Sobre Cláudio Souza L'editor de Blog Soropositivo.Org

Claudio Souza
9-years-850x500
Tres anys després, ja era al carrer ...

Sí, sóc aquesta de la imatge de sota, amb aquesta cara de pel·lícula psico de Hitchcock.

Malgrat l'opinió d'algunes persones, mostro la meva cara si. Inicialment sóc VIH positiu i això no està inclòs en la Constitució o en el Codi Penal com a delicte.

TopBlog
Va ser en 2013. Millor Bloc personal de salut Sobe

No un criminal i no estic perquè he de amagar. Ocultant està més o menys l'actitud de l'estruç, sense saber com fer front a les coses, treu la cara en un forat a terra.

I per desgràcia, exacerba el prejudici en contra de nosaltres, simplement perquè no ens vegin com som realment.

Som persones, la llibertat d'expressió està garantida per la constitució. La constitució és que anonimitza. Com confiar en algú que, en nom de la seguretat, viola la llei i amaga la cara?

Aquesta és la caraJo, en una cerimònia que va premiar el lloc Soropositivo.Org com el millor blog de la salut, pel jurat acadèmic. Aquest és l'únic bloc que participa en aquest "concurs" i ha aconseguit aquesta gratificació. Això ha de tenir alguna raó. No us sembla?Un fet estrany, un somriure meu.Càrrec registratJo ... Final de l'any, a la casa dels meus més petitsJo, Claudio Souza, fingint que no estic envellint, amb una camisa de jeans amb ulleres de "aviador" reflectides, sobre les quals he pagat dos dòlars. KKKKKKKUn amic, que va desaparèixer inexplicablement, va crear aquesta imatge, que m'agrada moltHi ha alguna cosa en aquesta imatge que connota anormalitat? Excepte que necessiten el bastó i un barret Panamà, no veig res de dolent en mi. I tu? Què opines?No m'estic amagat a causa de mitja dotzena de països completament desconeguts perquè no accepten turistes amb VIH. Són gairebé els països 200!Jo ... gàngster11 997 080 203Aquest sóc jo, amb cinc anys d'edatLa llum vermella en aquest cas no representa, en aquest cas, que estic en una "casa de tolerància". De fet, estava "a l'aire"Sí, estic d'humor en aquest dia

Quina merda activista que s’amaga així i ara s’ha acabat!

5000

Productius quan ens deixen treballar, i molt animat.

Ens encanta, dinar, alguns de nosaltres a ballar; dansa, per a mi, és un plaer visual.

Nosaltres, persones seropositives, no difereixen en res de tu, serointerrogativos. Perquè qualsevol persona que hagi tingut relacions sexuals sense protecció i que no hagi pres la prova sigui una pregunta sobirana.

Visc amb el VIH des del 1994 i recordo haver escoltat el "professional de la salut" que em va donar el resultat, dient que tindria sis mesos per viure. Déu sap com em vaig sentir.

Jo AZT a una dosi de sis pastilles cada 4 hores i havia de tenir el somni interromput a prendre aquesta cosa i va vomitar tant per ell. Ai va decidir que si havia de morir, que mori sense vòmits i va deixar de prendre AZT.

Com que no vivia una vida normal, no tenia amics de veritat i vaig acabar vivint en una casa de suport.

Allà, on només era estadística, no em va permetre buscar feina i, durant un temps, per no tornar-me boig, em vaig presentar voluntàriament a CRTA quan encara estava al carrer Antonio Carlos.

Allà vaig tenir el privilegi i l’honor de servir a molta gent i vaig fer amics.

Malauradament, de manera que vaig portar molts d’ells a la tomba i, amb cada pala de terra que va caure, em vaig preguntar quan seria el meu torn, amb una expectació bàrbara i mortal i exaltada.

Els sis mesos van passar i m'agrada això perquè, no em vaig morir.

Llavors vaig començar a lluitar per la vida, i en 1996 va venir el còctel. Atès que en aquella època no se sabia gaire sobre tot això, havia de venir amb la medicació que, anys més tard, sabia que no tenia cap indicació clínica per usar-los. Vaig viure molt de temps sense necessitat dels antiretrovirals. Però tot això no era un camí llis.

Vaig tenir dos embolismes pulmonars, vaig deixar de comptar la pneumònia quan vaig arribar a l'octava; Vaig tenir un atac de cor, dues meningitis, va esdevenir obesos mòrbids, aconseguint sorprenents, monstruoses i increïbles kg 147. Així que vaig passar fa tres anys, una cirurgia bariàtrica i des de llavors ha eliminat cinquanta-set quilos.

Avui pesa 89,5 kg. Mantinc aquest lloc durant catorze anys (des de l’1 d’agost del 2000) i, a diferència d’altres persones, no he tingut mai suport econòmic ni logístic de ningú ni de cap “mega-editor”, tret d’un període de dos. anys, en què vaig ser membre d'Ashoka Empreendedor Sociais.

ashoka

Però el meu temps allà és una i si hi ha una cosa que no espero que, per desgràcia, rebre ajuda de ningú, reconeixent, però, que això pot ser relativament possible i si passa, haurà estat un altre dels grans miracles que Déu, que ha operat una gran quantitat d'ells (els miracles) amb mi.

Faig plans per venir als noranta i vull que això passi al costat de la meva dona (que viuen fa gairebé quinze anys que em va donar la idea de crear aquest lloc) a la, T'estimo amb cada fibra i cèl·lula del meu cos, amb tot el meu enteniment i amb tot el cor.

Cidex
Increïblement, el portal de la ciutadania ha caigut i està fora de línia. No sé, per cert, els motius d’això, però m’atreveixo a dir que, de fet, van crear judici i van deixar de posar diners de les seves carteres en un projecte magnífic que no rep suport econòmic de ningú. mentrestant, “Bobagento té una legió interminable de seguidors. Crec que és millor anar a criar gallines

A més, visc, com deia. més dels miracles que Déu fa, que dels resultats concrets dels meus plans infal·libles de guanyar diners; He intentat guanyar-se la vida allotjant llocs web, que és una gran baralla de gossos; després, realització de llocs web; tanmateix, la gent vol realment un lloc web, però, malauradament, volen llocs web per 300,00 $ R, i prefereixo que la mort treballi de forma gratuïta per a qualsevol noia que tingui "un nebot que faci encara menys", vaig enviar moltes persones al diable. per això, avui tinc una petita i relativament prometedora empresa venent equips i components informàtics a Mercado Livre, que podeu veure aquí, en aquest enllaç. Per ser completament sincer, no sé com vaig poder mantenir seropositivo.org, de vegades pagant 500,00 USD al mes en servidors dedicats, ja que hi va haver infinitat de vegades quan se’m va convidar a eliminar el meu lloc web de l’allotjament compartit, ja que el meu lloc web consumia molts. recursos; ja que fa un mes he reduït les despeses a 99,00 dòlars l’any; es tractaria o el lloc baixaria; fins i tot aquest petit valor em va preocupar ...

De fet ell va consumir; avui, després d'una visita mitjana que girava al voltant de visitants únics de 100.000; avui, a causa d'alguns actes de censura prèvia d'un determinat lloc de cerca, tinc una mitjana de 1.200 per dia. Aquest lloc es tradueix als idiomes 58 en esquema de traducció automàtica, per gtranslate.net, Em càrrega € 15 al mes pel servei, vaig pagar aviat, fins que la meva dona retirar i els nostres ingressos es va reduir significativament i, després d'una breu conversa, sobre la base d'un simple enllaç, sense la possibilitat de coneixement del requisit d'origen clic sistema de WordPress, ja que amb això, em pot ajudar a més persones. En la mateixa línia ha de pagar per la publicitat a Facebook per aconseguir un major nombre de persones, sempre amb el mateix propòsit.

Avui en dia, no puc seguir amb això. No obstant això, la pàgina, que es pot trobar aqui (aquest enllaç s'obre en una altra pestanya del vostre navegador, té una mica més de 1.300 subscrit i hi ha una mitjana de cinc accessions noves per dia, la qual estic molt contenta.

Està entre jo i Déu (una vella núvia em va corregir i em va dir que la manera correcta seria "entre jo i Déu"; com que no puc resoldre el dubte, el deixo amb la forma que em sento i em podré equivocar, pensant que sigui el que sigui) , A Déu no li importaria, ja que Ell està més lligat a l’acció que a la forma.

Fins fa un any, hauria estat considerat, pels estàndards elitistes d’aquesta ridícula societat (especialment aquesta aquí a São Paulo), un “semi-analfabet funcional”; Tot va començar a canviar quan vaig passar per un procés de selecció per treballar a Dell i no el tenia, perquè vaig sortir de casa als dotze anys, amb ganes d’escapar els cops distribuïts, a l’esquerra i a la dreta, sobre mi, pel meu pare, el certificat del segon grau; Vaig perdre el lloc, vaig plorar, em vaig sentir castigat per alguna cosa que ni tan sols sabia què era, vaig pensar en forjar un rebut, però la meva dona em va dir que seria un frau i, per sort, jo ja no vivia al carrer i no ho era, com no ho feia. Realment estic fam; tanmateix, vaig decidir classificar-me. Tot això va passar el dia que Francesc, el papa, va ser consagrat bisbe de Roma. Tot i tenir les meves reserves amb l’Església catòlica (vaig viure en una casa de suport de l’Església i sé el que vaig veure ...) i qualsevol altra, m’agrada la seva postura, que descontenta molta gent del "clergat" del Vaticà (potser és perquè que m’agrada).

Em vaig inscriure en ENCCEJA i eNEM. No vaig estudiar una sola línia en qualsevol dels esdeveniments i vaig passar els dos a la base del que he après de la vida.

La redacció de Encceja va prendre nota de possible 710 1000 i el eNEM arribar 890 1000 possible.

En ambdós casos va ser el primer a sortir de l'escola.

En el cas de l’ENEM vaig sortir en poc més de tres hores i mitja. A continuació, em vaig matricular i vaig matricular-me a UNIFESP, al campus de Guarulhos, per escriure cartes / francès (ja que sóc autodidacta en anglès i ni tan sols penso en fer allò que altres persones tenen el coratge de cridar “curs d’anglès” (un any després) , tenint en compte que no deixaria la UNIFESP parlant francès amb fluïdesa, vaig modificar la meva per a les ciències socials i no he estat a la universitat a causa del tall d’UNIFESP al transport gratuït entre l’estació armènia i el campus, deixant-me, una vegada més, sense condicions financeres per anar a la universitat (...).

En aquest punt he de cantar-li a hossanas GIV (Grup Vida d'Incentius)El qual, a través de la persona de Fernanda Nigro, ha proporcionat legal m'ajuda contra la meva pensió de tallar l'ajuda de la malaltia en 2009 i mai va respondre a les meves trucades, tot i que he perseguit malalta des de llavors, fins i tot amb més severitat

Estic casat i feliç amb una dona en Déu meu camí a través de la forma més probable, el que demostra la màxima que, per Déu, res no és impossible

Jo sóc el que sóc.

I, per desgràcia (no?), Molesta molta gent i hi ha, aquí i allà i a altres llocs, molta gent que odia i em molesta ...

El meu "objectiu" és la gent que busca informació correcta, des d'una font fiable.

També m’agradaria mostrar-vos alguna cosa més! Durant la meva joventut, a més de ser DJ, emetí a Rádio Emissora ABC, al programa "La màquina del temps". Avui dia, el programa té un excel·lent bloc, tret d’un detall que em va entristir molt i que em va portar a fer peticions repetides per eliminar el meu nom i la meva imatge d’un lloc web que ofereix literatura (nazi) nazi. Aquest és un crim que no puc perdonar i, graciós, ni tan sols és ari ... tsc, tsc ...

Ahir a la nit una noia va veure aquest vídeo i va dir

- “Guau !!!! Vas ser bonic ”!!! Ho he dit tantes vegades que m’ho he acabat creient 🙂 🙂 🙂

Com no era respectat les meves peticions, em sento lliure per presentar el vídeo al meu lloc web. L'autor del lloc, una persona que era molt estimada, deixa veure que ell s'avergonyeix del meu estat d'VIH i, tot i que tenia la possibilitat de canviar la situació d'aquest lloc amb una conversa, mai es va qüestionar fins que sobre ella i li va demanar disculpes a mi que cap empresari li agrada escoltar sobre les malalties, perquè era un signe de debilitat i fracàs.

No vaig tornar la declaració.

Vull fer una nota important aquí. En aquest vídeo l'única persona que viu amb la SIDA que el noi estrany amb una camisa deu vegades més gran que el cos.

Encara ara, a les cinc hores i disset minuts del matí del 2017 de febrer de XNUMX, vaig trobar una estupidesa intraducible, als quatre vídeos que vaig veure al lloc web de la meva vida, dient que nosaltres, les persones que vivim amb sida podem morir per culpa de les citacions. són meus "d'una simple grip".

Pow (per no dir pitjor) Vaig perdre el recompte de la grip que vaig patir i vaig sobreviure, sí, a les malalties i condicions que, directa o indirectament, estan relacionades amb el VIH, com en el cas dels dos embolismes pulmonars que vaig experimentar. El VIH crea una vasculitis i aquesta vasculitis té el "regal" de promoure la formació de coàguls que poden conduir a emboliams pulmonars, que poden causar mort instantània o un ictus que, quan la persona sobreviu, malauradament, comença a viure amb seqüeles.

Posaré al final del text un informe mèdic que la meva antiga doctora, DRª Ângela, em va fer quan va assumir "el meu cas ... Veureu que patia coses molt més greus que la grip i, tot i que podeu tenir dubtes, no sóc un fantasma, perquè Brás Cubas no va tenir la finor d’ensenyar-me aquest art i, quan moriré i, certament, un dia, MURIRÀ, podreu estar segur: no haurà estat la grip. aquí teniu un enllaç, en aquest lloc web, per a malalties oportunistes. (s'obre en una nova finestra) https://soropositivo.org/2015/01/30/-which-shoes-opportunists-how-to-account-and-

Fer què? Jo era DJ i només li faltava brodat a la camisa dels següents:

Estic malament

Estic boig

Sóc DJ

(...)

Una entrevista per a ESPM

3 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: