Dos casos de falta de preparació amb la monoteràpia amb tenofovir

Publicacions PREP

tenofovirUn informe inicialment enviat a BHIVA 2015 va presentar detalls a la conferència de 2015, en què dos casos a nivell terapèutic en monoteràpia amb tenofovir amb PrEP no van poder evitar de manera inequívoca la infecció amb El VIH en dos homes homosexuals. En un cas, malgrat que el tenofovir aparentment mostra la supressió de càrrega viral el VIH de l’home al seu plasma sanguini no ha pogut evitar que el VIH infecti les cèl·lules del seu sistema immune. La monoteràpia de tenofovir s'ha provat com PrEP en dos grans estudis, Soci PrEP I o Bangkok Estudi Tenofovir, amb resultats moderats a bons i s'ha assumit sobre la base dels estudis amb animals que tenofovir pot ser suficient per prevenir el VIH, Encara que els resultats van ser barrejats.

En cas d'inequívoc Truvada (tenofovir + emtricitabine), però els casos plantejaven una sèrie de preguntes interessants: si els nivells de tenofovir necessaris per prevenir la infecció han de ser més alts que els utilitzats per al tractament; si la cofecció amb l'hepatitis B pot tenir més probabilitats d'estar infectada amb el VIH; si els homes hagin estat infectats si hagin estat prenent tenofovir + emtricitabine Truvada (); i si no, quines són exactament les contribucions a la prevenció de dos medicaments. Nota de l'editor (!!!) (...) 🙂

Els homes que prenen tenofovir no eren específicament com a profilaxi pre-exposició (prep), però en comptes estaven prenent com a tractament per l'hepatitis crònica B. Un tenia la infecció persistent hepatitis B durant sis anys i havien estat tractats durant quatre anys amb tenofovir; altres tenien l'hepatitis B durant set anys i havien pres tenofovir durant tres anys.

En el cas del primer pacient (pacient), la data de la infecció pel VIH es pot identificar gairebé exactament com va demostrar positivament l'anticonceptiu del VIH només dotze dies després d'un test de confirmació Western blot de confirmació de VIH trobat serologia negativa VIH. Encara que aquest és un temps inusualment curt per desenvolupar anticossos anti-VIH, no es desconeix. Es va estimar que la data més probable per a la seva exposició real al VIH, basada en el seu informe de relacions sexuals sexuals sexuals amb un company masculí casual sense condó, era un dia després del resultat negatiu de la prova de VIH. Sis dies més tard, va informar símptomes lleus de la grip que suggereixen la malaltia de seroconversió del VIH i es van tornar a provar.

El segon malalt pacient (B) no va tenir una prova recentment negativa del VIH, però va ser hospitalitzada amb una síndrome greu similar a la de la grip, amb fatiga i dolor muscular, que suggereix seroconversió del VIH. Amb base en la seva primera prova positiva del VIH, en la qual era VIH-anticòs p24 negatiu, sinó positiu, i també en el seu compte de coit anal receptiu sense condó, es va estimar que el temps probable d'infecció va ser de prop de dues setmanes abans de la prova.

xec humanaTots dos homes semblaven tenir una adhesió excel·lent a tenofovir basada en comptes de tableta. Més al punt, es van prendre nivells de drogues de tenofovir el dia que van provar el VIH positiu. Un pacient havia pres tenofovir 24 hores abans de la seva prova de nivell de droga i per tant estava en el patró preventiva de Truvada o s'espera que el nivell més baix de la sang. El nivell de tenofovir va ser de prop de 75 nanograms per mil·lilitre de sang (ng / ml), el que significa que tenia un nivell menor que nivells d'aproximadament 80% dels pacients, però encara dins de l'interval terapèutic per al tractament de tant l'hepatitis B com el VIH. (IC95 tenofovir que és la quantitat de fàrmac a la sang prou com per reduir la replicació del VIH a 95% És de 6,8 a 35 ng / ml.)

Pacient B havia pres tenofovir set hores abans que el resultat de la prova de VIH i tenia un nivell en sang 230 ng / ml o més de 75% de la mitjana dels pacients set hores després d'una dosi. Ambdós resultats indiquen que la seva absorció de tenofovir era normal.

Els dos pacients tenien recomptes cel·lulars CD4 de 550-600 cèl·lules / mm3 - és a dir, inferior als recomptes típics de CD4 vistos en pacients negatius amb VIH - i, mentre que el pacient tenia una proporció relativament normal de CD4: CD8 de 1.16, el pacient B havia "invertit" la relació típicament vista en persones amb VIH - 0,49. [Les persones negatives amb VIH tenen generalment més cèl·lules CD4 que cèl·lules CD8: en les persones amb VIH aquesta proporció sol invertir-se immediatament després de la infecció aguda i, per tant, no es tracta. En qualsevol cas, aquestes xifres mostren que, malgrat el tenofovir, tots dos pacients havien patit danys immunes importants en la fase aguda de la infecció pel VIH, com és habitual.

La diferència més gran entre els dos pacients va ser que en un pacient tenofovir, tot i no evitar la infecció pel VIH, no semblava suprimir la càrrega viral del VIH a la sang. Si bé es va provar el VIH positiu i es va integrar el VIH a la seva cèl·lula en cap moment, es va produir una càrrega viral amb més de 50 còpies / ml. Aquesta “somnolència” de la càrrega vírica del VIH s’ha vist abans en casos de fallada de PrEP, particularment en estudis d'animals que han establert la seva eficàcia . Això significa que el VIH no es pot provar per veure si l'havia adquirit o que ja tenia resistència a la tenofovir. S'ha canviat aquest pacient Eviplera (rilpivirine / tenofovir / emtricitabine) tan aviat com va demostrar seropositiu.

El pacient B tenia una càrrega viral de poc més de 100.000 exemplars / ml, no especialment elevada per a infeccions agudes o recents. Tot i haver-se reproduït activament pel VIH en presència d’alts nivells de tenofovir, no va tenir mutacions de resistència als medicaments, il·lustrant, com han fet altres estudis, que la resistència al tenofovir només es desenvolupa rarament en casos en què persones amb Ús del VIH PrEP. No obstant això, per prevenir la resistència, el pacient B es va situar en una intensificació del règim antiretroviral tres de la classe de Truvada (tenofovir / emtricitabine), va augmentar el darunavir i el raltegravir, que van provocar la supressió reeixida de la seva càrrega viral.

Els dos pacients tenien una concentració intracel·lular significativa d’infecció pel VIH i el VIH s’integrava en el material genètic de les seves cèl·lules immunes - 587 còpies per milió de cèl·lules CD4 en edat del pacient A i 1432 còpies en el pacient B. Això indica que el virus és integrat amb un continu d’infecció per VIH, productiu tant en pacients com amb ARN transcrit realment, es va trobar una prova que les cèl·lules estaven produint activament noves partícules virals del VIH tant en els pacients, encara que a la dècima del nivell en pacients. com el pacient B.

Aquests casos poden ser els primers casos en què, sens dubte, es pot demostrar que una dosi diària de tenofovir no va evitar la infecció pel VIH. En una de les majors aleatoritzadesGuany Prep socis de preparació, hi ha hagut sis casos d'infecció per VIH (Donnell) en persones que, durant la visita van ser diagnosticats amb VIH, tenofovir tenien nivells consistents amb la dosi diària (dos d'aquests també van ser detectats amb drogues emtricitabina). No obstant això, en tots els casos, els participants podrien haver recollit el VIH en qualsevol moment en els últims tres mesos des de la seva última visita, de manera que potser no s'ha pres en PrEP el temps real en què es van infectar. En un cas, el participant tenia un nivell de tenofovir coherent amb la dosi diària durant un mes abans de ser diagnosticat amb el VIH i la visita se li va diagnosticar: aquest és l'únic cas anterior en què el fracàs de la profilaxi pre-exposició per protegir contra la infecció tot i el hauria d'haver tingut l'aparició de nivells de protecció; el més probable és que la interpretació de dades sigui necessària.

Els investigadors comenten que els seus casos mostren que "la monoteràpia de tenofovir PrEP en homes que tenen relacions sexuals amb homes té una eficàcia i adquisició de dades limitades que el VIH pot produir-se en presència de nivells de medicaments tenofovir dins del rang terapèutic necessari per tractar el VIH". Tot el que heu de dir mai no s’ha establert realment si el nivell de tenofovir (o qualsevol altre medicament únic) seria suficient per tractar el VIH és suficient per prevenir-lo. També van considerar que la infecció per hepatitis B podria augmentar la susceptibilitat al VIH, fins i tot quan apareix en gran part suprimida i negativa virològicament. També va posar en dubte l’ús de la monoteràpia de tenofovir com PrEP en qualsevol pacient i hauria d’incentivar una investigació més avançada sobre règims encara més protectors, i el PrEP pot afegir nerviosisme a recomanar alguns esquemes de PrEP intermitents.

Tot i això, segons indiquen els investigadors, la gran majoria dels casos d’anomenat “fracàs” de PrEP es deuen a persones que en realitat no tenen PrEP: el fet que s’hagi denunciat aquests dos casos subratlla que la infecció pel VIH en situacions en què sembla que la gent de PrEP constantment és extremadament rara.

Traduït de l'original per Gus Cairns a: 14 de gener de 2016 per Cláudio Souza de l'original en anglès a Dos casos d'insuficiència Prep en qüestions d'investigació significatius de tenofovir en solitari plantegen en 13 / 03 / 2016

Nota de l'editor: Vaig notar una gran tendència en aquest text i no sé si és el resultat de la meva patologia neurològica coneguda com a "sospita Cérebrus", o d'alguna pressió sobre l'autor, però pot ser que Gilead s'hagués adonat que el final de arc de Sant Martí i, per tant, no s’obtindrà quintillons de dòlars amb el seu producte ... ho sento, medicina. El que sé és que l’ordre natural dels éssers vius o semi-vius és el desig incontrolable de continuar existint i, per tant, és natural que hi hagi una formació d’una soca completament resistent a Truvada i l’ús de la monoteràpia, amb trobada, després d’aquests esdeveniments, serien un gest irresponsable, si ho fos, i la seva màxima expressió seria genocidi ... Per descomptat, aquesta és només una modesta hipòtesi d’un blogger que ha viscut durant 22 anys, que ha vist laboratoris i els seus científics intenten esmenar la Declaració d’Hèlsinki, canviant. un paràgraf pel qual el subjecte que va ser utilitzat (...) en proves rebria el millor tractament disponible el millor tractament disponible. En poques paraules, si s'havia aconseguit aquest canvi, les persones, els éssers humans utilitzen com tubs d'assaig a l'Àfrica, un cop infectats rebre el millor tractament disponible i tinc certe absoluta que Terim TI accions i més accions i DDI i AZT estavudina.

Aquesta és l’ètica que s’atribueixen a ells mateixos, sense dubtar ni un segon per recrear la pandèmia incontrolada de SIDA per uns quants dòlars més (o era euros?).

Introduïu el vostre correu electrònic per poder continuar amb vosaltres.
% MCEPASTEBIN%

Publicacions relacionades

Revisió 1

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Comparteix la pàgina

a prop