Anuncis

Dos casos de falta de preparació amb la monoteràpia amb tenofovir

Et trobes Iniciació => Publicacions => Dos casos de falta de preparació amb la monoteràpia amb tenofovir
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

tenofovirUn informe presentat originalment a la BHIVA de detalls 2015apresentou en la conferència de l'any 2015, on dos casos a nivells terapèutics en preparació amb la monoteràpia amb tenofovir no van aconseguir impedir de manera inequívoca la infecció per VIH en dos homes homosexuals. En un cas, tot i la tenofovir aparentment mostren la supressió de l'home càrrega viral del VIH en el seu plasma sanguini, no va poder prevenir el VIH infecti les cèl·lules del seu sistema immunològic. La monoteràpia de Tenofovir es va provar com PrEP en dos grans estudis, Soci PrEP I o Bangkok Estudi Tenofovir, amb resultats moderats a bons i s'ha assumit sobre la base dels estudis amb animals que tenofovir pot ser suficient per prevenir el VIH, Encara que els resultats van ser barrejats.

En cas d'inequívoc Truvada (tenofovir + emtricitabine), però els casos plantejaven una sèrie de preguntes interessants: si els nivells de tenofovir necessaris per prevenir la infecció han de ser més alts que els utilitzats per al tractament; si la cofecció amb l'hepatitis B pot tenir més probabilitats d'estar infectada amb el VIH; si els homes hagin estat infectats si hagin estat prenent tenofovir + emtricitabine Truvada (); i si no, què representen exactament les contribucions per a la prevenció de dos fàrmacs. Nota de l'editor (!!!) (...) 🙂

Els homes que prenen tenofovir no eren específicament com a profilaxi pre-exposició (prep), però en comptes estaven prenent com a tractament per l'hepatitis crònica B. Un tenia la infecció persistent hepatitis B durant sis anys i havien estat tractats durant quatre anys amb tenofovir; altres tenien l'hepatitis B durant set anys i havien pres tenofovir durant tres anys.

En el cas del primer pacient (pacient), la data de la infecció pel VIH es pot identificar gairebé exactament com va demostrar positivament l'anticonceptiu del VIH només dotze dies després d'un test de confirmació Western blot de confirmació de VIH trobat serologia negativa VIH. Encara que aquest és un temps inusualment curt per desenvolupar anticossos anti-VIH, no es desconeix. Es va estimar que la data més probable per a la seva exposició real al VIH, basada en el seu informe de relacions sexuals sexuals sexuals amb un company masculí casual sense condó, era un dia després del resultat negatiu de la prova de VIH. Sis dies més tard, va informar símptomes lleus de la grip que suggereixen la malaltia de seroconversió del VIH i es van tornar a provar.

El segon malalt pacient (B) no va tenir una prova recentment negativa del VIH, però va ser hospitalitzada amb una síndrome greu similar a la de la grip, amb fatiga i dolor muscular, que suggereix seroconversió del VIH. Amb base en la seva primera prova positiva del VIH, en la qual era VIH-anticòs p24 negatiu, sinó positiu, i també en el seu compte de coit anal receptiu sense condó, es va estimar que el temps probable d'infecció va ser de prop de dues setmanes abans de la prova.

xec humanaTots dos homes semblaven tenir una adhesió excel·lent a tenofovir basada en comptes de tableta. Més al punt, es van prendre nivells de drogues de tenofovir el dia que van provar el VIH positiu. Un pacient havia pres tenofovir 24 hores abans de la seva prova de nivell de droga i per tant estava en el patró preventiva de Truvada o s'espera que el nivell més baix de la sang. El nivell de tenofovir va ser de prop de 75 nanograms per mil·lilitre de sang (ng / ml), el que significa que tenia un nivell menor que nivells d'aproximadament 80% dels pacients, però encara dins de l'interval terapèutic per al tractament de tant l'hepatitis B com el VIH. (IC95 tenofovir que és la quantitat de fàrmac a la sang prou com per reduir la replicació del VIH a 95% És de 6,8 a 35 ng / ml.)

Pacient B havia pres tenofovir set hores abans que el resultat de la prova de VIH i tenia un nivell en sang 230 ng / ml o més de 75% de la mitjana dels pacients set hores després d'una dosi. Ambdós resultats indiquen que la seva absorció de tenofovir era normal.

Tots dos pacients tenien cèl·lules CD4 compte cèl·lules 550-600 / mm3 - recomptes CD4 particularment menys típiques observades en pacients VIH negatius - i, mentre que el pacient tenia una CD4 relativament normal: relació CD8 de 1.16, pacient B tenia "invertida "La ràtio generalment observada en persones amb VIH - 0,49. [Persones VIH-negatius generalment tenen més cèl·lules que les cèl·lules CD4 CD8: en persones amb VIH en general aquesta proporció s'inverteix immediatament després de la infecció aguda i per tant roman sense tractar. No obstant això, aquestes xifres mostren que, tot i que hi ha tenofovir, tots dos pacients havien patit danys significatius en la infecció per VIH immune fase aguda - com de costum.

La diferència principal entre els dos pacients va ser que, en un pacient, tenofovir, tot i no prevenir la infecció pel VIH, no semblava suprimir la seva càrrega viral pel VIH a la sang. Tot i que la prova VIH-positiva, i que el VIH s'integrava a la seva cel·la, en cap moment, produïa una càrrega viral amb més de 50 còpies / ml. Aquest "bloqueig" de la càrrega viral del VIH s'ha vist abans en casos de fracàs de PrEP, particularment en estudis d'animals que han establert la seva eficàcia . Això significa que el VIH no es pot provar per veure si l'havia adquirit o que ja tenia resistència a la tenofovir. S'ha canviat aquest pacient Eviplera (rilpivirine / tenofovir / emtricitabine) tan aviat com va demostrar seropositiu.

Pacient B tenia una càrrega viral de poc més de 100.000 còpies / ml - no és particularment alta per a la infecció aguda o recent. Tot i tenir el VIH reproduir activament en la presència de nivells elevats de tenofovir, que no tenia mutacions de resistència a fàrmacs, que mostrin, en altres estudis s'ha fet, que la resistència al tenofovir poques vegades es desenvolupa on les persones amb VIH usant Prep. No obstant això, per prevenir la resistència, B pacient va ser posat en una intensificació de la antiretroviral de tres classes règim Truvada (tenofovir / emtricitabine), va augmentar el darunavir i el raltegravir, que van provocar la supressió reeixida de la seva càrrega viral.

Tots dos pacients tenien una concentració significativa de la infecció intracel·lular del VIH i el material genètic del VIH integrada de les seves cèl·lules immunes - 587 milions de còpies per cèl·lula CD4 l'edat del pacient A i del pacient còpies B. 1432 Això indica que el virus és molt integrat en una infecció en curs pel VIH, productiu tant en els pacients i l'ARN transcrit eficaçment, es van trobar proves que les cèl·lules estaven produint activament noves partícules virals de VIH en els dos pacients, encara que a un desena part del nivell en pacients amb una com el pacient B.

Aquests casos poden ser els primers casos en què, sens dubte, es pot demostrar que una dosi diària de tenofovir no va evitar la infecció pel VIH. En una de les majors aleatoritzadesGuany Prep socis de preparació, hi ha hagut sis casos d'infecció per VIH (Donnell) en persones que, durant la visita van ser diagnosticats amb VIH, tenofovir tenien nivells consistents amb la dosi diària (dos d'aquests també van ser detectats amb drogues emtricitabina). No obstant això, en tots els casos, els participants podrien haver recollit el VIH en qualsevol moment en els últims tres mesos des de la seva última visita, de manera que potser no s'ha pres en PrEP el temps real en què es van infectar. En un cas, el participant tenia un nivell de tenofovir coherent amb la dosi diària durant un mes abans de ser diagnosticat amb el VIH i la visita se li va diagnosticar: aquest és l'únic cas anterior en què el fracàs de la profilaxi pre-exposició per protegir contra la infecció tot i el hauria d'haver tingut l'aparició de nivells de protecció; el més probable és que la interpretació de dades sigui necessària.

Els investigadors comenten que els seus casos mostren que "la monoteràpia amb tenofovir prep en homes que tenen sexe amb homes ha eficàcia i d'adquisició de dades que el VIH pot ocórrer en presència de nivells de fàrmacs de tenofovir dins del rang terapèutic necessari per tractar el VIH limitat." Tot el que ha de dir que mai s'ha establert realment si el nivell de tenofovir (o qualsevol altre fàrmac) seria suficient per tractar el VIH és suficient per evitar-ho. També consideren que la infecció per hepatitis B pot augmentar la susceptibilitat al VIH, fins i tot quan es presenta en gran mesura suprimida i virològicament negativa. També posen en dubte l'ús de la monoteràpia amb tenofovir com PREP en qualsevol pacient, i ha d'estimular la investigació encara més en els esquemes de protecció i profilaxi pre-exposició pot afegir nerviosisme recomanar alguns règims d'prep intermitent.

No obstant això, com assenyalen els investigadors, la immensa majoria dels casos de l'anomenada profilaxi pre-exposició "fracàs" es deu a la gent en realitat no prenen de preparació: el fet que s'ha informat d'aquests dos casos remarca que la infecció pel VIH en situacions on sembla La gent de PrEP és constantment poc freqüent.

Traduït de l'original per Gus Cairns a: 14 de gener de 2016 per Cláudio Souza de l'original en anglès a Dos casos d'insuficiència Prep en qüestions d'investigació significatius de tenofovir en solitari plantegen en 13 / 03 / 2016

Nota de l'editor: Em vaig adonar en aquest text una gran tendència, i no sé si és un resultat de la meva condició neurològica coneguda com "desconfiatus Cerebrus" o alguna pressió sobre l'autor, però Gilead podria haver adonat que encara no ha arribat al final de arc de Sant Martí i per tant no s'agafa trilió de dòlars amb la seva pro ... ho sento, la medicina. El que sé és que l'ordre natural de la vida o les coses semivivas és el desig irrefrenable de seguir existint i per tant és natural que es produeix la formació d'un cep completament resistent a Truvada i l'ús de la monoteràpia amb Truvada, després d'aquests esdeveniments, seria un gest, quan el petit, irresponsable, i la seva expressió més elevada, seria genocidi ... per descomptat això és només una modesta possibilitat d'un blogger que viu anys 22, que van veure als laboratoris i els seus científics tracten de modificar la Declaració d'Hèlsinki, canviant un paràgraf que el subjecte que es va utilitzar (...) en les proves rebria el millor tractament existent el millor tractament disponible. En poques paraules, si s'havia aconseguit aquest canvi, les persones, els éssers humans utilitzen com tubs d'assaig a l'Àfrica, un cop infectats rebre el millor tractament disponible i tinc certe absoluta que Terim TI accions i més accions i DDI i AZT estavudina.

Aquesta és l'ètica que ells mateixos atribueixen, no vacil·lar per un segon per recrear la pandèmia de la SIDA no controlat per un grapat de dòlars a més de (o euros seria?).

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Revisió 1

Com es transmet el VIH? Estic infectat amb el VIH? Com saber-ho? »El reactiu no és el final 19 19Àmerica / Sao_Paulo March 19America / Sao_Paulo 2018 a 17: 11

[...] ser conscients del seu estat de VIH és molt més probable que passin sense saber el virus del VIH a altres persones [...]

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: