Societat La violència contra la dona

Les dones seropositives no es van representar a la investigació del VIH

Dones seropositives
Avui en dia, les dones seropositives tenen la paritat absoluta d’un a un quant al nombre de persones que viuen amb VIH. Tot i això, en determinats grups d’edat, entre els 12 i els 18 anys, es nota una inversió d’aquests números. Parlem una mica sobre ...

... dones seropositives

Tenint en compte que es tractava de 37 homes per a una dona, ha canviat molt i, tanmateix, les dones estan menys representades, malgrat la seva major vulnerabilitat al VIH. Si teniu en compte que fins i tot al lloc web on he trobat aquest estudi no és similar, aquesta situació és força irritant. i penso treballar una mica més en els propers dies. No ho he pogut fer abans i demano disculpes. Ara el text en si:

Les dones VIH positives es deixen de banda en els estudis

Dones seropositivesMenys d'una quarta part de la població a participar en assajos clínics de fàrmacs antiretrovirals són dones, el que podria limitar la generalització dels resultats, d'acord amb una revisió sistemàtica publicada en l'edició del mes de febrer 1 Revista de síndromes d'immunodeficiència adquirida.

Els autors afirmen que les diferències de gènere en la prevalença, la incidència, els símptomes i la progressió de la malaltia, així com els resultats, es van observar en una sèrie de malalties. Les diferències en la farmacocinètica (com s'absorbeixen i distribueixen els medicaments al cos) i la farmacodinàmica (efecte d'un fàrmac en el cos) pot donar lloc a diferències en els efectes secundaris i la resposta al tractament.

Les dones positives amb VIH tenen molt a recuperar en termes de drets i atenció mèdica

A més, les diferències de gènere en el poder, les relacions personals, les experiències de vida i l’aprenentatge sistèmic en l’àmbit sanitari poden influir en persones amb risc d’infecció, en comportaments que busquen salut i en ús dels serveis sanitaris.

La participació limitada de les dones és una preocupació per als assaigs clínics en un ampli rang d'àrees de malaltia, però el problema sembla ser especialment greu en pacients amb VIH.

Els investigadors van avaluar els assaigs clínics de medicaments antiretrovirals (de qualsevol etapa) que es van publicar a vuit revistes mèdiques importants. Per examinar l'evolució al llarg del temps, s'han seleccionat tres períodes de temps: 1994-1997, 2001-2004 i 2008-2011.

En estudis 387 amb participants separats de 95,305, només el 23% dels participants eren dones. La proporció mitjana en cada estudi individual va ser 19%. La mitjana es va millorar amb el temps: des de 9% a mitjans dels noranta fins a 22% més recentment.

Malgrat el "emparellament entre gèneres", les dones seropositives no reben la mateixa atenció en els estudis

Les investigacions realitzades en països d'ingressos més alts tenen una menor quantitat de subjectes femenins, així com el sexe femení involucrat en aquests estudis.

Les empreses farmacèutiques ignoren les dones VIH positives a gran escala

C: \ Usuaris \ cssbr \ OneDrive \ Desktop \ Deposito de Fotos Seropositivo Ponto OrgEls estudis finançats per universitats i fundacions benèfiques han reclutat més dones que empreses farmacèutiques i organismes públics. Tot i els Instituts Nacionals de Salut dels Estats Units s'han vist obligats legalment des 1993 del fons només els estudis que permeten comparacions de gènere en forma significativa, la tercera part dels estudis que es financen, en part, només tenia 20% de les dones participants.

Els investigadors també van examinar assaigs clínics 53 de vacunes per a la prevenció del VIH. Una mitjana de 38% dels participants eren dones. No obstant això, en els estudis 104 de treball cap a una cura per al VIH, la taxa mitjana de participació de les dones va ser només 11%, amb més d'un quart de no reclutament d'estudis sobre la dona en absolut tot i tots dos sexes per ser elegible.

"El nostre estudi va mostrar una subrepresentación persistent de les dones en assajos clínics del VIH", escriuen els autors. "Només amb el coneixement suficient del sexe i el gènere, les diferències i similituds es poden proporcionar tractament, prevenció, atenció i lliurament basats en l'evidència tant a homes com a dones que viuen amb risc de VIH d'una manera òptima".

L’embaràs serveix d’obstacle en els estudis mèdics

Prenen nota de barreres que limiten la participació de les dones en els estudis: les qüestions de seguretat, especialment en relació amb els nens no nascuts, els requisitsl'or negre utilitzar un mètode anticonceptiu durant la pràctica de la necessitat d'estudi per fer-se càrrec de les responsabilitats de la cura de la família i complir amb els compromisos de temps és un repte, i les desigualtats socioeconòmiques, i, la mala educació com a important i la manca de comprensió del que els estudis represantam.

Hi ha molt a fer per les dones VIH positives

Els autors apunten també a Es va realitzar un assaig clínic de fase III als Estats Units que es va definir per fer front a aquestes barreres, on 67% dels participants eren dones (principalment dones de color). Les clíniques amb gran nombre de pacients femenines (principalment al sud) van ser seleccionades com a llocs d'estudi, fins i tot si tenien menys experiència en la realització d'assaigs clínics; els llocs d'estudi tenien quotes que requereixen més subjectes femenins que els participants masculins; un advocat experimentat amb pacients va treballar amb clíniques sobre estratègies de selecció personalitzades; es van realitzar activitats de sensibilització; es van contractar grups comunitaris amb el reemborsament dels costos de transport i es va publicar un anunci i criteris de registre; eren amplis.

Dones subrepresentades en recerca
Emmordant o no, el menyspreu és evident fins i tot per a mi, que simplement tradueixo els textos. La disparitat entre el nombre de mascles i femelles és visible

No obstant això aquells que realitzen aquesta prova reflecteix que hauria d'haver donat tanta atenció a les estratègies de retenció com per al reclutament inicial - suport personalitzat per ajudar les dones a seguir treballant amb la salut pot tenir una millor retenció en aquest estudi.

Traduït per Cláudio Souza, de l'original de Roger Pebody a Femení sub-representats en els assajos clínics del VIH al febrer 12 2016

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: