Anuncis

El colesterol implementa la memòria del sistema immune.En una cèl·lula ingènua (esquerra), els receptors (blau) estan disposades de forma individual a la membrana. Patògens (groc) han d'unir a molts receptors per activar la defensa immune. En una cel·la de memòria (dreta) receptors estan units per més ... En una cèl·lula naive (esquerra), els receptors (blau) estan disposats individualment sobre la membrana. Patògens (groc) han d'unir a molts receptors per activar la defensa immune. En una cel·la de memòria receptors (dreta) s'uneixen ... més
En una cèl·lula ingènua (esquerra), els receptors (blau) estan disposades de forma individual a la membrana. Patògens (groc) han d'unir a molts receptors per activar la defensa immune. En una cel·la de memòria (dreta) receptors estan units per més ... En una cèl·lula naive (esquerra), els receptors (blau) estan disposats individualment sobre la membrana. Patògens (groc) han d'unir a molts receptors per activar la defensa immune. En una cel·la de memòria receptors (dreta) s'uneixen ... més

Missatge de l'autor: Encara que he estat guardant aquest lloc amb notícies de tot tipus, principalment relacionades amb la infecció pel VIH, ja sigui en el camp de la recerca d'una cura, mitjançant la recerca de solucions per al tractament amb l'administració del medicament a intervals més llargs, potser un dia, cada dotze mesos, vaig passar una mirada crítica a aquest lloc i van trobar una falla que jo considerava deplorable: Hi ha un text que fins i tot estableix el sistema immunològic o, com en el text traduït per sota del sistema immunològic. És amb el text a continuació, finalment, els presento aquesta definició, vaig tractar de fer el més clarament possible i simplement no he tingut èxit, crec que, si ha obtingut un resultat positiu pel que fa a la neteja, no podia establir l'entrada "eucariotes ". Que l'entrada és amb un enllaç al text que "conjunts" i que no s'entenen meva dificultat en la neteja d'aquest punt obscur, donat el fet de no declarar meu poder destramar textos que són el domini dels homes i les dones el raonament està en un nivell que, per a mi, és inaccessible.

Un cop dit això, li dono el text per a la seva consideració i espero que he estat capaç d'aconseguir el meu objectiu, que és aclarir, fins i tot si està malament, el que és, i com funciona en el bàsic ...

... El sistema immune

Um immune és una col·lecció de processos biològics dins d'un organisme que protegeix contra la malaltia identificant i matant patògens i cèl·lules tumorals.

Detecta una àmplia varietat d'agents, com ara virus o infestació parasitària de cucs, i cal distingir agents nocius de les pròpies cèl·lules sanes del cos, així com que els teixits funcionin correctament. La detecció es complica perquè els patògens poden evolucionar ràpidament, produint adaptacions per evitar el sistema immunològic i permetent que els patògens infectin amb èxit els seus hostes.

Per sobreviure a aquest desafiament, diversos mecanismes evolucionen i reconeixen i són capaços de neutralitzar els patògens. Fins i tot organismes unicel·lulars com bacteris tenen sistemes d'enzims que protegeixen contra infeccions víriques.

Altres antecedents han evolucionat en altres mecanismes immunes subjacents eucariotes i van romandre en els seus descendents moderns com a plantes, peixos, rèptils i insectes. Aquests mecanismes inclouen pèptids antimicrobianos anomenats defensines, fagocitosi i el sistema de complement. Els vertebrats com els humans tenen mecanismes de defensa encara més sofisticats.

El sistema immune vertebrat consisteix en molts tipus de proteïnes, cèl·lules, òrgans i teixits que interactuen en una elaborada xarxa dinàmica. Com a part d'aquesta resposta immune més complexa, el sistema immune humà s'adapta amb el pas del temps per reconèixer patògens específics de forma més eficient.

Aquest procés d'adaptació s'anomena "immunitat adaptativa" o "immunitat adquirida" i crea memòria immune. La memòria immune es crea a partir d'una resposta primària a un patogen específic i proporciona una resposta millorada a les trobades secundàries amb aquest patogen en particular.

Aquest procés d'immunitat adquirida és la base de la vacunació.

trastorns del sistema immune pot resultar en la malaltia. Immunodeficiència ocorre quan el sistema immune és menys actiu del que és habitual, el que resulta en les infeccions recurrents i que amenacen la vida. Immunodeficiència pot ser el resultat de malaltia genètica, tal com la immunodeficiència combinada greu, o ser produït per fàrmacs o una infecció, com ara síndrome d'immunodeficiència adquirida (sida) que és causada pel retrovirus VIH.

En canvi, les malalties autoimmunes resulten d'un sistema immunitari hiperactiu que ataca els teixits normals, com si fossin organismes estrangers. Les malalties autoimmunes comuns inclouen la tiroiditis de Hashimoto, l'artritis reumatoide, la diabetis mellitus tipus 1 i el lupus eritematós sistèmic.

La immunologia inclou l'estudi de tots els aspectes del sistema immunitari que tenen una gran rellevància per a la salut humana en la prevenció i contenció de malalties. Es preveu que la investigació addicional en aquest camp tingui un paper molt important en la promoció de la salut i el tractament de malalties per a tota la humanitat.

Aquest text utilitza material de Wikipedia, Sota llicència sota CC BY-SA

La memòria del sistema immunitari humà és fonamental per al desenvolupament de vacunes. Només si el cos és capaç de reconèixer un patogen amb el qual ja ha entrat en contacte en el cas d'una segona infecció, el sistema immunitari pot lluitar més eficaçment que no pas la primera vegada. El immunobiólogo Prof. Dr. Wolfgang Schamel de l'Institut de Biologia III Universitat de Friburg, i els seus companys han pogut demostrar com la memòria del sistema immunitari realitza les seves funcions. Les seves troballes s'han publicat ara a la immunitat e Oficial de química biològica (JBC).

El sistema immunitari es familiaritza amb un patogen durant una infecció inicial i entén que s'ha de combatre. Quan els receptors de les cèl lules T del sistema immune arriben al mateix patogen una segona vegada, són molt més sensibles a ells que durant la primera trobada, de manera que triga menys a activar el sistema immunològic a patògens. Era necessari aclarir per què aquests receptors es tornen més sensibles.

A 2011, el grup de recerca i Schamel és un equip liderat per Prof. El Dr. Balbino Alarcón de la Universitat Autònoma de Madrid, Espanya, ha trobat la resposta a aquesta pregunta fonamental. En una publicació en el diari oficial d'immunitat, van mostrar que l'augment de la sensibilitat és causat per una agrupació de cèl·lules T En una cèl·lula ingènua que encara no "ha trobat el patogen", els receptors són membrana cel·lular, patògens perquè el sistema immunitari reaccioni ràpidament. En una cèl·lula anomenada cèl·lula de memòria que s'assembla al patogen, els receptors estan disposats en clústers a la membrana. Quan un patogen s'uneix a un receptor en un grup, tots els receptors dins del grup s'activen simultàniament.

Per tant, una gran quantitat de receptors han d'enfrontar-se a una gran quantitat d'agents patològics per fer-los "ben entrenats". Això Sistema immune romandre més sensible.

Ara, tal com es va informar a la revista JBC, un equip d'investigadors a Freiburg sota Schamel i el Prof. El doctor Rolf Schubert, professor de Tecnologia Farmacèutica i Biofarmàcia de l'Institut de Ciències Farmacèutiques de la Universitat de Freiburg, ha demostrat com una cèl·lula forma aquests grups de receptors.

Els factors crítics per a l'èxit d'aquest esforç van ser els resultats de l'experiment de recerca de bioquímica T amb Schamel receptors de cèl·lules, i l'experiència de Schubert en la producció de liposomes extracel·lulars.

La col·laboració entre els dos equips ha estat possible gràcies a un projecte finançat pel Centre d'Estudis Biològics i Senyalització BIOS, un grup d'excel·lència a la Universitat de Freiburg.

Eszter Molnár, investigador postdoctoral de Schamel, i el grup de recerca del Dr. Martin Holzer del grup Schubert van aïllar els receptors i van reconstruir el model en una membrana sintètica.

Després d'un any i mig de treball, els científics van avançar: van descobrir que la composició dels lípids d'una membrana és responsable de l'organització per grups dels receptors.

La composició lipídica de la cèl·lula d'un "ingenu" (Nota del traductor: Naive en aquest assumpte representa un sistema immunitari que mai no s'ha enfrontat, per exemple, amb el virus del xarampió: tothom sap que, en general, només hi ha xarampió una vegada a la vida, quan es perd aquesta ingenuïtat) es diferencia d'una cel·la de memòria. El colesterol és el factor clau en aquest procés, ja que està present en altes concentracions en un cel·la de memòria.

Aquesta major concentració de colesterol condueix a l'agregació de receptors, ja que el colesterol els uneix com a cola.

Schamel i Schubert són membres del grup d'excel·lència del Centre de Signes Biològics i Estudis de BIOSS de Freiburg. Schamel també és membre de l'Escola de Biologia i Medicina de Apemann, i el Centre del Centre Mèdic de Freiburg per a la Immunodeficiència Universitària Crònica i director de la xarxa de la Unió Europea SYBILLA, que també va donar suport a aquest projecte.

Referència oficial: Immunitat Revista de Química Biològica

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: