23.1 C
São Paulo
25 de gener de 2020

Sóc VIH positiu! Tal vegada per dir que tinc VIH!

Imatge predeterminada
Històries Positives CD4 Històries positives El que és CD4

So VIH positiu! Sí! Tinc El VIH! Basta dizer apenas isso. Um mero detalhe, e tudo se distorce….

😳

La meva història és senzilla i corrent. Vaig estar contaminat pel meu exmarit fa vuit anys. Sóc asimptomàtic i només he descobert el virus a 1999.

La separació va ocórrer en 1992.

No creo més bons. Esbrinar que sóc seropositiva ens ha connectat per sempre.

Amarilis

Des de llavors, mai no l'he vist, tot i que no hem tingut fills.

Però ...

Sabia que m'ha rodat al voltant de 1994, però, suposo, no s'atrevia a acostar-se. Crec que va ser quan vau descobrir la vostra seropositivitat.

Més tard, vaig rebre un missatge indirecte d’un amic que el va conèixer casualment al carrer per poder fer-ho Test de VIH.

M'agradaria que m'havia dit abans, perquè llavors jo podria estar tractant-durant més temps.

Treballo a l’àrea d’educació i fa uns tres anys vaig decidir escriure un llibre sobre prevenció SIDA, dirigit a nens de preescolar; llenguatge lúdic, senzill i infantil

Sempre posant-me en la posició de portadora del VIH. Pensament: jo sóc seropositiva! No ho sabia, però va ser!

Pesqui­sei, li, estudei muito sobre o as­sunto e es­crevi a história sempre pensando sou soropositiva, era só um exercício mental….. Jo ja ho era i no ho sabia....

Tomei os maiores e to­dos os cuid­a­dos quanto à redação para não deix­ar nen­hum tipo de “má-in­ter­pretação”, ideia de pre­con­ceito ou dis­crim­inação, sempre val­or­iz­ando a solid­ar­iedade e a cid­adania. O liv­ro foi ped­ago­gica­mente rev­isto e aprovado, e por essa épo­ca, fiz uma cirur­gia simples. Foi quando descobri­ram a minha sor­o­lo­gia, por iro­nia do des­tino.

El meu treball havia aparegut a la meva vida per preparar-me per a la meva pròpia realitat com a persona que sóc seropositiva.

Sembla que la meva obra havia aparegut en la meva vida preparar-me per a la meva pròpia realitat.

Després de la meva separació, les meves relacions sexuals són sempre segurs.

Però - wow! - que dur!

Fa poc vaig conèixer un tipus negatiu ... i boooom!

Passió immediata i sabia: sabia qui vindria d’alguna manera o altra a dir-me que sóc seropositiva.

Passió immediata, una bogeria, un desig de veure, estar junts, tocar, escoltar, a totes aquestes coses.

La relació es va anar escalfant fins que va ser "un moment així per explicar".

El meu món es va esfondrar de nou quan vaig descobrir com el virus. Va ser el meu primer amor, després del VIH.

En aquest moment, ell va estar d'acord, va dir que no hi havia problema, i tota aquesta merda, però amb el pas dels dies, la distància entre nosaltres era cada vegada més, fins que no parlem més.

Maleït sensació de rebuig.

I estic aquí, visc, gràcies a Déu, un any després del descobriment, vivint el millor que puc. Asimptomàtic, mantinc estrictament el meu tractament i treballo molt dur per implementar projectes que he iniciat, alguns pedagògics, d’altres 55l.

Amarilis

Intentant-me arribar a temps

No importa quant triï, no puc situar els fets amb precisió, en el temps i l'espai.

Recordo que a 2003, potser a 2004 Jo estava en un dia laborable a Santos i volia burlar-se amb ella.

Bé, vaig fer un parell de pantalons curts, jo era a Santos, una coneguda ciutat a la costa de la Ciutat de São Paulo.

Jo només volia provocar-la.

A la idea era simple, tot això:

- “Mentre esteu treballant, escolteu aquest mar? Sí, estic a la platja. " Simplement onada, llavors començaria a parlar amb ella, tan bons amics que aquest text permetia ...

I el seu germà li respongué, amb males notícies.

Vam tornar a Sao Paulo i la idea era que tornés a veure-la, però jo encara era el monstre del llac i no ho vaig poder manejar i quan vaig tenir la força suficient per anar a veure-la, vaig trucar al seu germà i, per desgràcia, ella se n'ha anat.

Error mèdic inacceptable en aquesta dimensió escandalosa

De totes maneres, del que encara recordo, potser a ella no m’agradava que la veiés així.

Oque me assusta é que eu via a saber que ela estava com “la visió es va duplicar fa gairebé un any e, Deus sabe como, ela viajava, guiando, para falar om um médico, um imbecil maldito que diante de um quadro destes, não se lembrou….

Per què no li va preguntar? una maleïda RM?

El que la va matar va ser un limfoma no Hodkins

Jo mateix no m’agrada el PreP dins del context en què s’insereixen

Articles relacionats que us agradi llegir

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Ana Lucia 17/10/2016 at 18:55:15

Realment és una situació molt difícil, hem de ser forts a casa els dies.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Souza 17/10/2016 at 18:59:45

Estava casada ... em vaig trobar amb pessoalmentee va obrir la seva relació, dient, vostè pot sentir-se atret per algú i que desitja viure alguna cosa amb aquesta persona. Visca! Però l'ús d'un condó. No va usar, es va permetre que la malaltia progressava sobre el seu cos per 9 anys, en va tots els seus esforços en el manteniment d'una excel·lent adherència a la teràpia amb medicaments, higiene personal i alimentària, així com pantalles en totes les finestres per mantenir els mosquits, vectors possibles la malaltia, va ser atacat per un limfoma no Hodgkin i després de 15 dies d'angoixa i agonia, Déu li va atorgar el merescut reposuso, ella Tiha anys 43 i això va ser fa anys els 9. Jo no m'he reservar-se la pèrdua d'aquest amic

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Comparteix la pàgina

a prop
La vostra opinió és molt important.

Voleu donar la vostra opinió sobre Blog Soropositivo.Org?

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta

Si voleu, proporcioneu el vostre correu electrònic, de manera que us enviarem una resposta

Gràcies Vam rebre la vostra opinió i us respondrem en breu

Bloc positiu pel VIH
%d Bloggers com aquest: