Històries Positives SIDA petó Petó a la boca CD4 Testimoni de persones que viuen amb VIH Dades sobre la SIDA El que és CD4 sexe Sexe oral i fets Sexe oral Quin és el risc? Sexualitat Virus del papil·loma humà

Sóc VIH positiu! Tal vegada per dir que tinc VIH!

Amawilis i en un moment així dir que jo tinc VIH

So VIH positiu! Sí Tinc VIH! Només dir això. Un simple detall, i tot està deformat ...

😳

La meva història és senzilla i corrent. Vaig estar contaminat pel meu exmarit fa vuit anys. Sóc asimptomàtic i només he descobert el virus a 1999.

La separació va ocórrer en 1992.

No creo més bons. Esbrinar que sóc seropositiva ens ha connectat per sempre.

Amarilis

Des de llavors, mai no l'he vist, tot i que no hem tingut fills.

Però ...

Sabia que m'ha rodat al voltant de 1994, però, suposo, no s'atrevia a acostar-se. Crec que va ser quan vau descobrir la vostra seropositivitat.

Més tard, vaig rebre un missatge indirecte d’un amic que el va conèixer casualment al carrer per poder fer-ho Test de VIH.

M'agradaria que m'havia dit abans, perquè llavors jo podria estar tractant-durant més temps.

El treball en l'educació i, fa tres anys, vaig decidir escriure un llibre sobre la prevenció de la SIDA, als nens en edat preescolar; ,, Llenguatge infantil senzilla lúdic.

Sempre posant-me en la posició de portadora del VIH. Pensament: jo sóc seropositiva! No ho sabia, però va ser!

Vaig investigar, llegir, estudiar molt sobre el tema i escriure la història sempre pensant que sóc seropositiva, només era un exercici mental ... Jo ja ho era i no ho sabia....

Vaig tenir la màxima atenció i atenció a la redacció per no deixar cap tipus de “interpretació errònia”, idea de prejudici o discriminació, valorant sempre la solidaritat i la ciutadania. El llibre va ser revisat i aprovat pedagògicament, i en aquell moment vaig tenir una cirurgia senzilla. Va ser quan van descobrir la meva serologia, la ironia del destí.

El meu treball havia aparegut a la meva vida per preparar-me per a la meva pròpia realitat com a persona que sóc seropositiva.

Sembla que el meu treball havia aparegut en la meva vida que em preparo per la meva pròpia realitat.

Després de la meva separació, les meves relacions sexuals són sempre segurs.

Però, ¡tira! Què tan difícil?

Vaig conèixer, fa poc temps, una cara negativa ... i boooom!

Passió immediata i sabia: sabia qui vindria d’alguna manera o altra a dir-me que sóc seropositiva.

Passió immediata, una bogeria, un desig de veure, estar junts, tocar, escoltar, a totes aquestes coses.

La relació es va escalfar fins que va arribar a "una hora tan difícil d'explicar".

El meu món es va esfondrar de nou quan vaig descobrir com el virus. Va ser el meu primer amor, després del VIH.

En aquest moment, ell va estar d'acord, va dir que no hi havia problema, i tota aquesta merda, però amb el pas dels dies, la distància entre nosaltres era cada vegada més, fins que no parlem més.

Maleït sensació de rebuig.

I estic aquí, visc, gràcies a Déu, un any després del descobriment, vivint el millor que puc. Asimptomàtic, mantinc estrictament el meu tractament i treballo molt dur per implementar projectes que he iniciat, alguns pedagògics, d’altres 55l.

Amarilis

Intentant-me arribar a temps

No importa quant triï, no puc situar els fets amb precisió, en el temps i l'espai.

Recordo que a 2003, potser a 2004 Jo estava en un dia laborable a Santos i volia burlar-se amb ella.

Bé, vaig fer un parell de pantalons curts, jo era a Santos, una coneguda ciutat a la costa de la Ciutat de São Paulo.

Jo només volia provocar-la.

A la idea era simple, tot això:

- "Mentre estàs allà, treballa, escolta aquest mar? Sí, estic a la platja ". Acaba d'estar, llavors comença a parlar amb ella, com a bons amics que aquest text va permetre ...

I el seu germà li respongué, amb males notícies.

Vam tornar a Sao Paulo i la idea era que tornés a veure-la, però jo encara era el monstre del llac i no ho vaig poder manejar i quan vaig tenir la força suficient per anar a veure-la, vaig trucar al seu germà i, per desgràcia, ella se n'ha anat.

Error mèdic inacceptable en aquesta dimensió escandalosa

De totes maneres, del que encara recordo, potser a ella no m’agradava que la veiés així.

El que em fa por és que sabia que estava amb "la visió es va duplicar fa gairebé un any I, Déu ho sap, va viatjar, guiant, per parlar amb un metge, un maleït astut que, davant un quadre així, no se'n recordava ...

Per què no li va preguntar? una maleïda RM?

El que la va matar va ser un limfoma no Hodkins

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Ana Lucia 17 d’octubre de 2016 a les 18:55:15 am

Realment és una situació molt difícil, hem de ser forts a casa els dies.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 17 d’octubre de 2016 a les 18:59:45 am

Estava casada ... em vaig trobar amb pessoalmentee va obrir la seva relació, dient, vostè pot sentir-se atret per algú i que desitja viure alguna cosa amb aquesta persona. Visca! Però l'ús d'un condó. No va usar, es va permetre que la malaltia progressava sobre el seu cos per 9 anys, en va tots els seus esforços en el manteniment d'una excel·lent adherència a la teràpia amb medicaments, higiene personal i alimentària, així com pantalles en totes les finestres per mantenir els mosquits, vectors possibles la malaltia, va ser atacat per un limfoma no Hodgkin i després de 15 dies d'angoixa i agonia, Déu li va atorgar el merescut reposuso, ella Tiha anys 43 i això va ser fa anys els 9. Jo no m'he reservar-se la pèrdua d'aquest amic

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant