Nossas Vidas e o Projeto “La em Casa”! : Soropositivo.Org

Les nostres vides i el projecte "La Casa"!

Et trobes Iniciació ** Les nostres vides i el projecte "La Casa"!
2016-01-16
D'esquerra a dreta, de dalt André, Claudi, Mara i Kiszka. la mitjana alçada: Silvia Reinaldo s'ajup

Jo tenia un "tall" de llarg amb "el meu" terapeuta, Alison. Danses i contradanses, les cites i les coques de dades i, després de gairebé cinc anys, potser més .... Ens Acertamo.

Avui en dia que no es perdi la teràpia ni enfadat amb l'oració. Però es va perdre una vaga d'autobusos, i recorda que això ha d'haver estat una o dues faltes de la meva part, però sempre, això és segur, pel que recordo ara que es va perdre allà fa unes poques setmanes, era necessari per a mi això jo suport a la meva dona.

Ella, Alison també va haver de sortir de l'oficina dues o tres vegades, però hi ha alguna cosa important a dir sobre Alison: Quan s'adona que no sóc molt bo, ella busca una altra data en el calendari, "només per no aconsegueixo cap atenció * * ".

Bé, per què parlo de Maíra aquí, en aquest article, ja que més d'un centenar de vuitanta-sis paraules (Word em va ajudar a saber que no, no ho vaig dir les paraules).

És perquè es va adonar que tenia una queixa, una gran insatisfacció amb el meu cos, fins i tot després de més de quatre anys, gairebé cinc (sí, estic contant, i Word no m'ajuda per res al respecte) anys, haver eliminat definitivament, d'una vegada per totes (hi ha un concepte que s'ha d'atribuir a la nostra ment a través de la repetició constant i gradual! [ "Sí, vell Assis em va prendre alguna cosa del seu préstec] ... Tornant, que va expressar el seu descontentament amb el meu cos i em esmenten una feina, un "projecte", ha dit, anomenat "aquí a casa". i finalment vaig arribar al punt que és el veritable tema d'aquest article, "aquí a casa".

No t'estic convidant a passar el cap de setmana "Aquí a casa," Estic parlant d'aquí la casa.

La idea és la Roseli Tardelli, un periodista, l'idealizador SIDA Agència de Notícies, Ella també va establir a Moçambic.

El que sé, sí que és bell piu i això és prou mi. Roseli Tardelli va perdre al seu germà Sergi, que va morir com a resultat de la SIDA a 1994 i, per tant, s'ha dut a terme, d'una vegada per totes en la seva lluita contra la SIDA. En aquesta casa, Roseli passar la seva infància i va ser el niu d'amor dels seus pares, Antônio Tardelli i Idalina Ferreira Tardelli també mort.

Alison em va dir que el projecte va ser molt ben parlat i es parla bastant bé d'ella al voltant ... dscn0308O PersonalCompost pels dos "guardians" de la llei i l'ordre (...) Kirska, Sílvia Almeida i entrenadors, Andrew i Reinaldo inicialment i ara amb Talita, ens donen, només es pot creure si està allà, el mateix compte que si rep una formació similar a una Trainner personals el nivell més alt. L'article en el qual la informació sol·licitada no estava al corrent Ressalto aquesta part de l'estat de Roseli Tardelli:

"Sempre vaig pensar que la casa on el meu germà vivia cada dificultat que l'aparició de la malaltia va portar als que havien estat infectats havien de tenir una funció social i d'acollida. Treballem dur per obrir la casa per oferir a l'exercici, la convivència i l'amistat ".

La direcció ara dóna pas a un centre de rehabilitació física i la convivència per a les persones necessitades que viuen amb el VIH / SIDA. Es diu aquí a casa - Salut, Arts, Benestar Social i Ciutadania, el projecte neix amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels portadors del VIH i pel que fa a mi, Cláudio Souza i Mara, millorat, ha superat les nostres expectatives i trobem a faltar a passar com a mínim dues vegades a la setmana aproximadament tres horinhas allà, reixeta, cosa que mai vaig imaginar que un dia arribaria a tenir gust. I jo només prenc gust pel que és bo. I el projecte "aquí a casa" supera totes les expectatives, no només per instructors que em fan sentir ser atès per una Trainner personal, sinó també per l'alegria constant de Silvinha i les observacions més enllà de les profunditats de Kiszka.

Jo, Claudio Souza, fa un temps vaig dir a André que 5Kg en cada mà s'estava convertint en lexe i va suggerir que tinc les meves joguines i que són les dues que il·lustren el text. Després d'acabar aquest text i programar la seva publicació faré tretze sèries 15. Hi ha sis lliures a cada mà. Encara és una mica pesat ... Anem a veure fins on vaig amb aquest 🙂 🙂 🙂

Dscn0309.jpg

Per tractar la lipodistrògia, una síndrome que provoca persones seropositives a la mala distribució del greix corporal, Lá Em Casa disposa d'un gimnàs dirigit per tres coordinadors especialitzats, els professionals de la fisioterapeuta André, Reinaldo i Talita ...

Per registrar i va sol·licitar un treball en el "aquí a casa" clic, si us plau aquest enllaç

Anuncis

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org fan tot el que estem a la nostra disposició pel que fa a la vostra privadesa i sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
Cal xerrar? Beto Volpe (cercar aquest nom a Google) té molt a oferir. Jo, Claudio, ja no puc conèixer-te, bé, no puc simplement escriure amb els indicadors i sovint la conversa fa voltes que les persones que "només passen" poden sortir d'aquí preguntant-se quin tipus de boig sóc jo!