Crack i Internament involuntari i "drets humans" desospitats

Imatge predeterminada
Les drogues i la SIDA

Tinc una sessió al meu bloc que tracta aquest tema:

Crack: podeu guanyar però necessiteu un suport fort!

El crack!

Vaig estar dues dècades lluny de les meves filles per raons que durant molt de temps van anar més enllà de l’equitat.

Quan vaig fer la menció d’anar a la justícia per la custòdia dels meus fills, estava amenaçat de mort!

No només la meva mort, sinó la mort de tots i de tots els que vaig considerar importants! Això inclouria les noies també! A més de la seva mare, que va demanar aquesta "coberta"! (…)

El temps va passar, van créixer i un d’ells va anar per la via del crack! Amb l’angoixa que el “crack” de crack, que només perd a la nicotina pel que fa al dolor de retirada (em sembla una altra neologisme la meva) va cometre un delicte menor (...).

Va robar, després de mossegar la cartera d’una dama, a la sortida d’una fira!

Va complir la seva condemna en llibertat perquè va passar tres mesos a la detenció, així que no hi va haver res més a fer a la detenció.

N recaiguda, vaig buscar CRATOD. Inicialment amb Mara! Després, amb la meva pròpia filla

I ella, la meva filla, va sortir d'allà! I va sortir sencer! Després de passar tres mesos esperant el judici. 3 mesos!

Finalment va ser condemnada a un any de presó, amb llibertat condicional. Ni tan sols sabia on eren, i sí, em comprometo a explicar la història amb totes les "gotes", "punts", "dolls" i "is".

I ja noto: és desagradable!

Durant aquests tres mesos, s’espera judici Cap dels defensors dels drets humans no el va visitar mai. i no per la raó òbvia:

No ho sabien! No els importaria saber-ho! Al cap i a la fi, ella ja estava internada, de manera involuntària, i no es podia fer res en aquest terreny per escandalitzar les masses, ni tan sols tenia ni idea del que estava passant dins d’aquell edifici que passava tres o quatre. vegades a la setmana ”

Déu ...

I no pretenien saber-ho! Si no busquen dia a dia, les persones que sovint s'arrosseguen a la recepció CRATOD, on vaig ser una vegada com la meva dona, perquè hi havia anat exactament per això, aborregut per aquests "defensors":

L’internament obligatori! Quan vaig sentir tot el que em va resultar necessari per a l’hospitalització i vaig dir:

Em sento, ara mateix, com algú que va venir aquí buscant un franctirador i vaig trobar un pescador amb canyes i samburá!

Ni tan sols aquesta petita persona ho va entendre, pels sis-cents mil diables!

Viu sense Crack! Va aprendre a la presó i va donar gràcies a Déu, perquè era, d’una manera o altra, un internament involuntari.

Recordo haver-la sentit dir:

- "M'alegro que vaig ser arrestat, perquè no hi havia cap crack i vaig aprendre a viure sense ell". ¿No us sembla que ella està agraint a Déu un Déu que ni tan sols creu existir per haver estat arrestat i indirectament passant per un internament involuntari ?! (??? !!!!!).

Després d'això, va començar a organitzar-se, a donar voltes (diguem-ne) de manera informal, venent cosmètics.

Es va girar i va girar bé, en la seva iniciativa emprenedora, amb el suport d’un home que, reconec avui, la va tractar enèrgicament, perquè era, i sé que molt millor ara, era l’única manera de mantenir-la. alineat amb les balises, encara que siguin sub-autònomes. Així que:

Lluny de les drogues.

Però tan aviat com es va independitzar econòmicament, es va apartar de l’home que, per cert, va posar un advocat digne, interessat en el cas, aconseguint diners per això o no, conec molts que acaben fent trampes, que la van visitar sistemàticament, Les dones solen deixar-se a elles mateixes quan són empresonades. El text segueix després del vídeo.

Justificant que tenia intenció d’acostar-se al fill que va néixer durant el seu tracte de crack, i Déu només sap com aquest nen no va néixer depenent de la fissura.

Allà ella cVa conèixer un jove, que semblava ser una persona adequada, a la qual vaig aprendre a estimar, ja que un estimaria un nen.

Error de valoració desastrós

Aquest fill que, desastrós, mai el vaig tenir.

I, el dolor entre tantes penes, mai m’he equivocat, mai ni mai, tan malament en valorar una persona com ho vaig fer en llegir aquest individu!

Així, jo, que vaig passar per l’infern de tantes a punt tantes vegades que ja no sé explicar quantes vegades vaig haver de tractar amb dimonis, algunes d’elles polifacètiques, com una de les dones que estimava, GP, que tenia un nom compost:

Maria Isabel

Maria Isabel em va explicar que mentre era de nit era Isabel i abans que Maria Maria! Una manera preciosa d’explicar la seva pròpia dualitat, i tot i així, en el moment de la seva elecció era Isabel, perquè, qui em va estimar va ser, com em va dir, Maria!

Aquesta "persona", que vaig considerar com un nen, utilitzava cocaïna! Todos, todos e todos sabiam, mas ninguém me alertou a respeito disso! Eu não sei se saber tal coisa, e eu creio que, a bem da verdade, tal informação só serviria para me deixar louco da vida, como me deixou naqueles primeiros dias, mudaria algo, mas eu gostaria de estar ciente disso, para intervir, sempre que necessário!

Els detalls poden canviar les coses. O no!

I sé que aquests detalls haurien estat inútils (o no) si els tingués! Ell mateix ho va confessar quan va veure que ho sabria, d’una manera o altra!

Però només se’m va dir quan tota la merda ja era a totes les parets i que ja era molt més que una mica tard.

Malgrat el seu lament, no va poder fer front a les hospitalitzacions voluntàries, tot i que vaig aconseguir deixar-la internada a Américo Bairral, que la va alliberar després de tres mesos (...). I em van dir que ningú no surt sense estar bé! Bé! La meva filla va marxar i no estava bé!

Violació dels drets humans a l'internament forçat?

Bé, escolto que la meva filla es prostitueix a si mateixa, "per R $ 5,00 per a una" sessió oral ", o una sessió anal" o el seu sexe oral ja em fa porra "si vull tenir agafa més crack amb mi.

Llegiu el disbarat de les tonteries? O necessito dibuixar ???

En quin univers, dins del programa, disposa, en aquestes condicions, de drets humans garantits i salvaguardats? Viure en un lloc conegut com “C ***** o Favela ***”, qui respectarà els seus drets.

Doncs ...

Els textos a continuació us poden interessar!

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: