estic aquí i us poso a la vostra disposició.

Podeu utilitzar aquesta funció o no. Sempre intentaré respondre el més aviat possible

Però a sampa, tvz puc fer referència a vostès metges 🙂

De totes maneres, treballo sol i estic treballant per organitzar el bloc. En certa manera, al següent enllaç apareix gairebé tot el que tinc sobre la neuropatia.

continua llegint, però no s’espanti. El meu cas és extremadament greu, i sí, cap metge no em dóna res més.
Diuen que estic hipermedicat i molts d’ells no entenen com segueixo caminant i em parlen amb aquest munt de medicaments que prenc.

KKK Tot és com Déu vol!
https://soropositivo.org/neuropatia-periferica-por-hiv/

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: