Tractament contra el VIH per ART

Imatge predeterminada
Medicaments antiretrovirals antiretroviral La càrrega viral Històries Positives Històries positives Viure amb el VIH

Primer dia ART El tractament del VIH va suposar un gir a la meva vida. I, dic que realment no volia prendre ...

…Meu comprimido da Terapia Antirretroviral contra HIV

La meva primera píndola ART

Truvada (4)La meva primera píndola va anar acompanyada d’un remolí d’emocions: ràbia, depressió, frustració, felicitat, negació i tristesa. Em van diagnosticar l’abril del 2014, i tot és molt recent. Però els mesos que em van seguir em van portar en un viatge de tals proporcions que no hi hauria cap quantitat de suport, informació o coneixements previs que m’haguessin pogut preparar!

Vaig ser víctima d’abús sexual fa uns tres anys, la prova que vaig fer estava contaminada i, per tant, va donar una lectura negativa falsa.

Lembro-me, em outubro de 2013, eu comecei a ter grandes problemas de saúde. Ela (a saúde) começou a declinar… eu tinha mais de 500 cálculos biliares, enquanto o meu peso estava em queda. Desde então, a minha saúde tem sido em uma espiral descendente. No curto espaço de tempo de outubro de 2013 até os dias atuais, tive sete cirurgias, seis procedimentos e muito mais compromissos médicos que eu gostaria de ter na idade de 25 anos.

El buit del primer dia d’ART

SalkQuan el meu metge em va parlar del diagnòstic, recordo una sensació de buit immediata. Eren les 10:03 i vaig anar a treballar amb normalitat i realment vaig acabar la meva setmana sense adonar-me de res. Tot va canviar el dissabte al matí. Em vaig aixecar i vaig mirar els resultats i l’ampolla de pastilles que hi havia. La idea que abans no havia pres mai cap pastilla, excepte els medicaments sense recepta, em va afectar molt i em va costar molt de temps comprendre la necessitat d’aquestes pastilles!

Eviten que el virus es repliqui perquè el sistema immunitari pugui funcionar, i potser en sis mesos el meu La càrrega viral no és detectable. O no!

El meu primer antiretroviral era opcional! Però semblava l’hidra de Lerna! Talla un cap, i en naixeran dos!

[wpforms id = "168676 ″ title =" false "description =" false "]% MCEPASTEBIN%

81 / 100 Puntuació SEO

Els textos a continuació us poden interessar!

Carregant

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: