Relatório do Mês de novembro de 2000 : Soropositivo.Org

Mes 2000 informe de novembre

Et trobes Iniciació ** Mes 2000 informe de novembre

Informe mes

soropositivo.org

L'any 2012 aquest lloc va patir un atac de hackers, va ser suprimit, i amb ell, tota la història mateixa visita.

He perdut proves documentant, fins llavors, prop de dotze milions de visites. Estic fent una enquesta de textos que vaig escriure en una època de la meva vida i em vaig encarregar d’un document Word guardat en PDF que es pot descarregar aquí.

Aquest informe és el novembre 2000

Cada avaluació de per si. Novembre 2000

Anuncis

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!