Anuncis

NIC 2015: El nou NNRTI Doravirine suprimeix el VIH, així com efavirenz, i amb menys efectes secundaris del SNC

Et trobes Iniciació => efavirenz => NIC 2015: El nou NNRTI Doravirine suprimeix el VIH, així com efavirenz, i amb menys efectes secundaris del SNC
efavirenz
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

DoravirineLa propera generació de NNRTI Merck Doravirine (abans conegut com MK-1439) va ser tan eficaç com efavirenz en la supressió de la replicació del VIH, i encara que la meitat dels molts participants de l'estudi amb Doravirine han experimentat esdeveniments adversos relacionats amb la medicació - en particular, efectes secundaris en el sistema nerviós central (SNC) - eren menys propensos a deixar prematurament el tractament, d'acord amb els resultats de l'estudi, publicats a aquesta setmana 8º Conferència de la Societat Internacional de SIDA (IAS) sobre la patogènesi, tractament i prevenció del VIH d'aquesta setmana a Vancouver.

NNRTI són generalment eficaç, fàcil d'usar i molt adequat per a la teràpia antiretroviral (TAR) per a la primera línia. Però els fàrmacs àmpliament utilitzats en aquesta classe, nevirapina (Viramune) és probable que generin resistència als medicaments contra el VIH, rilpivirina (Edurant) és menys eficaç en les persones amb alta càrrega viral, i efavirenz (Sustiva) poden causar efectes secundaris neuropsiquiàtrics com marejos i somnis anormal. Com a tal, aquests fàrmacs no es recomanen per TAR de primera línia en les guies de tractament dels EUA

L'adopció d'un poderós, ben tolerat nou NNRTI que ofereix una major flexibilitat, especialment per a les persones amb àmplia resistència als medicaments i les opcions de tractament limitades.
José Gatell de la Universitat de Barcelona, ​​ha informat els últims resultats de l'estudi en curs 007, que està comparant Doravirine contra efavirenz, tots dos presos un cop al dia, perquè la gent no tractats prèviament amb el VIH.

Aquesta fase 2b de l'estudi incloïa parts 2. El 1 d'aquest estudi va avaluar 25 dosi mg, mg 50, 100 i 200 mg mg Doravirine en combinació amb emtricitabina / tenofovir (medicaments Truvada utilitzat en la medicina Prep). Com es va informar en la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes 2014 la dosi 100Mg va ser seleccionat perquè ofereix el millor equilibri entre la seguretat i l'eficàcia en base a una anàlisi de 24 setmana.

En aquest moment tots els participants de la fase 1 van romandre o es van associar amb el tractament amb una dosi de 100 mg Doravirine i seguiment es va continuar. Més 132 persones es van registrar al 2 l'estudi i van ser assignats a l'atzar per rebre dosi de 100 mg Doravirine o 600 mg d'efavirenz, tenofovir / emtricitabina durant 48 setmana.

Medicaments per al tractament del VIH Conferència a Glasgow en l'últim mes de novembre, Gatell Doravirine va informar que era tan eficaç com efavirenz en un estudi de fase setmanes 48 1. També va informar de les dades en un estudi preliminar setmanes 8 seguretat i tolerabilitat d'un grup de tots els participants 108 iniciar-se a una dosi de 100 108 mg Doravirine i prendre efavirenz en les dues fases de l'estudi.

Aquesta setmana, a la reunió de la IAS, Gatell va presentar resultats de les setmanes de l'estudi 24 sobre l'eficàcia i seguretat d'aquesta població combinada dels participants de 216. Més de 90% eren homes i 80% eren de color blanc, i l'edat mitjana era d'aproximadament 35 anys. El recompte cel·lular mitjà de CD4 era aproximadament cel·les 415 / mm3. Els participants de l'estudi es van estratificar mitjançant una càrrega viral basal, amb una mica més d'un terç que tenia un recompte d'ARN del VIH superior a les còpies 100.000 / ml.

Resultats

 1. Les taxes de resposta global va ser similar en ambdós grups de tractament, amb només 73,1% de les persones que van prendre Doravirine i 72,2% dels participants que van prendre efavirenz obtenir resultats com una càrrega viral inferior a 40 còpies / ml (indetectables) en 24 setmana.
 2. 88,9 87,0% i%, respectivament, tenien càrrega viral inferior a 200 còpies / ml.
 3. Els guanys en el recompte de cèl·lules CD4 també van ser similars, les cèl·lules 154 146 i / mm3 respectivament.
 4. Les taxes de resposta que busquen en el nivell de funció viral abans del procediment, més de 90% de les persones que van prendre la droga havia arribat ARN VIH compte enrere còpies 200 / ml, independentment de si el tractament es va iniciar amb una càrrega viral baixa o Alt.
 5. Les persones que van començar amb una baixa càrrega viral tenien més fàcil de suprimir la càrrega viral del VIH a un nivell indetectable (menys de 40 còpies / ml) (83,3% a Doravirine i 85,7% amb efavirenz) que els que va començar amb un nivell més alt de la càrrega viral (60,5% vs 65,5%).
 6. Els participants en el braç tractat Doravirine van mostrar un potencial d'incompliment voltant 50% dels que van rebre tractament amb efavirenz per qualsevol motiu (4,6 11,9% vs%, respectivament).
 7. La diferència es va deure a una taxa de deserció més alt a causa de esdeveniments adversos Doravirine i Efavirenz (0,9 5,6% vs%, respectivament).
 8. Tot i que la majoria de les persones en tots dos grups de tractament tenien almenys 1 esdeveniments adversos greus, altres esdeveniments van ser menys comuns en Doravirine (0,9 4,6% vs%). D'altra banda, les persones que havien tingut Doravirine mitjà d'efectes secundaris que molts fàrmacs en general (% vs 27,8 55,6%).
 9. La comparació de seguretat primària va revelar que un nombre significativament menor dels receptors Doravirine va informar un o més esdeveniments associats a la setmana SNC, amb el vertigen més freqüent (9,3 27,8% vs), somnis anormals (6,5% vs 17,6%) i els malsons (6,5% vs 8,3%).
 10. La depressió és comuna en la meitat dels usuaris Doravirine, per als usuaris d'Efavirenz, però els números eren molt petites.
 11. Finalment, els nivells de LDL "dolent" va ser trobat a ser major en els usuaris d'efavirenz.
José Gatell (Foto: Liz Highleyman)
José Gatell (Foto: Liz Highleyman)

Gatell ha assenyalat que la càrrega viral seguia caient en la setmana 24, i va suggerir que les persones amb nivells inicials més alts probablement encara no tindrien temps de tractament suficient per reduir la càrrega viral al límit indetectable (40 viral RNA còpies per mil·lilitre cúbic de sang ).

En resum, una dosi diària de 100 mg Doravirine en combinació amb tenofovir / emtricitabina "mostra l'activitat antiretroviral i efectes immunològics similars als de efavirenz" a la 24a setmanes, i "té molt menys advers esdeveniments relacionats amb el SNC vinculats als tractaments i esdeveniments menys greus "que l'efavirenz, van concloure els investigadors.
Gatell va dir que un 3 fase amb un major volum d'estudi de fase 3 Doravirine ja està en marxa.

escrit per Liz Highleyman

Efectes secundaris del SNC per Ion 2015: La nova Doravirine NNRTI suprimeix el VIH, així com Efavirenz, però amb menys efectes secundaris del SNC Claudio Souza.

Referència

J Gatell, F Raffi, A Plettenberg, et al. Eficàcia i seguretat de doravirine 100 mg QD davant efavirenz 600 mg QD amb TDF / FTC en pacients antiretrovíric previ infectats pel VIH: resultats 24 setmana. 8th Conferència de la Societat Internacional de la SIDA sobre Patogènesi, Tractament i Prevenció. Vancouver, juliol 19-22, 2015. Resum TUAB0104.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa