Les pluges a la vida de les persones sense llar són com l’infern de Dante per a un sant

Imatge predeterminada
Menors i sense llar

Pluves, dutxes i dutxes! Moltes vegades vaig maleir les pluges !!!!!Pluja endins vida de persones sense llar és l’Infern per un Sant de Dante. La vida d’una persona sense llar és un ***.

I qui sempre tenia on dormir, no en té ni idea !!!

Les pluges en la vida d’una casa sense llar

Publicar una cosa així la vigília de Nadal és deliberat.

Vull obligar-te a mirar aquella persona que tens les mans cada matí

I que cada tarda, quan et torni a posar en contacte, pots reflexionar:

Què passa si fos jo allà, sense esperança, si P **** cap? Pot ser encara demà!

I si us fixeu o em respongueu d'alguna manera que sou bo del que feu i sou insubstituïble!

Et dic alguna cosa molt punyent:

“Els cementiris són plens insubstituïble ”.

I mira, la vida d’un home sense llar, per molt intel·ligent que sigui crise:

On vaig a dormir avui:

Creieu-me, els sense llar sempre, o gairebé sempre, hi tenen lloc.

Un lloc "més o menys segur". 😳😳😳

Aquest lloc on la persona sense llar “es queda” és una vorera ”.

Coneixeu aquell llindar d’una botiga que queda una mica més enrere?

Ja s’ha acabat!

Fins al dia que algú ordena crear, en un serraller, un "dispositiu" amb "innombrables petites llances!

I marxat! 😡😡😡

Bé, tenia dues històries molt inquietants sobre aquest fenomen anomenat pluja!

Les precipitacions de la vida de persones sense llar són l’infern de Dante per a un fenòmen de Sant Just? Temps / atmosfera? No!

Un d’ells està relacionat amb un viatge que vaig fer a Santos, amb la intenció de treballar com a estibador. Els dockers se’n van riure!

Però aquesta no és l’ocasió a la qual vull abordar ara en aquest text. El cas és que, per dir-vos què us explicaré ara, heu d’explicar.

Primer, he d’explicar tot el meu modus vivendi, que vaig desenvolupar davant l’absoluta manca d’elecció!

Les pluges i tu, sense llar, com a part de la decoració

Arriba un moment en què vius al carrer que "fas part de la decoració". I explicant el fàcilment explicable, vaig formar part d'aquesta "decoració".

Totes aquelles persones que, juntament amb mi, vivien al carrer o aquelles persones que, d’una manera o altra, passaven tot el dia al carrer eren conegudes com:

... La gent del carrer. Perquè, la pluja de la vida de les persones sense llar és l’infern de Sant de Dante.

I ser part d'aquesta beca tenia avantatges i desavantatges. El pitjor d’aquests inconvenients era el que coneixien els investigadors de la policia i els soldats de la policia militar que, absurds i absurds entre ximpleries, eren la follia dels José Wilson Richett, fins i tot van portar a persones que ja eren conegudes, tot i que sabien que cap d’ells (inclòs jo) presentava perill, risc o amenaça per a la societat, a la comissaria del districte de la Policia del tercer districte de la policia del carrer Aurora.

Abús de poder. Fins i tot aquesta merda va desaparèixer els dies i les nits de pluja!

Nits així, o aquella trista seqüència de les quatre nits, narrat al bloc, els demanaria que em revisessin.

No estic orgullós d’això. Era tan conegut que podia dir que era un habituê! Jo, sempre que ho veia, formava part de la quota diària de persones que necessitaven per a la "verificació".

Situar els joves i els que sense saber-ho diuen que són d’extrema dreta.

Santa paciència amb la ignorància d’aquests idiotes!

Ni tan sols els grans militars del país volen tal cosa!

Aleshores, quan qualsevol investigador o agent de policia que mirés la persona i veia en ell "la possibilitat de ser un criminal", ja tenia dret a impugnar.

Demaneu els vostres documents i, davant d’una targeta de treball sense un registre actualitzat i actualitzat, porteu-lo al districte de la policia com a consulta.

Jo mateix ho vaig anar. Em van emportar amb la meva maleïda cartera

Distorsions sistemàtiques

Com a resultat, es van produir distorsions i la persona que es va col·locar dins de la furgoneta no sempre va ser una persona amb una targeta de treball no registrada.

Eren menors o dones que caminaven per l’avinguda Rio Branco, ja que aleshores aquesta avinguda era molt coneguda per la taxa més elevada de treballadors sexuals per metre quadrat. Només recordar, em posa els nervis!

No obstant això, les dones que no tenien res a veure i que vivien a la zona van ser agafades per aquestes boges (més ben situades) i col·locades en una cel·la per a la seva investigació. Una dona que no tenia ni idea de com procedir quan algú li va dir:

La sabata, el llit i el bou

- "Llançar la sabata al bou".

Els presos dormien a terra. El pis era el llit, com s’atreviria a trepitjar, amb sabates dels carrers, el “llit d’aquesta gent”. Començava a picar-se allà mateix, ara mateix. Però ...

Ens veiem !!!!!!

I no van ser només una i no dues dones les que van ser arrestades per investigar i es van desesperar. Molts d’ells havien sortit només i només per anar a la petita botiga de queviures del costat i tornar ràpidament, ja que havien deixat l’olla a pressió a foc lent.

Bé, crec que els paràgrafs anteriors parlen molt del que és l’estat de dret.

La relació de drets humans violats.

En aquells dies, era molt difícil.

Parlem de drets humans!

Algú per tenir el coratge per defensar els drets humans necessitava tenir pilotes !!!.

Però cito, per exemple, Arquebisbe Evaristo Arns*. Una icona entre els gegants.

El que no falta avui és que les persones defensen els drets humans, aixecant banderes que considero ambigües i dubtoses. Durant un experiment, quan la Comissió d’Advocades de Dones em va ajudar a sortir d’un problema molt dur, vaig tenir l’ajuda de la Comissió de Drets Humans de l’OAB. I el seu representant era plàcid i llisto per dir-me: No t’ajudem!

Jo era P. de Vida
Així em vaig sentir en aquell moment, amb ganes de dir VTMNC

Sobre aquest tema vaig donar alguns primers passos en el text anterior, on reconec la legitimitat de la defensa dels drets humans de les persones que es troben en un estat de vulnerabilitat total i total.

Persones que no poden prendre decisions adequades per a la seva pròpia supervivència i que ja es troben en condicions de vida evidents com l'esclavitud!

En el moment en què vivia als carrers, no existia cap cosa així.

Fins i tot ser menor d’edat. Ningú que tingués cap sentit allotjarà a un menor dels llocs on jo anava. Llocs que en aquells dies eren coneguts com a "putes".

Els Prostibles Els vaig assistir

Es tracta d'edificis que, per alguna raó que no puc distingir, van acabar sent depreciats i menystinguts. Els seus propietaris (no entenc bé com es van reunir) van preparar els acords perquè cada apartament tingués el propòsit d'explotar el proxenet.*.

El que sé, realment, és que aquests edificis tenien les funcions plenament establertes quan vaig descobrir-los.

La freqüència amb què vaig visitar aquests llocs em va fer conèixer com a peta! , una persona que freqüentava aquests edificis, sense cap intenció de contractar els serveis de cap treballador sexual, sinó d’aprofitar i cert plaer, per descomptat, dels dispositius que aquestes noies utilitzaven, per guanyar el client!

Els menors d’edat que només va ser una vegada per FEBEM!

Però jo era més petita i diguem que ja tenia un camí amb les dones ... El que vaig acabar aconseguint va ser l’amabilitat d’aquestes noies i fins i tot dels propietaris i propietàries d’aquests apartaments!

D’aquesta manera, vaig acabar sent convertida en una mena de noi d’oficina d’aquests “establiments comercials”.

De la mateixa manera, també vaig conèixer els empleats d’aquests edificis, que solen ser majors de 60 anys, oblidats pel “Sistema de Seguretat Social i que, sense recursos per guanyar-se la vida, van acabar treballant en aquests llocs com a assistents. , consellers i porters.

El Sistema, sempre el Sistema

Eren fills d’un sistema econòmic que sembla que intentava restablir-se en aquest país!

Però com que no sóc aquí per parlar de política, torno a la meva història personal, on el que em va salvar la vida una nit va ser un d’aquests porters. Sabia que les pluges a la vida de les persones sense llar són l’Infern de Sant per a Dante!

Una de les desgraciades víctimes del macabre i sàdic sistema del capitalisme que sembla defensar només, de fet, que l’1% dels més rics de la nostra societat, tan solidari que mereixen ser, està empresonat en confinament solitari.

Crec que tenia 14 anys, potser 15 anys, i encara anava a menjar molta merda a la meva vida.

Sé per què i dic això per què em va posar a l'infern

El fet va passar una nit quan, ni tan sols sé per què, no vaig poder aparèixer als edificis, on podia dir que era "el meu territori".

Aquella nit va ploure molt i no tenia ni idea de com refugiar-me. Una pluja que alguns dirien que va ser Déu qui va enviar, però que, vaig pensar, va ser el dimoni qui va enviar!

Pluja que no sé. Va ser només una pluja que no va donar ni un minut de treva

L’important de tot això és que jo, de judici a judici, vaig acabar trucant a la porta d’un d’aquests porters i vaig demanar entrar. Com que era després de la mitjanit i les activitats de l’edifici havien cessat, era tot el que em quedava per intentar protegir-me de la pluja.

L’edifici tenia una porta metàl·lica molt sorollosa, perquè quan el vaig colpejar amb un puny apretat, es va poder escoltar el so gairebé a tots els blocs del centre (ara anomenat centre antic) de Sao Paulo.

La porta metàl·lica també tenia una petita finestra que permetia als qui tenien cura de l’edifici a la nit obrir-se obrir-se i mirar qui trucava en moments en què l’immoble ja estava tancat, per saber si s’obria o no el beneït. porta!

El diàleg: Feu-me sortir de la pluja, de Déu

I a través d’aquella escotilla, un home va treure els ulls i li va preguntar què volia.

- ”necessito entrar! Plou massa! Tinc molt fred. "

- “No et puc deixar entrar! Si et deixo entrar i la policia truca aquí, m’aturen i mai no deixo la casa de detenció! ”

Aquí, entre nosaltres, probablement, aquell home havia viscut coses similars i estava cobert en la raó. Tot i això, també estava cobert de raó i aigua!

La decisió final: si he de morir, deixa'm morir aquí, davant la teva porta.

Vaig respondre a la seva declaració una cosa així:

- "Si no obriu la porta, acabaré morint aquí! I com que no tinc ningú més a qui recórrer, m’assec a fora i veure què em passa. De ben segur que moriré! "

He de posar aquí que no he dit exactament en aquests termes, perquè, crec, no tenia aquest vocabulari. Però, de fet, em vaig asseure allà i em vaig quedar just, perquè el cansament va ser molt violent i ja estava una mica mullat.

Millor morir? O seria millor ser una okra al plat de la barbacoa?

Crec que en aquell moment vaig entendre que era millor morir que continuar vegetant així!

Però això no va durar ni tres minuts. Aquell home, ni tan sols sé per què, va obrir la porta i, assenyalant-me, em va indicar que vaig cap a l'ascensor.

La porta de l’ascensor estava oberta, però el cotxe de l’ascensor no hi era. Aquest senyor em va encarregar i em va donar una mena de "folre per a altres catifes, aquella cosa mal feta que fa picor fins i tot en un armadillo o cocodril, no sé !!!".

Em va dir que no fes un sol so. Si tornés a trucar a l'ascensor, ell m'ho ordenaria.

Si no poguessis entendre bé el que va passar, ho poso aquí en unes quantes cartes, què em passava realment.

Les pluges, el fossat i el motlle van convertir el meu sistema immune en una tropa d'elit

Vaig estar a l’eix de l’ascensor que estava farcit d’escombraries i feia olor a motlles infernals. No recordava les paneroles ni el risc de picar una rata o una mega picada. Acabo de quedar-me allà, mirant el cotxe de l’ascensor, a un peu de distància de mi.

Sabia que, si no hi fos, jo seria al carrer, i al carrer aquella nit, amb aquest fred i aquesta pluja, segurament moriria.

Dues dècades després, em van diagnosticar una persona infectada El VIH. Si no fos per aquest home, víctima d’un sistema tan pervers que no s’hi trobarà una cosa semblant a l’infern, no ho hauria fet fins aquí i, certament, no hi estaria aquí escrivint aquestes coses.

Flashback: De fet, la nit d’aquelles pluges va valdre la pena.

Mirar enrere, reviure aquella nit i sentir-me molt viu aquí, aquella olor de nou, tot el que sé, me n’adono i crec que Déu em va donar aquella nit, o durant aquella nit, una mena d’entrenament per al meu sistema immunitari que, a partir d’aquest dia es va convertir en alguna cosa molt com una tropa d’elit!

I tot això, els amics que em llegeixen i els enemics que em llegeixen i em fan llimar, són coses i fets pels quals estic agraït a Déu! Segurament no hauria tingut l'oportunitat de ser aquí si el meu sistema immunitari no hagués estat tan ben format com va anar aquella nit!

Com més miro enrere, més comprenc certes coses i, per cert, més agraeixo amb Déu.

Per tant, els meus amics lectors i els meus detractors sempre vigilats, estigueu segurs d’una cosa: Tot és com vol Déu.

La vostra opinió és important! Feu la vostra ressenya sobre aquest text.

Gràcies

[penci_review id = "167505"]

Infeccions oportunistes "IO". És important saber què són i com prevenir

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: