Imatge predeterminada
Coronavirus. El començament de la Pandèmia Covid-19 Curació de la sida? Potser algun dia! A la recerca de cura envellir Envelliment amb el VIH envelliment

Coronavirus i VIH - COVID-19 i el portador del VIH

Coronavírus e HIV! La gent m’ha vingut amb la por amplificada pel soroll, justificable, de la premsa en general. Tant de la premsa seriosa brasilera, com de la premsa planetària massa greu!

La imatge de portada és de Gerd Altmann per Pixabay

Sim a combinação coronavírus e HIV oferece riscos! Quanto mais baixa a contagem de CD4 maior o risco de complicações por conta das dificuldades respiratórias e, ainda mais, pois as complicações aumentam com comorbidades e envelhecimento de soropositivos. Algumas sugestões da autora do texto estão aqui, na lista abaixo:
  • Proveu de mantenir-ne un subministrament medicaments antiretrovirals amb la possibilitat de mantenir-se en medicació almenys un mes
  • Mantingueu el registre de vacunació actualitzat. Grip, H1N1, pneumococ
  • Establir un pla d’aïllament i quarantena assenyat i raonable
  • Intenteu tenir un contacte telefònic a través de l’app i el correu electrònic amb el vostre metge / metgessa de malalties infeccioses.
  • A la cerca d’informació en línia, tria els portals de salut vigilant la serietat i el compromís amb la veritat.
  • Manteniu-vos connectat socialment.
  • Però intenta romandre a casa, amb relacions en línia.
  • Si necessiteu un seguiment de la salut mental, busqueu contacte i confort amb aquests professionals.
  • No us deixeu enganyar per cures miraculoses, filtres de sang, pocions ungides. UTILITZEU BON SENSE!
  • No permeti l’avorriment. Busqueu lectures, sèries, pel·lícules.

No s’espanti.

Els coronavirus i el VIH poden semblar una cosa “senzilla”. Però jo no crec. Tot, quan es tracta d’epidemiologia i virus, és molt complex. No sabem, com a humanitat "civilitzada", quines seran les conseqüències d'aquesta relació Coronavirus més el VIH. Apenas para referenciar, o estudo que está começando a parecer promissor na luta contra o HIV, em busca da cura da infecção por HIV, o paciente londrino, passaram-se, e ainda é meramente preliminar, dois anos e meio. Trinta meses! No caso do paciente de Berlin, falou-se mais amplamente após cinco (5) anos! Sessenta meses! e tais eventos serviram apenas e tão somente para provar que, de uma forma ou de outra o HIV pode ser vencido. A verdade é que de cada 5 pessoas que se colocam na mesa de cirurgia para passar por este processo, quatro (4) não retornaram à consciência, perderam suas vidas em uma tentativa de cura!

👼 Molt per a nosaltres, no m'atendria. 👼

Fumar és una mala política i no crec que sigui inútil. Vaig fumar de 35 a 40 cigarrets al dia i el vaig reduir a 5. Vaig veure aquest detall, bé, la veritat és que dotze hores després de l’últim cigarret la vostra salut pulmonar comença a recuperar-se. En la lectura em vaig adonar que ho és Una malaltia "curiosa""perquè en algunes persones sembla generar una condició autoimmune (!!!!!). O Risco do Coronavírus e HIV associado é imenso e é globalmente vivido e, entretanto, para nós, que tivemos a honra de sermos os primeiros a envelhecer com HIV, ter o Coronavírus associado a outras condições de saúde, como colesterol alto (les estatines ajuden a controlar aquest colesterol alt i la formació de plaques de calci a les artèries coronàries) pot suposar un problema!

Coronavirus i VIH! No hi ha pànic. Si us desperteu, tot es complica

Crec que aquesta és la primera pandèmia pràcticament coberta en directe per TV, Ràdio, “Influents”. Nunca se viu algo assim antes. E eu espero que, quando isso acabar, que ninguém precise temer algo como isso novamente! Uma coisa, eu digo, é bem certa. Mara e eu conversávamos aqui e nossa primeira linha de contemplação não está assim, tão, tão distante. Fiquem com o texto. Prometo voltar com mais assim que eu voltar à forma humanoide (Ôdo falando).

Coronavirus i VIH: COVID 19 i persones que viuen amb VIH

Els funcionaris de salut pública dels Estats Units i la Xina van donar a conèixer actualment l'epidemiologia i la resposta al nou coronavirus aquesta setmana Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI 2020). Van dir que, encara que encara no existeixen dades sobre coronavirus en persones amb VIH, pot tenir un risc encara més elevat en aquelles persones amb recompte de CD4 baix i en aquells sense accés constant al tractament El VIH. Les sessions de CROI es van presentar pràcticament a través de transmissió web després que la reunió de Boston fos cancel·lada a causa de la creixent crisi. El 12 de març, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) informa que hi va haver aproximadament 125.000 casos de COVID-19, ja que es coneix la malaltia respiratòria causada pel virus, reportada en 117 països del món, que van provocar prop de 4600 morts. Si bé la majoria de les persones infectades amb el nou coronavirus, oficialment anomenat SARS-CoV2, tindran una malaltia lleu, al voltant d’un 20% desenvolupa la malaltia més greu. Les persones grans, les persones amb condicions de salut subjacents i les persones amb sistemes immunològics compromeses tenen un major risc de presentar complicacions greus.

Epidemiologia del coronavirus El començament a la Xina. El coronavirus i el VIH continuen fora de focus

Zunyou Wu, del Centre xinès de control i prevenció de malalties (CCDC) va donar una visió general de la línia de temps del brot a Wuhan, Xina, on va sorgir l'epidèmia per primera vegada.

Epicentre? Crec que “la ubicació zero del pacient no s’adapta millor

Onze dies després de tres casos inusuals de pneumònia de la mateixa família es van informar a CCDC el 27 de desembre, es va identificar SARS-CoV2 i en pocs dies es va seqüenciar el virus i es van distribuir els primers kits de prova PCR. La ciutat de Wuhan va ser tancada el 23 de gener, seguida d'un 'cordó' de la província de Hubei, que cobria 59 milions de persones.

Obteniu més informació a les nostres pàgines Quant a El coronavirus i el VIH continuaven fora del focus- En traducció

"Era un virus nou i no teníem immunitat, tractament ni vacuna maneres màgiques de controlar-lo"Va dir Wu. "Tot el que vam fer servir eren mesures fonamentals de salut pública". Va estimar que aquests esforços van evitar almenys un milió de casos a la Xina. La majoria dels casos del brot de Wuhan provenien d’un contacte estret i sovint es van produir en grups de famílies, va dir Wu. Va dir que el virus es va vessar pot aparèixer de 24 a 48 hores abans de l’aparició dels símptomes i és el més elevat a l’aparició de la malaltia. El vessament continua generalment de 7 a 12 dies en casos lleus, però pot durar més de dues setmanes en casos greus.
Incubació?Coronavirus i VIH, La finestra immunològica em sembla millor!
El temps mitjà d'exposició a l'aparició de símptomes va ser de 5 a 6 dies. Al diagnòstic, el 80% dels casos van ser lleus, el 15% greus i el 5% es van considerar crítics. Entre els que presentaven malalties lleus, del 10 al 15% es va avançar a la malaltia severa i, del 15 al 20%, es van convertir en crítics. La febre és el símptoma més comú, que es produeix en prop del 80% dels pacients, mentre que al voltant d’un 40% desenvolupa tos. Moltes persones amb malalties lleus tenen pocs símptomes, tot i que Wu va dir això la veritable infecció asimptomàtica "sembla ser rara". Més tard en la malaltia, els pacients tenen més probabilitats de respirar i poden desenvolupar pneumònia. El temps de recuperació va tenir una mitjana de 2 setmanes en casos lleus i fins a 6 setmanes en casos greus.

COVID-19 i els riscos de i dóna hipòxia

Tanmateix, tal com descriu Ralph Baric, de la Universitat de Carolina del Nord, el COVID-19 pot avançar síndrome d’angoixa respiratòria aguda, que es produeix quan els sacs d’aire (alvèols) danyats als pulmons ja no són capaços d’intercanviar oxigen correctament. Vaig passar-ho dues vegades en embolismes pulmonars. Sí risc potencialment alt d’hipòxia (nivells baixos d’oxigen), fallida d’òrgans i mort. A més, Les lesions pulmonars addicionals són causades per la resposta del sistema immune a la infecció. A ffibrosi pulmonar, o el desenvolupament de teixit cicatricial, pot causar danys duradors fins i tot després que una persona s’hagi recuperat de la infecció. A fibrosi pulmonar que tinc. Durant el silenci procés d’embòlia pulmonar, va trigar una estona a mostrar tot el seu desig de portar-me a la “caixa de les ungles”, hi va haver una efusió pleural. Vaig sentir el moment exacte en què va passar i el lloc exacte en què va passar. Semblava que alguna cosa es traslladava a Mack-8 quan creuava aquest llindar. Vez por outra, sem nenhuma razão aparente, ela se faz manisfesta. E eu sempre retorno àquele dia: 21 de dezembro de 2005! Não foi a primeira vez que estive em risco de vida. A morte sempre me ronda. Ela sorri para mim, eu pisco para ela. Ella em fa l'ullet i surto de l'habitació.
De moment només és coquetejar! 😜 Qualsevol persona que em conegui sap que m’encanta coquetejar. però només coquetejar!
Responent a les preguntes del públic virtual, Baric va dir que encara no està clar si les persones infectades desenvolupen immunitat (i, si és així, quant dura), si el virus estableix dipòsits duradors al cos o si es pot produir una reinfecció. Hi ha hagut informes d’això, però sembla infreqüent).
Coronavirus i VIH. Les persones amb VIH majors de 50 anys corren un gran risc
John Brooks, del Centre de Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units, va discutir la propagació del coronavirus fora de la Xina. "La ràpida difusió generalitzada al nostre món hiperconectat crea reptes en temps real" a l'hora de predir el curs de l'epidèmia. Els nous casos de COVID-19 van arribar a assolir la xina a principis i mitjans de febrer i van caure de manera espectacular. L’epidèmia llavors va començar a augmentar en altres parts del món. El 25 de febrer, els nous casos fora de la Xina van superar els registrats a la Xina, i el 4 de març, el nombre de morts en altres llocs va superar els de la Xina.

Gotes respiratòries suspeses a l’aire

Brooks va discutir la transmissió de SARS-CoV2, remarcant que la infecció es propaga principalment a través de gotetes respiratòries a l’aire - com les alliberades quan una persona tosseix o esternuda - que cau a la superfície. El virus es pot transmetre quan algú toca aquestes superfícies i la transfereix a la boca, al nas o als ulls. Segons el virus Brooks, el virus és detectable en les femtes, però la propagació fecal és "poc probable". No es va observar transmissió perinatal i no es va detectar el virus en líquid amniòtic ni en llet materna. Brooks va destacar que és probable que es desenvolupin malalties greus entre persones en edat avançada i persones amb condicions de convivència, incloses hipertensió, diabetis, malalties cardiovasculars o malalties pulmonars cròniques. De fet, a la Xina, la mortalitat s’ha apropat al 16% per a persones de 80 anys o més. Però, a diferència d’altres virus respiratoris, mortals en nens i ancians, COVID-19 és infreqüent en nens i els seus símptomes solen ser lleus. La taxa de mortalitat global del COVID-19 és probable que se situa entre el 0,5 i el 3,5%, cosa que el converteix entre cinc i 35 vegades més mortal que la grip estacional, que té una taxa de mortalitat aproximada del 0,1%. segons Brooks. "Quanta gent mor depèn de la rapidesa amb què es pot detectar i tractar la malaltia", va dir.
Coronavirus i VIH: risc potencial en persones amb recomptes de CD4 baixos

Coronavirus i VIH i baix CD4Fins a la data, no hi ha dades específiques sobre COVID-19 en persones immunocompromeses, però, per analogia amb altres virus respiratoris, és més probable que tinguin una malaltia greu.

Entre les persones amb VIH - molts de 50 anys i més i amb condicions coexistents: el risc és més elevat per a les persones amb un baix nombre de cèl·lules CD4 i per a aquelles que no estiguin en teràpia antiretroviral amb supressió viral total, va dir Brooks..

Tot i això, va aconsellar que totes les persones amb VIH tinguin precaucions, ja que es tracta d’un virus nou i encara queda molt per aprendre. Les recomanacions de Brooks inclouen garantir un subministrament de medicaments, com a mínim, un mes, estar al dia de les vacunes contra la grip i la pneumònia pneumocòcica i establir un pla d’atenció clínica ja sigui aïllat o posat en quarantena. Finalment, va aconsellar: “Mantenir a xarxa social, però de forma remota: el contacte social ens ajuda a mantenir-nos sanament mental i lluitar contra l’avorriment ”. També va instar la comunitat del VIH a utilitzar la seva experiència per combatre l'estigma que ara està emergint al voltant del coronavirus.
Tractament contra el coronavirus i VIH i vacunes
Baric i el Dr. Anthony Fauci de l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses dels Estats Units (NIAID), un dels líders en la resposta a l'epidèmia als Estats Units, van revisar els tractaments emergents per al COVID-19 i una vacuna potencial contra el coronavirus. . Actualment, no hi ha fàrmacs, teràpies immunològiques ni vacunes homologades contra cap coronavirus de grup 2b, la categoria que inclou SARS-CoV2, segons Baric. Tot i això, va dir Fauci, "els antivirals, anticossos monoclonals i altres agents estan sent desenvolupats i provats en temps real, literalment mentre parlem". Va assenyalar que el registre d’assaigs clínics internacionals de l’OMS inclou 260 estudis relacionats amb COVID-19. La combinació antirretroviral del VIH lopinavir / ritonavir (Kaletra) es va utilitzar amb interferó beta per tractar altres coronavirus i va demostrar activitat contra SARS-CoV2.

Actualment s’està estudiant a la Xina.

L'analogic nucleòtid remdesivir de Gilead Sciences (també conegut com GS-5743), desenvolupat originalment per tractar el virus de l'Ebola, es troba més avall al conducte. Estudis anteriors han demostrat que millora la funció respiratòria en animals grans amb coronavirus relacionats. Remdesivir s’administra a algunes persones amb COVID-19 greu amb un ús compassiu i s’està estudiant en pacients amb malalties lleus, moderades i greus en assajos clínics a la Xina i els Estats Units, un dels quals inclou persones evacuades de la malaltia. Vaixell de creuers Diamond Princess
Per saber més: Coronavirus VIH i Els pulmons (en traducció)
Altres teràpies en estudi inclouen la cloroquina (usada per prevenir i tractar la malària) i el nucliòsid experimental EIDD de 1931. El Centre d’Investigació de la Vacuna NIAID col·labora amb Moderna i la Coalició per a la preparació de l’epidèmia - per desenvolupar una vacuna contra el COVID-19. Els investigadors van crear un candidat per a la vacuna contra l’ARNm que s’adreça a les punxes en SARS-CoV2, un producte enviat als llocs d’assaig clínic al febrer i s’espera que les proves comencin d’aquí a uns dos mesos, va dir Fauci. Va assenyalar que aquesta és la progressió més ràpida de la selecció de seqüències per a un assaig clínic. Diversos altres candidats a la vacuna es troben en les primeres etapes del desenvolupament. Fauci va predir que les expectatives més optimistes per al descobriment, la securització i la vacunació haurien de romandre en el nivell de sobrietat, entre els 12 i els 18 mesos. Traduït per Cláudio Souza entre el 13 i el 18 de març de 2020 de l'original a Els experts revelen la resposta al coronavirus i les seves implicacions per a les persones amb VIHD' Liz Highleyman, publicat a Aidsmap

Allà viuen amb el VIH

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Aquests són els meus suggeriments per a vosaltres

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant