Imatge predeterminada
Sanació de la SIDA La pandèmica de la sida

La cura de la sida? La natura no ho va dir!

Sanació de la SIDACura da AIDS! Un somni per a molts! I vine aviat. Però deixeu-ho venir correctament! No tan prometedorament prometedor i només ...

La Mara em va donar un avís sobre un tema i vaig anar a caçar per l’estudi.

I ho vaig trobar. Utilitza la terminologia de xoc i mort que em recorda a una altra farmacopea de científics:

L’anomenada “xutar i matar”. Moltes puntades després no hi havia res mort. Excepte les meves gairebé improbables esperances! Sí! En aquell moment tenia moltes esperances i, tenint en compte els resultats, ara tinc alguna esperança.

La cura per a la sida no és una cosa per avui. Ens queda molt per resoldre

Res com la moderació.

Perquè, tal com és a la natura, El "xoc i la mort" poden semblar un nom per a l'estratègia militar, però en realitat descriu el model dominant actual usado na busca de uma cura para a infecção pelo HIV-1 que, fa poc temps, reforço, va ser per xutar i matar.

Tot i que la teràpia antiretroviral (ART) és altament eficaç per limitar l’extensió de la infecció, el virus es pot amagar "Latent" a les cèl·lules immunes anomenades cèl·lules CD4+ T, als embassaments.

I la majoria d’aquests embassaments queden a les cèl·lules que formen els tubs intestinals, que, oberts i estesos, no ocupen ni més ni menys que les proporcions d’un camp de futbol oficial, sotmesos a poca o cap transcripció i, per tant, indetectables per sistema immunitari 1,2.

AZD5582 😡no optimitzat per utilitzar-lo en humans 😡; tanmateix, aquests resultats suggereixen que l’activació farmacològica de la via no canònica de NF-κB pot ser una manera atractiva de desencadenar l’expressió del gen VI-1 com a part d’un enfocament de xoc i mort (Fig. 1).

No tinc permís per publicar la imatge - Al final del text posaré els escrits relacionats amb la imatge 

Tot i que la teràpia antiretroviral (ART) és altament eficaç per limitar l’extensió de la infecció, el virus es pot amagar "Latent" a les cèl·lules immunes anomenades cèl·lules CD4+ T, als embassaments.

I la majoria d’aquests embassaments queden a les cèl·lules que formen els tubs intestinals, que, oberts i estesos, no ocupen ni més ni menys que les proporcions d’un camp de futbol oficial, sotmesos a poca o cap transcripció i, per tant, indetectables per sistema immunitari 1,2.

Sanació de la SIDA

Molt tranquil·lament en aquest moment la curació del VIH és certament que es retarda

El problema en si és la necessitat d’assegurar-vos d’aquests curts,

I és una dona sensata, viròloga Universitat de París P Tot va començar el 1983, quan l'investigador va publicar a la revista Science la descripció d'un retrovirus que després s'anomenaria VIH. Anys després, el científic ho va reconèixer en aquell moment eren molt ingènues. L’enllaç s’obre en una altra pestanya.

CLARAMENT INSUFICIENT

Queda molta feina per fer

El fet és que Ronald Reagan ha promès una vacuna i una cura contra la sida durant dos anys a partir d’ara i, no gaire seixanta anys després, no se sap gaire.

I, enganxar a un amic i una malaltia infecciosa “La SIDA és la punta de l’iceberg de tot el que passa al nostre cos després que el VIH hi entri

Encara han de dissenyar-se aquests tractaments (...)

😡 I els nostres mitjans de comunicació parlen de curació😡

Fa unes hores vaig rebre un missatge d’un amic:

Guarir el VIH? Guarida contra la sida
La seva intenció és bona i agraeixo els vots. Però la seva percepció és errònia per la manera de publicar la notícia (... _

Al segon estudi, McBrien et al4 va utilitzar un enfocament completament diferent, encara que complementari, per aturar la latència viral. De nou, els autors van utilitzar ratolins humanitzats Tractat per ART després de micos de rhesus infectats amb VIH-1 i SIV, tractats amb ART.

No serà amb una intervenció immunològica aïllada

Van combinar dues intervencions immunològiques. El primer comporta l'esgotament de cèl·lules CD8 mediat per anticossos+ T- cèl·lules immunes prèviament demostrades en acció conjuntament amb HAART per reduir els nivells de transcripció viral5.


La segona, administrada simultàniament, implica un tractament amb un fàrmac anomenat N-803, que activa fortament la molècula de senyalització interleukina-15 (IL-15), i que es va mostrar prèviament 6 per activar la transcripció del VIH-1 vitro. Igual que Nixon i col·legues, els investigadors van trobar que el seu tractament va causar augment substancial dels nivells de virus a la sang i RNA viral a les cèl·lules de diversos teixits.

La reactivació robusta i persistent del SIV i el VIH per la N-803 i l'esgotament de les cèl·lules CD8 +

No puc utilitzar la figura a causa dels drets d'autor inèdits, però la figura de la figura es diu més avall

Figura 1 Dos enfocaments per reactivar el VIH 1 dormit. El VIH-1 es pot integrar en el genoma de la cèl·lula T CD4 + latent: no es transcriu a l’ARN missatger i, per tant, no és detectat pel sistema immune del cos. Dos articles descriuen tractaments de "xoc" que poden reactivar la transcripció del VIH latent en ratolins i el virus SIV relacionat en micos. Nixon et al.3 va utilitzar un medicament anomenat AZD5582 per activar la via de senyalització no canònica de NF-κB, que estimula la transcripció del virus. McBrien et al.4 es van utilitzar dues intervencions: un fàrmac anomenat N-803 per estimular la proteïna IL-15, que promou la transcripció i un tractament amb anticossos que esgota les cèl·lules immunes anomenades cèl·lules T CD8 +, que semblen tenir un paper important en la disminució de la transcripció del VIH. Després d'aquests tractaments de xoc es va reactivar el virus, es van fer intervencions que apunten i maten Les cèl·lules CD4 que porten virus, les cèl·lules TK haurien d’ajudar a eliminar l’embassament viral latent. 

A primera vista, les intervencions combinades utilitzades per McBrien i col·legues poden semblar contradictòries, perquè IL-15 és un dels activadors més forts de les cèl·lules T CD8 +7,8. Però els efectes sinèrgics d’aquestes dues intervencions plantegen la possibilitat provocadora que les millors estratègies d’orientació a les cèl·lules reservores virals comportin una combinació d’intervencions immunes: la supressió dels components immunològics que semblen tenir un paper en l’estabilització de la latència viral (com les cèl·lules T CD8 +) mentre està activa. d’altres que poden interrompre efectivament la latència (com la senyalització IL-15).

I el Text Original diu això:

Es desconeix el funcionament exacte de l'esgotament de les cèl·lules T CD8 + amb IL-15 per revertir la latència del VIH-1.

No se sap exactament com interacciona CD8 + TR amb IL-15 per revertir la latència del VIH-1.


Quan algú escriu una cosa així, qualsevol persona amb una bona interpretació del text s’adona que no es parla d’una cura per avui o demà !!!! Estic equivocat ^?

És una cosa així! No puc entendre com un text científic pot produir el que va fer com a titular als mitjans d'aquest país !!!!!

Tenint en compte l’ampli ventall d’efectes directes i indirectes derivats de l’esgotament de les cèl·lules CD8+ T9, no serà fàcil definir els mecanismes moleculars precisos subjacents a aquesta sinergia. Tanmateix, la comprensió d'aquesta relació pot revelar les proteïnes que s'uneixen a aquestes intervencions i, per tant, es pot utilitzar per optimitzar la reversió de la latència a la clínica.

A més dels avenços que aconsegueixen, els estudis actuals mostren alguns dels reptes conceptuals i tècnics associats intrínsecament a la reversió de la latència farmacològica.

Primer, es van avaluar els agents de reversió de latència (LRAs) (així com tots els altres LRA descrits fins ara 10) factors objectiu que juguen un paper crucial en la modulació de la transcripció de gens de cèl·lules hostes (els nostres), a més de la transcripció viral.

El seu ús, per tant, comporta un risc intrínsec d’efectes tòxics fora de l’objectiu.

Defectes i incerteses letals

La toxicitat dels LRA descrits per McBrien et al. i Nixon et al. sembla ser acceptable en models animals, amb la majoria que no mostren efectes secundaris clínics. Tanmateix, els assajos clínics humans s'han de complir amb unes normes de seguretat molt més estrictes. (phew)!

Defectes letals

Els mecanismes de latència viral poden variar entre cèl·lules reservòries virals individuals i és probable que estiguin influenciades per la posició en què els genomes del VIH-1 s’han integrat amb els cromosomes de cèl·lules hostes 11. Per tant, és possible que només subconjunts de cèl·lules responguin a LRAs individuals, cosa que gorientar-se de manera eral a un mecanisme de latència viral específic. La proporció real de cèl·lules del dipòsit viral que van respondre a les intervencions en els dos estudis actuals és incert i seria difícil de determinar de forma experimental 12.

Una altra incertesa és a mesura que l’augment de l’ARN VIH-1 és atribuïble a les cèl·lules CD4+ Portadors del VIH-1 que poden replicar-se eficaçment 13,14.

Això és interessant perquè la majoria de les cèl·lules reservòries virals alberguen genomes del VIH-1 que contenen defectes letals en la seqüència, probablement com a resultat d'errors introduïts durant la transcripció inversa de l'ARN viral, que produeix ADN viral que s’integra al genoma hoste.

Desconcerta però no mata

Aquests genomes virals defectuosos sovint encara es poden transcriure i respondre a les autoritats locals i regionals, però no poden provocar rebot viral quan l’aturada de l’ART i, per tant, no representen l’objectiu principal d’intervencions de xoc i mort.

A més, no està clar com la latència disruptiva pot influir en la dinàmica evolutiva de les cèl·lules reservores - si, per exemple, un tractament per xoc mata alguns subconjunts de cèl·lules sCD4.+T molt susceptibles a la interrupció de la latència, però proporciona un avantatge selectiu a altres subconjunts de cèl·lules no susceptibles i difícils de reactivar.

El més important, cap de les intervencions provades en els estudis actuals va comportar un canvi en l’expressió dels marcadors de la mida del dipòsit viral.

Una disminució d'aquests marcadors és el resultat més informatiu i crucial per abordar-loxoc i mort. L'absència d'efecte sobre la mida del dipòsit viral reflecteix probablement el fet que els estudis es dissenyaven principalment per investigar la reversió de la latència i mancaven de "la mort ”.

Pas important en la cerca de la curació? Sí! Però no és Curació! I hi ha molt camí

A la cerca de cura, combinar les intervencions de "xoc" amb components de "mort" és un següent pas important.

De fet, el fet que proporcionin un model adequat per avaluar estratègies de “mort” en un escenari de reversió latent robusta i eficient pot ser un dels punts forts dels estudis actuals.

Sanació de la SIDA

Finalment, la tasca de Nixon i dels companys i de McBrien i col·legues no hauria de distreure’s del fet que l'estratègia de xoc i mort segueix sent en gran mesura un concepte teòric, no una realitat terapèutica.

La natura encara es reforça

L’establiment de proves de la seva capacitat per reduir els dipòsits virals i oferir beneficis reals als pacients requerirà molta més feina. doi: 10.1038 / d41586-020-00010-x

Traducció d'originals de Claudio Souza La reactivació del VIH latent avança els tractaments per xoc i mort

Referències

  1. 1.Finzi, D. et al. Nature Med. 5, 512-517 (1999).

  1. 2.

  2. Alleys, DS i Greene, WC Cèl · lula 155, 519-529 (2013).

  1. 3.

  2. Nixon, CC et al. Naturalesa https://doi.org/10.1038/s41586-020-1951-3 (2020).

  1. 4.

  2. McBrien, JB et al. Naturalesa https://doi.org/10.1038/s41586-020-1946-0 (2020).

  1. 5.

  2. Cartwright, EK et al. Immunitat 45, 656–668 (2016).

  1. 6.

  2. Jones, RB et al. PLoS Pathog. 12, e1005545 (2016).

  1. 7.

  2. Conlon, KC et al. J. Clin. Oncol. 33, 74-82 (2015).

  1. 8.

  2. Younes, S.-A. et al. J. Clin. Invertir 126, 2745-2756 (2016).

  1. 9.

  2. Okoye, A. et al. J. Exp Med 206, 1575-1588 (2009).

  1. 10.

  2. Spivak, AM & Planelles, V. Annu. Rev. Med. 69, 421-436 (2018).

  1. 11.

  2. Chen, H.-C., Martinez, JP, Zorita, E., Meyerhans, A. & Filion, GJ Estructura de la natura. Mol. Biol. 24, 47-54 (2017).

  1. 12.

  2. Cillo, AR et al. Proc. Natl Acad. Sci. EUA 111, 7078–7083 (2014).

  1. 13.

  2. Ho, Y.-C. et al. Cèl · lula 155, 540–551 (2013).

  1. 14.

  2. Llegeix, GQ et al. J. Clin. Invertir 127, 2689–2696 (2017).

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant