Les nostres vides i el projecte "La Casa"!

Claudio Souza
2016-01-16
D'esquerra a dreta, de dalt André, Claudi, Mara i Kiszka. la mitjana alçada: Silvia Reinaldo s'ajup

Vaig tenir un "tribunal" llarg amb la "meva" terapeuta, Maira. Danses i contradiccions, reunions programades i pastissos i, després de gairebé cinc anys, potser més ... Ho vam encertar.

Avui en dia que no es perdi la teràpia ni enfadat amb l'oració. Però es va perdre una vaga d'autobusos, i recorda que això ha d'haver estat una o dues faltes de la meva part, però sempre, això és segur, pel que recordo ara que es va perdre allà fa unes poques setmanes, era necessari per a mi això jo suport a la meva dona.

Ella, Alison també va haver de sortir de l'oficina dues o tres vegades, però hi ha alguna cosa important a dir sobre Alison: Quan s'adona que no sóc molt bo, ella busca una altra data en el calendari, "només per no aconsegueixo cap atenció * * ".

Bé, per què parlo de Maíra aquí, en aquest article, ja que més d'un centenar de vuitanta-sis paraules (Word em va ajudar a saber que no, no ho vaig dir les paraules).

És perquè es va adonar que tenia una queixa, una gran insatisfacció amb el meu cos, fins i tot després de més de quatre anys, gairebé cinc (sí, explico i Word no m'ajuda amb això) anys i, després d’haver estat definitivament eliminat i d’una vegada per totes (hi ha un concepte que s’ha de fixar a la nostra ment mitjançant una repetició constant i gradual! [“Sí, Old Assisi he prestat alguna cosa de tu] ... Tornant, vaig manifestar insatisfacció amb El meu cos i ella em van mencionar un treball, un "projecte", va dir, anomenat "Back Home". I finalment vaig arribar al punt que és el tema real d'aquest article, "Back Home".

No t'estic convidant a passar el cap de setmana "Aquí a casa," Estic parlant d'aquí la casa.

La idea és la Roseli Tardelli, un periodista, l'idealizador SIDA Agència de Notícies, Ella també va establir a Moçambic.

El que sé, sí que és bell piu i això és prou mi. Roseli Tardelli va perdre al seu germà Sergi, que va morir com a resultat de la SIDA a 1994 i, per tant, s'ha dut a terme, d'una vegada per totes en la seva lluita contra la SIDA. En aquesta casa, Roseli passar la seva infància i va ser el niu d'amor dels seus pares, Antônio Tardelli i Idalina Ferreira Tardelli també mort.

Maíra em va dir que es parlava molt del projecte i que amb justícia es parla molt bé ... dscn0308O Personal, compost pels dos "tutors" de la llei i l'ordre (...) Kirska, Sílvia Almeida, i els entrenadors, André i Reinaldo, inicialment, i ara també amb Talita, ens donen, només es pot creure si hi aneu, la la mateixa atenció que la formació similar a la de a Trainner personals el nivell més alt. L'article en el qual la informació sol·licitada no estava al corrent Ressalto aquesta part de l'estat de Roseli Tardelli:

"Sempre vaig pensar que la casa on el meu germà vivia cada dificultat que l'aparició de la malaltia va portar als que havien estat infectats havien de tenir una funció social i d'acollida. Treballem dur per obrir la casa per oferir a l'exercici, la convivència i l'amistat ".

L’adreça ara dóna pas a un centre de rehabilitació física i de vida per a persones necessitades que viuen amb VIH / SIDA. Anomenat La Casa a casa: salut, art, benestar i ciutadania, el projecte planteja l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones seropositives i, pel que fa a mi, Claudio Souza i Mara van millorar, van superar les nostres expectatives i Trobem a faltar passar almenys dues hores a la setmana, ratllant, cosa que mai m’imaginava algun dia. I només m’agrada el que és bo. I el projecte "A casa" supera totes les expectatives no només per als instructors, que em fan sentir com un amic Trainner personal, sinó també per l'alegria constant de Silvinha i les observacions més enllà de les profunditats de Kiszka.

Jo, Claudio Souza, fa un temps vaig dir a André que 5Kg a cada mà s’estava convertint en lèxic i em va proposar que em fessin les joguines i que siguin les dues que il·lustrin el text. Després d’acabar aquest text i programar la seva publicació faré tretze sèries 15. Són sis lliures a cada mà. Encara és una mica pesat ... Vegem fins a on vaig amb ell 🙂 🙂 🙂

Dscn0309.jpg

Per tractar la lipodistròfia, un síndrome que provoca una mala distribució del greix corporal en persones VIH positives, Lá Em Casa compta amb un gimnàs dirigit per tres coordinadors especialitzats, els professionals de la fitness André, Reinaldo i Talita ....

Per registrar i va sol·licitar un treball en el "aquí a casa" clic, si us plau aquest enllaç

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: