Quant a Cláudio Souza El editor de blocs Soropositivo.Org: Soropositivo.Org

Sobre Cláudio Souza L'editor de Blog Soropositivo.Org

9-years-850x500
Tres anys després, ja era al carrer ...

Sí, sóc aquesta de la imatge de sota, amb aquesta cara de pel·lícula psico de Hitchcock.

Malgrat l'opinió d'algunes persones, mostro la meva cara si. Inicialment sóc VIH positiu i això no està inclòs en la Constitució o en el Codi Penal com a delicte.

TopBlog
Va ser en 2013. Millor Bloc personal de salut Sobe

No un criminal i no estic perquè he de amagar. Ocultant està més o menys l'actitud de l'estruç, sense saber com fer front a les coses, treu la cara en un forat a terra.

I per desgràcia, exacerba el prejudici en contra de nosaltres, simplement perquè no ens vegin com som realment.

Som persones, la llibertat d'expressió està garantida per la constitució. La constitució és que anonimitza. Com confiar en algú que, en nom de la seguretat, viola la llei i amaga la cara?

Hi ha alguna cosa en aquesta imatge que connota anormalitat? Excepte que necessiten el bastó i un barret Panamà, no veig res de dolent en mi. I tu? Què opines?Un amic, que va desaparèixer inexplicablement, va crear aquesta imatge, que m'agrada moltJo ... Final de l'any, a la casa dels meus més petitsCàrrec registratLa llum vermella en aquest cas no representa, en aquest cas, que estic en una "casa de tolerància". De fet, estava "a l'aire"Un fet estrany, un somriure meu.11 997 080 203Aquesta és la caraSí, estic d'humor en aquest diaJo, en una cerimònia que va premiar el lloc Soropositivo.Org com el millor blog de la salut, pel jurat acadèmic. Aquest és l'únic bloc que participa en aquest "concurs" i ha aconseguit aquesta gratificació. Això ha de tenir alguna raó. No us sembla?No m'estic amagat a causa de mitja dotzena de països completament desconeguts perquè no accepten turistes amb VIH. Són gairebé els països 200!Jo ... gàngsterJo, Claudio Souza, fingint que no estic envellint, amb una camisa de jeans amb ulleres de "aviador" reflectides, sobre les quals he pagat dos dòlars. KKKKKKKAquest sóc jo, amb cinc anys d'edat

Quina merda activista que s’amaga així i ara s’ha acabat!

5000

Productius quan ens deixen treballar, i molt animat.

Ens encanta, dinar, alguns de nosaltres a ballar; dansa, per a mi, és un plaer visual.

Nosaltres, persones seropositives, no difereixen en res de tu, serointerrogativos. Perquè qualsevol persona que hagi tingut relacions sexuals sense protecció i que no hagi pres la prova sigui una pregunta sobirana.

Jo visc amb el VIH des 1994 i recordo bé haver sentit el "professional sanitari" que em va donar el resultat, després d'haver dit que anava a tenir sis mesos de vida. Déu sap com em sentia.

Jo AZT a una dosi de sis pastilles cada 4 hores i havia de tenir el somni interromput a prendre aquesta cosa i va vomitar tant per ell. Ai va decidir que si havia de morir, que mori sense vòmits i va deixar de prendre AZT.

Com que no vivia una vida normal, no tenia amics de veritat i vaig acabar vivint en una casa de suport.

Allà, on només era estadística, no em va permetre buscar feina i, durant un temps, per no tornar-me boig, em vaig presentar voluntàriament a CRTA quan encara estava al carrer Antonio Carlos.

Allà vaig tenir el privilegi i l’honor de servir a molta gent i vaig fer amics.

Malauradament, de manera que vaig portar molts d’ells a la tomba i, amb cada pala de terra que va caure, em vaig preguntar quan seria el meu torn, amb una expectació bàrbara i mortal i exaltada.

Els sis mesos van passar i m'agrada això perquè, no em vaig morir.

Llavors vaig començar a lluitar per la vida, i en 1996 va venir el còctel. Atès que en aquella època no se sabia gaire sobre tot això, havia de venir amb la medicació que, anys més tard, sabia que no tenia cap indicació clínica per usar-los. Vaig viure molt de temps sense necessitat dels antiretrovirals. Però tot això no era un camí llis.

Vaig tenir dos embolismes pulmonars, vaig deixar de comptar la pneumònia quan vaig arribar a l'octava; Vaig tenir un atac de cor, dues meningitis, va esdevenir obesos mòrbids, aconseguint sorprenents, monstruoses i increïbles kg 147. Així que vaig passar fa tres anys, una cirurgia bariàtrica i des de llavors ha eliminat cinquanta-set quilos.

Avui en dia, el pes 89,5Kg. Mantinc aquest lloc durant catorze anys (des 1 2000 ° agost) i d'una manera diferent a altres persones, mai vaig tenir el suport financer o logístic a cap persona o "mega-editor", a excepció d'un període de dos anys en què jo era un membre d'Ashoka Emprenedors Socials.

ashoka

Però el meu temps allà és una i si hi ha una cosa que no espero que, per desgràcia, rebre ajuda de ningú, reconeixent, però, que això pot ser relativament possible i si passa, haurà estat un altre dels grans miracles que Déu, que ha operat una gran quantitat d'ells (els miracles) amb mi.

Faig plans per venir als noranta i vull que això passi al costat de la meva dona (que viuen fa gairebé quinze anys que em va donar la idea de crear aquest lloc) a la, T'estimo amb cada fibra i cèl·lula del meu cos, amb tot el meu enteniment i amb tot el cor.

Cidex
Sorprenentment, el portal de ciutadania ha caigut i està fora de línia. No sé per cert les raons d'això, però m'atreveixo a dir que, de fet, van crear judicis i es van aturar pels diners de les seves carteres en un magnífic projecte que no rep cap suport financer de ningú. mentrestant, "Bobagento té una llegenda sense fi de seguidors. Crec que seria millor anar a pujar pollastres

A més, visc, com he dit. la major part dels miracles que Déu fa, que els resultats concrets del meu pla infal·lible per guanyar diners; He intentat crear llocs web d'allotjament que són una gran baralla de gossos; després fer llocs web; No obstant això, la gent vol tant un lloc web, però per desgràcia, volen llocs per R $ 300,00 i jo prefereixo la mort a treballar gratis per a qualsevol garrepa que té "un nebot que ho compensa menys", em va enviar a moltes persones al diable perquè i que, avui, tinc una petita i relativament prometedor negoci de venda d'equips i peces per a ordinadors en el mercat lliure, que es pot veure aquí en aquest enllaç. Per ser completament honest, no sé com podria mantenir soropositivo.org vegades pagant $ 500,00 per mes en servidors dedicats, perquè els temps eren molts que es em va demanar que retiri el meu lloc d'allotjament compartit, perquè el meu lloc estava consumint una gran quantitat de recursos; D'un mes a un altre he reduït les despeses a $ 99,00 per any; seria això o el lloc deixaria l'aire; fins i tot aquest petit valor em preocupa ...

De fet ell va consumir; avui, després d'una visita mitjana que girava al voltant de visitants únics de 100.000; avui, a causa d'alguns actes de censura prèvia d'un determinat lloc de cerca, tinc una mitjana de 1.200 per dia. Aquest lloc es tradueix als idiomes 58 en esquema de traducció automàtica, per gtranslate.net, Em càrrega € 15 al mes pel servei, vaig pagar aviat, fins que la meva dona retirar i els nostres ingressos es va reduir significativament i, després d'una breu conversa, sobre la base d'un simple enllaç, sense la possibilitat de coneixement del requisit d'origen clic sistema de WordPress, ja que amb això, em pot ajudar a més persones. En la mateixa línia ha de pagar per la publicitat a Facebook per aconseguir un major nombre de persones, sempre amb el mateix propòsit.

Avui en dia, no puc seguir amb això. No obstant això, la pàgina, que es pot trobar aqui (aquest enllaç s'obre en una altra pestanya del vostre navegador, té una mica més de 1.300 subscrit i hi ha una mitjana de cinc accessions noves per dia, la qual estic molt contenta.

És entre Déu i jo (una antiga núvia que els va corregir i va dir que la forma correcta és "entre Déu i jo", ja que no puc resoldre el cas, deixo el que sento, i puc estar equivocat, pensant que el que sigui , Déu no li importaria, ja que té més apego a l'acció que a la forma.

Fins fa un any jo hauria estat considerat per les normes de l'elit d'aquesta societat ridícula (especialment aquest de Sao Paulo), com un "funcional semianalfabets"; tot va començar a canviar quan passat un procés de selecció per treballar a Dell i no tenia, perquè me'n vaig anar de casa als dotze anys, en el seu afany per escapar dels cops distribuïts, esquerra i dreta, sobre mi, el meu pare, el certificat institut; Em vaig quedar sense feina, vaig plorar, vaig ser castigat per una cosa que ni tan sols sabia el que era, vaig pensar en una prova falsa, però la meva dona em van dir que seria el frau i, afortunadament, ja no vivia al carrer i ni tan sols hi era, ja que no Estic molt afamat; No obstant això, he decidit qualificar. Tot això es va fer el dia que Francisco, el Papa, va ser consagrat Bisbe de Roma. Malgrat les meves reserves amb l'Església Catòlica (Jo vivia en una església dóna suport des de casa i sé el que vaig veure ...) i qualsevol altre, igual que la seva postura, que desagrada a molts en el "clero" del Vaticà (potser per que m'agrada).

Em vaig inscriure en ENCCEJA i eNEM. No vaig estudiar una sola línia en qualsevol dels esdeveniments i vaig passar els dos a la base del que he après de la vida.

La redacció de Encceja va prendre nota de possible 710 1000 i el eNEM arribar 890 1000 possible.

En ambdós casos va ser el primer a sortir de l'escola.

En el cas de enem que queda en poc més de tres hores. Llavors m'he classificat i registrat a la Unifesp al campus de Guarulhos a les lletres / francesos (això perquè sóc autodidacta en anglès i ni tan sols penso en fer que altres persones tenen el valor de cridar "escola de regularització Anglès" (un any més tard amb la finalitat que no anava a sortir de la Unifesp parla francès amb fluïdesa importa que va canviar la meva a les ciències socials i no han anat a la universitat mitjançant la reducció de la Unifesp compta amb transport gratuït entre l'estació de armènia i el campus, i em va deixar una vegada més sense permetre el luxe d'anar a la universitat (...).

En aquest punt he de cantar-li a hossanas GIV (Grup Vida d'Incentius)El qual, a través de la persona de Fernanda Nigro, ha proporcionat legal m'ajuda contra la meva pensió de tallar l'ajuda de la malaltia en 2009 i mai va respondre a les meves trucades, tot i que he perseguit malalta des de llavors, fins i tot amb més severitat

Estic casat i feliç amb una dona en Déu meu camí a través de la forma més probable, el que demostra la màxima que, per Déu, res no és impossible

Jo sóc el que sóc.

I, per desgràcia (en realitat?) Es molesta a molta gent i hi ha, aquí i allà i en altres llocs també, moltes persones que m'odien i em molesta ...

El meu "objectiu" és la gent que busca la informació adequada, des d'una font segura.

També m'agradaria mostrar alguna cosa més! En la meva joventut, jo, juntament amb DJ, locutor va continuar Ràdio Emissora ABC, a "La màquina del temps". El programa té, en l'actualitat, un gran bloc, excepte per un detall que va conduir em va entristir molt i que havia de fer repetides peticions per a l'eliminació del meu nom i la imatge d'un lloc que proporciona la literatura (sic) nazi. Es tracta d'un crim que no pot perdonar i divertit, que no és ària ... tsk, tsk ...

Ahir a la nit una noia va veure aquest vídeo i va dir

- "Wow! Tu eres bonic "!!! Ho he dit tantes vegades que he arribat a creure

Com no era respectat les meves peticions, em sento lliure per presentar el vídeo al meu lloc web. L'autor del lloc, una persona que era molt estimada, deixa veure que ell s'avergonyeix del meu estat d'VIH i, tot i que tenia la possibilitat de canviar la situació d'aquest lloc amb una conversa, mai es va qüestionar fins que sobre ella i li va demanar disculpes a mi que cap empresari li agrada escoltar sobre les malalties, perquè era un signe de debilitat i fracàs.

No vaig tornar la declaració.

Vull fer una nota important aquí. En aquest vídeo l'única persona que viu amb la SIDA que el noi estrany amb una camisa deu vegades més gran que el cos.

Fins i tot ara, cinc hores i disset minuts del matí del 10 de febrer de 2017, enconteri una estupidesa intraduïble en m els quatre vídeos vistos al lloc de la meva vida, dient que nosaltres, les persones que viuen amb la SIDA pot morir a causa de les cotitzacions són els meus "d'una simple grip".

Pow (si no alguna cosa pitjor ... Vaig perdre el compte de les queixes que tenia i sobreviscut, sí, les malalties i condicions que directament o indirectament es relacionen cm VIH, com en el cas dels dos embòlies pulmonars que he experimentat. VIH crea un vasculitis i això vasculitis té el "do" per fomentar la formació de coàguls que poden conduir a una embòlia pulmonar, que pot determinar la mort instantània o un vessament cerebral, quan la persona sobreviu, per desgràcia, ella va a viure amb les seqüeles.

Posaré al final del text un informe mèdic que el meu antic metge, el Dr. Angela, em va donar quan va prendre "el meu cas ... Veuràs que he patit coses molt més greus que la grip i, encara que pugui tenir dubtes, no sóc fantasma, perquè Brás Cubas no tenia la fineza per a ensenyar-me aquest art, i quan mori i, sens dubte, un dia, moriré, pot estar segur: no hagués estat per la grip. aquí hi ha un enllaç en aquest lloc per a malalties oportunistes. (s'obre en una nova finestra) https://soropositivo.org/2015/01/30/-which-shoes-opportunists-how-to-account-and-

Fer què? Jo era DJ i només li faltava brodat a la camisa dels següents:

sóc dolent

estic boig

sóc DJ

(...)

Una entrevista per a ESPM

Anuncis

4 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Deu lliçons que vaig aprendre durant el meu primer any d'estar amb la prova del VIH a si mateix pel VIH! Seropositius. Org - Hi ha vida amb el VIH !!! 29/04/2017 at 15:38

[...] Nota de l'editor: Aquesta no és la realitat de tothom. Hi ha persones que prenen set comprimits al matí i vuit al vespre. I no tot és aquest oceà rosat, amb begònies liles. Sí. Tinc, per al VIH, quatre medicaments, en tres pastilles una vegada al dia, PER VIH! Dues injeccions de Clexane, un anticoagulant, per cobrir un efecte transfronterer entre el VIH i una propensió genètica a la formació de coàguls [...]

I aquí tenim aquesta resposta
La "por a saber" davant la prova del VIH · Seropositiu. Org 26/10/2018 at 21:00

[...] fals conte que els estruços enterren els caps per evitar el perill! Jo, Claudio, va actuar així! Va ser molt pitjor per a mi .... La prova del VIH és una necessitat cíclica si ho fa, per exemple, l'ús de PrEP i [...]

I aquí tenim aquesta resposta
Ser Mare és un Plus · Soropositivo.Org 01/11/2018 at 20:26

[...] Ho vaig trobar des del passat. La vaig cridar i la vaig trucar ... Ella va respondre ... Qui vol parlar? Claudio, el teu fill. Va fer les preguntes que només vaig poder respondre. No va passar a ningú. Va dir que ella (...) [...]

I aquí tenim aquesta resposta
El meu missatge nadalenc de Cláudio Souza a tots els visitants - Soropositivo.Org 15/12/2018 at 18:36

[...] vaig tenir un lloc web. I va ser "Pàgina d'inici seropositiu". La mera pretensió de tenir la meva pàgina personal allà, i tractant d'ajudar d'alguna manera. I honestament, vaig començar això perquè a 199 * em vaig veure [...]

I aquí tenim aquesta resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!
%d Bloggers com aquest: