Covid-19 SIDA Coronavirus Brasil Viure amb el VIH

1 Prejudici Genera més prejudici! Amabilitat ... Bé, genera més amabilitat

Vam aconseguir trencar un àtom. Però un prejudici
PReconec. La paraula mateixa ja defineix la cosa nociva, perversa i cruel enmig de tot. Podríeu fer una anàlisi gairebé sintàctica i arribar-hi sense gaire esforç: Si la bondat genera amabilitat ...

... El prejudici alimenta els prejudicis i crea preconcepcions!

La sentència judicial judicial davant la pròpia condemna de l'acusat. La qual cosa és una merda genial perquè té la possibilitat d’existir. Entre les coses que vaig "escoltar" a What’s App pel meu gairebé estúpid desig de ajudar Entre ells, alguns em van marcar dolorosament! Crec que tinc uns 1200 (mil dos-cents !!!) contactes a la meva app Què és. I més d’un 97% se’m presenten sense imatge! No entenc la mecànica dels algorismes de What’s App, però he après, i potser m’equivoco completament, però els contactes sense una foto poden ser d’aquelles persones que m’han bloquejat, però no estic segur de si és així.

Víctima del prejudici! ???

Difusió dels prejudicis, però no hi ha proves concretes de que es pugui transmetre COVID-19 sexualment. Aquest és un altre mite causat pel prejudici d'algú!En aquest moment, vingui o no, tant si m’agrada el que vaig a escriure aquí, aquí mateix, víctima de prejudicis. Però m’han dit algunes coses! I no hi ha manera. És a la vostra cara i estil! Va explotar! Vaig recordar una persona i em va semblar simpàtica, simpàtica i simpàtica i vaig seguir l'estímul estímul de dir "hola! Com vaig veure la vida? I la punyalada:

- ”Ho sento, però ara et bloquejaré! No tinc cap manera explica una amistat amb una PERSONA COM T’AGRADA"!

Va continuar la seva foto desapareguda 😳 😩 😫 😭!

No vaig plorar, hauria de tenir, però no vaig plorar, tot i que vaig tenir un gran dolor, allà, en aquell moment, quan vaig plorar, em faria bé plorar, perquè estic, diguem: Ancià en tot això !!! (!!!) !!!. No vaig començar aquest treball a l'aplicació Què ho vaig començar d'una manera més mesurada i discreta amb Yahoo Messenger i Microsoft Messenger. Però tenien un gran problema en el seu nucli: l'anonimat. Al camp de personal, en el moment de la gran tempesta, em van cridar “RESIDUS AIDÈTICS ”! Després d'això, vaig creure que podria agafar qualsevol cosa. Bé, no és exactament així!

El FDP Maleït Maleït

La persona (persona?) Entraria amb mi i em diria, per exemple: "Ara és tot, cérvol petit !? Es va convertir en una mordaça penedent, jo no sóc ni una mordaza ni un penedit, i el “puny” és una paraula molt bruta. Tothom sap que no tinc res dolent i, afegeixo: La gent més honorable i digna que he conegut a la meva vida difícilment es podria considerar normal (què és això normal, per Déu, digueu-me) 😠😠😠😠😠😠😠. No ho sóc, i el discurs en si no m'ofèn, però ho demostra, i es mostra amb colors iridescents, la cara deformada d'aquesta canalla manga, que els membres del Clube dos Canalhas Sarnentos em perdonin! qui no té el coratge de dir-me la cara a cara, però va continuar: Es va convertir en un fag penedit i fingeix que vol ajudar, oi?

Igual que tu, patètic descarat, ningú més!

L’aplicació What’s està enllaçada amb un número de telèfon, que està vinculat a un CPF i, us ho juro, per tot el que és més sagrat i també per tot el que és més profà, qualsevol persona que em conegui sap la meva capacitat extrema. per pensar, per no pensar, per no reaccionar ni per reaccionar i, ja ho sabeu, jo cauria a una persona així i em tendria la pell (simbòlicament) a la plaça pública, perquè tothom sàpiga les possibles conseqüències. Difícilment passaria una segona vegada. La veritat és que mai no va passar, ningú s’ataca !!!

Tot i així, el prejudici em colpeja.

I, de veritat, estic contenta! Estimo i sóc estimada. Estimo incondicionalment i estimo incondicionalment. Però el matrimoni no ens converteix en illes, i naturalment necessitem amics. El prejudici crea la solitud i també necessito amics! Hauria de ser "vacunat". Si us plau, ja que hem parlat aquí, fem o no això, escolteu aquesta història meva. Al voltant del 2003, potser el 2005, amplio el temps al metge que la meva memòria i els seus blancs també s’amplien, però em va venir una noia; i el vaig rebre com sempre. La història que em va explicar era molt comuna, fins a cert punt, i em va recordar Amaryllis, amb algunes diferències entre els dos finals. Aquesta noia, "ADRIANA", va tenir un xicot, treballava en una branca del món empresarial en una posició "Y" i també ho va fer, però en una posició "X", una mica per sota.

El prejudici horitzontal, fins i tot, desapareix. De debò?

Amb prou feines funciona, aquesta relació vertical, però, ddigueu, i digueu amb raó, que al llit, horitzontalment, tothom és igual. En una d’aquestes ocasions, ells, que sempre feien servir preservatius, es van trobar cara a cara amb l’accident, el preservatiu va esclatar. Esclatada és la manera en què, segons algú que en el passat, he d’escriure i narrar coses. Vaig veure l'explosió, mentalment. I tot el que vaig veure eren milions de metres cúbics d’espermatozoides, amb milers de milions de bilions d’espermatozoides i un nombre no vist de còpies de l’odi ARN! En mi, hi havia poques, molt poques, potser, no hi ha cap possibilitat que es produís contagi. Tot i que tinc les meves reserves personals sobre I = I, crec que, en aquest cas, i en alguns altres, aquesta mètrica va prevaler, en un moment en què, tot i que ningú no ho sabia, admeto que es tracta d’una equació que potser hauria resolt. Algunes incògnites de la meva vida, tot i que moltes altres, que no sé, vaig veure que passava de manera diferent.

Però el prejudici és devastador quan ets el blanc.

Explotar, els meus lectors, és la meva manera extrema d’escriure les coses. El que és important saber és que els espermatozoides van volar en totes direccions i, finalment, li va dir que vivia (no sé viure ara) amb el VIH. De cerca a cerca va arribar al meu bloc i va trobar el meu contacte al meu bloc. El meu bloc encara no era un blog, era un lloc web i això tenia algunes diferències. Aquesta nena va haver d’esperar el 2005 a una finestra immunològica de tres mesos. Avui dia, escric al març del 2020, la finestra té 30 dies. I va començar a parlar amb mi cada nit, cap a les set de la tarda, i, del que vam parlar, no importa.

Eren temps difícils. Estic pensant, avui, en persones que no creuen en la finestra immune amb 30 dies de refresc.

Soda càustica? O Limonada

I després va fer l’examen. El resultat vindria d'aquí a 15 dies. " E nosaltres podem fer els últims 15 dies junts! durant dues setmanes més, 15 nits més!

Prejudici o no, ha estat un doble negatiu

El resultat va ser negatiu, va estar molt contenta, va sortir a beure, endevinar què?uem, i l'endemà, ella va desaparèixer, em va bloquejar i no la vaig tornar a veure mai més. Potser perquè no puc justificar ... Crec que va ser el 2015/2016/2017, no estic segur, va venir a mi un home, heterosexual, casat. Angust, per descomptat, va acabar trobant-me, i de totes aquestes coses em va dir, molt semblant a tothom, on vaig acabar aprenent que les seves pors eren el resultat dels seus propis dimonis, dels seus prejudicis ben establerts, que la persona ni tan sols es va adonar del que estava dient! I, enmig de tants conills que tenia al barret, em va deixar aquest:
  • "Ja ho sabeu, home, la por no és per a mi! És per a la meva dona i la meva filla, al ventre! Em f *** jo, em mereixo portar-ho a la c *!
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡. Nois! No em vaig poder controlar i em vaig ensorrar contra ell com la tempesta que sempre puc convertir-me! Al final, vaig dir que era tan maleït, tan FDP que si hi havia una cosa que no mereixia, em va cridar l’atenció! Dret o malament, l'he bloquejat. Està fet i no tinc cap inclinació a replantejar-ho.

El meu prejudici? Intolerància? Impaciència? Segur! Però no sóc tan important considerar-me imperdonable! Sóc una persona, un ésser humà, alguna cosa així 👎

El meu prejudici. el meu jo = prejudici també està en judici
Imatge de suc per Pixabay
És reprovable per part meva? Sí! I no! Per què. No ho sé En defensa, dic que tot el que sé és que no en sé res! Maira sempre troba gràcia en els meus arguments que comencen amb aquesta afirmació: "A la meva defensa" ... Amb això vaig arribar a comprendre que visc i m’expresso com si estigués testificant (en la meva defensa) davant d’un tribunal on sou els testimonis silenciosos, i sóc fiscal, jutge i, encara, un defensor dur. Vint-i-cinc anys després i continuo amb la meva recerca autodestructiva i autolesionadora! I això no es refereix només a serologia seropositiva. Desgraciadament, encara som així. Penseu en un nen de cinc anys. No hi va haver, almenys una vegada, un nen que es va acostar a vostè o algú i va fer una observació "una mica més aguda" sense sufocar ni parpellejar? El que va fer això representa, en grans proporcions, tots nosaltres! Sense els filtres de l’educació, la cortesia, sense el deure de bona preservació de la bona vida social, de la bona política antiga de la bona proximitat.

No tot?

Tots. Prejudiciat i perjudicat, botxins i víctimes. Ningú més que nosaltres. Per molt que mireu d’una manera o d’una altra, sempre és la lent que baixa pel tronc de l’arbre…. (...) Prejudici, que necessitem i amb molta urgència reconèixer els nostres defectes i intentar suavitzar les vores que trobarem fàcilment en cadascun de nosaltres. I ni tan sols heu d’aturar-vos davant del mirall mental per veure’ls. Només cal enfrontar-se a tu mateix Tots tenim, almenys en un moment de la vida, el mèrit de rebre aquell cobejat trofeu!

El trofeu Walter Ego!

Minuts de glòria! Cláudio, el gran DJ! L’imbècil acabat que va riure dels “paons plens de diners”, assegut, amb tres, quatre, cinc dones. I tot i així, vaig estar encara més implicat en la cabina sonora. La meva estrella. La meva "petita estrella" (...) brillava, resplendia. Quan es va adonar de la seva pròpia inconsistència, ja era massa tard. El meu orgull i la seva vanitat, els fills més legítims del meu inconfusible prejudici, ja m’havien ajudat a fer tant de mal, desconcertat, cruel i, sovint pervers emocionalment, que vaig acabar amb ningú que m’estimés realment i la història ja és coneguda. No Feu clic aquí, si us plau! Obre-ho en una altra pestanya, no et perdràs el punt. D’una manera o d’una altra, gairebé tots som així! N’hi ha, és cert, algunes que són millors, és cert. No sóc tan pessimista ni àcid Sthendal Eufemistes. És el que som i és exactament el que perfeccionem per ser. La patrulla ideològica, la patrulla ideològica. L’actor que va fer que Thor va rebre crítiques, o van ser els productors de “Endgame”, va rebre protestes (Déu meu, què és això?) Perquè Thor, davant del seu anomenat fracàs, es va lliurar a beure (no sé si n’hi havia. una altra protesta) i va guanyar el que allà era una panxa petita. Això, sí, una exageració Cada vegada que utilitzem un eufemisme, que intentem “minimitzar els impactes de la parla” amb una manera simpàtica de dir les coses, estem tractant de plantejar els nostres prejudicis. I això és més enllà de l’absurd.

en canvi ...

I això és una merda genial. Utilitzant com a exemple The Great Goofy com a exemple, en una ocasió vaig rebre, d’un dels meus metges al llarg de la meva vida, una classe devastadora sobre racisme! Vaig esmentar una persona negra. El meu amic és negre. I jo, el patró entre les potes, vaig fer una referència a aquesta persona com "així, mig morena". I el meu amic metge, el meu amic metge em va renyar, amb raó i va dir:
  • "És negra, no?"
Tenint en compte la molèstia visible que vaig causar, em vaig retirar mentalment, intentant escapar cap a les Plèiades, però no hi havia res que pogués dir que alleugeriria l’estupidament que vaig fer i, enganxant Azambuja, un personatge negre de Chico Anísio va pensar: Sí ... aquesta vegada no només he trepitjat la pilota, he marcat en contra ”. TRepeteixo el que em va dir, les paraules de les quals no podia arreglar, atesa la dolorosa contrició que sentia que es reduiria a això. Una persona negra és negra i ha de ser tractada com qualsevol altra persona, sense suavitzar. Punt. A l’altra banda, tenia un cap negre. I no esmentaré ni un nom ni un sobrenom perquè ell seria capaç de buscar-me encara que fos només per donar una bufetada i, en aquest moment de la meva vida, tal cosa no acabaria bé! Sóc descendent de negres. I, certament, prové de l’herència fenomenal de la meva mare. No importa. Però aquest ex-cap era el meu aficionat, li agradava la meva feina, la meva manera de treballar, a mi m’agradava, a causa del “jo” d’aquella època, perquè és el que era i d’una manera que segueixo sent! Malauradament, fins i tot després d’un quart de segle, recuperant-me de la barbeta dreta que vaig agafar, al respecte, em dono el dret de deixar-ho una estona
El prejudici invers i la prova que les coses mengen
Prejudici
El lloc encara existeix

I realment ho fa, el fet de bromejar és la vostra feina!

No sabria si algú encara recorda, però a la Rua 24 de Maio hi ha una galeria que ha de tenir almenys cinc (5) pisos i, segons el meu parer, es tractava d’una revista, un botó de pols. A la planta baixa vaig comprar aquells discos, els que tenien un segell blanc sense res escrit. No dic que fos a la intempèrie, només perquè estava sota terra. La planta baixa era "Soul Music" amb una freqüència predominantment negra. El primer pis era freqüentat pels balancins. Tres (3) tribus completament diferents que viuen al mateix espai sense un nou Big Bang !!!!!! I en algun lloc de la galàxia vaig conèixer Fabiana i em vaig enamorar d’ella, que, només Déu va poder explicar, es va enamorar de mi !!! Fabiana era una dona fantàstica. No faré descripcions. Era negra, bella, disfrutava de l’astronomia, la ciència ficció, la mecànica quàntica, estima Star Trek i era una gran optimista, tenia, com jo, esperances d’humanitat, però també compartim la mateixa preocupació.

El nou holocaust! això seria fatal, seria nuclear

L’Holocaust nuclear un dels fills del prejudici
No hi va haver cap dia que no en parléssim. I Gairebé tots els dies ella, activista de causa negra, anava a la galeria i em presentava com a "DJ i xicot".
  • "I el blanc va apuntar algú"!
Per no estirar-me més, el romanç tòrrid no va durar ni un mes! Aquella primera càlida benvinguda, "i blanca", no va canviar el seu to. O canviat! Per al pitjor !!! I això serà fantàstic al final de tota aquesta lletania que he escrit. La pressió sobre ella, que caminava amb un FDP d'un C ****** blanc, va ser tan gran que va desaprofitar.
Recordant el començament de tot, per arribar al final!
Coneixes aquella part del text, una mica més amunt? On vaig esmentar aquell meu cap que, per amor a tothom, i sobretot el meu. Bé, per tancar el text, conscient que ni tan sols vaig rascar la tinta que cobreix la brutícia carapa d’aquest ... aquesta monstruositat que és un prejudici. Bé, Aquell matí, el meu cap, què era, o és, ja no sé, el meu fan, el meu fan, com a DJ, enmig Una conversa acalorada sobre el racisme i els prejudicis em va cridar i, veieu: Claudinho (em temo qui em truca Claudinho, perquè normalment és algú que em fotrà tard o d'hora, com el tipus del PP de Teia), vine aquí! Jo, que estava tranquil, gairebé adormit, perquè rebia de dia, de nit, de fet, m’havia d’aixecar i, quan m’hi vaig apropar, vomitava això:
    • Tveient "això aquí"? assenyalant-me, em vaig convertir en aquí. I va modificar:
  • Aquest tipus és la prova viva que una puta criola (les seves paraules) estava establerta i va mantenir relacions sexuals amb un fill blanc d'un ****
No li vaig punxar a la cara, a causa dels guardes de seguretat, que em fonrien amb un cop tan fort que es colpejarien, en l'honorable paritat de cinc a un. Bé, en menys de 15 dies vaig acabar sent convidat a treballar en una altra casa i vaig acceptar la invitació. L’amfitriona em va donar 30 dies per començar i vaig demanar començar la nit següent. Preocupada, certament pel meu honor ambigu, ja que no era del tot correcte fer-ho, va preguntar-me si anava a “sortir només de la casa on treballava sense DJ” i que em garantiria que no faria el mateix amb ella. Li vaig dir aquesta cosa desagradable i em va dir:
  • Ho tinc. Comença demà!
El prejudici sembla que va ser bo en aquell moment, em va canviar la vida.
Així van començar els millors anys de la meva vida personal i professional, és veritat. Però el dolor causat per aquestes paraules em va fer mal aquí, aquí mateix, al pit. En resum, el que tenim aquí, en mi. Una cara que no és negra i no és blanca. Si hi hagués una guerra entre negres i blancs, que busqués el control de la Praça da República, jo, i altres com jo, seria sense possibilitat d’anar d’un camí o d’un altre. D’aquesta manera, al bell mig de la plaça, sense protegir-nos enlloc, seríem els objectius preferits d’ambdues parts i el conflicte, per dir-ho, només tindria un inici real quan tots, el “ni el ni”, tots caurem morts. o prou agònics que també acabem morts sense llàstima de la bayoneta! Amb una mica de bona voluntat per ambdues parts, potser es felicitaran mútuament, donant per acabat el conflicte, després de la nostra desaparició, no vull estar donant idees, ja veieu (?), Hi havia prou espai a la plaça i el conflicte va perdre la seva sentit! Maldit cricket! I com fa mal veure aquestes coses !!! Al final, hi ha tant a aprendre sobre els prejudicis que convido a llegir una mica més aquí, al cap i a la fi, el coneixement no ocupa espai, no? 😉 Serofòbia I el meravellós de descobrir. Mireu un text del meu blog citat com a font a la Viquipèdia!
Ariane em va suggerir el tema, prejudici que vaig treballar durant molt de temps.
Tenir una pàgina del meu blog personal i de feina citada a Wikipedia.org és més que una alegria. Em veig una tonteria aquí 🙂
Hola nois !!! Tarda sura! Tenia la intenció d’haver començat el directe a la cara a les 16:00. La desafortunada bateria s'ha apagat. Millor així! Crec que una mica més, teniu una mica més de temps per mirar el “so do dominguinho” i amb una mica més d’esperança, arriben més persones a veure! El coronavirus és una cosa molt seriosa i no estic segur de què es pot fer amb una economia en "bon estat" KKK si tothom està dormit. De vegades, el nostre president electe sembla no ser diferent d’un “projecte de joventut” que va tipificar bé! Cites obertes: “Imatge de maniquí Per molt que pesi i tant que pugui haver-hi penediments, aquesta nit dormiré encara més feliç!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: