Antiretrovirals

Apareix un cop viral. 41.000! És igual a un temps de comptar

El blipe viral va provocar un fracàs del PreEP
Apareceu um blipe viral, uma súbita e inesperada e inesperável (isso é discutível) elevação na carga viral e, agora, você tem de explicar àquela pessoa sorodivergente, que tanto confiou em você e em seu médico, os porquês de ela ter de esperar por janela imunológica, o pesadelo de tantos, para, depois, fazer um exame pata a presença de HIV. Agora pense comigo. Ela colocou toda a fé, toda a confiança racional dela no lance da PrEP. Será que ela conseguirá ser racional, de verdade e autenticamente, Resultats de les proves del VIH? Tantes persones amb molta menys raó no ho aconsegueixen. Imagineu-vos un “blipado”!

Crec que heu de pensar en aquella persona que va confiar en vosaltres i en el vostre metge, tant No Lance (...) del viral blipe.

Quina situació! Esclat viral i prejudicisRecordo que en el meu drama personal d'aquells dies vaig dir a Déu: "Senyor, si hi ha dues creus a portar, que carreguis tots dos! No ho sé Parlant la veritat, seriosament, realment seriós, No sé si porto dues creus! E muitas vezes eu acho que nem mesmo uma eu carrego, dada a facilidade com que a vida com HIV se tornou! I a la part superior del bloc dic que hi ha vida amb el VIH i que la vida amb el VIH és una mica més fàcil que abans, però no és per això que hauríeu de posar la cara estúpida enmig de tot això i sortir d'allà vivint amb el VIH. !

Sí, sí, sí! Hi ha vida amb VIH! Però ... Donaria gairebé tot el que tinc (...) per no tenir VIH

Ho dic a les persones que ja tenen VIH no perdo l’esperança i no em menteixo: en testigo i em poso a punt. Hi ha vida amb VIH!

I MOLT A TOTS!

Si podeu, i és molt fàcil fer-ho, evita que pogueu patir el VIH, encara que sigui l’expectació amb ell és millor! Per tant, si us plau, fes les coses bé, no siguis estúpid, utilitzeu un preservatiu. I segur. PrEP combina millor amb els rols d’un professional sanitari. Si utilitzeu un preservatiu en una relació sexual casual o no, i no apareixis hipòcrita aquí, potser us estalviareu. No és una condemna a mort. No és el cas. O fins i tot pot ser així, quan la persona, tan estúpida com vaig ser un dia, va preferir "no conèixer". Aquesta cosa, la por a saber-ho, és alguna cosa amb la qual tractaré en una altra ocasió. Però estigueu segurs, preferint no saber-ho és preferir morir, perquè quan tingueu sort (...) us trobeu desenvolupant un Sarkoma de Kaposi, i els metges sempre sabran què dir i fer en aquests casos. Tornant, en aquesta relació, casual o no, amb un preservatiu o un preservatiu, acabes fent una cosa així: Els preservatius prevenen la infecció pel VIH i us ajuden a fer una cosa molt important: trenqueu la cadena de transmissió. Vaig dibuixar, per així dir-ho. Però també vull escriure. Tot i ser cada cop més conscient del que escric, sí, però no gaire bé. I, sí, més enllà del bé !!!

Quan utilitzeu un preservatiu, trenqueu la cadena de transmissió. I conec un raonament molt minúscul que intenta discutir amb això:

EU JÁ TENHO AIDS, DANEM-SE AQUELES QUE VIEREM ATÉ A MIM E NÃO QUISEREM USAR. JÁ ME FERREI! DANEM-SE TODOS

No és perquè avui en dia es pot prendre una, dues o tres pastilles al dia, i que jo, ara fa 25 anys, n’he hagut de prendre 40, perquè es pot justificar que s’assumeixi aquest risc, experimentant el malson per evitar el malson.

PrEP, preservatius i el meu "Apparent desajust" amb blipe viral

Sóc el tonto? Els desavantatges?

A veure!

Punt a destacar per ara: Què passa si aquesta noia que t’agrada no creu que sigui una bona idea sortir amb un noi amb VIH? No estic d’acord amb els seus pensaments, però defenso fins a la mort el seu dret a pensar i dir-ho! (és de l'escriptor anglès Evelyn Beatrice Hall) A part de gèneres i gèneres, preceptes i preceptes, prejudicis i prejudicis, sempre lluitem per nosaltres! Fins i tot en oració: ... Preguem pels pecadors nord-americans ... Però ... i si aquella persona que estimes no crec que sigui una bona idea estar amb tu, tenint en compte que, per a tu, per ella, no compta molts punts favorables a l’hora de relacionar-te amb una persona que viu amb el VIH!

La gent encara ho pensa! I n’hi ha pocs!

No crec com ella. I ja vaig viure aquesta situació, la d’explicar-la més endavant. Li vaig dir per què la persona havia decidit declarar-se a mi mateixa i, el que fins aleshores era una relació de clients contractada, amb totes les precaucions, es va convertir en una possible relació que, de veritat, no volia establir. Confesso Era un gran laboratori, perquè quan va dir "t'estimo"! i li vaig demanar que parlés, en menys de quatre minuts ja ho sabia tot i, entre perplex i astorat, quan la vaig fer recordar bé on i quant la protegia, ella es va recordar bé, però va estar completament desinformada. . Va dir que hauria de sortir, passejar i, com en la música de Racional MC's, mai no vaig tornar! Imagineu-vos un escenari com aquest, amb la meva silenciosa i còmoda obediència a I = jo fins que, de sobte, ja no sóc indetectable Però ... Ihhhhhhh (...) Però he fet diverses enquestes i hi ha un% representatiu i gent amb aquest pensament.

Enquestes. Sense valor científic, però grans expositors

Fins i tot vaig registrar respostes del 22% a una pregunta: què diríeu, o com reaccionareu si, al cap d’un temps, hagués tingut i mantingués relacions amb una persona que, amb el VIH, només us ho digués ara? Un vint-i-dos per cent d’ells va dir que es sentirien traïts! I no trobo dins meu un sol pensament honest que pugui objectar, sense cap mena de dubte, les seves raons i comprensions. I mira, ella és menys que un trist percentatge del 33% de les persones que es negarien a treballar al costat de persones VIH positives, sí! Simplement, el trenta-tres per cent de les persones en sèrum interrogatives i negatives amb el VIH es negarien a treballar al costat de les persones amb VIH! O, testimoniant, "gent així", "amb una malaltia com aquesta"! Quan em va demanar suport per al treball escolar, en aquests termes, necessàriament vaig haver de passar al seu perfil i veure, millor, qui i "de què es tractava d'ajudar a una persona amb una"! Línia i pensaments com aquest " . Anem
  • Militant de dretes sense saber què és això
  • Favorable al test de consum de drogues de sis mesos
  • Hi ha més coses, però com jo, una persona amb un fort esperit, em vaig sentir nàuseu us estalviaré el risc de vòmits, fins i tot perquè “desaparegués” o, com deia, "Misteriosament desaparegut", després de ser desemmascarat de mi, així?

És una cosa trista desitjar a algú que no sàpiga perdonar (Renato Russo)

I mai vaig poder desvelar els seus motius d’aquest vers. Però, en aquell moment, jo tenia la meva!

Ho entens? No admet certes línies de pensament i, punt primer, no intento canviar les vostres opinions, ni de manera aparent. Però hi faig mitja dotzena de procediments. resolen? Digueu-me, perquè si hi ha alguna cosa que he après i he après una mica més cada dia, és el que realment pensa la gent, sí! Gent! Éssers humans, humanoides, diria, amb consciència, raó i sentiments! Agradable o no, si hi penses, ja ho veuràs "No val la pena per ells"

Ja veieu, tot i que jo tinc VIH, sóc una persona com qualsevol altra. Ni per sobre ni per sota de moltes lliçons

I pel bé de dir-ho tot, no sempre vaig ser una bona persona. És el seu prejudici? Potser! Però ella no ho veu així i pensa en tu dins d’un laberint de vidre. Hi havia un d’aquests al Play Center, el que va tancar. Vaig sentir que es tornaria a obrir. Però no en sé res! El meu interès pels parcs d’atraccions era zero. Doncs doncs. Em vaig perdre durant uns 5 minuts, res va resoldre el meu problema i el cost del meu patiment va començar amb un cop de puny al got. De fet, un cop de puny en el buit, perquè no hi havia res per colpejar. Quan, aquella tarda tímida, vaig veure que la prova de confirmació corroborava l’anterior, em vaig sentir així:

Impotent, derrotat, desesperat, amb una por mai viscuda abans, tornava a estar dins del laberint de vidre

Desorientat, em vaig girar cap a un costat, que ni tan sols importa, vaig intentar fer un pas i vaig trobar la cara als vidres. Vaig colpejar enrere! Si el vidre va sentir el cop, no es va mostrar, la meva mà estava en brutes. Em veig ara mateix impotent, incapacitat i derrotat, com el moment en què em vaig trobar VIH positiu. Vaig esclatar per dins. Penseu en un castell, 1250 habitacions, deu pisos, bombes, cuines i imagineu les parets exteriors que hi ha, molt fortes i dins, tot plegat. Així és com em vaig despertar vaig cridar, donar puntades de peu i vaig plorar.

Aleshores em vaig asseure. No podia fer res

Ja havien notat la meva desesperació i un empleat, covardament educat sobre els secrets de la marinera, em va treure. Penseu així. Obtenir VIH, viure amb la sida és molt com aquest laberint de vidre. En alguns llocs, només miralls. Voleu veure una oferta? Una cosa difícil d’afrontar, mireu-ho, feu clic amb el botó dret del ratolí, envieu-lo a una altra pestanya o pestanya. Feu un passeig per allà i vingueu aquí i digueu-me que val la pena el risc. Consulteu-ne:

Podeu fer clic i moure's a voluntat. Hi ha una vintena de pàgines dins d’aquest enllaç de baix

Quines són les malalties oportunistes relacionades amb la sida?
M’encantaria poder tenir una màquina de pinball a casa. N'hi havia un de Williams: "Jungle Lord". O aquella altra punta d’or electromecànica! Ai ai !!!!

Tornant a PrEP i viral blipe, pregunto:

Um pouco mais sobre isso: e se você quiser ter um filho ou filha, pela via “convencional”? Por mais que eu olhe para isso, a PreP, que nada mais é que uma sigla diferente para TARV, terapia antirretroviral eu pergunto, como minha tia Geny?

I què porta Maria?

L’eterna pregunta….
La gent diu que és segur que gairebé no hi ha riscos. Però us heu adonat que he posat un "gairebé" no hi ha riscos? És una altra línia en què gairebé, de vegades, no surt.
L'esperança de vida amb VIH és una esperança de vida normal
Però hi ha moments enmig de tot això ... Al final d'aquest text, vaig exposar la meva història clínica. En alguns moments de la meva relació tumultuosa amb el meu pare, “Descansa en pau”, Li vaig dir, potser per intentar explicar alguna cosa. Però pare, gairebé ho vaig fer. I la resposta eterna: És fil (...), però el "gairebé" no va sortir.

Sí, el gairebé, el malaurat gairebé

Per a la vella Souza, gairebé ho era, direm, gairebé una entitat. I una entitat amb poders multi-astronòmics, capaç de determinar les destinacions !!! Té bon aspecte ... Tornant al tema, Quan hi hagi gairebé, hi ha incertesa. E on hi ha incertesa... Vaig recordar aquí, el primer paràgraf d’un llibre: “Ninja”. El text comença així:

A la foscor, hi ha la mort.

Vaig sentir un esgarrifança que vaig renunciar a la lectura!

Aquesta és la vida amb VIH, una gran incertesa a menys de 10 M de mi és Mara mirant la televisió. De fet ja s’ha adormit i, en breu, cap a les 17:15, la despertaré. Qui em pugui garantir que d’aquí a 5 minuts no tindrà cap molèstia relacionada amb el VIH o no, i tots els nostres plans, els nostres somnis, desitjos, aspiracions, esperances encara hi seran, ja irrealitzables.

SÍ és cert: hi ha vida amb VIH! Però val la pena evitar-ho i la millor manera és utilitzar un preservatiu

Parlant clarament, el que fem amb PrEP és omplir aquests nois de diners sense cap raó. Depenent d'ells, 7 milions de persones haurien de prendre dues píndoles al dia, amb un mòdic 1,00 dòlars cadascun, 2,00 dòlars al dia, multiplicat per set mil milions.
Per un punyet de dòlars
M'encanta el Bang-Bang italià. El so de les bales rebotava, aquells nois despistats, sense dutxar-se durant 18 mesos, amb dos revòlvers als malucs, cadascuna d’aquestes armes capaces de disparar indefinidament. Crec que vaig comptar uns 30 trets d’un sol personatge sense una sola parada per recarregar armes, amb municions inesgotables !!! Factura d’1,00 dòlars Um baita AUÊ! Um auê de catorze bilhões de dólares por dia. Você quer fazer mais uma continha? Faça a ai mesmo, pois eu cansei de penar nisso, pois foi o lance do bang bang à italiana que me deu esta epifania! Però, PENSA AMB MI. Segueix-me! És molt més savi, és molt més savi, és molt més consistent, fer servir preservatiu! Eu tenho um vídeo tape aqui, que preciso restaurar, que registra meu primeira devastadora e humilhante paulada moral, nesta luta em que eu mal sabia de qualquer coisa. Eu estava para ser garoto propaganda do livro histórias de coragem, totalmente despreparado para o que ia fazer e, na minha primeira declaração, eu deixei claro, claríssimo, em um branco total radiante que era simplesmente impossível, que não dava para segurar que era incontrolável parar a transa para por a camisinha.
Dra. Vera Paiva de NEPAIDS
Drª Vera Paiva, do NEPAIDS, é uma das mais respeitáveis profissionais de saúde trabalhando, lutando, nem sempre vencendo, mas escrevendo a história de sua vida, de sua luta, como profissional de saúde, na luta contra a AIDS! Quando eu terminei minha fala, estúpida, diga-se de passagem, ela olhou para a câmera, olhou para mim e fez de mim um mal exemplo. Humilhação em praça pública! Ela disse:
- "És precisament aquesta línia de pensament que hem de treure de la ment dels nostres joves"!
Heu vist mai un tomàquet sec? Crec que sí. El que no vau veure era el processament de l’assecat de tomàquet en temps real, perdent gota a gota d’aigua a 50.000 fotogrames per segon! Bé, va ser així, així, que vaig ser traficada per primera vegada!

Dra Vera, no hi ha cap queixa. La senyora tenia raó, encara ho és i sempre ho serà.

Aceite este pequeno trecho de texto como um agradecimento. Você foi uma das primeiras pessoas a por, em minha mente, a noção da responsabilidade que eu tomei para mim quando registrei, na Brasnic, o domínio “soropositivo.org”. E eu lhe agradeço publicamente por isso. Voltando à maldita PrEP e a camisinha, eu tenho de ecoar Drª Vera Paiva! É praticamente ipossível convencer uma menina, uma criança de 15 anos (ÉS UN INFANT SÍ! I QUÈ ÉS EL TREBALL, ÉS UN NEN QUE FA UN NEN, DEVIL), utilitzar un preservatiu cada vegada. Com que de relació a relació, un nen amb un aparell erèctil i un nen amb un dispositiu amb propietats del receptacle i la incubadora comencen a “pensar” i, amb entusiasme parlant, després de vuit setmanes, A i B comencen a veure’s com a gent simpàtica i divertida, "QUE NO EL TÉ", deixeu la guàrdia i s’aturen, en silenci i tàcit, amb l’ús de preservatius i, hey, qui es veu cara no veus la sida"!
Hàbits sinistres per part meva ja tinc sida
Eu conto. Por ser DJ e viver com a necessidade de contar os tempos musicais, os malditos BPM e os compassos. Por outro lado, talvez por ter sido morador de rua, duas vezes, eu sinta uma maior empatia pelos que estão em dor e não é incomum que eu aborde uma pessoa com o fito e pelo menos entender como ela chegou até ali. Isso nem sempre dá bons resultados e se eu não sou espancado em praça pública certamente o é por pena, pois não sou, não mesmo, capaz de me defender com eficiência. Outro dia eu vi uma moça, um destas crianças que fazem crianças. Na verdade ela me abordou e pediu que eu pagasse um sanduíche a ela. Eu perguntei: Onde você vai comer? Aqui, ela disse. – Eu pedi o sanduíche e perguntei seu nome, ela disse um, que nem importa, pois poderia ser falso e eu emendei. -“Está de quantos meses”? -“Bem, poderia ser pior, você poderia ter contraído HIV”! E ela emendou, de sem-pulo!
Ja tinc la sida.
Maldito imbecil sou eu! Mais uma excelente ocasião a se manter em silêncio perdida! Eu queria que o planeta se abrisse e me engolisse naquele momento infeliz. Por que, com seiscentos mil diabos, eu tive de abrir minha boca? Paguei a conta, perguntei se eu poderia fazer alguma coisa a mais por ela ela emendou. Dois reis dá para eu comprar uma pedra. Eu refleti por alguns instantes e pensei em minha própria filha, perdida no crack, olhei para a moça sem nome e sem esperanças e disse: ISSO, eu não posso fazer contra você, me desculpe. E e afastei, barriga cheia, menti vazia, operando no piloto automático. No fa gaire vaig tenir grip vírica! La meva càrrega viral va arribar a 41 anys.
Podria haver vingut 41000 o podria ser el teu amb 410.000.
Diguem que era una persona lliure, que no estava casada amb ningú i que tenia una relació de cites colorida amb una persona que creu que la indetectabilitat és igual a la no transferibilitat, quina cara miraria ara i diria "volgut Necessito que et facis un test de VIH ”

Com és així?

Com és així? diria ella. No éreu intransferible, què va passar de totes maneres?

En el moment dels nervis, m’hauria d’explicar, no, mel, jo no era intransferible, era indetectable i indetectable no és transferible!
Alguna cosa ha passat
Va passar alguna cosa, jo tenia una grip vírica, no sé !!!!!!! Tot el que sé és que, en el moment de provar, eren 41.000. Alguna cosa així:

“Huston! Tenim un problema ”

Em fa por dir-ho, però no dir-ho, seria una irresponsabilitat (...). En aquest període de temps, sobre el qual no tenim ni idea de quant de temps va estar realment, no sabíem que no tenia una càrrega indetectable i que potser heu contractat VIH. Coneixes aquella cara que sempre et mirava amb amor, afecte, admiració, passió, no només per tu, sinó per la manera de lluitar per la vida, una cosa tan bonica que desperta el desig. El desig d’estar amb tu. En menys de 5 minuts (com que sóc optimista) l’admiració i el respecte es transformen en fúria, por i ira? No et veurà com un sòrdid / sòrdida? El preservatiu ho soluciona molt bé i, si es trenca, en un 99% dels casos, haurà estat per un mal ús i no per descuits i per intemperància. Veig en el públic aquell que aixeca la mà i ja sé la pregunta. Sí, he tingut relacions sexuals sense preservatiu! I va ser amb tantes dones que no us creuríeu i, sí, va donar la lògica: vaig contractar el VIH.
Després d’això, encara que sigui tard, sempre faig servir preservatiu amb Mara.
Com no hi ha ningú més. El cercle està protegit. Abans de decidir viure amb Mara, vaig fer una merda, però això, per transmetre el VIH a algú, conscientment, no ho vaig fer. Còlera sí, perquè vós vau ser el que us va enganyar dues vegades! Al principi, li vau dir que esteu fent un tractament estable i que la vostra càrrega viral ha estat detectable des de fa més de sis mesos. A la pràctica, això vol dir que, com a màxim, en dues proves, fins a aproximadament 159 i, no es pot trobar un nombre de virus més gran que el detectable. Al Brasil, aquest límit és inferior a 41, però aquesta cosa és molt més complicada. Bé, la meva història demostra que tenia dues meningitis. Els metges atents com els de la Casa da SIDA, correctament executats i extingits al vals ballat per Alckmin i Dória, avui tenim SEAP, no van fer cap altre pas i vaig haver de buscar una clínica neurològica que demanés algunes proves que explicaré a continuació. Just després de la segona meningitis vaig anar a la clínica ja esmentada, per la meva assegurança mèdica i em va demanar l’obvietat, la càrrega viral de la cefaloraquilitis, sèrum sanguini i espermatozoides. Els resultats ?:
  • Indetectable en sèrum sanguini
  • Al líquid cefaloraquidi, el recompte era tan alt que només pensar-hi em fa congelar la medul·la
  • I hi havia un bon grup d’espermatozoides. I era un grup capaç, capaç, de fet, de contaminar una dona.
Vulnerabilitat femenina AA
Tingueu en compte que les dones són deu vegades més vulnerables a la infecció pel VIH i parlo aquí de relacions heterosexuals, ja que hi ha un bon nombre de persones que s’ocupen de la resta. I, per dir-ho així, vàreu estar implicant una sexualitat desestigmatitzada, gratuïta i responsable, perquè, tal com diu el llibret A, el llibret B i la lletra C, podríeu viure així i la noia, citant a Marisa ... I què no fem per amor, oi?? Et dic què fas per amor: indetectable o no, fas servir preservatiu, perquè encara hi ha una llista interminable de coses a les que hauràs de parar atenció en nom del teu propi melic! I mira, durant els propers trenta dies aquesta noia perdrà nits de son esperant la finestra immune, perquè no hi ha res que li puguis dir que sigui fiable.
Al cap i a la fi ... Vau ser "indetectable i, per tant, intransferible.
I ara, ara mateix, tot el que li queda és comptar els minuts fins al final de la finestra immune. Quina mena de merda que heu fet, oi? Les parts d’aquests textos són les meves lliçons basades en tot el que aprenc lentament, rellegint, traduint i revisant textos Aidsmap , El Consell de, POZ i més.
Però, molt d’això, es basa en el que vaig aprendre de la vida, donant-me pallisses i, a vegades, mostrant-me les conseqüències dels errors d’altres persones. No equivoqueu. PrEP no és la millor opció

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant